Termeni și condiții

Termeni și condiții generale pentru utilizarea website-urilor www.acidmedia.ro și www.acidmedia.org

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă invităm să nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru vă pune la dispoziție opinii și informații cu caracter general, și nu garantează exactitatea lor absolută, deși vom încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor pe website toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Termenii și condiții generale definesc condițiile de utilizare a website-ului www.acidmedia.ro de catre potențialii vizitatori, clienți sau parteneri. Accesând si navigând pe acest website, vă dați acordul pentru acceptarea Termenilor de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Asociația pentru Comunicare, Informație și Dezvoltare A.C.I.D. numită în continuare A.C.I.D., nu vor transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

A.C.I.D. sau, dupa caz, mebmrii fondatori, dețin drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta, toate drepturile de autor si cele brevetate local sau internațional. Astfel, nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software.

Toate informațiile, produsele, descrierile, imaginile, animațiile videografice sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea A.C.I.D. și/sau a membrilor fondatori, care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului www.acidmedia.ro (proprietate a A.C.I.D. și/sau a membrilor fondatori) este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la identitățile vizuale, elementele grafice, elementele videografice, pagini, conținut și prezentarea site-ului sunt deținute de A.C.I.D și/sau membrii fondatori. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără permisiunea scrisă a A.C.I.D.

Accesul si utilizarea www.acidmedia.ro au scopul de a veni în sprijinul tuturor utilizatorilor pentru ca aceștia să identifice informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor și așteptărilor fiecărui utilizator în parte.

Informațiile prezente pe www.acidmedia.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor gratuit sau, după caz, pe bază de tarife de utilizare, în condițiile stabilite de A.C.I.D și comunicate pe pagina www.acidmedia.ro Prin termenul „utilizator” al acestui website se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa website-ul. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.acidmedia.ro în scop personal, fără intenții oneroase sau comerciale. În oricare alte situații, conținutul www.acidmedia.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentantilor legali sau contractuali ai A.C.I.D.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor software oferite de A.C.I.D. Asociația noastră nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului
– afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel, A.C.I.D.nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului www.acidmedia.ro.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele marca A.C.I.D. sau www.acidmedia.ro – prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul website-ului www.acidmedia.ro nu poate constitui o ofertă fermă asociabilă unui contract și nu poate angaja raspunderea A.C.I.D.în lipsa unor acorduri specifice ulterioare.

A.C.I.D. prin www.acidmedia.ro nu fac nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea sau exhaustivitatea prezentului conținut, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres si neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării judicioase sau nu a conținutului exprimat în paginile www.acidmedia.ro

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI
Obiectivul conținutului website-ului este informativ, formativ și educativ.

A.C.I.D. nu poate garanta că paginile prezentului website nu conțin erori, dar vă asigură că va depune toate diligențele pentru evitarea și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana interesata poate contacta A.C.I.D.prin unul din mijloacele care vor fi afișate în pagina de Contact a site-ului.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, acest lucru are ca scop identificarea dumneavoastră sau identificarea unei posibilități de contact generat atât prin intermediul website-ului cât și prin intermediul aplicațiilor colaterale și/sau interconectate prin website.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, companie, numere de telefon, adresa de e-mail, persoane de contact etc). Modul în care sunt utilizate sau în care se intenționează utilizarea de catre A.C.I.D. va fi strict raportat la necesitățile utilizatorilor, în interesul și cu acordul acestora.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor, așteptărilor și întrebărilor utilizatorilor website-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui website vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice. Utilizarea acestor informații este definită in sectiunea Confidențialitate, în secțiunea de Cookies și în Rebulamentul UE 2016/679 aplicabil din data de 25 mai 2018.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate relevante și utile de către A.C.I.D. în legatura cu continutul site-ului www.acidmedia.ro și care nu se află sub controlul sau îndrumarea A.C.I.D.. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica Condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

A.C.I.D.nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI
Orice persoană care vizitează website-ul www.acidmedia.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui website își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către A.C.I.D.; transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către A.C.I.D.a cererilor, întrebărilor, comentariilor și reclamațiilor adresate prin intermediul paginii Contact din site); alte activități întreprinse de A.C.I.D. permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

A.C.I.D.va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001, directivelor Uniunii Europene, Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și/sau cu privire la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din cadrul www.acidmedia.ro.