Prima parte aici. (text mai lung, deci nu citiți)

Printre efectele secundare ale virusului din Wuhan se numără și acela că a permis clasei noastre conducătoare să împartă societatea în membri esențiali și neesențiali. Unde ei, Esențialii, decid fără drept de apel cine și ce contează. Iar cel mai puțin par să conteze adevărul, viața și libertatea celor mulți. În mod esențial, se numește comunism. În mod special, covidism. Efectele sunt la fel de dramatice.

Esențial, este politică nu știință

Parafrazându-l pe popularul om de știință american Carl Sagan, încep prin a spune că politicile extraordinare necesită dovezi extraordinare. Extraordinar de solide științific, atunci când vizează viața și sănătatea oamenilor.

S-a împlinit un an de când aștept acest tip de dovezi pe care se bazează extraordinar de primitivele și barbarele politici anti-Covid – adică wuhanizarea Occidentului, din care și România face parte. Mă refer, desigur, la „intervențiile non-farmaceutice” [NPI] de tipul arestării la domiciliu a Societății Neesențiale, cu suspendarea activităților considerate neesențiale (economice, culturale, școlare, sportive, de îngrijire personală, inclusiv medicale) și cu eliberarea condiționată de portul măștilor, de declarații de traseu, și de intervale orare care variază după cum le trece prin minte Esențialilor. Sunt măsuri fără precedent în epoca modernă, pe timp de pace, care ne-au fost impuse cu poliția și armata, dar pentru care dovezile științifice sau empirice justificative întârzie să apară. Și știm cu toții de ce: fiindcă nu există.

Nu. Aceste „intervenții” nu se bazează pe știință, ci pe un anume fel de politică: cea mai proastă imaginabilă, China style, considerată îndeobște totalitară. Iar experții pandemiei, toți, știau de la bun început. Între timp au aflat și victimele, respectiv popoarele cu care se joacă de-a wuhanizarea. Fiindcă, adevărul, deși harnic cenzurat politic, are prostul obicei de a ieși la iveală. Așa se face că Neesentialii au început să înțeleagă, în număr din ce în ce mai mare, că au fost mințiți, și că lumea le-a fost distrusă degeaba. Prin urmare au început să protesteze.

Lăsați-ne în pace cu statul vostru polițienesc anti-COVID. Lăsați-ne să ne vedem noi înșine de viața și sănătatea noastră; o facem oricum și dintotdeauna mai bine decât statul. Încetați cu măștile, restricțiile și pseudoștiința voastră. Ne vrem libertatea înapoi. Libertatea naturală și vitală.

Aceasta este esența mesajului europenilor care protestează împotriva restricțiilor covidice. Italieni, englezi, germani, spanioli și, mai nou, români.
Dar Esențialii nu cedează, ci perseverează în erorile lor colosale. O fac invocând, culmea, știința care lipsește, în timp ce dovezile ultimului an demonstrează că soluțiile lor fac mai mult rău decât virusul din Wuhan. Da, tratamentul (politic) este mai rău decât boala (covidică).

Cum se cheamă când perseverezi în eroare? Era o vreme când se chema prostie sau ticăloșie, de la errare humanum est, perseverare …Cum se cheamă când repeți eroarea așteptând rezultate diferite? Unii spun că e chiar definiția nebuniei. Acum au devenit politici ESENȚIALE.

Cum se cheamă când perseverența în eroare devine mortală pe scară largă? Vă las plăcerea să găsiți răspunsul analizând argumentele pe care le voi prezenta în continuare.

Experții esențiali vor dovezi de la protestatari

„Protestează și vin cu unele puncte de vedere care trebuie să le probeze. La acest moment, probele sunt de cealaltă parte și sunt mai puternice,” a declarat, agramat, Raed Arafat, în legătură cu recentele proteste împotriva restricțiilor covidice și obligativității măștilor faciale. Esențialul Raed, inamovibilul șef DSU, cel care, practic, guvernează România de un an.

Raed Arafat

Cu alte cuvinte, Esențialul vrea dovezi că măștile și închisul Neesentialilor în casă cu poliția, cu județul, cu orașul, nu folosesc bunăstării și sănătății populației. În același timp, pretinde că el, „de partea cealaltă”, ar avea dovezi „puternice” care demonstrează că așa salvăm vieți și oprim Covidul. Evident, pe partea lui, Esențialul minte cu seninătate, așa cum ne-a obișnuit de-o viață și de-o carieră catastrofală (dar lungă) în administrația de stat. Dovezile (că minte) le-au oferit medici și oameni de știință demult, înainte și în timpul pandemiei, iar unii dintre noi le-au rezumat pentru dumneavoastră anul trecut. Azi reiau, pe scurt:

O țara distrusă degeaba.  Știință și date de actualitate. Epidemiologie veche de 160 de ani, nu de ieri. Legea lui Farr. Se verifică în continuare, inclusiv pe datele oficiale – corect interpretate și corelate, chiar și așa, prost colectate, prost prezentate sau deliberat mistificate. Da, v-au mințit ca să vă înspăimânte. Spaima structurantă, care „elimină dacă este necesar principiile morale anterioare”, pe care o recomanda politic mega-socialistul francez Jaques Attali în martie, la începutul pandendemiei… din 2009!!! Nu, nu v-au mințit ca să vă salveze viața și sănătatea. Dacă n-ați înțeles cum și de ce au făcut-o, click pe toate linkurile încorporate în text și veți afla.

Bine, dar Măștile? Știința măștilor nu e veche de 160 de ani ca epidemiologia, ci numai de câteva zeci. Chirurgii o știu sau ar trebui să o știe cel mai bine. Esențialul Arafat, care pretinde că a fost șeful cercului științific al clinicii X în facultatea de medicină Y, ar trebui să știe și el, mai ales că a hotărât de tânăr să schimbe lumea și ține conferințe TED bilingve în acest sens.

Deci măștile faciale de tip chirurgical nu împiedică transmisia virală pe cale aeriană. Scopul lor este să împiedice chirurgul să saliveze din greșeală în plaga deschisă, dar mai ales să-l protejeze de picăturile de sânge sau de alte umori ale pacientului, care îi pot ajunge pe față, în gură sau în nas în timpul operațiilor; pentru ochi se recomandă ochelari de protecție. Da, s-au făcut studii serioase, pe durata a luni de zile, încă din anii ’80. Nu credeți? Citiți aici.

Avem și știință mai recentă, publicată anul trecut, de medici și oameni de știință nealiniați la demența COVID, ci la adevărul științific și empiric. Le puteți afla concluziile  aici și aici.

Știință, studii, date. Vechi și noi. Uitați-vă bine la datele cercetărilor mai vechi, ca să știți de când se știe că măștile faciale de tip chirurgical nu opresc, n-au cum, nu pot opri transmisia virală pe cale aeriană. Uitați-vă și la cele noi. Sursele sunt toate străine, evident, pentru că la noi cercetarea științifică în domeniu este zero. Toate spun că măștile faciale nu pot opri transmiterea virusul din Wuhan. În schimb, unii medici și oameni de știință (printre care, culmea, și escrocul Fauci) au avertizat că o pot amplifica. Alții (belgieni, irlandezi, americani) au atras atenția asupra problemor de sănătate, inclusiv infecțioase, cauzate de portul măștilor de către populație, în medii nesterile.

Anthony Fauci

Dar să revenim puțin la pseudoștiința arestării la domiciliu a populației neesențiale, sănătoase sau bolnave, pe timp de zi sau de noapte. Carantina-stăm-acasă# îi spune pe la noi; lockdown îi spun cei de la care a pornit (Ferguson, Fauci și asociații). Cred că acum, mai mult ca oricând, ar fi interesant să rețineți care sunt originile acestei idei dezastruoase de lockdown, cine sunt autorii planului, cu ce se ocupă, ce pregătire și ce palmares de eșecuri profesionale răsunătoare au, dar mai ales care sunt opiniile adevăraților oameni de știință în legătură cu această calamitate politică plan-demică. Click pe linkuri,da. După care sunteți liberi să vă îngroziți, pentru că veți avea motiv.

Neil Ferguson

Tot ce am relatat mai sus se bazează pe știință și opinii medicale respectabile, în general occidentale, unele de notorietate. Cu alte cuvinte, pe știința (teoretic) cunoscută de Raed Arafat și de „experți” noștri esențiali, pe care erau obligați (profesional și legal) să o respecte în cazul curentei pandemii, la fel ca la cele anterioare. Vorbim știință la vedere, validată de realitate, nu îngropată adânc, în vreo bibliotecă secretă.

Prin urmare, moral, profesional și legal, ei, „experții” esențiali, sunt și rămân principalii vinovați pentru acest malpraxis epocal și pentru toată suferința cauzată de măsurile lor (bazate pe zero știință) mai mult decât de virusul din Wuhan.

Neesențialii au DREPTUL să cunoască dovezile Esențialilor

Înainte de a le cere protestatarilor probe în susținerea punctului lor de vedere, Raed Arafat ar fi trebuit să știe că el, ca autoritate de stat, este cel obligat de lege să-și prezinte public dovezile și argumentele. Pe toate. De la începutul pandemiei. Fiindcă sunt informații de interes public vital, nu secrete de stat sau de serviciu. Articollul 31 din Constituție nu s-a suspendat pe durata pandemiei, dimpotrivă.

Prin urmare, dacă Esențialul s-a trezit să invoce public dovezile lui „mai puternice”, e timpul să ni le pună la dispoziție, într-o modalitate accesibilă oricărui cetățean român, măcar pe următoarele:

a) metodologia colectării și analizei datelor statistice privind decesele Covid și testarile Covid din România. Mai precis, vrem să știm, clar și cu dovezi „puternice”:

  • de ce autoritățile sanitare din România au schimbat (special pentru Covid-19, nu și pentru celelalte boli infecțioase) modalitatea de stabilire și înregistrare a cauzelor de deces; de ce nu se fac autopsii în cazul deceselor Covid-19; care este știința pe care s-au bazat aceste decizii;
  • ce fel de teste, cu ce proveniență și sensibilitate se folosesc în România, de un an, pentru determinarea incidenței COVID-19, a ratei infectării cu SARS-Cov2 și a ratei mortalității virusului;
  • care este metodologia testărilor Covid și a colectării, înregistrării și analizei statistice a rezultatelor testărilor, și/sau a altor date utilizate pentru estimarea incidenței confirmate și estimate a SARS-Cov2 și a Covid-19 (care nu sunt același lucru), în România;
  • care sunt rezultatele testarilor pentru Covid-19, pozitive și negative, pe eșantioane relevante (geografic, demografic și clinic), pentru fiecare perioadă și „analiză de risc” în baza căreia ne-au fost impuse, sub sancțiuni legale, măsurile anti-Covid contestate (măști, restricții de drepturi si libertăți esențiale);

b) literatura și studiile științifice pe care se bazează restricțiile covidice și obligativitatea portul măștilor în spațiile publice. Știința o vrem, nu politica OMS, a guvernului francez, englez, chinez, patagonez, sau a birocraților X, Y, Z -politica, unii dintre noi o cunoaștem și înțelegem mult mai bine decât politicienii și birocrații românești.

c) „analizele de risc” (document, minută) care stau la baza hotărârilor și ordonanțelor guvernului (militare, de urgență, ordinare), a ordinelor CNSU și a ordinelor comune ale miniștrilor sănătății și de interne privind restrictiile COVID-19 impuse civililor. Documentele de fundamentare științifică, asumate si intitulate ca atare. Vrem să cunoaștem și noi, Neesentialii, ce spun și cine le asumă, mai ales că premierul însuși invocă regulat opiniile „specialiștilor” în care are încredere. Să-i cunoaștem, atunci, împreună cu opiniile individual asumate, fiindcă așa se practică în știință. Mai ales în cea prăvălită asupra noastră, cu forța militaro-polițienească a statului!

Dorim toate aceste informații, date si documente. Pe toate, de la data declarării stării de urgență pandemică și până când se vor opri restricțiile covidice impuse politic cu legea ad-hoc, cu poliția și cu armata. Avem dreptul constituțional să le cunoaștem, pe toate, ca să le putem analiza și noi, poporul neesențial, cu specialiști noștrii, alții decât cei aliniați guvernamental. Îi invităm, cu alte cuvinte, pe Raed Arafat și specialiștii lui, la un peer review al „dovezilor puternice” pe care se bazează politicile care ne distrug în mod esențial viața, sănătatea, libertatea și țara, de un an.

Soluția Finală? Vaccinarea!

„Cei care urlă că nu vor măsuri, nu vor nimic să înțeleagă că soluția în ziua de azi rămâne vaccinarea și asta fără nicio discuție. România este în frunte cu vaccinarea, dar vaccinarea durează, nu se rezolvă peste noapte” a declarat luni, același Raed Arafat.

Cu alte cuvinte, singura soluție pentru ridicare restricțiilor și „stoparea pandemiei” (cum îngână, ca un ecou stricat, și premierul Cîțu) ar fi vaccinarea. Aceasta este, în opinia oficialilor noștri, Soluția Finală pentru revenirea la normalitate. Scuzați: la „noua normalitate”.

Well,well… Au mai existat în istorie Esențiali, printre care medici sau oameni de știință de neuitat, cu Soluții Finale (inclusiv sanitare) de neuitat, care au asigurat finalul prematur, eventual în chinuri, a zeci de milioane de ființe umane. Nu, nu afirm (din lipsă de probe) ca aceleași ar fi intențiile sau planurile tuturor oficialilor care exercită asupra noastră presiuni și constrângeri (directe sau indirecte) pentru vaccinare. În schimb avertizez că medicina e o știință care, fără respect față de oameni și Dumnezeu, ucide. La fel ca politicile sanitare bazate pe zero știință și zero etică medicală tradițională. Unde prin „tradițională” înțeleg „milenară”: primum non nocere, tovarăși!

Din păcate, celor care ne conduc nu le mai pasă de Dumnezeu, de știință, de morala tradițională, de viața sau de libertatea supușilor lor deveniți neesențiali de la Covid încoace. Așa s-a întâmplat că acum, în Europa, leagănul Civilizației, riscul repetării trecutelor Soluții Finale a crescut.

De exemplu, în cazul „vaccinurilor”: conform datelor de ultimă oră colectate de EudraVigilance (bază de date europeană privind reacțiile adverse la medicamente)până la data de 13 Martie 2021, pentru „vaccinurile” COVID-19 produse de Pfizer-Biotech, Moderna și AstraZeneca, au fost raportate 3964 de decese și 162.610 reacții adverse.

În Europa continentală (pentru această regiune sunt datele), vaccinările cu Pfizer au început în decembrie, cele cu Moderna în ianuarie, iar cele cu AstraZeneca în februarie. Situația raportărilor pe țări și tipuri de reacții adverse, cu grafic,  aici. 

Cum spuneați că rămâne cu „fiecare viață contează”. Sau, vorba paginii lui Raed Arafat, cine salvează o viață, salvează o lume întreagă?


Era o vreme, înainte de curenta pandemie, când numai câteva decese suspecte și reacții adverse mai puțin grave ar fi determinat stoparea unui asemenea experiment medical. Nu și acum. Acum, pentru aceste „vaccinuri”, Esentialii au renunțat la știință și morală în general, nu doar la etica medicală. Acum funcționează „noua morală” și „nouă știință”. Cea după care medicamente ieftine, sigure (în uz de zeci de ani, pe tot globul) și eficiente în combaterea Covid-19 sunt interzise. În schimb seruri experimentale ca aceste „vaccinuri”sunt pe cale să devină obligatorii – a se vedea așa-zisele pașapoarte de sănătate/vaccinare și proiectele legislative privind obligativitatea vaccinării, aflate în dezbatere. Wuhanizare.

Prin urmare, dacă Raed-Esențialul s-a trezit să invoce public dovezile lui puternice, îi somez pe toți oficialii care ne spun că aceste „vaccinuri” ar fi sigure și că sunt singura modalitate de „stopare a pandemiei”, să-și prezinte public dovezile. (Îi găsiți citați aici). Eu, simplu cetățean neesențial, nu le cunosc. În schimb am găsit prea multe dovezi, din prea multe surse, că oficialii noștri esențiali mint, direct sau prin omisiune, cu privire la aceste „vaccinuri”.

În câte feluri mint, am explicat în prima parte. Cât mint prin omisiune, mai exact ce informații esențiale (științifice, statistice și medicale) vă ascund până acum, ACIDmedia va rezuma pentru cei interesați în curând. Care sunt consecințele acestor minciuni? Parțial le cunoaștem, și sunt tragice. Dar nu contează, pentru că Esențialii au decis că nu contează.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici