Episodul anterior

Direct din Occident

Ce urmează nu este credința mea personală.  E știință medicală publicată, totuși  ignorată sau, mai rău, negată și suprimată de oficiali, experții și propaganda lor.  De ce? Va trebui să-i întrebați pe ei, mai ales în România,  fiindcă vorbim de știință care vine din Occidentul  pe care toți  pretind că-l cunosc și urmează. Din Occidentul cel mai accesibil lor, cel de limba engleză.

Președintele României, profesor de științe ale naturii, a ținut  discursuri în limba engleză, inclusiv la Casa Albă. Premierul Cîțu a studiat în SUA și lucrat  în lumea de limba engleză. Premierul Ciucă la fel. „Medicii” Streinu-Cercel și Rafila, parlamentari PSD, la fel. „Medicul” Arafat, birocrat-șef transpartinic al sistemului de medical și de urgență românesc, la fel.”Medicul” (în fapt colonelul) Gheorghiță (al cărui CV spune că stăpânește limba engleză la nivel C1/Cambridge) la fel. Și ca ei mulți alți „medici” românești, vedete ale sistemului nostru politic, birocratic și mediatic,  care toți merg la congrese unde se comunica (științific, nu?) în limba engleză. Ce să mai vorbim de mass-media românești care citează permanent presă, știință și oficiali americani sau de limba engleză …

Deci cum? Cum se face că tocmai ei, connoiseuri de limba și lume anglo-americană, au ratat această știință,  în timp ce eu, simplu cetățean, nu?

Timp de trei ani, din vârful pixului lor decizional  – legi, interdicții, protocoale, propagandă, amenințări, discriminări, minciuni, insultă, teroare, sancțiuni –  ne-au distrus viața, sănătatea, libertatea și țara invocând „știința”. A cui? Pentru că știința –  occidentală, repet –  a contrazis și infirmat de la început aproape tot ce ne-au spus, făcut și impus POLITIC.

Sunt întrebări care trebuie puse până când vor capătă răspuns, Pentru că neștiința nu exonerează de răspunderi legale, morale, profesionale. Minciuna nici atât.

V-au mințit, da – a se vedea  aici, aici, aici sau aici. Știau că mint sau erau obligați să știe. Obligați profesional și legal. Și obligați moral să n-o facă, fiindcă  nu vorbim despre orice minciuni, ci despre unele pretins științifice, care ne-au afectat grav viața și sănătatea. Care ne-au chinuit sau ucis rude, prieteni, concetățeni. Minciuni de natură să ucidă în continuare.

Știința, mai ales cea medicală, practicată cu inteligență, integritate și frică de Dumnezeu, e bună, e în folosul oamenilor. E bine s-o cunoașteți.

Numai așa veți înțelege cum, cât și când ați fost mințiți „științific”.
Numai așa îi veți putea trage la răspundere – moral, legal, profesional – pe cei care au făcut-o.Numai așa îi veți putea opri să vă distrugă iar și iar viața, sănătatea și libertatea. Numai așa veți ști în cine puteți avea încredere sau nu data viitoare. Altfel nu se poate.

Altfel, nu vă faceți iluzii: va fi o dată viitoare și o vor lua de la capăt.

Știința îngropată politic și mediatic

Martie 2020, rețineți momentul.

Atunci v-au închis în casă, spunându-va că o fac pentru binele și sănătatea dvs.  V-au spus că este un virus nou, ucigaș, pentru care nu există tratament, deci singura soluție este suspendarea vieții (lockdown) prin directiva guvernamentală,  până când se fabrică „vaccinurile” salvatoare.

V-au prezentat o falsă realitate. Adică au mințit.

Și poate că cea mai gravă dintre minciuni a fost că nu există tratament, altul decât „vaccinurile”. Numai că exista, iar medicina occidentală aflase de luni bune.

Pe scurt, printre primele țări occidentale lovite de virusul din Wuhan au fost SUA și Italia. Firește:  populații numeroase,  trafic mare de persoane cu China, și același sezon rece când înfloresc virusurile corona și gripale. Deci expunere mare la boala infecțioasă de import.

Pana la declararea oficială a pandemiei, medicii practicieni americani și italieni se confruntaseră luni de zile – de la finalul lui 2019 – cu noua patologie infecțioasă. Și pentru că atunci încă aveau  libertatea de a-și practica meseria cum trebuie, au făcut-o:

Și-au tratat pacienții cu ce aveau  – pentru că aveau, era secolul 21, nu 20 sau 10. Au cercetat și aplicat ȘTIINȚA la dispoziție – multă.
Au făcut autopsii pentru a afla cauzele exacte ale deceselor și cum acționează acest virus, respectiv fiziopatologia bolii COVID-19 – altfel cum să diagnostichezi și tratezi ca să eviți boala gravă și decesul?
Nu în ultimul rând, au gândit și comunicat LIBER cu colegii locali sau internaționali despre ce au învățat astfel.

Au încercat, probabil, să comunice și cu autoritățile guvernamentale. Dar birocrații și experții oficiali știau mai bine … cum să ignore lecția practicii medical-științifice.

(Dr. Peter McCullough a încercat și el să comunice cu Președintele țării lui, dar n-a avut loc de „echipa de intervenție COVID-19” [Task Force COVID-19] condusă de vice-Președintele Pence (avocat) și sufocată de „experții” birocrației medicale, armatei și Big Pharma. Aveți mărturia lui în interviul acordat lui John Leake în mai 2021, Interzis pe YouTube, dar existent în continuare pe pagina ACIDmedia la secțiunea video.)

Pe scurt, așa se face că în primăvara lui 2020, în timp ce majoritatea oficialilor occidentali își wuhanizau societățile peste noapte  aplicând  modelismul  experților ratați gen Ferguson de la Imperial College London, și vă  spuneau că  nu există tratament …

Ei bine, în același timp, medici PRACTICIENI italieni și americani, care cunoșteau deja fiziopatologia bolii cauzate de noul SARS,  puseseră la punct, prin colaborare internațională și schimb informații clinice, un protocol preventiv și terapeutic care funcționa. Altul decât cel oficial.

Din păcate,  accesul medicilor și publicului la aceste informații  vitale a încetat odată cu declararea oficială a pandemiei, în martie 2020. N-a încetat de la sine, ci  a fost SUPRIMAT politic și mediatic,  fiind înlocuit cu narațiunea și dictatele guvernamentale ale „noii normalități”.

Suprimarea s-a făcut  prin propaganda sistematică a minciunii și spaimei de moarte. Dezbaterea medical-științifică a fost subminată până la anulare. Știința, deși permanent invocată, a ajuns să fie ignorată, negată și finalmente  substituită cu politica autoritar-totalitară. Ceea ce nu se putea fără colaborarea dintre guverne și complexul Big Tech/Big Media/Big Pharma.

Nu e conspirație, ci retrospectiva a ce ați trăit începând cu luna martie 2020.

Și nu s-au oprit.

Împotriva oricărei rațiuni științifice, autopsiile pentru COVID-19 au fost practic suspendate (de exemplu în Italia sau România), ignorate și îngreunate birocratic și financiar (de exemplu in SUA) în loc să devină urgență și prioritate globală.  În schimb medicii care salvau vieți de luni bune aplicând  știința cunoscută și contestând experimentul politic covid-lockdown-vaccin, au fost urgent stigmatizați,  batjocoriți, persecutați, sancționați, ba chiar eliminați din profesie, chemați în instanțe sau amenințați cu pușcăria de propriii colegi aliniați  cu politica, nu cu știința.  Așa s-a procedat  în cazul medicului american Peter McCullough.

Pe scurt,  așa se face că publicul și medicina românească n-au auzit decât rar spre deloc de  medicul, doctorul în medicină, omul de stiiinta și profesorul  Peter McCullough, de protocolul terapeutic multimedicamentos COVID-19 care a ajuns să-i poarte numele, sau de principiile și știința pe care se baza.

 

Cine este Peter McCullough?

American, acum în vârstă de 61 de ani, Peter McCullough este medic cu triplă specializare în medicină internă, cardiologie și epidemologie; doctor în medicină; inventator, practic, al medicinei cardiorenale și autor de manuale în domeniu; autor a peste 1000 (una mie) de articole de specialitate medicală, citat de 685 de ori  în biblioteca națională de medicină a SUA (Național Library of Medicine);  membru de nenumărate ori în comisii de verificare a studiilor clinice pentru autorizarea medicamentelor; fondator și președinte al Societății de Medicină Cardiorenala din America și co-editor șef al revistei societății; co-editor al jurnalului medical internațional de medicină cardiovasculară RCM (Reviews in Cardiovascular Medicine, IMR Press)

Pe lângă această impresionantă activitate de cercetare și publicistică medicală, pe medicul McCullough Era Covid l-a găsit practicând  medicina internă și cardiologia la Centrului de Medicină Internă al Universității Baylor (Texas), al cărui șef adjunct era, și predând-o totodată studenților. Nu la televizor, nu pe feisbuc, la sat sau pe vârf de munte.

Cu așa carieră și experiență e greu de crezut că n-ar fi știut ce face, ce spune și cum spune în legătură cu noul virus și celebra boală, nu-i așa?

Mărturisesc, totuși, că în vara lui 2020, când am auzit prima dată  de Peter McCullough, mi s-a părut ireal. Ca-n bancul cu ardeleanul care se uită prima dată în viață la o cămilă și zice „așa ceva nu există”. Dar exista, și m-am convins citindu-l și ascultându-l.

În SUA, Peter McCullough a fost primul (dacă nu singurul) personaj de asemenea calibru profesional care, înțelegând devreme că abordarea pandemică medical-științifică era greșită și că așa, greșit, era instrumentată politic, a trecut la acțiune corectivă clar, ferm, complex si public, punându-și la bătaie resursele personale și asumându-și riscurile.

Desigur, experții și birocrații guvernului federal l-au ignorat. Dar mult mai grav a fost că  majoritatea colegilor de breaslă și de nivel au făcut același lucru.

Totuși, Peter McCullough nu s-a lăsat intimidat. Tocmai pentru că mai întâi  era medic prin vocație, dar și pentru că era cine era în lumea științifică, deci avea influență și reputația necesară. Astfel, și-a asumat să meargă împotriva curentului dominant, mai exact împotriva infernalei mașinării politice, academice și mediatice covid-vaccin,  ca să aducă adevărul la cunoștința americanilor, lumii și colegilor de breaslă. Adevărul științific, dar și politic (fiind vorba de politici de sănătate publică). Cel de natură să salveze vieți.

Apoi a învățat cum se face popularizarea (pentru toata lumea) în era internetului și rețelelor sociale. Nu, habar n-avea până atunci, n-avea conturi de rețea socială, bloguri, șamd – avea, după cum ați citit mai sus, multă altă treaba.

Așa a reușit ceea ce părea imposibil: a pus la dispoziția întregii lumi, nu doar a lumii medicale și academice, baza și principiile tratamentului COVID-19 care funcționa.

Protocolul McCullough. Principiile

Rețineți și acest moment: începutul verii 2020.

După ce strânsese luni de zile, din propria experiență și de la colegi practicieni din toată lumea (preponderent americani și italieni),  date, informații și studii clinice ad-hoc despre noua fiziopatologie, văzând că nu e firesc ce se întâmplă,  medicul și omul de știință Peter McCullough  a sintetizat aceste informații într-un articol intitulat Pathophysiological Basis and Raționale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection = Bazele fiziopatologice și  raționale ale  tratamentului ambulatoriu precoce al infecției cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

Unde cuvintele de baza sunt „ambulatoriu”, „precoce” și „rațional”.

Avea sens, nu? Rațional vorbind. Tratamentul ambulatoriu verificat luni de zile, în lumea largă, cu medicamente existente de zeci de ani, dacă era aplicat din timp!, putea să vindece, să prevină spitalizarea sau moartea mai degrabă decât cel aplicat deloc sau prea târziu, în așteptarea unor iluzorii vaccinuri, nu credeți?

Ce au făcut în acest sens guvernanții, specialiștii și mass-media lor? Au oferit medicilor și populației acces la aceste informații? Nu! V-au spus că nu există tratament și v-au închis în casă, cu masca pe față. Mai grav, au blocat masiv accesul la aceste informații și chiar la unele din medicamentele vitale, existente și eficiente – hidroxiclorochina și ivermectina printre ele.

De exemplu, lui Peter McCullough, în august 2020 the American Journal of Medicine (AMJ) i-a aprobat publicarea articolului. Dar celelalte mari jurnale medicale (americane și internaționale) au preferat narațiunea oficială:  nu există tratament, stați acasă, purtați masca și așteptați „vaccinurile”, căci numai  așa salvăm vieții, „aplatizăm curba” infectarilor, spitalizărilor și … protejăm personalul medical.

What??!! De când medicina este despre salvarea medicilor de pacienți?! Parcă era despre medici care-și salvează pacienții de boală și de moarte, asumându-și riscurile inerente meseriei. Aceasta a fost prima anomalie sesizată de Peter McCullough în abordarea pandemică oficială, generalizată. (a se vedea interviul-mărturie din 2021,  pagina ACIDmedia, secțiunea video)

Si cum eviți, logic și rațional, aglomerarea spitalelor?

Protejezi medicii de pacienții pe care-i închizi în casă, fără tratament, până când se sufocă și cheamă salvarea care-i duce la spital să moară? Pentru că asta a fost abordarea oficială, preluată mecanic de mulți `”eroi sanitari din prima linie” românească sau occidentală.

Sau le oferi medicilor și populației informația vitală!, știința, cât mai multă, sintetizată inteligibil, le dai curaj și le lași libertatea de a alege INFORMAT când și cum să (se) trateze ca să nu umple spitalele și cimitirele? Pentru că o pandemie (de fapt  epidemii extinse intracomunitar în multe țări) nu se oprește cu masca și stat acasă.

Medicul McCullough știa aceste lucruri din știința medicală practicată o viață, deci a ales ultima variantă, concretizată și sintetizată astfel prima dată în lume în acest articol despre COVID-19 publicat în American Journal of Medicine și  semnat alături de 22 de colegi americani și italieni, de unde citez:

Rapiditatea și natura foarte transmisibilă a SARS-CoV-2 a împiedicat proiectarea și execuția unor studii definitive, controlate, de terapie în afara clinicii sau spitalului.
În absența rezultatelor acestor studii, medicii trebuie să folosească ceea ce am învățat despre fiziopatologia infecției cu SARS-CoV-2, pentru a determina tratamentul precoce în ambulatoriu al bolii, cu scopul de a preveni spitalizarea sau decesul.

Articolul de fata subliniază principiile fiziopatologice-cheie care se referă la pacientul cu infecție precoce tratat la domiciliu. Abordarea terapeutică bazată pe aceste principii include
1) reducerea reinoculării,
2) terapia antivirală combinată,
3) imunomodularea,
4) terapia antiplachetara/antitrombotică și
5) administrarea de oxigen, monitorizarea și telemedicina.

Iată și prima varianta a protocolului 2020 explicat in articol, care protocol, între timp, a ajuns să-i poarte numele:

Câți au auzit de el în România? Atunci sau acum? Medici, farmaciști, pacienți, mass-media…

Câți l-au aplicat în România? Atunci sau acum? Medici, farmaciști …

N-am terminat. Abia am început.

Dar azi închei precizând că Peter McCullough nu s-a oprit din cercetat, publicat, predat, vorbit public și luptat de atunci încoace pentru adevărul științific despre COVID-19, nici pentru libertatea sănătății, informației și educației sanitare a oamenilor, nu doar a medicilor. Mai exact, pentru libertatea de a ști și de a alege INFORMAT când, cum și cu ce să tratezi o problema medicală, o boală, oricare,  nu doar pe aceasta.

Și pentru asta Peter McCullough a fost stigmatizat de mainstream media, dar și de propria breaslă, apoi concediat de Universitatea Baylor pentru așa-zisă dezinformare (de fapt pentru că spunea adevărul) și chemat în judecată.

Numai că până la urmă (anul acesta) adversarii lui au pierdut inclusiv procesele intentate: tot ce a spus s-a bazat pe adevăr și știință, prezentate cu acuratețe și responsabilitate, nu doar cu curaj. A riscat enorm, dar a câștigat. Și astfel a câștigat nu doar el, ci  o lume întreagă, din care sper să faceți parte și dumneavoastră. Alegerea va aparține.

În episodul următor, mai multe despre protocolul McCullough, actualizări, stratificarea riscurilor și medicamentele  despre care ați fost mințiți că nu sunt sigure și eficiente, și la care v-a fost interzis accesul în era Covid – la unele va este în continuare.

Nu, nu trebuie să fii medic sau profesor universitar ca să spui aceste lucruri, comparând știința și practica unora cu a altora,  și evaluându-le după rezultate. Trebuie doar să (știi să) te documentezi (eventual în limbi străine); să (vrei să) gândești până la capăt;  și (să vrei) să cauți, să întrebi, ca să afli. Numai așa se deschide poarta …  Știința… Adevărul. Așa-i de când lumea.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici