Episodul anterior

Tatălui meu, inginerul Tudor Hâncu, născut în cea mai lungă noapte a anului 1937,  victimă a nihilismului terapeutic al noii „științe” medicale 2021 

Nihilismul terapeutic

Încep cu trei afirmații surprinzătoare, încă, pentru mulți:

1.Majoritatea copleșitoare a spitalizărilor și deceselor COVID-19 puteau fi evitate; pot fi și acum, pentru că celebrul virus a intrat în circulație durabilă, sezonieră, deci va rămâne printre noi (neclar cât).

2.Tratament EFICIENT pentru celebra viroză exista, se cunoștea de  la începutul „pandemiei”, și nu era (nici nu este) „vaccinul”.

3. Din păcate, Noua Medicină, parte din Noua Ordine Sanitară prăvălită peste noi de OMS și  „experții” oficiali, le-a refuzat oamenilor informațiile și medicamentele salvatoare,  existente în circulație dinaintea celebrului coronavirus. Din păcate, o face în continuare.

În primăvară-vara anului 2020, medicul american Peter McCullough a sintetizat și reușit să publice principiile și protocolul de tratament ambulatoriu eficient, sigur și ieftin  pentru boala COVID-19. Era un protocol multimedicamentos care reducea considerabil spitalizarea sau decesul, altul decât cel impus  de  „specialiștii” oficiali sau aliniați.

Medicii și oamenii de știință care și-au asumat și explicat lumii (medicale sau profane) acest protocol au fost inițial  23 la număr, americani și italieni. Practicieni, profesori universitari și somități din Italia și SUA – care au fost printre primele țări occidentale cele mai lovite de virusul chinezesc.

Prima variantă a acestui protocol – căruia sute de milioane de oameni, printre care și eu, îi datorăm viața – o găsiți în episodul anterior, împreună cu context și sursă [American Medical Journal sau NIH aici.Se cheamă Medicină, Știință și Rațiune cu majusculă, puse în slujba vieții și sănătății oamenilor, nu a bolii și morții asistate.

A doua variantă a protocolului fost  actualizată în decembrie 2020, pe baza informațiilor clinice de la mii de medici din toată lumea. O găsiți aici. A fost  semnată de 57 de medici americani și publicată, culmea, sub egida NIH  – institutele de sănătate aflate sub patronajul lui Anthony Fauci care, la televizor și la Casă Albă, trecea sub tăcere desăvârșită acest protocol și recomanda altceva.

Voi numi în continuare acest protocol terapeutic Protocolul Vieții, deoarece a fost aplicat cu succes tradus în reducerea semnificativă a spitalizărilor și deceselor din America până-n Africa și India; datele pandemice oficiale o confirmau atunci, la fel ca acum. Dar și pentru că are la baza principii de etică, practică și știință medicală care au fost suspendate pe durata pandemiei de Noua Medicină oficială a bolii și morții asistate.

Paragraful-cheie din acest protocol este:

„Fiziopatologia complexă și multi-fațetată a bolii COVID-19, care pune viața în pericol inclusiv prin afectarea organelor mediată viral, furtună de citokine și tromboză, impune intervenția precoce [timpurie] pentru a aborda toate componentele devastatoarei boli. În țările în care nihilismul terapeutic este răspândit, pacienții suferă escaladarea simptomelor și, fără tratament precoce, pot ajunge la îngrijirii intraspitalicesti întârziate și deces. Inițierea promptă și timpurie a terapiei multimedicamentoase secvențiate (SMDT) este o soluție disponibilă în prezent pe scară largă pentru a opri valul de spitalizări și decese.”

Rețineți momentul publicării: 2020. Apoi  recitiți atent paragraful citat înainte de a continua lectura. De ce? Ca să puteți înțelege singuri ce și cum vi s-a întâmplat.  Altfel spus, ca să puteți verifica singuri cronologia celor două tipuri de abordări pandemice  și efectele lor, prin comparație: cât din principiile și știința medicală cuprinse în Protocolul McCullough et al s-au regăsit în protocoalele oficiale anti-COVID-19 din România, cele impuse prin lege, respectiv prin 11 variante succesive [2020-2023] ale Ordinului nr. 487/23.03.2020 al Ministerului Sănătății?

Mulți vor avea surprize (neplăcute), concluzia evidentă pe text de protocol fiind următoarea:  România a făcut parte din țările unde nihilismul terapeutic, nu virusul,  a umplut spitalele și morgile pe durata epidemiilor COVID.  Unde  nihilism terapeutic înseamnă refuzul de a aplica știința la vedere, de a trata pacienții cu respectul datorat vieții și sănătății lor,  și cu tratamentul eficient,  care putea fi și trebuia administrat la timp.

Fatidica toamnă 2021

În România, în lunile octombrie și noiembrie 2021 a fost vârful  epidemiei  [„valului”] de SARS-COV2 varianta Delta. Varianta Delta a fost una din cele mai virulente și perverse, cu evoluție lungă și înșelătoare, a cărei răspândire masivă a fost FACILITATĂ, NU OPRITĂ  de politicile pandemice, printre care campania de injectare cu serurile așa-zise anti-COVID19 – în fapt pro-COVID19.

Cu alte cuvinte, acel val epidemic  fatidic a fost generat artificial inclusiv de inocularea masivă a populației cu produsele  impropriu denumite „vaccinuri anti-COVID19”. Produse care nu numai că nu imunizau și nu opreau epidemia, ci debilitau imunitar, favorizând  transmiterea intracomunitară a virusului.  Da, „vaccinatii” se infectau la fel de ușor ca „nevaccinatii”, dar dezvoltau rapid o încărcătură virală mai mare.

Așadar, în toamna-iarna 2021 a fost pandemia „vaccinaților”, nu a nevaccinaților  – cum pretindeau doamna ministru Mihăilă sau domnul colonel Gheorghiță. Și se știa dinainte că așa va fi! Se știa din 2020. În acest sens au avertizat mai multe  somități din lumea medicală – pe câteva le-am menționat aici. Se știa din primăvara lui 2021, când datele oficiale din țările campioane la vaccinare – le puteți revedea aici – dovedeau că numărul de infectări și de decese COVID19 crescuse  odată cu „vaccinarea”! nu scăzuse, așa cum ar fi fost normal dacă celebrele seruri erau  „eficiente” – dacă ar fi imunizat sau măcar prevenit boala gravă și decesul.

Așa se face că în luna octombrie 2021, zeci de mii de români, „vaccinați” și „nevaccinati”, au fost spitalizați,  și mii au decedat în acele fabrici de boală și moarte asistată care au fost spitalele COVID-19,  organizate după mintea „doctorului” Arafat și a „specialiștilor” guvernamentali.

Cele mai multe spitalizări și decese puteau fi evitate dacă românii, pacienți și medici, ar fi avut acces la INFORMAȚIILE salvatoare despre medicamentele salvatoare, ieftine, sigure și eficiente, și dacă s-ar fi aplicat principiile Protocolului Vieții.

Două erau condițiile de succes ale Protocolului Vieții:

1. Să fie aplicat la timp.
2. Să fie aplicat secvențial corect, în raport de pacient, grupa lui de risc și evoluția simptomelor.

După știința mea (și rog pe oricine să mă contrazică),  în România niciuna din cele două condiții nu a fost îndeplinită decât accidental. Mai mult decât atât,   medicii români care au încercat să-și trateze corect pacienții  au fost împiedicați sistematic să o facă. Mai exact:

  • Au fost sistematic mințiți de  „știința” propagandei și protocoalelor oficiale, fiind totodată privați sistematic de acces la informațiile și medicamentele salvatoare.
  • Au fost sistematic puși în imposbilitatea practică sau legală de a prescrie medicamente esențiale precum hidroxiclorochina, ivermectina, azitromicina –  voi reveni cu detalii  din textul normativelor și propagandei ministerului de restort.
  • Au fost  discreditați public și amenințați cu concedierea, ba chiar cu pușcăria, atunci când au criticat protocoalele oficiale, încercând să informeze despre, și să aplice etica și știința medicală salvatoare.

Pe scurt,  în 2021, sistemul medical românesc ștersese deja cu buretele din abordarea pandemică rolul esențial, VITAL, al relatiei directe, personale si liber consimtite dintre medic si pacient, si rolul medicilor de familie și de ambulatoriu pe care i-a redus, practic, la cel de spectatori sau, cel mult, de administratori ai protocoalelor oficiale și ai „superbelor vaccinuri” – afirmația „vaccinul e superb” aparține senatorului PSD Streinu-Cercel, aparent medic. De fapt, medicii de familie si de ambulatoriu, nu spitalul si urgentistii lui Arafat, ar fi trebuit sa fie „prima linie”, cea mai eficientă, pe „frontul” apărării populației de boala COVID-19. Dar n-a fost sa fie.

 

Protocoalele bolii și morții asistate 2021

Concret, în România, în toamna lui 2021, abordarea sistemică și sistematică a epidemiei covidice a fost următoarea:

Pasul 1. S-a decretat oficial că este „pandemia nevaccinatilor” – ei erau inamicul public numărul unu, nu virusul, nu „vaccinul”. Așadar, la semnalarea de către pacient a simptomelor virozei, majoritatea medicilor de ambulatoriu,  în loc să consulte temeinic și să trateze urgent conform tabloului clinic, certau pacientul că nu s-a „vaccinat”, recomandau masca și „vaccinul” (in plina epidemie!),   păstrau „distanța socială”, și  temporizau.

Pasul 2. „Suspectul” de COVID-19 era „carantinat” la domiciliu (sub sancțiune penală), el sau medicul curant raportau cazul la DSP pentru „testare rapidă”, și așteptau  (cu zilele uneori) rezultatul – mai mult sau mai puțîn relevant, după cum știți, pentru că aceste teste RT-PCR nu sunt instrumente eficiente de diagnostic.

Pasul 3. Pacientul „carantinat” era lăsat practic fără tratament, cel mult cu Paracetamol și medicamente simptomatice care NU împiedicau replicarea virusului în organism și agravarea bolii, dimpotrivă, puteau genera (și chiar au generat în multe cazuri) impresia înșelătoare și riscantă a evoluției spre vindecare.

Pasul 4. În caz de agravare a simptomelor,  pacientului i se recomanda să cheme ambulanțele lui Arafat,  care veneau mai rar. Iar când veneau nu aveau unde să ducă pacientul (aflat deja în stare critică), pentru că în minunatele spitale sau secții COVID19 – organizate după mintea lui Raed Arafat prin containere, TIRuri sau holuri de spital -, nu mai era loc, iar  spitalele și secțiile non-COVID, multe goale, nu aveau voie să primească astfel de pacienți.

Această a fost abordarea sistemică și sistematică a „valului” Delta.

În aceste condiții – fără tratament precoce, sau cu tratament greșit impus prin lege, care tot „fără tratament” înseamnă -, nu e de mirare că virusul se multiplica nestingherit în oameni și boala se agrava.

În aceste condiții, nu e de mirare că puzderii de pacienții ajungeau în faza bolii grave (a pneumoniei covidice, hipoxiei severe, trombozelor sau inflamației generalizate)  din care greu se scăpa, mai ales în spital. Pentru că la spitalul COVID,  conform protocoalelor oficiale, pacienții  erau  separați cu forța de familie și medicii lor curanți (o trauma care agrava boala), sedați, intubați și indopati cu  inutilul dar nocivul Remdesvir  – medicament atât de drag senatorului PSD Streinu-Cercel, și tocmai de aceea importat la greu de România în locul medicamentelor eficiente.

Așa se face că în România, în toamna lui 2021, din spitalele românești COVID au scăpat   vii numai cei, relaiv putini, pentru care bunul Dumnezeu a vrut să facă un miracol. Protocolul oficial n-a salvat de fapt pe nimeni.

În România, în toamna lui 2021, abordarea salvatoare – protocolul vieții –  NU s-a aplicat decât accidental și neoficial. Tratamentul eficient,  cunoscut încă din primăvară-vara lui 2020,  a fost subminat, descurajat sistematic, propagandistic, mediatic si politic – prin ordin al miniștrilor sănătății sau al managerilor de spitale COVID! Cu aceste rezultate – priviti-le:

Decese COVID19 România, tot intervalul – a se vedea creșterea 2021 de după „vaccinarea” aceea „sigură și eficientă” și după aplicarea protocolului morții asistate:

Infectări COVID19 România, tot intervalul – atenție la creșterile după avântul campaniei de „vaccinare” 2021

Pe cei care nici acum n-au înțeles ce înseamnă aceste date și grafice, respectiv corelația dintre creșterile abrupte, nenaturale [artificiale, manufacturate politic]  ale numărului de infectări și decese COVID-19 și  Noua Medicină guvernamentală, îi invit  să recitească episoadele anterioare din prezența serie [Covidism și vaccinism], și să fie mai atenți la ce urmează. Pentru viața și sănătatea lor, nu de alta.

Protocolul Vieții, detalii, costuri

Este și trebuie să rămână alegerea liberă a fiecărui  medic sau pacient dacă urmează un protocol medical sau altul. Ce NU este o opțiune legitimă și nu mai trebuie să se întâmple niciodată este ca guvernele, autoritățile medical-birocratice și mass-media:
-să intervină în relația medic-pacient impunând protocoale terapeutice și/sau blocând accesul la unele medicamente în favoarea celor preferate oficial;;
-să cenzureze și falsifce date și informații medical-științifice
-să suprime opiniile critice și dezbaterile libere  pe aceste teme.

Liberatea alegerii individuale (a medicului și tratamentului), liberatea informației și dezbaterii. Acesta este, în esență,  Protocolul Vieții și Sănătății oamenilor.

Între timp Protocolul McCullough et al rămâne valabil și este permanent actualizat de autorii originari, în colaborare cu din ce în ce mai mulți medici și oameni de știință integri din toată lumea. Îl puteți accesa  în limba engleză,  gratuit, pe mai multe pagini web de biblioteci și publicații medical-științifice sau generaliste, sau pe linkurile de la începutul articolului, sau urmarind Courageous Discourse pe Substack.

Pentru cei care nu cunosc limba engleză, un rezumatul în limba română al celor mai accesibile medicamente si suplimente incluse in protocolul McCullough et al:

Ambulatoriu, de la primele simptome:

I. Pentru grupele de risc minor (sub 50 de ani și fără comorbidități)

Spray nazal virucid – Ag nanocoloidal, 7 lei sticlă de 30 ml, sau povidone -iodina 10%, care se găsește mai rar în România.
Antiviral – hidroxiclorochina sau ivermectina,  cu eficiență demonstrată in vitro și in vivo împotriva replicării coronavirusurilor, mai mare decât a Favipravir sau a celelorlalte antivirale din protocoalele românești – 30 – 100 lei, funcție de durata tratamentului (HCQ) și greutatea pacientului (ivermectin)
Antiinflamator nesteroidian – 10-20 lei cutia, opțiuni diverse.
Anticoagulant – comun,  aspirina (doză minimă recomandată 325mg pe zi, nu 75 – 100mg cum merge vorba și Aspenterul la noi). Farmaciile erau pline și în 2020-2021 de Aspirina Richter, tamponată, 500 mg, 6 lei cutia de 30 pastile.
Zinc Vitamina D
Vitamina C
Quercetin -Melatonina
Paracetamol (acetaminofen) ca simptomatic (antipiretic și analgezic)
Lichide suficiente, de preferat calde.

În cazul persistenței simptomelor, antibiotic. Cele două antibiotice care aveau efect demonstrat în cazul acestei coronaviroze (inclusiv efect antiinflamator, imunomodulator și antiviral, da)  erau azitromicina și doxiciclina. (Voi reveni asupra lor cu știința din studiile publicate anterior, concomitent și ulterior pandemiei.) Costul lor în farmaciile din România? În jur de 20-30 de lei pentru o cură completă.

II. Pentru grupele de risc major (pacienți peste 50 de ani sau cu comorbidități ca obezitate, diabet, boli cardiovasculare sau ale sistemului imunitar), cele două antibiotice erau recomandabile de la început, antiinflamatorul putea fi steroidian, iar cele două antivirale eficiente (hidroxclorochina și ivermectina) puteau fi combinate – ivermectina era mai eficientă în stadiile avansate ale boli –  dacă simpomele nu cedau.

Dozajul și durata tratamentului, alternative medicamentoase, alte versiuni ale protocolului și datele de contact ale medicului McCullough aici (Cei care nu cunosc limba engleza, pot folosi Google translate sau solicita ajutorul celor care o cunosc)

De reținut:

TOATE medicamentele și suplimentele din protocol, cu excepția ivermectinei, se găseau în 2020-2021 (la fel ca acum) în farmaciile noastre și erau ieftine. Mai greu spre deloc se regăseau în prescripțiile medicilor, în spitale sau mass-media de limbă română.

TOATE medicamentele si suplimentele cuprinse în acest protocol erau importante, si toate trebuiau dozate si administrate la timp (de preferat sub monitorizarea unui medic) funcție de pacient și evoluția bolii. De asta se numește protocol multimedicamentos (aviz celor care pretind că medicamentul X sau Y nu a avut efect, uitând că tratamentul eficient includea mai multe medicamente, la fel ca în cazul celorlalte bolilor virale, pentru care nu există un medicament-minune singular)

Costul tratamentului conform acestui protocol, pentru durata maximă (săptămâni pentru formele mai grave ale bolii), era de ordinul sutelor de lei, nu al miilor de euro.

Cât a costat în toamna-iarna anului 2021 spitalizarea bolnavilor COVID19 în România, mai ales al celor în stare critică – majoritatea decedați?  Mă refer la tratamentul impus prin ordine de ministru al sănătății, aliniate cu preferințele OMS sau cu cele de achiziții publice ale geniilor medicinei românești gen Streinu-Cercel? Acel Streinu-Cercel  care în martie 2020 solicita public ca el și colegii achizitori „să fie puși la pază” de procurori pentru achiziții și dispoziții pandemice,  respectiv „să nu se atingă nimeni” de ei …

Câte spitalizări costisitoare puteau fi evitate și câte vieți puteau fi salvate cu banii risipiți de oficialii noștri pandemici pentru măști, „vaccinuri” și protocoalele bolii sau morții asistate?

Rămâne să investigheze, sper, acei procurori față de care coriferii medicinei românești, prin portavocea senatorului Cercel, cereau public imunitate legală. Sper să o facă asistați de alt fel de „experți” decât senatorul Cercel, urgentistul Arafat sau acoliții oficiali – „specialiști” pandemici pe care e timpul să-i cerceteze mai atent.

Le doresc succes.

În episoadele următoare, mai multe despre medicamentele ignorante,  interzise sau discreditate public de stăpânii medicinei românești.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim! Puteți donaaici