Episodul anterior aici

Am aflat de pe pagina RoVaccinare a colonelului Gheorghiță (teoretic medic) că, de ziua lor, copiii români în vârstă de peste 12 ani au fost invitați să se „vaccineze” cu prioritate, fără programare, cu produsul Pfizer/Comirnaty. „Pentru o vară trăită liber și în siguranță”.

Pentru o vară liberă de minciuni și propagandă (care intră deja sub incidența legii penale) ofer câteva date despre siguranța acestor produse experimentale, impropriu denumite vaccinuri anti-COVID-19.

În Europa. Din datele raportate în baza Eudravigilance a EMA, date bine ascunse la vedere (greu de găsit și sintetizat; totuși, unii se încăpățânează), până la data de 22.05.2021, în urma injectărilor cu cele patru așa-zise vaccinuri autorizate (Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Janssen), se înregistraseră:

12.184 de decese și 1.196.190 de reacții adverse, dintre care 604.744 (50%) reacții severe.

Unde prin reacții severe se înțeleg decesul sau reacțiile adverse care pun în pericol viața, necesită spitalizare, produc dizabilități și incapacitari persistente ca, de exemplu, patologii limfatice, cardiace, cardiovasculare, endocrine, neurologice, metabolice, imune sistemice, etc.

Pentru serul Pfizer BioNTech, numărul de decese este de 5961 din 452.779 reacții adverse.

Având în vedere că vorbim de date oficiale, raportate de autoritățile medicale, șansele sunt că numărul deceselor și reacțiilor adverse subsecvente „vaccinurilor” (anti)COVID-19 este subraportat și raportat cu întârziere considerabilă.

În SUA. Din datele raportate în baza VAERS a CDC-US rezultă că, până la 30.05.2021, în urma „vaccinărilor” anti-COVID-19 s-au înregistrat mai multe decese și reacții adverse decât în cei 23 de ani anteriori, pentru toate vaccinurile administrate pe teritoriul SUA. Astfel:

La 24.05.2021, CDC-US raporta 4863 de decese în urma injectărilor cu seruri anti-COVID19. Situația cu trei zile înainte o puteți observa singuri:

Deci de la 4406 la 4863 de decese in trei zile.

Comparativ, pentru cei 23 de ani anteriori:

Sunt datele CDC-US, de pe site-ul lor,  nu ale mele.

Și în SUA medici (practicieni) și specialiști familiarizați cu sistemul de colectare a acestor date spun că decesele și reacțiile adverse pentru „vaccinările” Covid sunt subraportate (unii spun de 10 ori sau mai mult), nu doar raportate cu întârziere considerabilă. Cei care monitorizează situația (și au dovezile arhivate) susțin, de asemenea, că datele pentru săptămâni întregi au dispărut din sistem. Posibil și plauzibil, având în vedere că de peste un an și jumătate CDC manipulează grosolan date privind coronavirusul SARS-CoV2, pandemia și așa- zisele vaccinuri.

Tot CDC-US avertizează (adică se acoperă pentru viitoarele trageri la răspundere) că, începând cu luna aprilie 2021, pentru „vaccinul”Pfizer, pe lângă alte reacții adverse, sunt raportate din ce în ce mai multe cazuri de miocardită și pericardită (inflamații ale inimii) care survin preponderent:
-la adolescenți de sex masculin;
-mai mult după a doua doză decât după prima;
-la câteva zile de la injectare.

Era o vreme, până nu demult, când numai câteva decese suspecte survenite în urma administrării unui medicament sau vaccin conduceau automat la oprirea producției și scoaterea lui din circulație. Acum mii, zeci de mii de decese, și milioane de reacții adverse reprezintă un „risc nesemnificativ”. Totul sub pretextul unui virus cu mortalitate similară cu a gripelor sezoniere moderate.

De aceea, de Ziua Copilului, am câteva întrebări și sugestii-cadou pentru (i)responsabilii oficiali ai VARAtonului/Maratonului „Vaccinărilor” Covid-19:

1. De ce nu prezintă,pe pagina RoVaccinare și pe paginile Guvernului României dedicate propagandei vacciniste, datele privind decesele și reacțiile adverse survenite după injectarea acestor așa-zise vaccinuri? De ce n-o fac la fel de des, vizibil și emo-convingător ca în campaniile de propagandă pentru injectare.

De ce nu alternează postările vesele cu foto adolescente drăgute care declară că s-au injectat și nu le doare, cu fotografiile cadavrelor sau sicrielor celor decedați la câteva zile după „vaccinare”? Sau cu declarațiile familiilor îndurerate? De ce nu postează interviuri cu injectații care au făcut, după „imunizarea” cu aceste „vaccinuri”, forme grave de COVID-19, ori care se plimbă prin spitale pentru reacții adverse post-vaccinare?

Spre știință și obiectivitate, zic. De la înspăimântat populația cu filmări din secții COVID-19, ATI, sau de la rulat obsesiv, de nu știu câte ori pe zi, mai bine de un an,  numărul hiperumflat de decese „cauzate” de COVID-19, nu s-au dat în lături.

2. De ce nu explică la fiecare promo sau invitație la „vaccinare” că aceste produse farmaceutice NU sunt autorizate de EMA sau FDA; că NU au parcurs complet și corect niciuna din fazele de testare pentru siguranță și eficiență, și că cei care optează pentru inocularea lor devin participanți într-un experiment medical? Pentru că așa-zisele autorizări condiționale (EMA) sau de urgență (FDA) asta înseamnă: autorizarea temporară a unui uriaș, inutil și riscant experiment medical, iar guvernul știe. Una din dovezi:

Procesul „accelerat” de „autorizare conditionala”. Sursa: pagina Guvernului Romaniei, Top 10 Informatii Sigure despre Vaccinurile COVID-19, 1 februarie 2021

3. De ce nu explică la fiecare promo sau invitație la „vaccinare” că aceste seruri NU imunizează? De ce nu promovează la fel de agresiv și nu pun la dispoziție „gratuit” medicamentele mult mai ieftine, sigure și eficiente împotriva bolii COVID-19? Gen hidroxiclorochina și invermectina? De ce autoritățile centrale (Guvernul, Ministerul Sănătății) blochează sistematic, prin protocoale, de peste un an, accesul populației și al medicilor de familie la hodroxiclorochina (Plaquenil) pentru tratamentul COVID-19?

4. De ce, prin acest experiment, este pusă DELIBERAT în pericol INCLUSIV viața copiilor și a tinerilor, când ei aparțin grupei de vârstă cu cea mai mică incidență a bolii COVID-19 și cu risc aproape zero de îmbolnăvire gravă și deces? Avem prea mulți copii sau tineri? Sunt prea sănătoși? Stăm prea bine cu creșterea demografică? N-au destui clienţi (sau decontări de la CNAS) pediatrii? N-avem destule locuri în școli pentru ei?

5.Cum rămâne cu „fiecare viață contează”? De ce viețile milioanelor de români ademeniți, mințiți, manipulați, cumpărați (ieftin, cu gratuități la divertisment de proastă calitate) sau constrânși, presați, amenințați ca să-și inoculeze aceste seruri experimentale nu mai contează? Ce stăpâni servesc actualii stăpâni ai României?

Pe scurt, de ce autorităţile noastre vacciniste mint cu nerușinare în legătură cu „siguranța” și „eficiența” acestor seruri sau cu libertatea pe care injectarea și certificatul de injectare le-ar oferi-o? Iar acum mint copiii …

Da, mint, fiindcă singura libertate dobândită prin injectarea acestor produse experimentale este cea de de a-ți risca viața, fără să știi. De a-ți asuma un risc enorm și inutil, totul de frica unui virus cu rată de mortalitate similară cu a gripelor sezoniere moderate, pentru care există tratament ieftin, eficient și sigur. Numai că ei, inoculații, nu știu, pentru că au fost și sunt sistematic mințiți. Iar deciziile luate pe baza informațiilor false nu sunt libere, ci manipulate. Halal libertate!

Și apropo de „La mulți ani” copiilor: cu câți ani și câtor copii români estimează „expertii” noștri vacciniști (în frunte cu colonelul Gheorghiță, milițianul Arafat, senatorul Streinu-Cercel, deputatul Rafila) că le vor scurta viața prin injectarea acestor seruri experimentale? Și, simetric, câți ani estimează că va dura până când vor răspunde pentru efectele devastatoare ale minciunii lor? Destui ca să-și piardă urma prin lume, la fel ca alți celebri experimentatori?

Josef Mengele

În fine, cititorii și oficialii interesați să înțeleagă mai multe, pot revedea următoarele texte ajutătoare (care includ date, declarații oficiale și opinii de specialitate, din octombrie 2020 încoace):

O țara distrusă degeaba. A noastră

Cine sunt, de fapt,  vedetele tehnocrației COVID  si Oficialii Noștri Esențiali 

Pseudoștiința COVID și originile incredibile (incredibil de stupide) ale ideii de lockdown

Frauda statistică a deceselor COVID

Consiliul Europei interzice constrângerile și presiunile pentru vaccinare

Știința  cenzurată a vaccinurilor

Întrebări eliminatorii pentru activiștii și voluntarii vaccinării

Vaccinări de neuitat

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici