Mulțumiri Chinei magice și comuniștilor globaliști!

Pentru fidelitatea relatării și ușurința lecturii azi voi numi serurile experimentale anti-Covid „vaccinuri”.

Pas cu pas (politic), se relevă publicului fundamentele cursei globale a vaccinurilor Covid-19. Care nu se bazează pe știința protecției vieții și sănătății oamenilor, cunoscuta sub numele de medicină, ci pe politica proastă,  și nu urmărește revenirea la nicio „normalitate”. Este pur și simplu un război politic. Geopolitic. În care omenirea, dar mai ales Civilizația, adică Occidentul cunoscut până recent sub numele de Lumea liberă, este victima. Occidentul din care și România face parte, chiar dacă la margine.

Bunăoară, China va permite intrarea în țară a străinilor, dar a dat instrucțiuni ambasadelor din toată lumea să nu elibereze vize decât celor care s-au vaccinat anti-Covid-19 cu un vaccin chinezesc, relatează PJmedia.

China a produs până acum 5 vaccinuri. Niciunul, însă, nu a fost autorizat, fie și experimental (cum sunt, de altfel, autorizate toate celelalte vaccinuri) nici măcar de OMS, probabil datorită refuzului de a pune la dispoziție rezultatele studiilor clinice. Brazilia, pe de altă parte, a finalizat un studiu clinic de fază 3 cu principalul vaccin chinezesc, Sinovac, care studiu demonstrează că este cel mai puțin eficace dintre vaccinurile autorizate până acum, respectiv 50,38%s (este vorba despre imunogenitate; reacția imunitară după vaccinare).

Atunci? Care ar fi rațiunea acestei măsuri diplomatice chinezești? Sper că nu v-ați imaginat că vizează protecția vieții sau sănătății supușilor regimului de la Beijing. Sau, în general, viața și sănătatea oamenilor. Nu. Este despre bani, control asupra populațiilor și geopolitică.

De la începutul cursei vaccinurilor, China a depus eforturi susținute pentru a-și vinde vaccinurile țărilor din lumea a treia. Dar săptămâna trecută planul financiar chinezezsc a fost dat peste cap de decizia Quad – parteneriatul dintre SUA, India, Japonia și Australia – de a fabrica până la sfârșitul anului 2022 un miliard de doze de vaccinuri americane pe care să le distribuie în Asia. Miliardul pe care Ministerul Industriei chinez anunta in ianuarie ca il va produce.

Zeng Yixin de la Comisia Nationala de Sanatate din China, ianuarie, foto AP

Drept urmare, China a contraatacat diplomatic interzicând străinilor (dintre care mulți lucrează sau au afaceri în China) obținerea vizei fără vaccin made in China.

Diplomație comunistă; diplomația magică a vaccinurilor sau diplomația vaccinurilor magice, același lucru. China first. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Chinez de Externe, Zhao Lijian, a negat existența „naționalismului vaccinurilor”. Sigur că neagă. Iar oficialii occidentali continuă să declare că vaccinurile sunt sigure și eficiente. Sigur că toată lumea minte. Diplomația este, întâi de toate, arta minciunii senine. În plus, când vreodată au spus comuniștii adevărul altfel decât din greșeală? Și nu mă refer numai la China magică …

Din păcate, demența si ridicolul foarte transparent al politicilor anti-Covid nu se opresc aici.

Știți, desigur, că la nvel internațional se discută despre „pașapoartele imunitare”;  un abuz fără precedent în istoria politică a omenirii, care se dorește pus în practica relațiilor internaționale pentru un virus și o boală asemănătoare cu cele gripale. Ceea ce ridică o nouă problemă legată de dreptul de circulație: cine, cum si cu ce autoritate va stabili care „pașaport imunitar” e valabil, dacă nu toate țările sau blocurile geopolitice acceptă sau autorizează orice vaccin – de exemplu China și Occidentul?

La OMS, sucursală ONU sau mai degrabă a Chinei, s-ar putea rezolva, ca de obicei, prin vot. Votul majorității (impostorilor birocraţi-reprezentanţi ai) statelor membre, 194 la număr, unde țările civilizate și (încă) democratice ale Vestului rămân o minoritate. Pentru că, firește, la OMS știința și medicina se votează politic. Geopolitic. Mă-ntreb, birocrații noștri scientologici cum s-au gândit să voteze? După model politic chinezesc, europenist sau arafatologic?

Pentru cine nu știe sau a uitat, politicile românești anti-Covid sunt dictate discreționar, pseudostiintific, din martie anul trecut, de șeful DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne), inamovibilul Raed Arafat, și aplicate obedient de politicienii „liberali” aflați la guvernare (PNL + USR + PLUS + UDMR). Politicieni care se bucură de votul și încrederea a cel mult 15% din populație, conform rezultatelor ultimelor alegeri parlamentare la care 70% din cetățeni NU au votat.

Aceasta este legitimitatea democratică a Guvernului nostru Covid: cel mult 15%. Aceasta este legitimitatea democratică a întregii noastre clase politice: cel mult 30%. Asta dacă discutăm doar cantitativ, nu și despre calitatea democratică a clasei conducătoare, cea care ia decizii discreționare cu privire la viața, sănătatea, libertatea și bunăstarea noastră. E un fapt. Politic. Dar clasa conducătoare din restul Vestului ce face? Sau, altfel spus,  cu noi, popoarele Civilizației Occidentale, cum rămâne? Aspră întrebare pentru clasa conducătoare, trist răspuns pentru noi, popoarele, cel puțin deocamdată.

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici