Prima parte aici

Resetarea prin frică și minciună

Niciodată oamenii n-au fost mai ușor de mințit și libertatea mai fragilă ca acum.

V-au spus că e un „virus ucigaș”, de zece ori mai mortal decât gripa, și i-ați crezut.  V-au interzis să trăiți, instalând peste noapte dictatura Covid, wuhanizarea, tehnocrația sanitară, covidocrația, noul comunism, nazism, globalism, totalitarism, spuneți-i cum vreți, tot aia, și v-ați supus. V-au închis școlile, bisericile, drumurile, parcurile, ba și spitalele, și ați tăcut.

Au aruncat, astfel, la gunoi constituția și morala, pe care le-au înlocuit cu legi „temporare” (discreționare, bazate pe zero știință), între timp permanentizate, prin care v-au furat, multora definitiv, viața. Celor rămăși le-au furat, la propriu, chipul și răsuflarea – masca facială asta face. Și v-ați conformat. De frică, pentru că i-ați crezut. Ați crezut că altfel ne va ucide pe toți „inamicul invizibil”. Pe cei care v-au spus, de la bun început, cu calm și luciditate, cu știința, logica și datele în față, că nu-i așa, că e minciună, i-ați făcut nebuni, proști, ignoranți, conspiraționiști, criminali, teroriști, ați râs de ei, i-ați blamat, stigmatizat, amenințat, amuțit, anulat, iar adevărul l-ați ignorat sau negat. Mulți o fac în continuare.

by Sandra Boyton

Dar, mai ales, ați crezut că toate astea vor trece, cumva, de la sine, odată cu „pandemia”. Mulți cred și acum.

Nu mai trece. Nu de la sine. Dictatura, nu pseudopandemia.

Pandemiile trec după legile naturii și niciun virus biologic, niciodată, nu va ucide toată omenirea. Se știe; e ȘTIINȚĂ anterioară erei Covid. Epidemiologie, imunologie, virusologie, pe scurt, biologie.

Pe de altă parte, dictatura, fiind creația oamenilor stricați (întotdeauna ai Stângii, pentru că dictatura e în codul genetic al Stângii) trece mai greu. Trece numai odată cu planificatorii ei, cu puterea lor, și cu un număr enorm de victime. E istorie politică. Istoria totalitarismelor. Adică a fascinației minciunii. Niciun exemplu istoric mai clar decât covidocratia, fiindcă de data asta totalitarismul s-a instalat soft și cu soft(ware)ul, fără gloanțe, EXCLUSIV PRIN MINCIUNĂ mediatizată global, sistematic. ȘI ziceți că vorbele nu contează?

Public, i-au spus „salvare” prin „resetare” sau „noua normalitate”. Pentru că sună mai cool decât dictatură, wuhanizare, comunism, nazism, fascism. Din vorbe și cu vorbe mincinoase i-au înspăimântat, supus și „resetat” pe mulți. Pentru că da, este o resetare a ordinii sociale globale, numai că, ironic, nu va fi așa cum cred planificatorii. Nu. Doar că va dura mult și va costa prea multe victime până când destui vor înțelege. Între timp, distrugerea prin minciună va continua.

Vor continua „vaccinarea”, realmente de neuitat, pretinzând că „imunizează”, și mulți îi vor crede. Vor injecta cu șeptelul, cu castelul, cu vagonul, cu stadionul. Zecii de mii pe zi, sute de mii, milioane, doar la noi în țară. În lume? Conform datelor oficiale au depășit miliardul.

Poster al campaniei oficiale de „vaccinare”.

Vor continua să repete minciuna colosală că „vaccinul e sigur și eficient” sau că ar fi „singura cale de stopare a pandemiei” și „de revenire la normalitate”. Vor inventa a doua, a treia, a nu știu câtă „tulpină”, al nu știu câtelea „val”, ca să prelungească perpetuu Marea Spaimă și pseudopandemia. O vor face, la fel ca până acum, cu ajutorul infernalei mașinării comuniste OMS-China, COVAX, Banca Mondială, FEM, BigTech, Big Media, Big Money. Tot înainte, spre wuhanizarea [distrugerea] totală a Occidentului creștin, sinonim cu Civilizația, care fără Libertate nu poate exista.

Crimele? Vor încerca să și le acopere falsificând date oficiale și mințind cu privire la vinovați. De vină vor fi, desigur, victimele și „nevaccinații”. Va trebui , deci, repetată „vaccinarea” a treia, a patra, a nu știu câtă oară. Eventual toată viața. Cine se opune, devine inamic public și va trebui pedepsit, laolaltă cu toți cei care refuză noul totalitarism Covid. Da, într-un fel sau altul, vina va fi transferată, prin propagandă mincinoasă, asupra oamenilor liberi, mai ales asupra celor care spun BINE adevărul despre lumea grotesc și artificial resetată de planificatori.

Acestea sunt, pe scurt, „narațiunea” și planul de acțiune oficială pentru sezonul următor. Le-au lansat deja,vi le spun, dar puțini aud sau înțeleg. Pentru că niciodată oamenii n-au fost mai ușor de mințit și adevărul mai greu de acceptat ca acum. Imposibil! N-au cum! Doar nu-s nebuni! Ba da, sunt. Demult. Pe cât de ticăloși, pe atât de nebuni. Citiți:

 

„Istoria ne învață că omenirea nu evoluează semnificativ decât dacă îi este cu adevărat frică: atunci își instalează mecanisme de apărare; uneori intolerabile (țapi ispășitori, totalitarisme); uneori futile (diversiuni); alteori eficiente (terapii, eliminând dacă e necesar toate principiile morale anterioare). Apoi, criza încheiată, transformă aceste mecanisme, spre a le face compatibile cu libertatea individuală, înscriindu-le într-o politică de sănătate democratică.

Pandemia care începe ar putea declanșa o astfel de spaimă structurantă.
Dacă va fi ceva mai gravă … va avea consecințe realmente planetare: economice (modelările sugerează… o scădere de 5% a PIB-ului mondial) și politice (din cauza riscului de contagiune, țările din Nord vor avea interesul să le ofere săracilor din Sud acces la medicamentele stocate doar pentru cei mai bogați)…

… Și chiar dacă… această criză nu este foarte gravă, va trebui… să tragem învățăminte, pentru ca până la următoarea, care va veni inevitabil, să avem mecanisme de prevenire și control, precum și logistica distribuirii echitabile a medicamentelor și vaccinurilor.

În acest scop, va trebui să avem o poliție mondială și un sistem de stocare mondial, deci de fiscalitate mondială. Vom ajunge astfel, mult mai iute decât exclusiv din rațiuni economice, să punem bazele unui veritabil Guvern Mondial. De altfel, veritabila edificare a Statului în Franța, în secolul al 17-lea, a început cu spitalul.” – Jaques Attali, mega-socialist francez, pentru revista L’Express, in mai 2009!

Jacques Attali și Emmanuel Macron

Și acum uitați-vă bine la Franța 2020-2021, vârf de lance al wuhanizării europene demente.

Da, da, ați citit bine mai sus: planul era public din martie 2009, nu 2019! A fost o pandemie și atunci. Gripă porcină. Eu mi-am amintit-o în martie anul trecut. Românii nu. De aceea am scris aici, pe 15 martie 2020, despre ce s-a întâmplat în 2009. Au încercat la fel și atunci. Cu propagandă mincinoasă și Spaimă Structurantă. Cu vaccinuri inutile, făcute pe genunchi, care însă au nenorocit, pe viață, mii de oameni, printre care copii. Repet, am scris în martie 2020. Am avertizat că mecanismul propagandistic și psihologic este același. Câți români au citit, au înțeles și au refuzat să cedeze minciunii și spaimei … structurante?

În August 2020, v-a povestit din nou, mult mai bine, Sucharit Bhakdi (somitate internațională în domeniul lui științific, respectiv medicină, microbiologie, boli infecțioase). V-a explicat, totodată, că pandemia s-a terminat și noile „vaccinuri” sunt nu doar inutile împotriva COVID, ci periculoase.

Bhakdi si-a implorat colegii medici, la Budapesta, să nu continue distrugerea, panica, minciuna, ci dezbaterea, și publicul să caute adevărul. Iar nu v-a interesat. Pandemia trecuse, într-adevăr. Nu și planul de prelungire prin wuhanizare și „vaccinare”.

Câți i-au ascultat și înțeles de atunci încoace pe cei care le-au spus adevărul, științific și politic, și au fost validați, pas cu pas, de realitate? Milioanele de „vaccinați” din România, sau miliardul din lume, în niciun caz. Politicienii care ne guvernează? Ei știu, dar nu le pasă. Ei se aliniază simian, monkey-see-monkey-do style, minciunii și demenței Covid și COVAX. Arafat, Streinu, Rafila, Gheorghiță, Voiculescu, Moldovan, Mihailă, „specialiștii” lui Iohannis, Cîțu …

Nu, demența planificată (politic) n-a început în 2019. A început în anii ’60, n-are nicio legătură cu salvarea noastră, iar parcursul istoric v-a fost povestit în noiembrie 2020 de Alexandru Hâncu, aici și aici. Nici atunci nu v-a interesat, deși v-ar fi ajutat să înțelegeți mai bine ce urmează, cine vă sunt prietenii și dușmanii care vă distrug infinit mai eficient decât virusul. V-ar fi ajutat să navigați mai bine prin realitate. Poate acum să vă intereseze? Sau poate nu, pentru că e vară, v-au „relaxat” puțin și minciuna e mai confortabilă decât adevărul? Da, așa va fi și acum. Așa e de când lumea: puțini au urechi să audă (Matei 13, Pilda semănătorului).

Cina cea de Taina, cu „distantare sociala”

Alternativa mereu șocantă. Pentru unii

Lecția adevărului despre Viață, Libertate și Salvare ne-a fost predată acum două mii de ani chiar de Autor. Autorul nostru. De atunci se verifică fără abatere – în era COVID, cred, mai mult că niciodată. Teoretic, o treime din omenire ar trebui să o cunoască; atâția creștini sunt acum în lume, peste 2,4 miliarde. Acum două milenii nu era niciunul. Ce înseamnă un învățător bun, 12 ucenici atent selecționați și adevărul bine spus …

Prin urmare, acum două mii de ani Dumnezeu ne-a predat Manualul complet al Vieții. Ambele volume. Vechiul și Noul Testament. Ne-a spus tot: cine suntem, cum suntem, care ne sunt limitele și greșelile, care este calea, singura, pentru salvare. Ca să-l credem, s-a întrupat în Om, a umblat printre oameni și s-a lăsat ucis de oameni ca să poată învia – știa că altfel nu vor crede, trebuie să vadă. Asta sărbătoresc creștinii de Paște. Apoi, după 40 de zile, s-a înălțat la Cer, tot  sub ochii oamenilor. Așa s-a născut Creștinătatea sau, altfel spus, Civilizația, sinonimă cu Occidentul din care și România face parte. Priviți cum s-a întâmplat:

Totuși, două treimi din oameni n-au înțeles nici acum. Printre ei, chiar poporul ales de Dumnezeu, de pe pământul ales de Dumnezeu: numai 1% din cetățenii statului modern Israel sunt creștini. Asta e, nimeni nu poate fi salvat dacă nu vrea, și niciun profet, nici măcar Dumnezeu, nu e mai puțin prețuit decât în țara lui – ne învață volumul doi al Manualului (Matei 13:57) . În plus, să nu ne amăgim: avem printre noi destui creștini doar cu numele; de exemplu creștinii care iubesc stânga = comunismul, socialismul, nazismul, fascismul, progresismul, sau așa-zisul neoliberalism.

De aceea azi, când creștinătatea ortodoxă sărbătorește Înălțarea lui Isus, m-am gândit să vă reamintesc câteva lucruri esențiale despre marea resetare, singura care aduce salvarea. O voi face cu ajutorul lui C.S. Lewis, ateu în tinerețe, dar care la maturitate a înțeles și s-a „resetat”. În 1943, în vreme de război mondial (care seamănă, în multe privințe, cu cel de azi) le-a amintit compatriotilor lui cum s-o facă, la rândul lor:

“Dumnezeu ne-a inventat așa cum un om inventează o mașină. O mașină este făcută să funcționeze cu petrol și nu va merge bine cu nimic altceva. Iar Dumnezeu a proiectat mașinăria omenească să meargă cu El … ne-a lăsat conștiința, simțul binelui și al râului …

Dumnezeu a creat ființe care au liberă voință. Adică creaturi care o pot lua pe un drum bun sau pe unul rău. … Iar libera voința este ceea ce a făcut răul posibil. De ce atunci le-a dat Dumnezeu oamenilor liberă voință? Pentru că libera voința – deși face ca răul să fie posibil – este și ceea ce dă valoare dragostei, binelui și bucuriei.… Și pentru asta creaturile Domnului trebuie să fie libere” (Creștinism pur și simplu-Alternativa șocantă)

“Unul din lucrurile care m-a surprins când am citit pentru prima oară serios Noul Testament a fost că se vorbește atât de mult despre o forță întunecată în univers – un teribil spirit rău despre care se crede că ar fi Puterea din spatele morții, bolii și păcatului.[…]Creștinismul crede că această forță întunecată [Diavolul] a fost creață de Dumnezeu, și că a fost bună atunci când a fost creată, devenind apoi rea. Creștinismul este de acord cu dualismul, cu privire la faptul că acest univers se află în stare de război. Dar nu crede că este vorba de un război între forțe independente. Crede că este un război civil, o răzvrătire, și că noi trăim într-o parte a universului ocupată de cel răzvrătit. Teritoriu ocupat de inamic – iată ce este această lume” (idem-Invazia)

“Creștinismul este o religie luptătoare” (idem- Concepții rivale despre Dumnezeu)

„Speranța este una din virtuțile teologale. Aceasta înseamnă că permanenta așteptare a lumii veșnice este o datorie a creștinului, și nu o formă de evadare din realitate (așa cum cred unii oameni moderni). Nu înseamnă însă că trebuie să lăsăm lumea prezentă să rămână așa cum este. Dacă citiți istoria, veți vedea că acei creștini care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea lumii prezente sunt tocmai cei care se gândeau mai mult la lumea viitoare. Apostolii înșiși care au pus pe picioare convertirea Imperiului roman, marii bărbați care au clădit Evul Mediu, evanghelicii englezi care au abolit comerțul cu sclavi, și-au lăsat cu toții amprenta pe pământ tocmai pentru că gândirea lor era îndreptată spre ceruri. Creștinii au devenit ineficienți când au încetat să se gândească masiv la lumea cealaltă. Țintește spre ceruri și vei primi în dar și pământul; țintește spre pământ și nu vei primi nici pământul, nici cerurile” (idem – Speranța)

“Ideea creștină centrală este că moartea lui Christos ne-a pus într-un fel în acord cu Dumnezeu și ne-a dat un nou început.” (idem- Căința desăvârșită)

Deci știți ce aveți de făcut. Când nu știți ce, căutați adevărul, care vă va face liberi (Ioan 8:32). Cine îl caută, îl va afla (Matei 7:7). Așadar fiți liberi și alegeți bine. Știți ce e bine, ați fost creați să știți.

Când greșiți, căiți-vă. Fără căința, nu există iertare.
Când vă întâlniți cu răul, luptați-vă cu el, nu așteptați s-o facă alții. Pacea nu ne-a fost dată pentru lumea asta.
Când vă e frică, nu disperați, țintiți spre ceruri, cu gândul la pacea lumii viitoare.

Pe scurt, puneți-vă în acord cu Dumnezeu pe lumea asta, în viața asta, și, dacă ați ratat, creștinați-vă. Pentru că aici și așa, pe lumea și în viața asta, începe salvarea. Știu, e greu, dar trece. Eternitatea, în schimb, nu trece și e mult mai grea (decât vă imaginați) dacă ratați Calea. Pentru asta Isus s-a lăsat ucis de oameni, a înviat și s-a înălțat la ceruri acum două mii de ani: ca să nu uitați și să nu ratați. Șocant, nu-i așa?

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici