„Veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face liberi”

Iar adevărul este următorul:

 • Oficial, pandemia SARS2 [SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome], rebotezată de OMS COVID-19, a împlinit un an. Criza Covid este una politică (nu medicală) inedită. Pandemii sau epidemii au tot existat ș vor exista.  A existat chiar o pandemie SARS1, în 2002-2003, tot cadou viral chinezesc, însă mult mai mortal conform datelor oficiale. Care a trecut fără vaccin și fără dictatură sanitară globalizată. Atunci, în Occident încă mai funcționa abordarea științifică a pandemiilor, iar China nu era încă hotărâtă să distrugă Lumea liberă.
 • COVID-19 este o boală infectioasă cauzată de un virus din Wuhan-China. Științific, pandemia și boala COVID-19 trebuiau abordate ca oricare altele anterioare. Politic, n-a fost să fie, „mulțumită” covidismului care a înlocuit știința.
 • Covidismul este noul comunism sanitar made in China, introdus în Occident prin Frică, Minciună și Pseudostiință viralizate mediatic. Comunismul este o boală care ucide mai mult decât orice virus natural, pentru că, pe lângă milioanele de victime nevinovate, asasinează Adevărul, Libertatea și , finalmente, Civilizația.
 • Covidismul este o religie politică. „Cred în Covid”. „Nu cred în Covid” „Cred în vaccin”. „Nu cred în vaccin”. De câte ori ați auzit propozițiile astea? Ce-ar fi dacă, în schimb, ați „căuta ca să aflați” (vorba Înțeleptului) adevărul și  știința?
 • Virusul din Wuhan este o realitate. N-ar trebui să fie o credință. Covid-19 este o boală infecțioasă. N-ar trebui să fie o religie. Medicina este o știință care, fără respect pentru Dumnezeu, oameni și adevăr, ucide.
 • Politicile COVID aplicate în prea multe țări civilizate au distrus, cel puțin temporar și parțial, încrederea în Știință, Medicină și Oameni.
 • Politicile anti-COVID aplicate în prea multe țări civilizate s-au dovedit a fi, în prea multe feluri, o crimă abominabilă împotriva omenirii. Dovezile curg.

Întrebarea este dacă adevărul mai contează. Eu cred că da. Întotdeauna va conta.

Prețul Miunciunii

În mai 2020, guvernul nostru așa-zis liberal a luat una din cele mai antiliberale decizii de pandemie: prin OUG 63/2020 a dispus finanțarea cu 200 de milioane de lei (exclusiv TVA) din banii dumneavoastră a campaniilor de așa-zisă informare publică privind pandemia COVID. Prin legea de aprobare a ordonanței, parlamentarii au stabilit că bugetul acestei campanii poate fi mărit.

Să sponsorizezi guvernamental mediile de informare nu este niciodată benefic pentru libertatea presei, adică pentru accesul publicului la informație. E la mintea cocoșului că acest tip de finanțare vine cu o suită întreagă de condiționări politice. Altfel spus, cu una din cele mai insidoase forme de cenzură: cea guvernamentală. Ceea ce s-a și întâmplat:

Campania de presupusă informare COVID s-a transformat imediat într-una de propagandă a fricii, morții și apocalipsei covidice, menită să justifice politicile sanitare barbare, neconstituționale și bazate pe zero știință care ne-au fost impuse și  ne distrug in continuare. O țară distrusă degeaba, da.

Degeaba, pentru că aceste politici nu salvează vieți și nu suprimă nicio pandemie, după cum se știa demult și  o demonstrează chiar datele curentei pandemii. În schimb au reușit să suprime adevărul și dezbaterea științifică despre COVID-19, sub amenințarea repercursiunilor profesionale sau chiar penale pentru cei care nu adoptă pseudoștiința oficială.

Și poate că niciodată până acum nu s-a văzut mai clar substituirea științei cu politica  și a informației cu propaganda ca în privința tratamentelor și „vaccinurilor” Covid.  Informații esențiale despre tratamentele și așa-ziele vaccinuri Covid, sau despre raportul dintre beneficiile și riscurile „vaccinării” prin comparație cu celelalte tratamente disponibile, sunt sistematic denaturate sau suprimate. Transparența și dezbaterea științifică au fost înlocuite cu un foarte străveziu și iresponsabil militantism POLITIC în favoarea „superbelor”, „sigurelor”, „eficientelor vaccinuri”. Prețul minciunii? Viața, sănătatea și bunăstarea noastră.

Minciuna distruge, nu salvează

Da, oficialii noștri mint sistematic, direct sau prin omisiune, la fel ca mass-media cumpărate cu banii dumneavoastră. Ce nu par ei să înțeleagă sunt consecințele minciunii. Sau înțeleg, dar nu le pasă?

Moral, legal și politic sunt primii vinovați pentru:

 • obstrucționarea accesului la informații de interes public privind realitățile, vaccinurile și tratamentele Covid, informații esențiale penru viața și sănătatea noastră;
 • obstrucționarea accesului la tratamente ieftine și eficiente împotriva Covid, o soluție mai sigură de stopare a pandemie și de salvare de vieți omenești decât așa-zisele vaccinuri;
 • falsele așteptări pe care mulți le au de la „superbele vaccinuri”;
 • conflictele, tensiunile, psihozele și discriminările sociale generate de vaccinismul covidic.

Vinovățiile sunt individuale. Răspunderile solidare. Da, moral, legal și politic sunt DIRECT și solidar responsabili pentru TOATE  deciziile insuficient sau greșit informate cu privire la prevenția, tratamentul și vaccinarea COVID care se bazează pe minciunile lor. Sunt responsabili pentru fiecare viață astfel distrusă sau pierdută. Și sunt atâtea …

NU, pentru „experții” guvernamentali ignoranța și prostia nu sunt scuze și nu-i exonerează de răspundere.
NU, cine salvează o viață distrugând mii, zeci de mii sau o țară, NU salvează o lume întreagă, cum crede Raed Arafat.

Cine salvează o viață, salvează o viață, punct.

Cine distruge mii, zeci de mii sau o țară întreagă distruge mii, zeci de mii sau o țară întreagă, și trebuie să plătească pe măsură. Măsura vieților distruse.

Deocamdată prețul distrugerii este plătit în exclusivitate de victime.

Oficialii propagandei vacciniste

Ursula von der Leyen

Oficiali UE, 21 decembrie 2020, despre vaccinul Pfizer

Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, politician și medic, a declarat: „Azi adăugăm un capitol important la o poveste europeană de succes. Am aprobat primul vaccin sigur și eficace împotriva COVID-19″

Stella Kyriakides, Comisarul pentru Sănătate și Siguranță alimentară din Comisia europeană, politician și psiholog, a declarat: „După luni de muncă, vedem acum că strategia UE pentru vaccinuri dă roade – acces la vaccinuri sigure și eficace.”

Adrian Streinu-Cercel, 27 decembrie 2020:

„Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA. Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea”– a declarat public ASC, după ce s-a vaccinat anti-Covid19. Cine este si cu ce se ocupa ASC puteti constata singuri accesandu-i CV-ul public.

Faptul că ASC a înlocuit știința cu politica și etica medicală cu interesele personale, sau că actuala funcție de senator PSD îl imunizează temporar la urmărire penală, n-ar trebui să mai fie un secret pentru nimeni. Totuşi… Vaccinul este superb? În ce sens? Estetic? Microbiologic? Genetic? Tehnologic? Terapeutic? Preventiv? Sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA? DNA?!!!

ASC se crede americano [abrevierea ADN în engleză este DNA] sau, preocupat fiind de propriile conflictele de interese legale și comerciale, a avut o scăpare freudiană, încurcând Direcția Natională Anticorupție [DNA] cu acidul dezoxiribonucleic [ADN]? Și cu ce zice ASC că s-a vaccinat pe 27.12.2020? Nu de alta, dar singurul vaccin anti-Covid disponibil atunci conține ARNm [acid ribonucleic mesager], nu ADN.

Conform CV-ului personal, ASC este nu doar medic, ci ditamai profesorul universitar la cea mai cea facultate de medicină din țară. Este cel care, astă vară, recomanda guvernului să vă ia părinții în vârstă și bunicii din casă ca să vi-i închidă în lagăre guvernamentale de exterminare covidică, pardon, scuzați, de protecție anticovidică.

În următorii patru ani, acest personaj, senator PSD cu „grămăjoare” de grăsime politică și DNA, se va ocupa de reforma sistemului dumneavoastră de sănătate, care include și legislația vaccinării obligatorii.

Institutul Național de Sănătate Publică, 30 decembrie 2020

Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigură cale de apărare de care dispunem pentru a limita răspandirea imbolnăvirii și un important pas spre reluarea activităților. În România vaccinarea este gratuită și voluntară.

Institutul Național de Sănătate Publică susține și recomandă vaccinarea. Incurajăm populația să se imunizeze prin vaccinare, să fie parte din eforturile, depuse la nivel mondial, de a limita răspandirea cu Covid-19.”

Și pentru ca minciuna științifică și inducerea în eroare a publicului să fie totale, INSP compară așa-ziele vaccinuri anti-Covid cu vaccinurile antipoliomielitic, antidifteric, antitetanos, care sunt chiar vaccinuri, și în cazul cărora NU s-au eludat etapele de testare, adică știința, etica și metodologia de aprobare a medicamentelor și vaccinurilor pentru oameni.

Oficiali UE, 6 ianuarie 2021, despre vaccinul Moderna:

Stella Kyriakides: „.Astăzi autorizăm un al doilea vaccin sigur și eficace, produs de Moderna, care, împreună cu [vaccinul] BioNTech-Pfizer, va asigura livrarea în UE, cu viteză tot mai mare, a 460 de milioane de doze, iar aceasta numai pentru început. Statele membre trebuie să asigure un ritm de vaccinare pe măsura vitezei aprovizionării..

Stella Kiriakides, comisar UE Sănătate și Siguranță alimentară

Raed Arafat, 11 ianuarie 2021

„Este un gest de normalitate”, a declarat RA după ce s-a vaccinat (?)

Apoi, pe 4.02.2021: „Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an, către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieții noastre.”

Cu alte cuvinte, RA v-a anunțat că dacă vreți să vă ridice restricțiile neconstituționale, ilegale, discreționare și dezastruoase, va trebui să vă vaccinați, și poate nici atunci …

În aparență, RA este Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne și, teoretic, medic. De facto și de iure, RA este individul care guvernează România, discreționar și cu impunitate, de la data declarării stării de urgență pandemică, acum un an. Ce fac, de atunci încoace, Președintele, Premierul, restul Guvernului României și agențiilor guvernamentale? După toate aparențele și declarațiile, i se supun.

Klaus Iohannis 15 ianuarie 2021

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea.„, a declarat KI.

KI este Președintele României, profesor de fizică și cel mai votat (deci reprezentativ) politician din țară. De unde știe KI că așa-zisul vaccin este sigur și eficient? Producătorii nu știu. Medicii și oamenii de știință nu știu. Nimeni nu știe. Iar după cum se desfășoară experimentul actual de testare pe diverse populații – pentru că asta se întâmplă acum, fără că populația să fie informată că participă la un EXPERIMENT medical – și după nivelul de cenzură și „interpretare creativă” a datelor, șansele sunt că nici nu vom ști vreodată cu un grad rezonabil de certitudine.

Florin Cîțu, 6 februarie 2021

„Astăzi am primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva Covid-19, rapelul. Procedura a fost la fel de ușoara, nedureroasă și, mai ales, mă simt foarte bine după vaccin. Recomand tuturor românilor să meargă să facă doza de rapel, nu există motive de neîncredere.

Vreau, în acest mandat, să-i conving pe toți românii că singura soluție pentru a stopa pandemia este vaccinarea.”

Florin Cîțu,Premierul României, cu „paşaportul” de vaccinare

FC este economist, membru al establishmentului PNL și, în aparență, Premierul României. Cum a ajuns FC la concluzia că singura soluție pentru a stopa pandemia este vaccinarea? Pe ce informații științifice, din ce surse, se bazează, și cu ce argumente sau instrumente urmează să-i convingă pe toți românii să se vaccineze?

Limbajul și metodologia minciunii

Ca orice formă de stângism, comunism, totalitarism, spuneți-i cum vreți, covidismul este mai mult o metodologie decât o ideologie. O metodologie de control și supunere a populației. Metodologia fricii și minciunii.

Prima armă din arsenalul metodologic al totalitarismelor este LIMBAJUL deliberat denaturat sau falsificat. Covidismul și propaganda așa-ziselor vaccinuri Covid o probează ca la carte. Cartea fiind manualul minciunii și escrocheriei. Concret și pe scurt, iată despre ce vorbim:

1. Atât în Europa cât și în America, „vaccinurile” anti-Covid19 puse în circulație NU au primit autorizație de comercializare, fiind de fapt agenți biologici noi – terapie genetică, așa  explică chiar producătorii – aflați în fază EXPERIMENTALĂ. Subiecții experimentului sunteți dumneavoastră.

Teoretic, participarea la acest uriaș, imoral, ilegal și riscant experiment medical este voluntară. Practic, n-are cum să fie, câtă vreme subiecții nu sunt informați corect și complet cu privire la caracterul experimental al inoculării cu aceste așa-zise vaccinuri, nici cu privire la metodologia, obiectivele și riscurile experimentului medical la care participă.

2. Publicul este MINȚIT și indus în eroare cu privire caracterul experimental și la siguranța acestor „vaccinuri” printr-un limbaj LEGAL denaturat, pe cât de pervers pe atât de eficient:

În Europa utilizarea acestor așa-zise vaccinuri NU este autorizată ca în cazul TUTUROR celorlalte medicamente și vaccinuri, ci a primit de la EMA [Agenția Europeană a Medicamentelor] doar autorizare „condițională”.

În SUA, FDA [Food and Drug Administration, omologul EMA] a numit această aprobare „autorizație pentru uz de urgență” [Emergency Use Authorization, EUA]. Ceva mai clar, deși nu destul.

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze înțeleg ce înseamnă aceste autorizări „condiționale” sau „pentru uz de urgență”?

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze înțeleg că sunt voluntari-involuntari într-un uriaș și riscant experiment medical, genetic, biologic și psihologic?

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze, prea înspăimântați de propaganda fricii și morții COVID ca să acționeze rațional și lucid, mai înțeleg altceva decât ce le spun autoritățile și propaganda vaccinistă – anume, că „vaccinul este sigur și eficient”?

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze știu care sunt standardele științifice  de testare pentru autorizarea TUTUROR medicamentelor și vaccinurilor pentru uz uman? Sau ce rost au?

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze știu că, la data „autorizării condiționale” sau „pentru uz de urgență” a „vaccinurilor” Covid, NICIUNUL din ele nu parcursele etapele STANDARD de testare si evaluare ȘTIINȚIFICĂ pentru medicamentele și vaccinurile de uz uman, nici nu le va parcurge pe toate mai devreme de câțiva ani?

Câți dintre dumneavoastră știu care sunt aceste etape – faza de cercetare a calității farmaceutice, faza de cercetare non-clinică in vitro și in vivo, faza de studii clinice pe voluntari sănătoși, apoi pe voluntari din toate categoriile (copii, tineri, vârstnici, bolnavi, femei gravide), și abia la urmă faza evaluării și autorizării ȘTIINȚIFICE? Sau că toate sunt obligatorii ANTERIOR INTRĂRII ÎN PRODUCȚIE pentru toate celelalte vaccinuri și medicamente puse în circulație? Toate, cu excepția acestor așa-zise vaccinuri.

Câți dintre dumneavoastră știu că toate aceste etape standard pentru autorizarea unui medicament sau vaccin au un singur obiectiv: determinarea, cu grad rezonabil de certitudine, a siguranței, eficienței și eficacității medicamentelor și vaccinurilor? Și că în lipsa parcurgerii acestor etape NIMENI nu poate spune, fără să mintă cu nerușinare, că așa-zisele vaccinuri Covid sunt sigure și eficiente?

Câți dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze știu că, în cazul acestor autorizări „condiționale” sau „pentru uz de urgență”, companiile producătoare nu pot fi trase la răspundere pentru efectele „necunoscute la data autorizării”? Adică, practic, nu pot fi trase la răspundere pentru niciunul dintre efectele nedorite sau pentru ineficiența acestor așa-zise vaccinuri? Răspunderea fiind asumată în acest caz de statele care au achiziționat vaccinurile.

Câți dintre dumneavoastră sau dintre cei care s-au vaccinat sau doresc să se vaccineze știu aceste lucruri? Și câți s-ar fi vaccinat dacă le-ar fi știut sau ar mai dori să se vaccineze dacă le-ar ști?

Șansele sunt că foarte puțini.

În schimb, experții oficialii și decidenții asupra vieților noastre știu (dovada ca știu, data viitoare). Ticăloși. Iar dacă vor pretinde că nu știu, ar trebui să afle că ignoranța și prostia nu-i exonerează de răspundere morală și legală pentru efectele negative sau fatale ale propagandei lor mincinoase și ale presiunii sistematice pe care o exercită asupra populației pentru vaccinare.

Vestea rea este că prostia și ticăloșia sunt incurabile și nu se opresc singure. Vestea grea este că nu pot fi oprite decât cunoscând și spunând  adevărul. Vestea bună este că se poate. De aceea, data viitoare vorbim pe larg, și pe înțelesul publicului larg, despre știința cenzurată a „vaccinurilor” Covid. Cenzurată de guvernanți și de experții oficiali. Rețineți: știință,  nu politică. Știința care ne spune, printre altele, că așa-zisele vaccinuri COVID disponibile nu sunt chiar vaccinuri. Atunci ce-or fi?

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici

Episodul 2 

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Episodul 6

Episodul 7

Episodul 8

Episodul 9