Stăpânii medicinei românești

Săptămâna aceasta se împlinesc patru ani de la declararea de către ONU a „pandemiei” COVID-19. Patru ani de când, la recomandarea „experților” guvernamentali, Occidentul a fost wuhanizat peste noapte. Patru ani de când viața, libertatea, constituțiile, legea și ordinea democratică au fost suspendate și substituite cu pseudoștiința experților oficiali  și cu voința discreționară a guvernanților care i-au ascultat.

În limbajul comun se cheamă dictatură. În teoria politică se cheamă totalitarism. În noul limbaj politico-mediatic i s-a spus neonormalitate, și a ucis mai mulți oameni decât celebrul virus din Wuhan.

Până acum, conform datelor și metodologiilor cunoscute public, neonormalitatea politicilor pandemice C-19, care ne-au fost impuse discreționar, a făcut, per unitate de timp, mai multe victime decât cele mai cumplite molime, războaie sau sisteme totalitare din istoria cunoscută lumii – comparați singuri cu datele istorice.

Cu toate acestea, unii au uitat, mulți nici măcar n-au înțeles sau observat, iar coautorii acestei orori planetare sunt în continuare în libertate și, din păcate, în aceleași poziții profesionale, academice, politice sau mediatice „de elită”. Si nu se opresc.

De aceea am hotărât să deschid această serie de rememorări istorice. Încep cu unul din personajele cheie ale wuhanizarii românești, pe nedrept uitat și ocolit de anchetele judiciare privind politicile COVD-19: Adrian Streinu Cercel.

În ciuda vechii și stelarei imposturi profesionale, Adrian Streinu Cercel rămâne unul dintre stăpânii medicinei românești, încă luat în serios de un segment semnificativ de colegi, guvernanți și public. Acest lucru trebuie să înceteze. În acest scop, azi readuc în atenția publicului, în ordine cronologică, mărturii memorabile, totuși uitate, ale imposturii profesorului universitar doctor în științe medicale și (teoretic) medic, Adrian Streinu-Cercel.

Vechi obsesii vaccinale și predicții aberante

Gripa aviară: “Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4 – 5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe că ne așteptăm la un virus foarte agresiv”, a declarat în iunie 2006, în cadrul unui seminar, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase “Matei Balș”. Sursa aici

Niciodată în istoria omenirii sau epidemiologiei – nici în 2006, nici de atunci încoace – nu a fost  vreo pandemie de gripă aviară (gripa păsărilor) care să afecteze oamenii, nici vreo epidemie,   darămite una care să ucidă milioane de oameni. Unde niciodată înseamnă niciodată. Și asta pentru că:

a) virusul gripei aviare trece foarte greu bariera de specie de la păsări la om;

b) chiar în urma contactului prelungit și neprotejat cu păsările infectate, cazurile de îmbolnăvire umană sunt foarte rare, iar transmiterea virusului de la om la om și mai rară.

Sunt lucruri pe care un profesor-universitar-doctor-cercetător specializat în boli infecțioase și epidemiologie, conducător de doctorate, Președinte al Senatului UMF Carol Davila (cea mai mare și prestigioasă școală de medicină din România) și Director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Bals” (a se vedea CV)  ar fi trebuit să le știe.

Nu e clar dacă în 2006 individul și-a mințit colegii, studenții și publicul cu privire la pericolul REAL al unei epidemii/pandemii de gripă aviară, ca să promoveze ineficientele (dar periculoasele) vaccinuri antigripale, sau pur și simplu nu știa despre ce vorbește. Cert este că ce a declarat atunci era, în cel mai bun caz, o proba de prostie și de malpraxis medical-științific cras, conform literaturii de specialitate disponbile.

Cert este, de asemenea, că gripa aviară ucide, în unii ani, în unele țări, milioane de găini/păsări, nu de oameni. De aia se numește  „aviară”.

Cert este că foarte rar  virusul gripei aviare (H5N1, cel mai înalt patogen pentru păsări) trece bariera de specie de la păsări la oameni (neclar cum, când și de ce), așa cum s-a întâmplat,  de exemplu, în Hong Kong 1997,  când virusul gripal aviar H5N1 a infectat câteva sute de oameni, dintre care doar 18 au fost spitalizați și  6 au decedat.

Cert este că aceste cazuri de gripă aviară umană nu s-au transformat niciodată în pandemie – nici măcar în epidemie, de fapt.

Astea sunt certitudinile științifice și empirice cunoscute de zeci de ani, totuși străine doctorului Streinu. Poate că e atins de o predestinare onomastică: străîn de știință, străin de medicină, străin de minimă integritate moral-profesională, cine mai știe care predestinare …

Pentru curioși, evoluția deceselor cauzate de gripe în România, între 2014-2021 (înainte și după nu există date oficiale disponibile online):

Sursa aici

Cu toate acestea, obsesia vaccinală anti-gripală și predicțiile eșuate ale personajului nostru se mențin.

Ianuarie 2019, la fel ca acum un secol

Gripa nu se tratează cu antibiotice, ci cu antivirale și spital, declara în ianuarie 2019 profesorul universitar de boli infecțioase ASC.

Și exact așa, fără antibiotice, au fost tratați și au murit acum un secol, în 1918-1919, majoritatea celor 50 de milioane de victime ale celebrei „gripe spaniole”: de la infecțiile  și pneumoniile bacteriene secundare generate rapid de virusurile gripale (de TOATE, apropo). Nu pentru că spun eu, ci pentru că așa au constatat și publicat încă din anii 2000 colegii din institutele de sănătate de peste ocean, aflate sub conducerea favoritului lui ASC, celebrul doctor Fauci.

Doar că, vedeți dvs, în timpul „gripei spaniole”, lipsa tratamentului cu antibiotice în stările gripale avea o scuză, cea mai bună imaginabilă: antibioticele încă nu existau pe piață, pentru că Fleming l-a descoperit (accidental) pe primul, penicilina, abia în 1928.

Noua școală de medicină românească și coriferii ei gen Adrian Streinu Cercel ce scuză au? Fiindcă, le place sau nu, datorită lor medicina românească actuală se află, fără abatere, într-una din următoarele două situații: ori este în urmă cu zeci de ani (dacă nu cu un secol, iată) față de cea occidentală; ori o ia înaintea celei occidentale imitând simian cele mai greșite curente de (anti)gândire și practică medicală, ducându-le pe nebănuite culmi de malpraxis (cazul ultimei „pandemii” fiind deja de notorietate). Excepțiile nu se pun la socoteală, evident – de aia se numesc excepții. Prin urmare, cei care nu se regăsesc in tendințele naționale antemenționate să nu se supere și să continue să-și practice meseria altfel: cu inteligență, cu respect față de pacient, de știință, și de Dumnezeu.

Februarie 2020, despre coronavirusul din Wuhan

Acest virus este de 10 ori mai slab decât virusul gripal. Însă, ținând cont că avem un germene nou care nu a mai fost în circulație până acum, toată lumea este alertată și e normal să fie așa. Lumea medicală, vorbesc. Văd că se alertează și ceilalți care nu ar trebui. Alerta de la nivelul lumii medicale este una, pentru că noi trebuie să știm și să verificăm de fiecare dată cu ce venim în contact (…).

Noi avem pe teritoriul României cel puțin patru coronavirusuri, altele decât noul coronavirus care dau infecții de tip respirator sau digestiv, fără niciun fel de problemă, în timpul anului. Deci nu se pune problema că nu știm de coronavirus și că nu ar fi în România.” Sursa aici

Cu alte cuvinte: știa ce-s acelea coronavirusuri, deci se presupune că știa și că nu se pot fabrica vaccinuri eficiente împotriva lor, și cunoștea și riscurile acestor vaccinuri – lumea lui medicală le cunoaște de zeci de ani.

De asemenea, se presupune că, fiind profesor de boli infecțioase la cea mai mare universitate de medicină din țară, știa și ce-i aceea „imunitate încrucișată”[cross-reactive immunity]. Altfel spus, știa că o bună parte din populație, care se întâlnise anterior cu coronavirusurile din România (conform propriilor declarații), era parțial și substanțial imună la fratele chinezesc mai nou.

Totodată, în acel moment (februarie 2020), virusul din Wuhan era în circulație internațională de cel puțin 3 luni, iar in Italia și SUA, medicii cunoșteau deja fiziopatologia bolii COVID19 și tratamentul eficient și ieftin – vezi protocolul McCullough et al aici și aici

Cu toate acestea,medicul”,”specialistul” și profesorul universitar de boli infecțioase Adrian Streinu Cercel NU a vorbit NICIODATĂ politicienilor sau publicului românesc despre acest protocol de succes, ieftin și eficient, care, aplicat la timp, ambulatoriu,  putea preveni boala gravă și spitalizarea majorității copleșitoare a celor infectați și în România.  Unde niciodată înseamnă niciodată, nici măcar acum.

Senatorul PSD Streinu Cercel la tribuna parlamentara

 

Martie 2020. Presa și procurorii să-l lase-n pace

18 Martie. Vârful crizei sanitare va fi după Paște, a declarat Streinu Cercel (abreviat în continuare ASC). N-a fost.

Vor urma patru luni grele, ne-a mai spus. N-au fost grele decât din cauza politicilor, restricțiilor și propagandei spaimei pe care ASC le-a promovat, alături de colegii „specialiști” guvernamentali. Sursa aici

21 martie. Aducem vaccinul, ural ”În SUA şi în Marea Britanie se testează un vaccin împotriva coronavirus. Noi, de la Institutul Naţional de Boli infecţioase ”Matei Balş”, avem deja o colaborare în acest sens şi urmează să primim protocolul de colaborare pentru a putea pune în experiment acest nou vaccin”, a declarat ASC. Deci era experiment și știa. Sursa aici

27 Martie. Presa să-l lase în pace „să-și facă treaba” (?) și guvernul „să-l pună la pază” (?) pentru achizițiile pandemice, astfel încât nimeni (procurori, judecători) să nu aibă voie să se atingă de el și de colegii achizitori de la vârful birocrației guvernamentale. Citez:

„să apară un cadru legislativ care să ne pună la pază de ce va veni. După ce se termină bolâșnița asta, pandemia, or sa vină alții să ne tragă de mânecă: dar cum ați realizat voi achizițiile? Aici trebuie scos un cadru normativ cât se poate de clar care să stipuleze foarte clar că nimeni nu va avea voie să se atingă de noi în viitor.” Sursa aici

Aprilie 2020. Planul cercelian Vacanța Groazei

Apare public planul de măsuri anti-COVID19 intitulat „VACANȚA MARE”, de aplicat după încetarea stării de urgență [15 mai 2020], plan elaborat de Institutul Matei Bals unde ASC era director.

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani să fie arestate la domiciliu și separate de familie, iar dacă acasă nu se poate, să fie relocate „instituționalizat”, cu alt domiciliu forțat, timp de 3 luni.

Tot pentru 3 luni, persoanele în vârstă de 40-65 de ani să fie  identificate de poliție și izolate TOTAL, iar dacă trebuie să se deplaseze la serviciu, să o facă la alte ore decât colegii mai tineri, cu autobuze speciale și adeverință.

Planul aici

Totodată planul propunea crearea unui Guvern anti-Pandemic sau a unui Minister Intersectorial Pandemic.

Planul a fost respins la limită de ministerul sănătății (PNL), iar Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea comisiei științifice anti-Covid a Ministerului Sănătății. Nu a fost demis și de la conducerea Instiutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, aranjandu-și între timp imunizarea legală cu PSD  – s-a „pus la pază” – prin includerea pe listele electorale 2020 pentru Senat, pe prima poziție.

 

Septembrie 2020. Asimptomaticii ucigași
și virusul care ne fugareste pe stradă cu 7,3 m/s

În opinia lui ASC, „asimptomaticii” erau cel mai periculos grup social pandemic. Deci toată lumea să poarte masca, pentru că virusul ne aleargă cu 7,3 metri pe secundă. Asta spunea în esență ASC, sursa aici.

O singură problema medical-științifică, de manual, subliniată și explicată de atâția alți colegi de breaslă medicală din țară și străinătate: „asimptomaticii” infectați erau cei care NU  aveau încărcătură virală suficientă pentru a dezvolta boala/simptome de boală, deci nici pentru a-i infecta pe alții. Lucru pe care profesorul de  boli infecțioase ASC ar fi trebuit să-l știe.

Octombrie 2020. Masca pe stradă,
pentru că roțile mașinilor împroașcă virus

4 octombrie. ”Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara. Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască. Virusul se găsește în atmosferă, pe stradă, mai ales unde sunt zone ultra circulate și sunt mașini în trafic.Vă dați seama că acele mașini ridică pur și simplu în aerul pe care noi îl respirăm o serie de particule care unele dintre ele sunt contaminate și cu SARS-CoV-2” – sursa aici

Știință, nu glumă…

18 octombrie. Imunizarea legală de către PSD a „medicului” ASC devine oficială: va fi senator PSD, cu mulțumiri și elogii din partea lui Marcel Ciolacu și a Gabrielei Firea, primărița capitalei care ne-a Interzis ilegal accesul în parcuri, la soare, aer curat și sănătate, pe durata stării de urgență – probabil la sfatul apreciatului medic și om de știință ASC. Sursa aici

Decembrie 2020
De Crăciun mâncați pe rând cu masca pe nas.
Vaccinul e superb

21 decembrie. Senatorul profesor doctor PSD Streinu Cercel ne recomanda să stăm la masa de Crăciun pe rând nu împreună, și să mâncăm cu masca pe nas. Sursa aici

27 decembrie„Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA. Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea” declara același senator profesor doctor PSD.

Memorabila declarație a lui ASC a fost, probabil, un act ratat de tip freudian – sau „gura păcătosului adevăr grăiește”-, declanșat   pesemne de gândul la achizițiile pandemice și procurorii DNA, fiindcă vaccinul Pfizer (primul venit în România) ar fi trebuit să conțină cel mult ARN mesager, nu ADN [DNA în engleză].

Sau poate, cine știe, senatorul-profesor-doctor-PSD se gândea la ADNul cancerigen de maimuță SV40 cu care produsul Pfizer era contaminat, fiind utilizat la fabricarea „superbului”. Fapt despre care publicul a aflat mult mai târziu și în niciun caz de la domnul senator-profesor-doctor.

Sursa declarațiilor lui ASC aici. Sursa informatiei despre contaminarea vaccinurilor Pfizer cu ADNul simian carcinogen aici.

Februarie 2021
„În mod categoric vom purta mască şi în 2022”

Prof Dr. Adrian Streinu Cercel declară că în mod categoric vom purta mască şi în 2022, pentru că vaccinarea nu ne apără la nivelul mucoaselor. Domnia sa afirmă:

„După vaccinare dezvoltăm anticorpi, însă aceştia ne imunizează pe dinăuntru, nu ne apără la nivel de mucoase. Vaccinurile cu administrare intranazală dezvoltă şi anticorpi protectori la nivel de mucoasă, dar acestea nu sunt disponibile deocamdată. În urma administrării vaccinurilor injectabile nu vom face forme severe ale bolii, însă putem transmite virusul în continuare. În acest moment, singurul element care ne apără este purtatul măştii în mod corespunzător, adică să acopere nasul şi gura”.

Aha! Deci, cum-necum, știa că „superbele” vaccinuri nu imunizează. Cum de nu știa că nici celebrele măști nu opresc transmiterea pe cale aeriană a virusurilor, în schimb dăunează semnificativ sănătății și imunității purtătorilor?

Fatidicul Octombrie 2021:
Înăsprirea restricțiilor pentru „nevaccinați”

24 octombrie. Senatorul profesor doctor PSD declara că rezultatele restricţiilor ce vor intra în vigoare se vor vedea peste şase săptămâni, acum România fiind ”spre un platou”.

Se referea la restricțiile arafatiene de deplasare în afara locuinței pe timp de noapte și de funcționare a magazinelor, mai severe și ilogice decât până atunci. Restricții care-i vizau mai ales pe „nevaccinați”  și „netrecuții prin boală” cu „certificat verde”,  al căror acces a fost restricționat, fără nicio bază științifică și legală – toate hotărârile de guvern privind restricțiile au fost anulate ulterior în instanțe – în majoritatea instituțiilor, incintelor și spațiilor publice, cu excepția străzii și magazinelor alimentare. Sursa aici

Numai că ce s-a văzut în următoarele luni (deci după mai bine de 6 săptămâni), pe date OFICIALE, a fost cu totul altceva:

De la instituirea noilor restricții și până la ridicarea lor totală pe 9 martie 2022, numărul OFICIAL de infectrări și decese C19 a crescut vertiginos, în valuri fără precedent față de perioada anterioară ‘vaccinării’, și fără niciun”platou”. Aveți mai jos graficele.

Uitați-vă bine la cele două grafice: arată evoluția infectarilor și deceselor COVID19 după introducera restricțiilor pentru „nevaccinati” și relaxarea lor pentru „vaccinați”. Totul pe dos de cum previziona savantul ASC.

Iar asta s-a întâmplat  în România, până atunci codașa Europei la vaccinare,  dar și la „cazuri” și decese COVID19.

Este o simplă coincidență, nu-i așa, că numărul de infectări și decese COVID19 a crescut la fel de vertiginos cu cel de „vaccinări”, iar nu de la „nevaccinati” – pentru că aceia erau deja sever restrictionati, practic eliminați din viața și aglomerările sociale. „Coincidență” care s-a repetat în toate țările lumii – există deja cărți și colecții de date și grafice comparative, despre care vom vorbi cu altă ocazie.

Singurul lucru care a continuat să scadă în România, în următoarele 6 săptămâni și până la ridicarea restricțiilor în martie 2022, a fost stocul de medicamente ieftine și eficiente anti-Covid, care chiar ar fi protejat și salvat de boala gravă, spitalizare și moarte atât „vaccinați” cât și „nevaccinati” – detalii aici și în următoarele episoade ale seriei Covidism și vaccinism.

Sigur că medicamentele ieftine și eficiente, la care toate farmaciile și toți românii ar fi trebuit și putut să aibă acces, nu existau. Pentru că achizițiile pandemice  fuseseră demult redirecționate conform științei cerceliene, arafatiene sau gen,  contra miliarde de lei, spre medicamente scumpe și ineficiente (precum Remdesivirul atât de drag lui ASC) și spre „vaccinuri” care nu erau vaccinuri, fiindcă nu imunizau pe nimeni împotriva a nimic, dimpotrivă.

Și se știa totul dinainte. Eu am știut de la medici și oameni de știință care au informat public toată omenirea încă din 2020. Cu ajutorul lor – nu, nu cu al coriferilor medicinei noastre- v-am putut informa la timp, de exemplu aici

Octombrie 2023.Tot măști și superbele vaccinuri!

Senatorul-medic-profesor-doctor PSD Streinu Cercel insistă asupra purtării măștilor și administrării sezoniere a „superbelor vaccinuri”:

„Un nou val de Covid-19 anunțat de Adrian Streinu Cercel! Medicul a făcut dezvăluiri despre un posibil nou val epidemic. Reputatul cercetător (sic!) susține că noile vaccinuri sunt bune pentru populație, iar masca de protecție ar trebui purtată ca recomandare, în scop preventiv. Adrian Streinu Cercel a mărturisit, […]că, deși oamenii sunt sceptici în privința vaccinului ARN mesager, a fost acordat un Premiu Nobel după conceperea lui, astfel că nu poate să fie chiar ineficient.” Sursa aici

Decembrie 2023, in memoriam „stiinta cerceliana”

Pe data de 3 decembrie 2023, senatorul profesor doctor PSD Adrian Streinu Cercel sună și intră în direct la România TV, în jurul orei 22:30, la emisiunea despre efectele adverse ale superbelor vaccinuri, emisiune având ca invitați jurnaliști de investigație a „superbelor”, jurnaliști-victime ale „superbelor”, și  pe George Simion, deputat AUR.

Ce a spus Streinu Cercel, pe scurt:

 • A susținut în continuare că „superbele” sunt sigure, eficiente, testate nu experimentale, că au salvat vieți și n-au omorât pe nimeni.
 • Singurele două argumente în susținerea acestor afirmații au fost că „superbele” au primit premiul Nobel și că așa spune el.
 • Nu a răspuns la niciuna din întrebările clare și pertinente ale celor din studio. A insultat invitații (care, toți, și-au păstrat calmul, tonul civilizat și adresarea politicoasă, deși nu era ușor).
 • A insultat invitații și publicul sceptic cu privire la „superbele”, făcându-i, printre altele,  „retardați”.
 • În lipsa de argument, Streinu-Cercel a început să se răstească isteric la unii dintre invitați, unuia dintre ei ordonandu-i să se oprească din întrebări și refuzând să poarte un dialog cu el… până nu își închide laptopul!
 • În tot acest timp, pe un ton de o aroganță stelară (pe măsura isteriei, inconsistenței și nerusinării exhibate), Streinu-Cercel a insistat ca invitații să nu i se mai adreseze cu „domnule senator PSD” (deși este), ci cu „domnule profesor doctor”.

Transcrierea fragmentelor  relevante și neredundante din emisiune, avându-l ca protagonist pe medicul-profesor-universitar-senator-PSD ASC – asta este ordinea titlurilor preferată de ASC:

ASC către George Simion: -Închideți laptopul ca să discutăm!

GS: – De ce, domnule senator? Am [în laptop] dovezile și declarațiile dvs: „în România vor fi în prima faza 2 miliioane de morți”…

ASC: – Nu „domnul senator”, ci domnul profesor Adrian Streinu-Cercel!

Anti-dialogul continuă astfel o vreme. GS pune întrebări, ASC refuză să răspundă, repetând ca o moară stricată cum vrea să i se adreseze invitații, până când trece la insulte, pe un ton ridicat:

 – Eu sunt medic și profesor de boli infecțioase și dvs sunteți nimic, sunteți un politruc!

Tot ASC, după câteva minute: -Da, sunt și senator PSD, de care sunt mândru.
Va rog să va închideți laptopul ca să putem discuta, dacă nu, la revedere!

În fine, la revedere, dar nu chiar.

ASC – Sistemul sanitar din România și-a făcut datoria „magnum cu laude”
GS – Magna cum laude, se spune, domnu’ senator, nu magnum cu laude …

GS: – Ne spuneați să mâncăm pe rând de sărbători, cu masca pe nas.
(Și către cei din studio și public). Domnul profesor își închipuie că suntem retardați ..
ASC, intrerupandu-l: – Dvs sunteți unul dintre ei …

Răzvan Savaliuc – Cine a luat decizia ca vaccinul să fie impus populației?  
ASC – N-a luat nimeni decizia în România.
RS – Cine a decis în România să fie pus pe piață un produs netestat?
ASC – Nu există produs netestat … Pentru acest vaccin s-a luat premiul Nobel, pentru că dă mură-n gură organismului ca să-și facă anticorpi…

GS-Ați luat, domnule profesor, sponsorizări la Matei Bals de la Pfizer?
ASC- Pentru vaccinuri?!
GS, calm -Nu, de la Pfizer.
ASC agitat -Pentru vaccinuri?!
GS calm -NU, de la Pfizer.
ASC răstit – Atunci de ce va permiteți să mă întrebați? N-are legătură cu vaccinul, încetați!

ASC continuă – Nu am niciun conflict de interese…

ASC – Nu va mai permiteți să faceți alegații (?) cu privire la profesorul Fauci[…], îl cunosc personal, a făcut ca această pandemie să fie ținută sub control.
GS -De Robert Malone ați auzit?
ASC -Mă întrebați pe mine pe cine cunosc? Va rog să închideți laptopul dacă vreți să discutăm!

După care ASC a închis telefonul.

Preopinenti și critici de neuitat ai „științei” cerceliene.
Aviz procurorilor DNA

Dacă noi, vulgul, jurnaliștii sau politicienii, nu suntem parteneri demni de dialog pentru  Adrian Streinu-Cercel,  atunci îi sugerăm corifeului medicinei și științei românești  să-și susțină tezele în contradictoriu cu colegi de breaslă de reputație internațională impecabilă (spre deosebire de a lui), pe care îi voi aminti exemplificativ nu limitativ în încheiere.

Noi, „retardatii”, pe ei i-am ascultat, citit și, culmea, le-am înțeles știința, care  îl contrazice în totalitate pe ASC:

 • Peter McCullough –  detalii aici și aici
 • Sucharit Bhakdi – detalii și CV aici. Medic și doctor în științe medicale al Universității din Bonn. Studii postdoctorale de la Institutul Max Planck de Imunobiologie și la Universitatea din Copenhaga. Devenit profesor universtar la Institutul de microbiologie medicală al universității Giessen. În 1990, profesorul universitar Bhakdi devine Șeful Institutului de microbiologie medicală al Universității din Mainz, funcție din care s-a retras în 2012. Activitatea lui de cercetare științifică este descrisă și citată de 314 publicații listate internațional de PubMed. Între 1990 și 2021, profesorul  Bhakdi a fost și redactor șef al jurnalului „Microbiologie și imunologie medicală” fondat chiar de Robert Koch în 1887. Începând cu anul 2000, profesorul Bhakdi s-a angajat activ în combaterea propagandei (ne)științifice, panicarde cu privire pandemii, epidemii, vaccinuri. A analizat și criticat abordarea „gripei porcine”  – politicile sanitare, de așa-zisă preventie și periculoasele vaccinuri, degrabă administrate inclusiv copiilor, cu consecințe dramatice – și isteria indusă mediatic cu ocazia primei pandemii SARS  2001-2002.

Vă invit să folosiți internetul și motoarele de căutare pentru a afla cine sunt și cu ce se ocupă și următorii medici și oameni de știință care contrazic pseudoștiința senatorului-profesor-doctor Cercel:

 • John Ioannidis (Stanford)
 • Robert Malone
 • Harvey Risch (Yale)
 • Didier Raoult (Aix-Marseille)
 • Luc Montaigner (premiul Nobel, decedat în 2022)
 • Michael Yeadon (Pfizer)
 • Pierre Kory
 • Ryan Cole
 • Denis Rancourt
 • Satoshi Omura (premiul Nobel)
 • Vladimir Zelenko (decedat în 2022)
 • Dan Erikson si Artin Massihi,Alături de toți medicii și oamenii de știință nordamericani, europeni și ROMÂNI care s-au opus aberantelor și inutilelor (dpdv epidemiologic) dar distrugatoarelor politici pandemice, și „superbelor vaccinuri” COVID19 – produse EXPERIMENTALE care n-au imunizat pe nimeni împotriva a nimic, dar au făcut atâtea victime și fac în continure.

Niciunul dintre ei nu dorește să ne adresăm lor cu toate titlurile deținute –  mai valoroase și mai serios validate decât ale lui ASC. Toți au fost și au rămas capabili să-și argumenteze impecabil afirmațiile, inclusiv în instanțele de judecată, și să o facă, de asemenea, la timp, coerent și responsabil, pe înțelesului publicului larg, nu doar al colegilor de breaslă. Aparent inexplicabil, ASC le-a ratat toată știința, argumentele și datele.

Să nu-i uitați pe niciunii. Poate nu-i uită nici procurorii noștri, în perspectiva unei dezbateri de alt fel – mai intime, mai serioase – cu birocrații noștri pandemici, unde va fi nevoie de alt fel de știință decât cea atârnată de-un cercel de tinichea.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici