Reconstruirea încrederii. Acesta este sloganul sub care se desfășoară pe 15-19 ianuarie 2024 întâlnirea Forumului Economic Mondial (FEM) de la Davos.

Nu-mi dau seama dacă este o ironie istorică involuntară sau o sfidare epocală, dar cred că numai cei care n-au auzit în viața lor de FEM ar mai putea avea, vreodată,  încredere în politicile acestei congregații sau în membrii ei.

O simplă privire asupra biografiei fondatorului FEM (Klaus Schwab) și a viziunii lui privind Marea Resetare globală e de ajuns ca să-ți dorești ca această organizație să nu fi existat niciodată.

KlausSchwab si Henry Kissinger

Dar iată că FEM există și are în continuare planuri mărețe inclusiv pentru sănătatea noastră. Ceea ce reprezintă mai mult decât o ironie istorică: este un motiv de serioasă îngrijorare,  pentru că FEM este, în sine, o boală. Una politică, economică și ideologică  de răspândire globală, care a făcut deja prea multe victime, în prea multe feluri, pe toată planeta.

Colaborarea cu Complexul Biofarmaceutic și cu fundația Gates la înființarea în 2016 a CEPI [Coalition for Epidemic Preparedness Innovations], sau la  scenariile pandemice tip Event 201 din octombrie 2019; deferența față de personaje ca Alfred Bourla, veterinarul care conduce celebra companie Pfizer; sau susținerea toxicelor produse impropriu denumite „vaccinuri anti-COVID19”, pe care FEM și CEPI le consideră o mare reușită globală, sunt doar câteva simptome ale sindromului Davos/FEM, și totodată motive pentru care încrederea în FEM ar trebui să fie ZERO.

Pentru cine nu știe, CEPI este un consorțiu  lansat la Davos 2017, cu un fond de constituire de aproape o jumătate de miliard de dolari,  și care, conform istoricului public,  este o coaliție internațională de promovare (sau mai bine zis de impunere) globală a vaccinurilor.

Dar tocmai de aceea evoluțiile de la Davos merită urmărite. Pentru că, cel puțin până acum, planurile FEM au avut tendința nefastă de a fi traduse, măcar în parte, în realitate. Și nu  doar de corporații (teoretic) private și de organizații (teoretic) nonguvernamentale influente global, ci și prin șefii de guverne pe care îi au in buzunar – cei care impun propriilor populații aceste politici eșuate din proiect, dar care au făcut deja prea multe victime nevinovate.

În al doilea rând, este evident că această bandă de planificatori globali, indiferent de numărul de aberații planificate și eșecuri probate, nu-și schimbă agenda. Iar agenda lor este exact cea pe care o declară periodic la Davos.

Prin urmare este util să cunoaștem din timp si planurile acestor inamici publici globali, ca să le putem combate cât se mai poate.

De aceea vă invit să urmărim ce se întâmplă zilele următoare la întrunirea FEM, din această perspectivă: zero încredere în bunele  intenții sau în declarațiile de bune intenții ale participanților, dar atenție sporită la ce spun.

Personal, sunt curioasă să aflu, de exemplu, ce ne pregătesc pentru următoarea „pandemie” – sau  „plandemie”?, fiindcă se comportă ca și cum ar fi planifica-o.

În acest sens, miercuri 17 ianuarie, orele 11:30-12:15 CET este programată o conferință intitulată „Pregătirea pentru Boala X” (Preparing for the Disease X), a cărei tematică, în cuvintele prezentării oficiale de pe site-ul FEM, este, citez:

„Odată cu proaspetele avertismente din partea OMS privind o necunoscută „Boală X” care ar putea avea ca efect de 20 de ori mai multe fatalități decât pandemia coronavirusului, ce eforturi noi sunt necesare pentru a pregăti sistemele de sănătate pentru multiplele provocări care ne așteaptă?

Nu vreau să speculez ce „provocări” meșteresc laboratoarele chinezești cu ajutorul celor occidentale în acest sens. Pot cel mult nota că 2024 este an electoral în SUA si, din punctul lor de vedere, Trump trebuie împiedicat cu orice preț să candideze sau recâștige Casa Albă,  fiindcă distrugerea Americii trebuie continuată, eventual după rețeta de succes Wuhan 2020. Iar China lui Xi are vise notorii de dominație globală, la fel ca OMS și Davos –  instrumente notorii de distrugere a Occidentului care încurcă marele vis chinezesc. Ce pregătesc, însă, în spatele scenei publice ar trebui să fie preocupări pentru agențiile de spionaj si (bio)securitate din fiecare țară.

Ce m-ar interesa  să știu este ce planuri publice au conferențiarii FEM în acest sens, și miercuri s-ar putea să aflăm unele bio-noutăți.

Deocamdată, ce știm sigur cu privire la pregătirea pentru următoarea pandemie este că „savanții britanici”, cca 200 la număr,  finanțați de guvernul britanic, lucrează la „dezvoltarea de vaccinuri ca asigurare împotriva unei noi pandemii cauzate de o „Boală X” necunoscută”.

Da, ați citit bine și am tradus corect: angajații agenției guvernamentale britanice UK Health Security Agency (UKHSA) lucrează, pe banii plătitorilor britanici de taxe, la dezvoltarea unor vaccinuri pentru o boală care nu există.

Asta a declarat pentru Sky News în august 2023 „savanta” care conduce agenția, doamna profesor Jenny Harries, birocrat medical de carieră – un fel de Raed Arafat englezesc, doamna fiind unul dintre artizanii politicilor pandemice britanice 2019-2021.

Prof. Jenny Harries, head of the UK Health Security Agency (UKHSA)

Nu trebuie să fii medic ca să știi că nu poți fabrica vaccinuri pentru boli necunoscute – fie vorba-ntre noi, nu le poți fabrica nici pentru cele mai multe din bolile cunoscute.

Dar pentru că vorbim de „savanții britanici” guvernamentali, pe care îi cunoaștem în ultimii ani în special după eșecurile răsunătoare – vezi predicțiile lui Neil Ferguson de la Imperial College, detalii aici sau aici;  sau splendidul vaccin COVID19 AstraZeneca – nu ne rămâne decât să încercăm să ne ferim cât mai bine de „știința” și pregătirile lor.

Neil Ferguson, Imperial College, „expert” in modelism epidemic sau pandemic

Dar să nu fim surprinși dacă la Davos, în zilele următoare, vom auzi  aberații similare.

Pentru că tot din Marea Britanie este și omniscienta Kate Kelland, fosta corespondentă Reuters pe probleme de sănătate globală – Reuters, știți, una din marile agenturi de propagandă globală deghizată agenție de presă.

Kate Kelland este actualmente  șefa cu propaganda CEPI. Mai exact, este scriitoarea șefă pe probleme științifice a acestui consorțiu internațional –  „Chief Scientific Writer”.

Kate este de profesie literată, cu studii de franceză și germană la Universitatea Durham. NU om de știință, cu atât mai puțin de științe medicale.

Atunci ce o recomandă ca șefă peste literatura științifico-medicală, în afară de eventualul talent literar și buna cunoaștere a locului unde inserăm virgula? Ei bine, se pare că englezoaica are abilități de clarvăzătoare – posedă probabil  un glob de cristal de nișă științifică – din moment ce în iulie 2023 își permitea să facă asemenea declarații despre următoarea pandemie:

„Este un virus pe care nu îl cunoaștem, dar știm că există (?!), și știm că are potențialul de a trece de la o populație animală la oameni (?!), suferind mutații și adaptări, apoi răspândindu-se și omorând oameni mai repede decât putem noi să-l oprim.”

Wow!

Așadar, scriitoarea Kate, care nu este medic, știe!,  neclar de unde, cum va fi următoarea pandemie. Sigur că știe: doar este responsabila CEPI cu propaganda vaccinală, care include obligatoriu propaganda globală a spaimei de boală infecțioasă și de moarte.

În fond, nicio diferență de impostură științifică între Kate Kelland și marele savant, tot englez, Neil Ferguson, modelistul pandemic 2020 din cauza căruia ni s-a suspendat viața și Civilizația,  și care niciodată nu s-a înșelat cu mai puțin de cateva mii de procente la suta – acesta este ordinul minim de mărime al erorilor lui istorice, detalii aici sau aici. Nici Ferguson nu este medic, dar este epidemiolog (!) care, deși s-a specializat în eșec, a fost decorat de defuncta regină a defunctului imperiu britanic ajuns regat. Nu glumesc, verificați.

Nu glumesc – desi așa pare – nici când spun că acesta este un punct comun care unește fostul Imperiu britanic (cunoscut acum ca UK), cu FEM și CEPI: se pare ca toți țin la mare preț „specialiști” în sănătate umană  precum Kelland sau Ferguson, care nu sunt medici.

Bravo! Așa se reconstruiește cel mai bine încrederea: cu impostori.

În aceste condiții, nu e de mirare că UK se numără printre statele fondatoare și finanțatoare CEPI. Nici că CEPI s-a lansat la Davos 2017.

Propun, deci,  să urmărim ce se întâmplă săptămâna aceasta în mica stațiune de ski elvețiană, mai ales cu „Boala X” și cu ideologia vaccinist-pandemică,  nu doar cu celelalte boli ideologice promovate de celebrul forum.  Pentru că de la acest tip de „experți” vin următoarele idei proaste pentru sănătatea noastră, dar și întrebarea inevitabilă pe care ar trebui s-o adresăm noi, cetățenii fiecărui stat, propriilor guvernanți și „specialiști” oficiali:

Când vor înceta să ne impună politici de sănătate prin impostori locali sau aliniate cu planurile impostorilor globali, organizați în coaliții pentru nesănătate globală precum FEM, OMS sau CEPI?

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici