Episodul anterior aici

Nu știu câți români mai cred că așa-zisele vaccinuri anti-Covid19 sunt „sigure și eficiente”, că „imunizează și protejează”, sau că ar fi „singura cale de oprire a pandemiei” (asta ne spun de 8 luni autoritățile). Nu știu nici câți mai iau în serios competențele și integritatea oficialilor precum doamna Mihăilă (ministru al sănătății, teoretic medic) sau colonelul Gheorghiță (șef al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare CNCAV, teoretic medic). Dar știu că datele, opiniile și argumentele pe care le voi prezenta în continuare ar trebui măcar să-i pună pe gânduri cu privire la propria viață, sănătate și libertate. Sunt informații de interes public pe care, conform Constituției, orice român are dreptul să le cunoască, iar autoritățile au obligația să le aducă la cunoștința noastră. Și tocmai pentru că nu o fac, aceste informații se constituie în tot atâtea probe ale minciunii și malpraxisului cu premeditare.

Minciunile și malpraxisul „eroilor sanitari”

Pe 19 iulie 2021, Ioana Mihăilă declara public că „valul patru al pandemiei va fi al persoanelor nevaccinate.” (sursa aici) Nimic original. Nu făcea decât să reproducă simian, monkey-see-monkey-do style, ceea ce declarase cu câteva zile înainte Rochelle Wolensky, directoarea CDC-US: „This is becoming a pandemic of the unvaccinated,” (sursa aici)

Apoi, conform declarațiilor din 27 iulie, aceeași doamna M a propus Guvernului restricții speciale pentru „nevaccinați” și bonusuri pentru „vaccinați”:

„Este vorba de anumite măsuri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte de tipul bonurilor valorice … dar şi anumite loterii, cu premii pentru toţi cei care s-au vaccinat de la începutul campaniei şi până acum … A doua măsură restrictivă este legată de accesul persoanelor nevaccinate în weekend în spaţiile publice neesenţiale”, (sursa AICI)

Colonelul G nu s-a lasat mai prejos:

„Dacă dăm timpul cu 8 luni în urmă, toți eram neprotejați și atunci restricțiile erau pentru toți. Acum, când sunt persoane vaccinate, pentru care riscul de a face o formă severă de boală e foarte mic, măsurile cu caracter restrictiv vizează persoanele nevaccinate tocmai pentru a le proteja, pentru a nu se infecta și a nu ajunge în spital. Nu sunt măsuri cu caracter discriminatoriu, ci sunt măsuri de protejare a persoanelor respective” – VALERIU GHEORGHITA, 30 IULIE 2021

Apoi, în august, a repetat și el că „valul patru este al nevaccinaților”

Sigur că ce spun și fac cei doi în campania „de vaccinare” se bazează pe zero știință, fiind propagandă mincinoasă și politică proastă, contrazise chiar de datele oficiale. Și sigur că cei doi „eroi sanitari” (alături de colegii care îi imită) se fac vinovați de un tip de malpraxis perserverent care, după consecințele asupra vieții, sănătății și bunăstării populației, impun deopotrivă o anchetă parlamentară, cât și judiciară (incusiv penală). Iată de ce:

1. Amândoi incită public la discriminarea ca la carte a persoanelor nevaccinate – faptă sancționată de legile în vigoare, inclusiv de cele penale.

2. Amândoi mint (și știu că mint)  când recomandă produsele experimentale anti-COVID (impropriu numite vaccinuri) ca sigure, când afirmă că ar imuniza (detalii aici), sau când pretind că restricțiile impuse „nevaccinaților” ar fi pentru protecția acestora.

Spre exemplu: este falsă afirmația colonelului G că acum 8 luni (adică anterior începerii campaniei de „vaccinare”) „toți eram neprotejați”. O bună parte din oameni (între 30% și 80% din populație) avea imunitate naturală față de accest virus [cross-reactive immunity] dinaintea apariției lui, dobândită prin contactul anterior cu alte coronavirusuri. Virusuri corona care se întâmplă să aibă structura similară în proporție de 70-80% cu cel nou (presupunând că e nou) și circulă sezonier, de zeci de ani.

De asemenea, după intrarea în circulație a virusului-vedetă, este mai mult decât probabil că cca 50-60% din populațiile afectate să fi dobândit imunitate colectivă specifică (herd immunity) prin contactul chiar cu ACEST virus, încă de anul trecut (!), când pandemia naturală s-a sfârșit natural (curba lui Farr, detalii aici); doar cea politică și mediatică este artificial menținută până azi.

Asta spune ȘTIINȚA pe care doamna M și colonelul G o ignoră (la fel cum ignoră legile), deși se studiază în școlile de medicină și a fost explicată public, clar, simplu, încă de anul trecut, de somități internaționale, cu reputații impecabile și experiență impresionantă (în imunologie, vaccinologie, alergologie, boli infecțioase, respiratorii, microbiologie, farmacologie) precum dr. Michael Yeadon (detalii aici) sau dr. Sucharit Bhakdi (detalii și video aici).

Dr. Yeadon și Dr. Bhakdi sunt doar două exemple dintre cele mai notorii și elocvente. Vorbim de fapt de sute de medici, oameni de știință, profesori, inclusiv români, care informează asupra acestor lucruri de anul trecut, oameni cu care colonelul G, doamna M, milițianul urgentist Arafat, senatorul PSD Streinu-Cercel, deputatul PSD Alexandru Rafila (toți cu diplome de medic) sau ceilalți „specialisti” ai Guvernului României nu pot nici visa să-și măsoare competențele reale sau integritatea.

Vorbim de știință validată de datele oficiale ale curentei „pandemii” și de zeci de studii efectuate în 2020 și 2021, de universități și centre de cercetare celebre din lume. Exemplu:  concluziile publicate de universități americane sau daneze la care făcea recent referire Sucharit Bhakdi aici. Sau studiul efectuat anul trecut de Universitatea Complutense din Madrid, care demonstra că cei vaccinați antidifteric sau antitetanos aveau imunitate celulară împotriva SARS-CoV2. Ceea ce explică, printre altele, de ce copiii și tinerii au fost mai puțin afectați (spre deloc) de acest virus, și face cu atât mai puțin necesară „vaccinarea” lor acum.

Totuși, cea mai mare minciună rămâne aceea că așa-zisele vaccinuri anti-COVID19 ar fi sigure, în sensul că reacțiile adverse cunoscute și necunoscute sunt neglijabile. Este o minciună directă, deoarece caracterul EMINAMENTE EXPERIMENTAL al acestor produse și lipsa studiilor de siguranță necesare (care ar fi trebuit să se desfășoare pe o durata de cel puțin 5 ani înaintea autorizării)  se cunosc de la începutul campaniei de „vaccinare”.  Este deopotrivă o minciună prin omisiune din cauza trecerii sub tăcere a numărului deceselor, reacțiilor adverse severe și dizabilităților permanente survenite după injectarea serurilor COVID19.

Informații de interes public trecute sub tăcere

Încep prin a sublinia două lucruri:

1. Informațiile pe care vi le ofer azi nu sunt nici acum prezentate de autoritățile și de principalele mass-media românești sponsorizate de Guvern din banii dumneavoastră. Iar dacă uneori, rarisim, oficialii noștri fac referire la ele, în niciun caz nu o fac obiectiv sau cu aceeași frecvență cu care emit judecăți apocaliptice și înspăimântătoare (în general exagerate sau false) despre „valurile”, „tulpinile” și decesele COVID-19.

2.Conform legilor în vigoare, autoritățile române sunt obligate să vă prezinte aceste informații într-o formă clară, ușor accesibilă și actualizată. Nu o fac.

Astfel, primul lucru pe care colonelul G, doamna M și colegii vacciniști refuză să-l rostească de 8 luni este că aceste așa zise vaccinuri, la fel ca autorizarea lor, sunt EXPERIMENTALE, și că această campanie de „vaccinare” este un uriaș EXPERIMENT. În lipsa acestei informații, prezentate în acești termeni, majoritatea inoculaților participă involuntar (dar deliberat dezinformat) la un experiment medical.

Al doilea lucru pe care doamna M și colonelul G omit să-l spună este că siguranța acestor produse NU poate fi declarată fără să minți. Termenul standard pentru studiile de siguranță a vaccinurilor este de minim 5 ani anteriori autorizării pentru uz general. Cu atât mai mult în cazul serurilor anti-corona cu ARNmesager, unde efectele pe termen mediu sau lung le includ pe cele asupra genomului uman, trebuiau monitorizate anterior uzului general mai mult de câteva luni sau 2-3 ani. Asta spun medici și oameni de știință reponsabili din toată lumea. Aceiași care avertizează de anul trecut că aceste seruri nu sunt necesare, nu sunt sigure, și solicită oprirea urgentă a acestui experiment global. Printre ei se numără medici și cercetători cu zeci de ani de experiență în domeniul, printre care Robert Malone, Peter McCullough, Judy Mickovits, Dolores Cahill … Michael Yeadon, Sucharit Bhakdi … Căutați-i și ascultați-i, pentru că, spre deosebire de birocrații pandemici, ei chiar au experiența și competențele necesare în domeniile care ne interesează – imunologie, virusologie, epidemiologie,  vaccinologie, microbiologie, studii de siguranță a produselor farmaceutice, etc.

În fine, dar nu în ultimul rând, doamna M, colonelul G și oficialii vacciniști ar fi trebuit să vă aducă la cunoștință cu regularitate numărul, tipul și serveritatea reacțiilor adverse CUNOSCUTE, multe fatale sau dizabilitante permanent, survenite în urma acestor inoculări.

Baza de date EudraVigilance și cum o puteți accesa

Dacă autoritățile noastre ar fi avut intenția să va informeze corect și obiectiv cu privire la (ne)siguranța „vaccinurilor”, primul lucru pe care trebuia să vi-l spună era că există o bază de date administrată de Agenția Europeană a Medicamentelor, care centralizează datele de farmacovigilență transmise chiar de autoritățile statelor europene. Se cheamă EudraVigilance și o puteți accesa aici.

V-ar fi explicat de asemenea cum puteți verifica singuri datele privind decesele și reacțiile adverse raportate pentru aceste „vaccinuri” – ceea ce vom face în continuare. Totodată, autoritățile erau obligate (de constituție și de lege) să vi le sumarizeze și actualizeze permanent, în limba română, într-o formă ușor accesibilă publicului – ceea ce nu fac.

Prin urmare, înainte de a recomanda „vaccinarea”, bonusuri pentru „vaccinați” sau „restricții” împotriva „nevaccinatilor” – toate neconstituționale, ilegale și bazate pe zero știință – pretinzând că sunt măsuri pentru „protecția” noastră, colonelul G și doamna M erau obligați să explice public corect, complet, clar și la zi riscurile acestor produse experimentale.

Numai în Europa, până la 31 iulie, 20.595 decese and 1.960.607 reacții adverse.

Acestea sunt datele pentru cele patru „vaccinuri” COVID19 – Pfizer, Moderna, AstaZeneca și Janssen – înregistrate pe pagina EudraVigilance. Sunt decese și reacții adverse survenite la scurt timp după injectarea cu una sau mai multe doze. Peste jumătate din reacțiile adverse sunt severe și/sau debilitante pe termen lung, dacă nu fatale.

Cei care doresc să verifice personal aceste date o pot face aici, unde la litera C se găsesc vaccinurile anti-COVID19. Sau pot accesa datele actualizate direct pe pagina acestui articol, printr-un click pe numele fiecarui vaccin:

MODERNA, PFIZER, ASTRAZENECA, JANSSEN

Fatalitățile (numărul de decese) se găsesc în tabelul „Number of individual cases for selected reaction”, accesând fiecare group de reacții adverse sau fiecare reacție adversă din acel grup. Exemplu:

La data de 7.08.2021, pentru vaccinul Pfizer (cu denumirea comercială Tozinameran), numai la categoria de reacții adverse de tip „tulburări cardiace” (cardiac disorders), veți găsi:
-1552  decese
-4309  cazuri nerezolvate/nerecuperate
-7179  cazuri rezolvate/recuperate
-475    cazuri recuperate cu sechele
-4177  în recuperare
-4003  cu stadiu necunoscut

De asemenea, dacă veți avea curiozitatea să aflați care este situația (per vaccin) per stat european care raportează aceste date, veți observa că, deși România nu se numără printre țările fruntașe la „vaccinare”, se află la jumătatea clasamentului privind numărul de reacții adverse RAPORTATE DE AUTORITĂȚi. Și asta în condițiile în care, știm cu toții cât de haotice, ineficiente și neprofesioniste (ca să nu spun intenționat frauduloase) sunt autoritățile noastre în colectarea și manipularea datelor reale despre COVID19 și „vaccinurile” în cauză.

Precizez că EudraVigilance nu conține decât date parțiale pentru spațiul european care cuprinde mai multe țări decât cele 27 ale Uniunii Europene și cele 30 cuprinse în tabelele menționate.

Precizez, de asemenea, că aceste date sunt subraportate și raportate cu întârziere din motive deopotrivă obiective – dificultatea centralizării și verificării numărului mare de cazuri – și subiective – intenția de a minimaliza riscurile acestor inoculări, având în vedere că ele continuă sub directa presiune a autorităților europene. Vorbim de date fără precedent, care demonstrează că aceste produse experimentale prezintă riscuri majore pentru viața și sănătatea oamenilor, deci contrazic afirmația că ar fi „sigure”.

În fine, precizez că nici autoritățile europene nu se dau în vânt după prezentarea clară și ușor accesibilă a acestor date. De aceea adunările – suma totală a deceselor și reacțiilor adverse – va trebui să le faceți singuri, la fiecare moment în care veți accesa tabelele susmenționate, sau să aveți răbdare să o facă alții pentru dvs.

Nu în ultimul rând, menționez că date la fel de îngrijorătoare și fără precedent sunt (sub)raportate pentru Statele Unite ale Americii, în baza de date VAERS a CDC-US, și la fel de harnic trecute sub tăcere de autoritățile noastre, care continuă iresponsabila propagandă a spaimei covidice, a „valurilor” pandemice, sau a „vaccinării”, restricțiilor și discriminării împotriva „nevaccinaților”.

Directoarea CDC-US despre „Pandemia Vaccinaților”

După ce, în luna iulie, doamna Wolenski ne asigura că urmează „pandemia nevaccinaților”, în august, aceeași directoare a Centrului american de Control și Prevenție a Bolilor Infecțioase (CDC-US), recunoaște că cei deja vaccinați (timpuriu, whatever that means) se află în pericol de a face o formă mai gravă de COVID-19, citez:

“Reports from our international colleagues, including Israel, suggest increased risk of SEVERE disease amongst those VACCINATED EARLY.” (Rapoarte internaționale de la colegii noștri , inclusiv din Israel, sugerează riscul de boală SEVERĂ printre cei VACCINAȚI TIMPURIU.”)

Soluția propusă de doamna W? A treia doză! Fiindcă că se știe, cea mai bună soluție pentru a corecta o eroare este să perseverezi în eroare – și vorbim de eroare criminală. De ce spun asta? Întâi de toate pentru că, tot de la „colegii internaționali” din țările campioane (timpuriu, da) la „vaccinare” , doamna Wolenski (la fel ca oficialii noștri) aflase din primăvară, că:

În Israel, în primele 4 luni de „vaccinare” intensă, numărul de cazuri și de decese COVID19 a fost mai mare decât în toate cele 10 luni de pandemie anterioare „vaccinării”. Și nu, persoanele „vaccinate” nu au fost scutite de boala gravă COVID – decât dacă decesul poate fi considerat scutire de boală.

În Marea Britanie, aceeași situație. Ianuarie 2021 a fost cea mai mortală luna COVID19, mai mortală decât toate lunile anterioare campaniei de „vaccinare”, 70% din decese fiind observate la persoane injectate cu ambele doze.

Așa au contribuit „vaccinurile” la „imunizare”. Așa au „oprit pandemia” colegii „internaționali” din Israel și Marea Britanie. La fel s-a întâmplat și în alte țări campioane (timpuriu, da) la „vaccinare”, de exemplu în Chile sau Ungaria. Sursa datelor este OMS, care nu face decât să centralizeze date transmise de autoritățile statale. ACIDmedia a adus la cunoștința publică aceste lucruri în luna mai, aici.

Întrebarea este: dacă aceste date erau cunoscute public încă din primavară (mie, de exemplu, care nu am acces privilegiat la informații, așa cum au oficialii guvernamentali), cât de devreme au fost cunoscute de autoritățile noastre vacciniste și de ce au fost trecute sub tăcere și sunt în continuare?

Mai departe. Rămânând la Statele Unite și la doamna directoare a CDC-US, vă ofer date despre care dumneaei nu spune nimic, deși sunt raportate în baza de date VAERS aflată în administrarea instituției pe care o conduce. Astfel:

Până la data de 16 august, conform bazei  VAERS pe care o puteți accesa aici, în America se înregistraseră 710.632 reacții adverse și 13068 decese survenite în urm` „vaccinării anti-Covid”(sursa aici)

Sursa, VAERS-CDC-US

Ce nu include acest tabel sunt decesele fetale survenite la mamele „vaccinate” (pierderi de sarcină, copii născuți morți) în număr de 1429, care se regăsesc într-un tabel separat (sursa aici):

Sursa VAERS-CDC-US

Și toate astea în condițiile în care, după câteva zeci de decese survenite în urma vaccinurilor împotriva „gripei porcine” (2009) , FDA și CDC-US au oprit programul de vaccinare, iar în cei 30 de ani anteriori, respectiv între ianuarie 1991 și noiembrie 2020, numărul TOTAL de decese raportate pentru TOATE vaccinurile administrate în Statele Unite a fost de 6075:

Comparați cele 8 luni de „vaccinare” COVID19 cu cei 30 de ani de administrare a zeci de vaccinuri unei populații de peste 300 de milioane.

Aceste date oficiale (subraportate de cel puțin câteva ori) nu fac obiectul știrilor mainstream și declarațiilor oficiale. Concluziile le trageți singuri. Eu închei cu o observație și o recomandare.

Observația este că, în graba de a promova inocularea celei de-a treia doze de ser COVID19, directoarea CDC-US a spus (în parte și fără să vrea) un adevăr: persoanele deja vaccinate sunt, într-adevăr, în pericol de a dezvolta forme mai grave ale bolii COVID19, deci  este posibil să urmeze „pandemia vaccinaților”. Ce a omis  doamna Wolenski, deși se știa de anul trecut, iar datele anului curent o confirmă, este că aceste seruri nu imunizează, dar debilizează imunitar. Deci soluția NU este a continuarea administrării lor, decât dacă se dorește generarea artificială a unei pandemii și crize de sănătate mai grave decât cea de anul trecut.

Recomandarea este să învățați să căutați, evaluați și utilizați corect datele și informațiile despre Covid și așa-zisele vaccinuri, adică adevărul științific și empiric. Nu, autoritățile nu o fac. Dumneavoastră, în schimb, dacă veți reuși, aveți șansa de a vă proteja mai bine propria viață și sănătate, utilizând totodată (civic, politic, juridic) aceste informații pentru oprirea demenței criminale și tragerea la răspundere a vinovaților. În acest sens vă invit să revedeți alte câteva texte utile:

Cum Se Pot Apăra „Nevaccinații” De Discriminare

Iluzia Imunizării Prin „Vaccinare”. Datele(6)

Știința Cenzurată a Vaccinurilor COVID (3)

O țară distrusă degeaba – a noastră

Pseudoștiința COVID și originile incredibile (incredibil de stupide) ale ideii de lockdown

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!Donează aici