Pe data de 10 august 2021, revista THE LANCET a publicat (pre-print) un studiu aprobat de Oxford University Clinical Research Group, care trage concluzii alarmante privind măsura în care persoanele inoculate cu două doze de ser anti-COVID19 (așa-zisele vaccinuri) transmit virusul SARS-CoV2. Textul  aici

Este un studiu având ca subiecți personalul medical dintr-un mare spital din Vietnam, desfășurat pe durata a două săptămâni – a 7-a și a 8-a după injectarea cu a două doze de „vaccin” anti-COVID.

Studiul constată că persoanele „complet vaccinate” au în mucoasa nazală o încărcătură virală de 251 de ori mai mare decât cele „nevaccinate” (?) , spune The Defender Cu alte cuvinte, aceste inoculări ar transforma persoanele „vaccinate” care intră în contact cu SARS-CoV2 în purtătoare ale unei încărcături virale neobișnuit de mari chiar înainte de a dezvolta simptome. Practic, acestea devin cei mai eficienți vectori ai răspândirii virusului. Superspreaders!!

Fenomenul astfel constatat este una din explicațiile marelui „val patru”  al „variantei Delta” –  respectiv ale creșterii spectaculoase a numărului de infectari cu „varianta Delta” –  în țările și populațiile cele mai „vaccinate”.

Este, totodată, un motiv de serioasă îngrijorare având în vedere numărul mare de membri ai personalului medical deja injectați  cu ambele doze de seruri C19, care își pun astfel în pericol nu doar propria sănătate și viață – a se vedea reacțiile adverse raportate în bazele de date oficiale – ci și pe a pacienților și colegilor.

Între timp, Guvernul României (la fel ca multe alte guverne occidentale) face presiuni asupra personalului sanitar și din învățământ pentru ‘vaccinare” (inclusiv cu a treia doză); recomandă „vaccinarea” minorilor, mai nou și a gravidelor; acordă bonusuri celor vaccinați;  permite sau chiar sponsorizează evenimente publice cu participarea masivă și exclusivă a persoanelor „vaccinate”, în ciuda riscurilor demonstrate ale acestor seruri (detalii aici, aici sau aici). Totul în timp ce stabilește ILEGAL (în raport de Constituție și alte legi în vigoare, inclusiv penale) restricții pentru … „nevaccinați”!

Mai exact, oficialii guvernamentali, bazându-se pe zero știință și 100% politică din cea mai proastă – totalitară -,  ignorând sistematic știința și avertizările medicilor competenți, integri și nealiniati politicilor guvernamentale (datând încă de anul trecut, detalii aici), fac tot posibilul pentru prelungirea sine die a „pandemiei” și crizei de sănătate fără precedent, de ei generate, nu de celebrul virus.

Prin urmare, conform științei și datelor (care se acumulează în ritm alert), se pare că urmează, într-adevăr, cum spunea doamna Wolenski (director DCD-US), „pandemia vaccinaților”, artificial generată, printre altele,  de masiva campanie de „vaccinare anti-Covid”. Teoria conspirației? Nu. Doar  niște date culese din realitate.

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!Donează aici