(Dacă e prea lung, nu citiți. În fond e despre viața, sănătatea și libertatea dumneavoastră, deci ce rost are?)

Întrebările de azi sunt destinate, în principal, Oficialilor Esențiali, în frunte cu Premierul Cîțu, Presedintele Iohannis, „medicul” Gheorghiță (de profesie colonel), „medicul” Arafat(de profesie milițian și birocrat-șef al sistemului nostru de urgențe), alături de toți organizatorii și activiștii oficiali angajați în campania de „vaccinare anti-Covid”, eventual pe banii noștri.

Situatia „vaccinarii” COVID19 la data de 7.05.2021. Sursa pagina #RoVaccinare Facebook

Pe pagina oficială dedicată de Guvernul României campaniei de „vaccinare COVID-19” (aici și aici) există un calendar al evenimentelor incluse în „Maratonul Vaccinării”. Există, de asemenea o serie sloganuri și postere de promovare gen:

Sursa: pagina oficiala #RoVaccinare, Facebook

Dincolo de lozincile și grafica realmente de neuitat (din motive pe care le voi analiza altădată și nu sunt flatante), sponsorizate (involuntar) de cetățenii României, pentru moment am câteva întrebări de neuitat, care impun răspunsuri urgente și precise din partea autorităților noastre vacciniste și specialiștilor lor – unde-i includ și pe specialiștii comunicării și propagandei „strategice”.

Primele două puncte sunt întrebări actualizate și reluate sintetic din episoadele anterioare publicate de ACIDmedia (linkuri la final).

1.În centrele permanente sau temporare de așa-zisă vaccinare COVID19, au existat sau există suficiente materiale informative cu privire la aceste seruri injectabile, din care să reiasă cu claritate că sunt produse experimentale, neautorizate după procedura standard de autorizare a oricărui alt produs farmaceutic, fie el medicament sau vaccin?

Dar personal instruit, care să informeze voluntarii injectării că acestea sunt produse experimentale, în ce constă experimentul și ce riscuri implică statutul de voluntar într-un experiment medical în general, și în acest experiment medical în special, există?

2.În centrele permanente sau temporare de așa-zisă vaccinare COVID19 există destule prospecte traduse în limba română pentru produsele oferite spre injectare, pentru a fi puse la dispoziția doritorilor înainte de injectare? Dar personal capabil să dea explicații corecte în legătură cu conținutul acestor prospecte?

3. Voluntarii care se prezintă pentru injectare sunt informați la fața locului despre faptul că injectarea cu aceste produse experimentale nu îi imunizează – nu îi ferește de boala COVID-19 – și nu oprește transmisia coronavirusului SARS-Cov2? Pentru că nu au fost proiectate pentru asta și producătorii au spus public aceste lucruri.

4. Având în vedere că unele din aceste produse (de exemplu produsul Pfizer/Comirnaty) necesită condiții speciale de transport și conservare (de exemplu temperaturi foarte scăzute), sunt asigurate corespunzător aceste condiții, de exemplu în centrele „drive-thru” din București, Cluj, Arad, etc? În autobuzul din Piața Constituției? La Sala Palatului? În malluri, pe stadioane, la castelul lui Dracula din Bran?

În aceste sens reamintesc că materialele informative minimale per centru de „vaccinare” ar trebui să includă obligatoriu:

a) mai multe prospecte ale acestor așa-zise vaccinuri autorizate experimental (așa-zis „condițional”). Vorbim de prospectul Pfizer/Comirnaty (35 de pagini), prospectul Moderna (31 de pagini), prospectul AstraZeneca/Vaxzevria (34 de pagini) și prospectul Janssen (4 pagini), după caz.

b) măcar un exemplar per centru de vaccinare al evaluărilor materialelor prezentate public de producători, care evaluări cuprind informațiile științifice și empirice despre eficiența și riscurile cunoscute și necunoscute, și pe baza cărora s-au emis de către EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) autorizările „condiționale” pentru acest experiment medical.
Vorbim despre evaluările care există pe site-ul EMA (în limbi de circulație internațională, nu și în limba română) pentru Pfizer/Comirnaty (140 de pagini), Moderna (169 de pagini), AstraZeneca/Vaxzevria (174 de pagini) și Janssen (103 de pagini).

Insist, de asemenea, că prin personal instruit înțeleg persoane (de preferat medici) care să ofere voluntarilor experimentului, CLAR și CORECT, explicațiile VITALE, CHIAR DACĂ NU SUNT SOLICITATE, cu privire la efectele și riscurile cunoscute și necunoscute ale injectării acestor produse. Adică personal care să fi parcurs integral și înțeles corect măcar aceste materiale.

În același timp, presupun că toți politicienii noștri esențiali, în frunte cu Președintele țării și Premierul, buni cunoscători ai limbii engleze, ba și ai altor limbi de circulație internațională, au parcurs și înțeles BINE aceste materiale informative înainte de a se „vaccina” demonstrativ și de a afirma public că „vaccinul este sigur și eficient”, și că este „singura cale de oprire a pandemiei COVID19” și de „revenire la normalitate”.

Presupun că toți experții și specialiștii noștri de vârf pe care i-au consultat – de exemplu colonelul Gheorghiță, milițianul Arafat, profesorii-parlamentari PSD Streinu-Cercel sau Rafila – le-au oferit corect și competent toate explicațiile necesare.

Colonelul Gheorghita, pe pagina #RoVaccinare

Presupun, pentru că era obligația lor instituțională (a politicienilor cu funcții de autoritate publică) și profesională (a experților oficial) să cunoască BINE și să explice CLAR aceste lucruri publicului, cu binecunoscuta și inclusa lor responsabilitate de primi ordonatori bugetari (cheltuitori de bugete publice) și/sau de primi protagoniști ai campaniei de „vaccinare”.

Presupun, de asemenea, că toți excepționalii noștri intelectuali și doctori în diverse științe (gen domnii Funeriu sau Cărtărescu) și colegii lor care pun umărul la propaganda/presiunea vaccinistă, cunosc și înțeleg bine aceste lucruri. Pentru că sunt, evident, mai inteligenți, mai integri și mai responsabili decât noi, vulgul stupid și neesențial.

Sursa Facebook, pagina personala a domnului Mircea Cartarescu

Presupun că toți lăutarii (gen Loredana Groza) sau instrumentiștii (precum violonistul Alexandru Tomescu sau cei care performează la centrele de „vaccinare”), sau toți ceilalți „intelectuali” și „artiști” care pun umărul la propaganda/presiunea vaccinistă , cunosc și înțeleg la fel de bine aceste lucruri. Pentru că sunt mai inteligenți, mai integri moral și mai responsabili decât publicul lor.

Presupun că și creativii autori ai posterelor „maratonului vaccinării” sunt la fel de bine informați și responsabili.

Sura, pagina guvernului Romaniei , evenimentele „maratonului vaccinarii”

Presupun că și motocicliștii care „te vaccinează” de pe 15 mai încolo, sunt la fel de bine informați și responsabili. Extras de pe pagina guvernamentală a „maratonului vaccinării”:

Nu, nu sunt răutăcioasă. Sunt doar atât de informată, inteligentă și responsabilă – modest, desigur, prin comparație cu antemenționații – încât să înțeleg că în lipsa cunoașterii temeinice a acestor informații MINIMALE, DAR VITALE, orice demers de promovare sau încurajare a participării la acest experiment medical este stupid (vorba literatului Cărtărescu), imoral și ireponsabil.

Și sunt exact atât de informată încât să înțeleg că toți cei care au OBLIGAȚIA ocupațională („fișa postului”, dragii mei) să cunoască aceste lucruri și să asigure informarea corectă a publicului cu privire la acest uriaș experiment medical, dar nu o fac, NU AU și nu pot avea drept scuză propria prostie (idioție, cretinie, imbecilitate, obnubilare, sau alte sinonime din dicționar), nici ignoranța. Adică NU nu se vor mai putea EXONERA NICIODATĂ de răspunderea morală și legală aferentă activismului lor vaccinist, mai ales cei care se pretînd mai inteligenți și mai informați decât „masele” și criticii lor. INFORMAȚIILE despre „vaccinurile COVID19” sunt la vedere publică de luni de zile. Informațiile și datele despre riscurile unui asemenea experiment medical sunt publice de ani, respectiv de zeci de ani. Vorbim de ȘTIINȚA cuprinsă în manuale, cursuri, tratate și studii de specialitate. Follow the science


„Cine are urechi de auzit să audă.”, spune Pilda Semănătorului (sursa=M13, care nu este nume de autostradă), nu a lui Dracula de la castelul Bran-Vaccinare-de-Neuitat. Pentru că da, Hristos chiar a înviat, dragă Nicoleta din Constanța și dragi oficiali și activiști ai „vaccinării”, dar nu pentru ce credeți, spuneți sau faceți voi, din păcate.

Data viitoare, mai multe despre „imunizarea” prin aceste seruri.

(va urma)

Prima parte
Partea a doua
Partea a treia
Partea a patra

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici