Prin Zero Știință, invocând Știința. Spre?…

COVID-19 nu este o criză medicală fără precedent. E o criză politică fără precedent. Bazată pe o panică mondială fără precedent, creată cu mijloace multi-mediatice de “viralizare” fără precedent. E criza politică fără precedent a Lumii Libere care a capitulat moral îmbrățisând voluntar dictatura. Medicalo-militară. “Mântuirea de pandemie prin Dictatură” ca soluție Unică. Incontestabilă. Inevitabilă. Sacrificând oameni nevinovați. Degeaba.

Prin spaima de încă o viroză cu evoluție și mortalitate absolut comparabile cu a gripelor. Aruncând la gunoi, voluntar, sub egida OMS, pe timp de pace nu de război, Libertatea câștigată cu sângele și suferința atroce a zeci de milioane de oameni. Prin Spaima morții iminente, pentru oricine, oriunde, oricând. Mințind. Batjocorind Știința. Aruncând la gunoi peste 160 de ani de experiență medicală. Batjocorind Medicina. Ideologic.

Ideologia e de stânga. Comunism cultural. Înțelegând prin cultură crezul moral al unei societăți. E un “cocktail” leninist de marxism împachetat în depravare, “științific,” țintit spre tineri. Relativism moral, denumit “corectitudine politică.” Mai nou, “Woke.” Livrat Occidentului, de peste un secol, imediat după revoluția comunistă din Rusia, începând cu învățământul universitar. Inclusiv științific. Inclusiv medical. Spre a crea un “Complex” politico-universitaro-mediatic care să dezintegreze, “științific,” temelia morală pe care s-a clădit “capitalismul.” Adică Lumea Liberă. Așa au umplut și jurnalismul, politica, justiția de “cadre” complet îndoctrinate cu “corectitudine politică,” deci comunism cultural, “Woke.” Adică Ură de Occident. De Civilizație, cu Crezul ei moral absolut, nu relativ. Roadele le vedeți. Spaimă de moarte.

Vi s-a prezentat vreodată, separat, mortalitatea exclusiv prin pneumoniile date de COVID-19? În mass-mediile “de referință?” În “prime time”, pe prima pagină? Vreodată? Măcar o dată?
Vi s-a prezentat, zilnic, distribuția pe vârste? Inclusiv situația la copii?
Vi s-a prezentat vreun studiu științific, măcar unul, care demonstrase deja, dinainte de “carantinare,” vreun posibil beneficiu? Sigur că nu, existau doar probe împotrivă.
Ce spun studiile științifice despre măștile chirurgicale? Care studii nu spun deloc că trebuie, musai.
Mortalitatea cumulată raportată zilnic și mortalitatea zilnică raportată în evoluție, zi de zi. Vi s-a explicat diferența și legătura directă cu minciuna sinistră a “creșterii exponențiale?”
Spitalele “de campanie” au rămas goale. Spitalele rezervate pacienților COVID au rămas aproape goale. De ce, dacă, prin “creștere exponențială,” viroza urma să copleșească spitalele?
Dacă apare o pandemie, celelalte boli dispar? Cauza unică de mortalitate e pandemia?
Viețile celor care nu mor de SARS-2 nu contează multi-mediatic. Fără semn de întrebare.
Vi s-a prezentat, zilnic, pentru comparație, și mortalitea generală din țară? În jur de 700 de oameni zilnic, în România, conform datelor din anii precedenți.
Vi s-a explicat diferența dintre “cazuri” și “îmbolnăviri”?
Rata enormă de eroare a testelor?
Diferența cumplită dintre statistici și proiecțiile informatice, adică “Mama Omida pe calculator” à la Ferguson?
Diferența dintre ficțiune și realitate? Dintre Science-Fiction și Science-Fact?
La televiziunile și în presa „de referință?”

Roadele le-ați văzut și le-ați auzit zilnic. Spaimă. Fără precedent. Creată prin minciuni diseminate global, jurnalistic, cu “viralizare” fără precedent. Sunt cinci, de bază:

  • Este o viroză cu mortalitate uriașă, mult peste cea a gripelor.
  • Se răspândește incomparabil mai rapid decât gripele. Gen “exponențial.”
  • Omoară pe oricine.
  • Nu există tratament.
  • Poate fi “suprimată.” Deci trebuie să fie. Prin dictatură. Chiar și doi ani. Până la vaccin.

Plus o asigurare fermă: “Nimic nu va mai fi ca înainte de pandemie.”

Minciuni dezastruoase prin efectele lor, servite în serie de OMS și “viralizate” jurnalistic planetar. Metodic, într-o cronologie a exacerbării Spaimei.

Batjocorind Medicina. Batjocorind Știința. În fapt, și e tragic, compromițându-le. Afectându-le grav credibilitatea. Dar acesta este obiectivul Ideologic “Woke” : demolarea instituțiilor “capitalismului.” Rele, căci Rău. Și instalarea Instituțiilor Bune, căci Bun. Comunismul. Cultural, da. “Științific.” Plan aplicat de peste o sută de ani. Suedia există. La fel și șase State americane, Dakota de Sud, Dakota de Nord, Arkansas, Iowa, Nebraska, Wyoming. Strategic, nu vi se comunică deloc, în grup comunicant, strategic, ceva despre dânsele. Ce fac ele, comparativ? Nu contează. Nu vă trebuie. Fiind dovada. Vie, da. Sunt foarte bine fără “carantinarea” care, și la noi, mijește din nou. Respingând științific, cu experții lor medicali, nealiniați la OMS, aberațiile “sferei” OMS.

FAKE

Experții lor, în Suedia și în șase State americane, nealiniați la linia OMS, s-au uitat la datele internaționale din ianuarie, februarie, începutul lui martie. Nealiniații știau, ca toți experții medicali, că singurul indicator care contează până spre mijlocul unei epidemii sau pandemii este mortalitatea. Nu există suficiente “teste” până atunci. Știau foarte bine și că, din 1840, “Legea lui Farr” a demonstrat clar, de fiecare dată, că evoluția naturală a epidemiilor și pandemiilor este identică. De pildă, la toate epidemiile și pandemiile de gripă. Urmând o curbă “în formă de clopot.”

Curba lui Farr

Creștere rapidă, aparent “exponențială,” stabilizare, apoi descreștere la fel de rapidă , tot “exponențială,” simetrică. A mortalității. În 1840 nu se făceau teste, nu existau. Nu se știa nici măcar ce sunt virusurile și bacteriile. Totuși, “Legea lui Farr” se confirmă de fiecare dată, de 160 de ani încoace. Empiric. Științific. Așa funcționează Natura.Toate epidemiile, virale sau nu, evoluează exact la fel. Nu omoară pe oricine, oriunde, oricum. Nu pot! Se sting natural în același ritm în care izbucnesc. Nu se răspândesc la infinit, până crăpăm toți. Nu pot! Mortalitate zero nu există. Dar trebuie protejați numai cei vulnerabili, spre a salva cât mai mulți dintre ei, fără a distruge țara.

Fără „carantinare”. Având deja sistemul medical bine dimensionat de zeci de ani, prin experința științifică acumulată de cel puțin 160 de ani. Ținând cont exact de legea descrisă în 1840 de Dr. William Farr, 1807-1883. Medic englez cu studiile făcute în Franța, Elveția și la University College din Londra, epidemiolog, unul din fondatorii statisticii medicale. Medic, nu Profet al Apocalipsei virale. Nu era nici membru PSD, nici agent de influență pesedist, negaționist, propagator al “teoriei conspirației.” Sau era? Guvernarea PNL, însă, a moștenit de la PSD experți medicali perfect aliniați la linia OMS, puși sau menținuți în funcții de PSD. Pe care i-a crezut.

În primăvară, Adrian Streinu-Cercel și Raed Arafat ceruseră public să fie lăsați în pace de procurori în chestiunea achizițiilor medicale de pandemie. Alexandru Rafila a anunțat insistent cumpărarea de Redemsivir, medicament foarte scump, cu eficiență deloc certă și riscuri mari în administrare. Alexandru Rafila este subalternul lui Adrian Streinu-Cercel, ca șef al laboratorului de la Institutului Matei Balș. În toamnă, Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila devin candidați la parlament ai PSD, pe poziții clar eligibile. Nici unul dintre ei nu s-a opus public „carantinării”.

Nealiniații din Suedia și din cele șase State americane care n-au “carantinat” au constatat, înainte de 16 martie, că nu e reală mortalitea de 3,4 % pentru coronavirus față de “sub 1% pentru gripă,” așa cum declarase pe 3 martie la Geneva Directorul OMS. Dimpotrivă, au văzut că mortalitatea era similară cu a gripelor, a căror evoluție se cunoștea. Legea lui Farr. Deci spitalele urmau să facă față. Nu trebuia “turtită” nici o curbă. Au constatat că mortalitatea nu e nici “de zece ori mai mare” decât a gripelor, așa cum a profețit categoric, pe 11 martie, într-o comisie a Congresului de la Washington, Dr. Anthony Fauci. Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase. Supremul expert guvernamental american în materie de pandemii. 3 martie, 11 martie.

Pe 16 martie a explodat la Londra “bomba” profețiilor catastrofale ale lui Neil Ferguson. Și totul a luat-o razna. Se știa cine este “epidemiologul” Ferguson. Fizician, nu medic. Profet al Dezastrului. Expert guvernamental al înspăimântării în serie. Încă din 2001, de 19 ani !!! Numai și numai predicții ratate, cu exagerări monstruoase. 19 ani!!! N-a mers, n-a mers… Până a mers. Prin mediatizare fără precedent. În 16 martie erau deja publice datele credibile strânse, în Statele Unite, de CDC, Centrul american pentru Controlul Bolilor. Arătau că mortalitatea prin coronavirus era sub mortalitatea gripei din sezonul 2019-2020! Iar virusul era același, peste tot.

CDC-US martie 2020

La început de epidemie sau pandemie sunt teste puține sau deloc. Mortalitatea e, însă, ridicată. Legea lui Farr. Cei cu imunitatea scăzută devin rapid, în număr mare, primele victime. Pe 16 martie se știa, deja, că noul coronavirus nu afectază copiii, ci afectează, clar majoritar, vârstnicii.

Apoi, Nealiniații știau, la fel ca TOȚI experții din lume, că mortalitatea se raportează în mai multe feluri. La mia de locuitori, la numărul de infectări estimat, la numărul de cazuri confirmate.
Nu înseamnă deloc același lucru. Confuziile sunt foarte ușor de creat.

Spre exemplu: 100 de infectați confirmați prin testare și 10 morți.
Mortalitate confirmată de 10%.
Dar se estimează, cu testări făcute prin sondaj, că sunt 10.000 de infectări și 10 morți.
Mortalitate estimată de 0,1%.
Marea majoritate a infectaților nu fac boala sau fac forme care nu necesită internare, deci nu se prezintă voluntar la medic.

Ce făcuseră Directorul OMS și Fauci, altfel incalificabili, nu era nici măcar comparație între mere și pere! Nu se baza pe nimic real.

16 martie – mortalitatea confirmată la gripă 2019-2020 în SUA era de 10%
16 martie – mortalitatea confirmată la coronavirus era de 2% în SUA și de 4% Global.

Pe 3 martie, Directorul OMS folosise mortalitatea confirmată – 3,4% Covid față de “sub 1% gripă.”
Pe 16 martie – gripă, în SUA, mortalitate confirmată de 10%, iar Covid 2% în SUA și 4% Global.
Covid avea mortalitate confirmată CLAR MAI MICĂ decât gripa.
Exact pe dos față de alarmismul Directorului OMS. Gripa “sub 1%” putea însemna de la 0,9 până la 0,1. Dar mortalitate estimată, nu confirmată!!! Deloc același lucru. Jonglerii cu vieți de oameni.

16 martie – mortalitatea estimată la gripă în SUA era de 0,1%.
16 martie – mortalitatea estimată la coronavirus nu se cunoștea!!!

Pe 11 martie, Dr. Fauci folosise mortalitatea estimată a gripei, 0.1 % în SUA. Spunând că mortalitatea Covid e de 10 (zece) ori mai mare!!! De unde??? Din ce date??? Mortalitatea estimată a coronavirusului nu se cunoștea!!! Mere cu mere, pere cu pere, da? Declarațiile celor doi băgaseră omenirea în sperieți. Iar Fauci comparase ceva cu nimic!!! O ficțiune!!!

Nealiniații văzuseră, inevitabil, atenția mediatică fără precedent acordată acestei viroze. Stilul alarmist al relatărilor. Confuzia creată (voluntar, involuntar?) între termeni. Urmăriseră declarațiile OMS și ale experților “aliniați.” Văzuseră apoi ce și cum relatează mass-mediile. În plus, nu uitaseră câteva lucruri absolut esențiale în contextul creat. Știau cine sunt cei care fac predicțiile epidemiologice, oameni de genul lui Neil Ferguson, cu “rezultatele” anterioare știute. Și mai știau că, pentru prima dată în 72 de ani de istorie, OMS nu este condusă de un medic. Știau cine e și cine l-a pus în funcție.

Outgoing Director General of the World Health Organization (WHO) China’s Margaret Chan (L) leads new WHO Director General Ethiopia’s Tedros Adhanom Ghebreyesus to the podium after his election during the World Health Assembly (WHA) on May 23, 2017 in Geneva. The first African to head the World Health Organization, Ethiopia’s Tedros Adhanom, says he aims to replicate his success in turning around his country’s healthcare system on the global stage. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI (Photo credit should read FABRICE COFFRINI/AFP/Getty Images)

„Dr. Tedros”, cum îi place să se recomande, este medic la fel ca Dr. V. Ponta, Dr. Gabi Oprea, Dr. Hook, Dr. Beat, Dr. Zeuss, Dr. Who. Tedros Adhanom Ghebreyesus e un comunist etiopian, absolvent de biologie în Etiopia. Masterat la Londra în imunologia bolilor infecțioase. Doctorat la Nottingham, în “sănătate comunitară,” despre efectul barajelor, digurilor, în transmiterea malariei la el în Etiopia. Fizicianul Ferguson, epidemiolog la Imperial College, Londra. Profet, Vector al Spaimei. Biologul Tedros cu doctorat la Nottingham în baraje și malarie. Pus Directorul OMS de China comunistă. Profet, Vector al Spaimei. Personaje-cheie ale pandemiei, cu mediatizare fără precedent.

Tedros “baraje și malarie” a fost acuzat vehement, inclusiv de New York Times, The Guardian și Washington Post că a ascuns izbucnirea a trei epidemii de holeră în Etiopia, în 2006, 2009 și 2011, pe vremea când era ministru al sănătății. Ca să nu compromită imaginea țării. De trei ori la rând, Tedros a declarat că e vorba doar de diaree acută. A blocat astfel intrarea organizațiilor umanitare cu ajutoare esențiale. Ei, și-au murit oameni degeaba! Ei, și ce? Acuzațiile, reluate înainte votării noului Director al OMS, în 2017, nu l-au oprit pe Tedros. China are interese majore în Etiopia. L-a ales Director al OMS, ca succesor al d-nei Dr. Margaret Chan, fost ministru al sănătății din Hong Kong. O proprietate mai recalcitrantă a Partidului Comunist Chinez, dar proprietate. Alegerea lui Tedros a fost inspirată. Cu experiența celor trei epidemii de holeră nedeclarate, a reușit să nu declare luni în șir pandemia de COVID-19. Oferind Beijingului ocazia de-a răspândi virusul în câte zări a vrut.

Urmărind dezlănțuirea mediatică fără precedent, ca medici și oameni de știință, nu ca impostori, Nealiniații trebuie să fi fost extrem de atenți la detalii. La cuvinte. La confuzie. Statistica și proiecțiile bazate pe statistici nu înseamnă același lucru. Statistica e realitate, constată ce s-a întâmplat deja. Este adevăr. Proiecțiile nu constată nimic. Viitorul nu poate fi măsurat. Sunt ficțiuni, presupuneri cu maxime și minime. Jurnalismul “Woke” a înhățat valorile maxime aberante ale lui Ferguson, 500.000 de morți în Marea Britanie, 2,2 milioane în SUA, și-a tot fugit cu ele, înspăimântând planeta. Apoi, “caracteristici unice” nu înseamnă total unice. Fiecare tulpină nouă de gripă e unică, dar e tot gripă. Face parte din aceeași familie de virusuri, se cam știe cum evoluează. COVID-19 e o boală dată de virusul SARS-2, al doilea coronavirus care dă sindrom respirator acut sever. Se știa familia de virusuri și cum a evoluat SARS-1. Iar tratament și tratament țintit, etiologic, nu înseamnă același lucru.

Pe 3 martie, la Geneva, Tedros “doctor în baraje” a vorbit de un “virus unic” – da, toate virusurile noi sunt unice, nu e o revelație – dar și cu “caracteristici unice”. N-a spus “total unice”. Dar așa s-a înțeles și mediatizat. Adăugând: “suntem într-un teritoriu necartografiat”. Adică în necunoscut. FALS. Era coronavirus. Era al doilea virus SARS. Dintr-o familie cunoscută de virusuri, cu caracteristici cunoscute. Tot pe 3 martie, Dr. Mike Ryan, director executiv al programului OMS de urgențe medicale, a spus că e o “boală care nu are tratament”. FALS. Idee reluată, ulterior, de Dr. Raed Arafat. FALS.

Dr Mike Ryan

TOATE virozele respiratorii care dau pneumonie au tratament. Antiiflamatorii, antibiotice împotriva supra-infecției bacteriene (sistemul imunitar atacat de virus nu mai poate ține sub control și microbii), antipiretice împotriva febrei, expectorante, decongestionante pentru deblocarea căilor respiratorii, administrare de oxigen, perfuzii pentru echilibrare hidroelectrolitică, vitamine etc. Orice absolvent de medicină știe aceste lucruri. Toate pneumoniile virale au tratament. Așa sunt tratați pretutindeni în lume bolnavii internați cu pneumonii virale. Dacă nu există tratament, de ce mai sunt internați bolnavii de COVID? De ce au fost golite spitale pentru COVID? De ce au fost deschise spitale de campanie (rămase goale) pentru COVID?

Words don’t come easy?

Nici Mike Ryan, nici Raed Arafat nu au spus “tratament țintit” sau “tratament etiologic”. Au spus “tratament”. Orice medic știe care e diferența. Ei nu. Medici. Șefi peste structuri de urgență. Sau știu? Foarte bine? Și diferența, și impactul afirmațiilor făcute: “Dom’le, chiar e boală cum n-a mai fost, prăpăd.” Panică. Imposibil să nu fi observat efectul mediatic. Atunci? Nu s-au exprimat corect? S-au grăbit? Sunt comunicatori. Comunicatori ai grabei? Comunicatori ai greșelii? În serie? Raed Arafat a mai afirmat că “o banală gripă nu omoară medici,” prin comparație cu COVID-19. Diploma de medic nu dă imunitate la gripă. Chiar dacă expresia “banală gripă” surprinde, evoluția epidemiilor de gripă este banală. Aceeași.

Cuvinte. Mereu cu același impact. Ducând în același sens, unic: catastrofă fără precedent. Panică. Soluția? “Suprimare remarcabilă.” Prin “măsuri ferme.” Asta a declarat Dr. Mike Ryan tot pe 3 martie. A avut grijă să nu spună “Wuhan.” Pandemia a fost declarată pe 11 martie. Timp suficient ca “soluția” “suprimării” de tip Wuhan să se înfigă în mințile publicului înspăimântat.

După 3 martie, mașina mediatică “Woke” a tocat fără încetare temele spaimei lansate de OMS: boală mult mai ucigătoare ca gripa, caracteristici unice, fără tratament. Și soluția necesară: “suprimare” care dă rezultate remarcabile prin măsuri ferme. Carantinare! Ulterior, s-a mai adăugat o temă. Menționată și de Raed Arafat pe Facebook: “…pentru a evita creșterea exponențială a numărului infectărilor…” Dacă e prinsă înainte de apogeu, panta ascendentă din orice “Curbă Farr” lasă impresia creșterii rapide, care nu se mai oprește. Dar așa evoluează toate epidemiile! Creștere “exponențială,” apogeu, scădere “exponențială.” N-a fost nici o “creștere exponențială” în sensul propagat mediatic, la înspăimântare: epidemie care nu se mai oprește.

Ideea cu “creșterea exponențială” continuă să fie folosită și acum, modificată. Ticăloșia e simplă: recurg la tipuri diferite de grafice, în funcție de nevoi. Dacă ar folosi curba fluctuantă a numărului de cazuri mortale luat zi cu zi, ar fi clar că nu e nici o “creștere exponențială.” Urcă până la un maxim, apoi scade. Spre exemplu:

Germania, curba mortalității zilnice

Dar Wuhaniștii arată curba cumulată de cazuri, totalul de la începutul pandemiei. Care continuă să urce, desigur, fiindcă totalul crește zilnic. Panică. Nu se mai oprește molima! Murim toți! De pildă:

Germania, curba mortalității cumulate

Ticăloșie suplimentară: din toamnă, pe mortalitate nu se mai insistă. E arătată, de regulă, doar curba cumulată a “cazurilor.” “Dovada” agravării situației. E clar: trebuie să vă băgăm în case și de Crăciun! În timp ce curba mortalității cumulate rămâne foarte jos! E cea în portocaliu. Așa că n-o mai arată. Iar “cazuri” nu înseamnă nici îmbolnăviri, nici mortalitate. Înseamnă infectări diagnosticate. Făcându-se masiv testări, sigur că numărul de “cazuri” crește masiv. Lucruri care nu mai sunt explicate publicului.

Experții nealiniați la OMS n-au cedat panicii pe 16 martie, când aberațiile lui Ferguson au înconjurat planeta. Uitându-se la date, au respins minciunile de bază. Mortalitate uriașă? Fals. E comparabilă cu gripa, boală care nu “crește exponențial,” fără să se oprească. Toate epidemiile au multe victime la început: cei cu imunitatea slăbită. Legea lui Farr, da. Boala omoară pe oricine? Fals. Era clar că pandemia nu-i afectează pe copii. Un avantaj uriaș față de alte viroze respiratorii, care atacă la ambele capete ale “spectrului” imunitar: copiii, cu imunitatea încă în formare, și vârstnicii cu boli cronice și imunitatea mult slăbită. Nu era nevoie de închiderea școlilor, obligând astfel părinții să stea acasă cu copiii. Vârsta medie a victimelor, foarte ridicată, n-a fost mediatizată. Ideea că nu există tratament? Fals. Sigur că există. Evident că există. “Suprimare?” O aberație totală. Virusul nu anunță când vine, pe unde vine, pe cine atacă. Ar trebui contact uman zero.

“Proști sau paranoici?”

Pe 16 martie, marea zi a spaimei Ferguson-generate, Nealiniații au mai avut un avantaj. Aritmetica. Aveau deja date suficiente, care spuneau aceleași lucruri. Perioada medie de incubație, până la apariția simptomelor: 5 zile. Perioada medie de la apariția simptomelor până la deces: 18 zile. 18+5 = 23 de zile. Și-au notat totalul. Gândindu-se la țară, la viețile oamenilor care depindeau de ei, pe bază de Știință, nu de falsuri și demagogie, de curaj bazat pe experiență, nu de lașitate și servilism, au decis să respingă aberația Wuhan. Model regional din China comunistă, care nu și-a blocat economia, continuând să producă, dar aplicat național de alții, care și-au pus țările în genunchi.

Nealiniații au fost atacați mediatic dezlănțuit, internațional și intern, acuzați de stupiditate criminală. În special cei din Suedia. A apărut o petiție cu peste 2000 de semnături de la medici, universitari, cercetători suedezi, inclusiv Președintele Fundației Nobel, Prof. Carl-Henrik Heldin, care cereau urgent niște Wuhanizare! Asta a creat spaima viralizată mondial, fără precedent! S-a revărsat, public, un torent de întrebări de genul: “Ceilalți sunt proști sau paranoici? Sau Suedia greșește?” Doamna Profesor Universitar Cecilia Söderberg-Nauclér, expert în imunologie virală, a spus-o cel mai direct: “Ne duc la catastrofă… Guvernul a hotărât să lase oamenii să moară.”

Totuși, Nealiniații nu au cedat. Pe la jumătatea lui aprilie au primit dovada clară că au avut dreptate. Din datele despre mortalitate. S-au uitat când a fost atins vârful. Care nu e dat de o singură zi, ci de măcar două zile la rând cu cel mai ridicat nivel. Vârfurile “solitare” se scot, se reține grupul de cel puțin două zile cu mortalitate maximă apropiată. Au luat Marea Britanie, Franța, Italia, Spania. Cele mai Wuhanizate țări din Vest. Au scăzut 23 de zile din datele vârfului de mortalitate. Au obținut ziua cu vârful de infectări. N-avea cum să fie altfel. Vârful epidemiei precede cu 23 de zile vârful mortalității în cazul SARS-2.

“Carantinarea” a fost “vândută” publicului ca singura cale de a opri viroza. Suprimare. În America sloganul a fost: “Stop the Spread.” Stop înseamnă stop. Nu “mitigation” – adică atenuare. Ci direct “supression” – suprimare. Stop! De fapt, Wuhanizarea nu oprise nimic. Nu suprimase nimic.

Farr – Lockdown

Era degeaba. Vârful epidemiei fusese antins ÎNAINTE de intrarea în vigoare a “carantinării.” Băgaseră oamenii în pușcărie la domiciliu degeaba. Distrugeau țările degeaba. Vârful fusese atins cu cel puțin 4-5 zile ÎNAINTE de lockdown. Exact așa, ca-n poza de mai sus: “x”-ul e vârful pandemiei, dunga albă verticală e începutul “carantinării.” Lockdown, na, cum zic anglofonii. Să vedem deci Suedia fără Lockdown:

Suedia fără Lockdown

Curba decendentă e mai alungită fiindcă suedezii au adoptat și ei, dar voluntar, distanțarea, au fost închise inițial facultățile și suspendate temporar clasele superioare de liceu, interzise adunările mari. Nu poartă măști decât dacă vor, nu-i obligă nimeni. Epidemiologii lor (niște cretini) știu că nu folosesc la mai nimic, ba chiar, așa cum s-a convins și Dr. Rafila (Redemsivir) pot să dăuneze, mai ales după o vârstă. Raed Arafat i-a comparat pe cei care ar merge fără mască la votare cu o persoană care se prezintă la vot cu arma la vedere. În rest, de voie. Suedia nu s-a oprit. Țara n-a fost distrusă deloc. E adevărat, n-au protejat foarte bine căminele de bătrâni, și asta a sporit mortalitatea. Dar spitalele n-au fost “copleșite” nici un moment. Nu s-au pus pe “turtit” nici o curbă. Sunt foarte bine. Iată și datele, prin comparație cu “cele patru mari” Wuhanizate de nu mai pot:

Suedia NO LOCKDOWN Vârf epidemie – 22 martie Vârf mortalitate – 14 aprilie
Marea Britanie Lockdown – 23 martie Vârf epidemie – 18 martie Vârf mortalitate – 10 aprilie
Italia Lockdown – 9 martie Vârf epidemie – 4 martie Vârf mortalitate – 27 martie
Spania Lockdown – 14 martie Vârf epidemie – 10 martie Vârf mortalitate – 2 aprilie
Franța Lockdown – 17 martie Vârf epidemie – 11 martie Vărf mortalitate – 3 aprilie

Cât se poate de clar. Vărful epidemiei trecuse deja, peste tot, când “aliniații” la OMS și-au închis degeaba țările, ca să și le distrugă. Iată și imagini, în aceeași ordine:

UK
Italia
Spania
Franța

Chiar și în SUA, țară cu un teritoriu imens, cu diferențe, de la Stat la Stat, privind populația, data “carantinării” și severitatea restricțiilor, vârful epidemiei fusese atins, în medie națională, cu o zi înainte de lockdown.

SUA Lockdown – 24 martie Vârf epidemie – 23 martie Vârf mortalitate – 15 aprilie

SUA

Ideea că soluția e aruncarea țării în pușcărie la domiciliu se spulberase științific, nu OMS-mediatic, de la jumătatea lui aprilie. Donald Trump avusese dreptate. Trebuiau să “redeschidă” țările de Paște. Sau imediat după. Și gata! Numărul infectărilor nu scădea grație “carantinării,” ci natural, independent de ea. Începuse dinainte. Evident, Trump nu e medic specialist în epidemii, astea erau explicațiile date de experți neguvernamentali. Nealiniați. Experții guvernamentali Dr. Fauci și Dr. Birx erau, însă, cei mediatizați masiv. Cu linia lor aliniată la OMS. Profeți. Vectori ai Spaimei. Respingând permanent orice argumente, orice probe în favoarea opririi “carantinării,” cu rezultatele ei catastrofale.

Același lucru și în Uniunea Europeană, începând cu țările maxim restrictive, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie. Nu s-au oprit. Modelul lor a fost continuat și în România. Era evident care vor fi efectele Wuhanizării. Care nu numai că n-a oprit viroza, ci a prelungit-o artificial, făcând “puntea” peste vară până în toamnă. Când e mai frig și virozele “înfloresc” din nou. Asta se întâmplă.

Nealiniații la OMS au avertizat de la început că așa va fi. Era cât se poate de clar, era de bun-simț. Wuhanizarea va amâna poate morțile oricum inevitabile, dar nu le va împiedica. Wuhanizarea va împiedica însă imunizarea naturală rapidă a tinerilor și adulților cu sistem imunitar solid, care să ne protejează pe toți. Trebuiau, evident, protejați cei mai vulnerabili. Dar în loc să fie făcuți “criminali” tinerii fiindcă se adunau în grupuri mari la petreceri, terase sau prin parcuri, trebuiau lăsați liberi. Ca să oprească viroza prin imunitatea lor, protejând pe toată lumea. Wuhanizarea a împins, în schimb, epidemia până în toamnă. N-a oprit nimic, a complicat lucrurile. Cu spitale asaltate de cazurile cronice “neesențiale,” agravate în timpul “carantinării.” Cu personal medical epuizat nervos și nu numai. Cu economia în criză. Priviți situația din România.

România, mortalitate pe zile

Evident, originalitatea iliesciană a democrației noastre se revarsă și epidemiologic. În România nu se permit autopsii în cazurile de COVID. Nu există absolut nici o cale de-a ști mortalitatea reală. După cum ați reținut, în SUA s-a constatat că mortalitate reală e de numai 6% din mortalitatea raportată adunând morțile DE Covid și cele CU Covid în organism. Model care s-a generalizat. Considerând că mortalitatea reală nu e de 16 ori mai redusă (6%), ca la americani, ci doar de 10 ori mai mică (10%) cifrele tot s-ar schimba radical. În bine, sigur. Pentru noi. Dar pentru Wuhaniști?

Dând crezare datelor comunicate, vârful mortalității a fost pe 19 aprilie. “Carantinarea” a fost dictată militar, prin ordonanță, Dr. Arafat la pulover de ofițer, pe 25 martie. Vârful epidemiei fusese atins pe 27 martie. Două zile în plus nu demonstrează efectul benefic al pușcăriei la domiciliu. Timp prea scurt. Vârfurile arată valori medii. „Carantinarea” nu oprește evoluția infectărilor deja produse. Epidemia era deja foarte aproape de „vârf”, la două zile. Incubația medie e de 5 zile.

“Carantinarea” trebuia abandonată, n-a folosit la nimic bun. E același virus, are același grafic natural de evoluție pretutindeni. Spitalele nu au fost “copleșite.” Spitalele de campanie au rămas goale, spitalele dedicate COVID aproape goale. Dimensionarea sistemului medical, făcută după experiența epidemiilor precedente, s-a dovedit valabilă. Au rămas spitalele GOALE, pentru Dumnezeu! Așteptând cazuri de COVID-19 care n-au mai venit! Nu pentru că avea efect “carantinarea,” ci pentru că vârful epidemiei fusese deja atins natural! Datele erau publice! N-au fost văzute de “experți?” Chiar nu știu că Suedia există? Fără carantinare.

Ni se spune acum că lucrurile sunt foarte grave, enorm de multe cazuri. Crăciunul în pușcărie la domiciliu n-ar fi exclus, pe agenda Arafatiană. Evident, se testează mai mult, deci sunt mai multe cazuri. Din graficul anterior reiese că și mortalitatea e la cele mai înalte cote de la debutul pandemiei. Posibil. În loc să permită bolii să se stingă natural, au frânat imunizarea naturală a celor sănătoși-tun, împingând epidemia până în sezonul rece, de toamnă. Totuși, uitați-vă și la graficul cumulat. Mortalitatea e în portocaliu. Curba cea mai de jos. Cea mai apropiată de bază.

Fiind date cumulate, toate curbele cresc. Dar distanța dintre mortalitate, în portocaliu, și numărul de “cazuri” confirmate, în albastru, e absolut uriașă! La fel e pretutindeni pe unde se insistă, panicard, că sunt “cazuri foarte multe, foarte multe, trebuie închisă țara iar! Mai ales de Crăciun, dacă se poate! Să nu ne omoare Creștinii, cu bisericile lor!!!” De Paște, veți fi găsit și voi pe Facebook din astea… Dar mai ales până la alegeri ar fi foarte bună închiderea, să se poată desfășura cum trebuie, mai intim, mai pe absenteim accentuat, mai cum îi place stângii, cu electoratul ei captiv, fix. În fine… Nealiniații spun că este, de fapt, “Test-demic,” nu “Pandemic”. Test-demie, nu pandemie. Teste mult mai multe, cazuri mult mai multe, mortalitatea tot la firul ierbii.

Și atunci? De la jumătatea lui martie, experții care nu au fost de acord cu linia OMS, văzând cum este promovată, furibund, de mass-mediile occidentale “Woke,” numai și numai “la înspăimântare,” s-au întrebat de ce? De ce sunt refuzate, împotriva evidenței, argumentele medicale, științifice, contrare “covid-ortodoxiei” OMS? “N-are nici un sens.” De la acceptarea proiecțiilor aberante de tip Ferguson, la îmbrățisarea “suprimării” ca unică soluție, la menținerea confuziei prin termeni și grafice derutante, la respingerea oficială a hidroxiclorochinei prin falsuri științifice grosolane.

Medical, științific, n-are nici un sens. O țară distrusă, încă una, și încă una, și tot așa… Ignorând știința. Ba, chiar, anti-științific. De ce? E absurd. Atunci, prin absurd, ar putea să existe și alt sens decât unul medical, științific? Economic, politic, geostrategic? Ideologic? Nu, imposibil! Sau incredibil, dar totuși posibil? Care explică “Suprimarea” pandemiei pe stil Wuhan, promovată mondial de experți guvernamentali aliniați perfect la linia OMS? Controlată din 2006 de China comunistă. În România, de experți guveramentali puși sau menținuți în funcții de PSD. Moșteniți de guvernarea PNL. Și crezuți.

Normal. Experți, deci Instanțe Supreme, dat fiind că suprema valoare în Știință e Inteligența. Deși nu-i alege nimeni, prin vot. Problema de bază cu “experții?” Știu foarte multe despre foarte puțin. A fost explicată de vreo doua mii de ani. Bine, dar… Totuși, Iubirea! Scuze. Inteligența! E vorba de soarta țării! Există ceva cu mult deasupra. Inteligența morală. Supremă. Absolută, nu relativă. Adevăr larg popularizat, tot așa, de vreo două mii de ani. Nu “de 2050 de ani,” după cum doinea Ceaușescu. Expert Suprem, geniu ubicuitar, păstor al atâtor vlăstare, viitori experți.

Deci? Gata? Se termină odată? Sau Wuhanizare chiar și doi ani, până la vaccin?… Cum sugerase deja, dezinvolt, pe la TVR, Dr. Arafat.

COVID-19 nu este o criză medicală fără precedent. E o criză politică fără precedent. Bazată pe o panică mondială fără precedent, creată cu mijloace de “viralizare” fără precedent. Și cu o asigurare fermă, repetată: “Nimic nu va mai fi ca înainte de pandemie.”

(va urma)

Prima parte aici

A treia parte aici

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici