Episodul anterior aici

Sănătate obligatorie sau moarte

A fost odată o glumă…

Era la începutul anilor 90. Corneliu Vadim Tudor, pamfletar proletcultist răsfățat de vechiul regim comunist, fondase și conducea o revistă și un partid cu același nume: România Mare. Revista avea succes nebun la segmentul nostalgic-proletar al dictaturii ceaușiste. Partidul era echivalentul partidelor-balama de azi [cu care guvernează partidele mai mari fără majoritate parlamentară], plin de „justițiari sociali” și „patrioți” cu epoleți. „Partidul generalilor” i se spunea și era de un comunism isteric care făcea partidul de guvernământ (al comunistului asumat Ion Iliescu), actualul PSD, să pară aproape acceptabil. Aproape.

Corneliu Vadim Tudor

Redacția săptămânalului de satiră politică (pe atunci anticomunistă) Academia Cațavencu (apărut inițial sub numele de Cațavencu, săptămânal incomod) s-a gândit să publice sub formă de pamflet programul Partidului România Mare. Materialul era de un sarcasm prea reușit și bine ancorat în realitate pentru ca Vadim să permită ajungerea la publicul cititor. Așadar, în disperare de cauză, și-a trimis oamenii pe teren și a cumpărat peste noapte (efectiv peste noapte) aproape tot tirajul. Avea cu ce. (Precizez că la acea dată, tirajele cotidienelor și săptămânalelor românești de actualitate politică depășeau suta de mii de exemplare; numerele de succes depășeau trei sute de mii. Se vindeau, da. Acum, tiraje de 10 mii de exemplare te fac lider de piață. Mai multe despre declinul presei românești, aici și aici.)

Printre obiectivele menționate în programul-pamflet al PRM se număra și cel privind sănătatea publică. Sănătatea era obligatorie pentru toți cetățenii, iar cine nu era sănătos era aspru condamnat, eventual la moarte. Ați râs? Acum 30 de ani, cei care au scris (printre care și Alexandru Hâncu) sau au apucat să citească pamfletul s-au distrat copios. Acum e mai greu, pentru că ceea ce atunci era glumă a devenit realitate.

Noua Sănătate Verde și Certificatele Morții

În 2020, odată cu decretarea de către OMS a „pandemiei”, sănătatea a fost redefinită unilateral de birocrații guvernelor mondiale și s-a transformat din drept în obligație. Noțiunea de „sănătos” a fost redusă la a nu fi infectat cu SARS2 sau bolnav de Covid-19. Cine nu se supune devine principal inamic public și este aspru pedepsit. Pedepsele variază discreționar, după inspirația de moment a experților-birocrați ai fiecărui stat.

Astfel, cei care îndrăznesc să se infecteze cu SARS2 devin „cazuri Covid”, sunt transformați în vinovați de serviciu ai dezastrului generat politic de clasa conducătoare, și sunt tratați ca-n vremea Marii Ciume. Arest la domiciliu sau în lagăre ad-hoc (așa-zisele centre de carantină); separarea de familie și apropiați; internarea forțată cu poliția sanitară; refuzul medicației timpurii și eficiente (da, există și se știe că există); interzicerea relației libere și firești cu medicul curant; tratament obligatoriu, fără consimțământul pacientului,  după protocoale medicale impuse birocratic, în general ineficiente dacă nu dăunătoare sau letale; stigmatizare socială; maltratare sistematică, fizică și psihică, în spitale; profanarea cadavrelor decedatilor, îngropați fără haine, în doi saci de plastic, fără familie, preot, rude sau prieteni…

Nici populația liberă de virus nu scapă nepedepsită. Dacă ai ghinionul să suferi de altă boală decât C-19, accesul la serviciile medicale îți va fi limitat sau chiar interzis după bunul plac al oficialilor guvernamentali.

Dacă ai ghinionul să fii perfect sănătos, dar obligat să circuli prin lumea largă, vei fi supus tratamentului polițienesc (discreționar stabilit de fiecare guvern național) ca orice suspect de crime grave: izolare, cercetare corporală invazivă (testarea asta este) și cazier Covid constând în antecedente, certificate de bună purtare virală sau neinfectare autorizate exclusiv de stat și, mai nou, certificate de vaccinare.

În fine, nici dacă vrei să duci o viață mai puțin mobilă nu scapi de pedeapsă. La muncă, la școală sau in spații publice trebuie să-ți acoperi fața cu niște bucăți de pânză sau hârtie, inutile dpdv al transmisiei virale și dăunătoare pentru sănătate. Ești obligat să păstrezi distanța „socială” mai ceva ca la pușcărie. În perioadele convenabile stăpânirii, nu poți ieși din casă decât între anumite ore și cu declarație de traseu. Refuzul se pedepsește cu amenzi, persecuții profesionale, delațiune și etichetarea ca suspect de Covid-crimă prin colaborare cu „virusul ucigaș” – care virus natural, apropo, a avut până acum o rată reală a fatalității similară cu a gripelor sezoniere.

Și dacă demența poitică sub pretext sanitar s-ar fi oprit aici … Dar nu. Începând cu vara lui 2021, tuturor cetățenilor planetei, inclusiv copiilor și adolescenților, li se impune, prin mizerabile minciuni, presiuni, amenințări și constrângeri, să-și injecteze niște seruri experimentale (așa-zisele vaccinuri anti-C19). Care seruri nu imunizează împotriva a nimic, nu opresc infectarea sau celebra boală virală, în schimb s-au dovedit a fi, numai conform statisticilor oficiale, extrem de dăunătoare pentru sănătate și mai ucigătoare decât orice alte produse administrate vreodată sub nume de „vaccin” – detalii aici , aici și aici. Dacă refuzi, ți se pune în cârca  „valul X” al „pandemiei”  și devii cetățean de rang inferior, un paria cu drepturi civile limitate prin comparație cu persoanele „vaccinate”: n-ai voie la restaurant, la terasă, la cinematograf, la meci, la mall (în unele țări nici la supermarket), la cursuri și conferințe, angajatorii te amenință cu concedierea, iar Guvernul îți pregătește din ce în ce mai multe restricții dedicate – a se vedea, de exemplu, Hotărârile Guvernului României nr. 932 si 990 din septembrie 2021, ambele ilegale.

Nu, „vaccinațiii”, care și ei se infectează, transmit virusul și fac boala (mai ceva decât nevaccinatii, detalii aici), nu sunt pedepsiți, ci premiați. Numai „nevaccinațiii” sunt segregați ca suspecți universali de Covid-crimă și tratați că atare, respectiv condamnați la moarte socială graduală. Vorbim de discriminare și incitare la discriminare ca la carte, deopotrivă neconstituțională și ilegală, confirmată public pe 29 septembrie 2021 de Premierul „liberal” al României, care și-o asumă, atenție!, CA PRINCIPIU, citez:

„Deja am cerut domnului Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea modifica, prin care să permitem activităților economice de acest gen, în special HORECA, să rămână deschise dacă sunt vaccinați cei din personal și doar pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidență. Persoanele vaccinate vor putea merge la restaurante dacă cei de acolo sunt vaccinați. Nu trebuie să îi penalizăm pe cei vaccinați … si este un principiu de la care nu vreau sa ma dau la o parte.”

Așadar, premierul României a confirmat public că numai persoanele „nevaccinate” cu serurile Covid-19 vor fi PENALIZATE, deși persoanele „vaccinate” se pot infecta, transmite virusul și îmbolnăvi la fel sau mai rău.

E comunism și e o boală

Cu alte cuvinte, începând din martie 2020, guvernele fostei Lumi Libere au decretat aproape la unison că e timpul că sănătatea să devină un „construct” ideologic, dictat politic și independent de realitate, exact ca în cazul genderismului, wokăismului sau climat-schimbismului.

Așa se face că ceea ce acum 30 de ani părea o glumă, acum a devenit realitate: Noua Sănătate, fără nicio legătură cu starea clinică de sănătate fizică sau psihică, a devenit obligatorie și, într-un fel sau altul, cu sau fără „vaccin”, înseamnă moarte. Moarte fizică sau socială. Moarte rapidă sau graduală. Moartea Libertățîi, Democrației, Economiei, Culturii, Științei, Moralei. Pe scurt, Moartea lui Dumnezeu, a Adevărului și a Civilizației prin Covidism, noua religie politică devenită segment fruntaș al Noului Comunism. Care nici măcar nu e atât de nou cum pare, comunismul fiind întâi de toate o mentalitate, o defecțiune morală, psihică și comporamentala ridicată la rang de politică statală.

Unii îi spun Stânga, Marxism, Fascism sau Nazism (detalii aici). E același lucru: o boală politică. Boala puterii absolute și a controlului etatist totalitar. Boala păcatelor biblice fundamentale – lăcomie, lene, prostie, aroganță, necredință, promiscuitate, hoție, minciună, și, nu în ultimul rând, crimă în masă, cu premeditare.

Aceasta este Marea Molimă a zilelor noastre. Este politică, psihică și morală, și avansează global în ritm alert tocmai pentru că prea mulți oameni refuză s-o identifice și trateze ca atare. Pentru că au uitat, pentru că n-au știut niciodată, pentru că refuză să învețe și înțeleagă. Așa se face că în loc de Viață, Libertate și Dumnezeu aleg Moartea frumos împachetată și harnic redistribuită de stat. Indiferent cum preferați să-i spuneți, e tot comunism. Cine ar fi crezut acum 30 de ani că va deveni principiu liber asumat de clasa conducătoare și bună parte din popoarele Lumii odinioară libere, civilizate? Eu nu. Dar cred cu tărie că și acum, la ceas târziu, poate fi combătută și izolată, poate chiar eradicată, de cei care înțeleg și iubesc Viața, Adevărul și Libertatea.  Care Viață, Adevăr și Libertate vin întotdeauna de la Dumnezeu, niciodată de la Guvern.

 

Pentru sceptici, câteva clarificări utile:

Culoarea dictaturii

Iluzia imunizării prin „vaccinare” Covid

Cum se pot apară persoanele nevaccinate de discriminare

Pandemia vaccinaților

(va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!Donează aici