Episoadele anterioare aici

Un guvern multilateral eșuat

A fost o dată, într-o „epocă de aur”, un „iubit conducător” care avea obsesia „societății socialiste multilateral dezvoltate cu înaintare spre comunism”. Îl chema Nicolae Ceaușescu și subtitlul este, într-un fel, un omagiu binemeritat adus viziunii lui multilateral eșuate și mai progresiste decât pare: produsele lui de concepție ideologică au făcut arc peste generații, s-au deghizat sub identități politice mai fancy-cool  (social-democrați, progresiti, salvationisti, neoliberali, etc) și s-au constituit în actuala clasă conducătoare a României, la fel de relaxată (fiind la fel de auto-privilegiată), incompetentă și de distrugătoare. Dar mai înșelătoare.

De la stânga la dreapta, șefii coaliției de guvernare: Dan Barna (USR), Ludovic Orban (PNL, fost prim-ministru),Florin Cîțu (PNL, actual prim-ministru), Hunor Kelemen (UDMR),Dacian Ciolos (PLUS)

Bunăoară, anterior erei covidice, aveam un oarecare respect pentru înverșunarea cu care Florin Cîțu critica politicile intervenționiste (economic) ale foștilor guvernanți (PSD), deși observasem dinainte de a se înrola în PNL (direct pe lista eligibilă pentru Senat, nice!) că nu pricepe mare lucru din politică, societate, istorie, oameni și legitățile lor naturale. Speram, totuși, că își cunoaște limitele. După ce a devenit ministru de finanțe, am apreciat primul refuz de a deveni prim-minisru. Prin urmare, mi-am spus, are limite. M-am înșelat. Fiindcă a doua oară a acceptat, iar inevitabilul s-a întâmplat. Știți vorba aia, dă-i omului putere, lasă-l să se îmbete cu ea, și vei afla cine este. Și am aflat – mai bine nu aflam.

De exemplu, recent am aflat ce „scenarii” și corelații face premierul Cîțu între „vaccinare”, imunizare și curba pandemică, dar mai ales după ce repere (doamne ferește):

Se vede clar că accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv și numărul de persoane infectate scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate. M-am uitat la București, Cluj, Timișoara, Constanța, cam toate sunt peste 20% rata de vaccinare, și dacă ne uităm la municipii Cluj-Napoca este la 34, Bucureștiul e la 30%, deci este clar că în orașe am reușit să avem un ritm puternic pe care trebuie să-l păstrăm. Aici este legătura directă între scăderea numărului de persoane infectate și creșterea ratei de vaccinare. Dacă atingem acele 5 milioane la 1 iunie, am putea să redechidem mai mult lucrurile

Cu aceeași ocazie, a vorbit despre „facilități pentru persoane vaccinate”, evenimente private „doar pentru persoane vaccinate”, și alte prostii pompos decretate. A spus, de exemplu, că nu dorește să renunțăm la obligativitatea măștilor în aer liber (impusă prin numeroase HG, toate ilegale, nu doar neconstituționale) până la 1 august, iar ca argument suprem a invocat Israelul, care a renunțat la măști când a atins pragul de 60%”vaccinare” populație …

Ceva, totuși, s-a întâmplat, acolo, în turnulețul clasei conducătoare (probabil niște cinice calcule și jocuri de putere) pentru că, iată, după o săptămână, Președintele Iohannis anunța o „relaxare” mai timpurie: fără măști în aer liber și restricții de circulație pe timpul nopții începând cu 15 mai.

Nu, nu îi sunt recunoscătoare Președintelui, pentru că este vorba de renunțarea la niște aberații bazate pe zero știință, care nu au adus niciun beneficiu sănătății noastre și nu ne-au salvat de vreun virus, iar aceste lucruri erau binecunoscute dinaintea epocii Covid. În schimb ne-au privat de libertăți naturale și vitale (cum ar fi cea de a respira normal sau de a ne vedea chipurile unii altora), care nu sunt și nu vor fi ale autorităților ca să ni le ia, dea sau raționalizeze. În plus, șansele sunt că n-au renunțat la idee.

Dar ce mă îngrijorează acum este că bună parte din conducători, alături de un segment important din societate (cele câteva milioane de „vaccinați”) chiar cred că scăderea numărului de infectări (dacă e să avem încredere în datele oficiale) și implicit „relaxarea” care începe azi, s-ar datora injectării masive a acestor seruri experimentale anti-COVID19. Mai precis, s-ar datora faptului că aceste seruri „imunizează” contra COVID-19 și opresc/reduc răspândirea SARS-CoV2. Totuși, datele existente indică altceva.

Corelația dintre vaccinare și imunizare, conform datelor

Înainte de a vă prezenta datele privind raportul dintre evoluția injectarilor și numărul de „cazuri confirmate” sau de decese COVID19 din în țările campioane la „vaccinare”, țin să reamintesc un detaliu esențial, omis atât de „vaccinați”, cât și de vacciniști: nici măcar producătorii acestor seruri (autorizate experimental în Europa), nu au pretins că imunizează împotriva COVID-19 (detalii aici), adică opresc răspândirea virusului SARS-CoV2 și îmbolnăvirile COVID. Acestea fiind reamintite, vă invit să parcurgem, comparativ, datele.

Încep cu  ISRAEL, reper nominalizat chiar de premier. După cum puteți observa pe grafic, în cele 10 luni de pandemie anterioare campaniei de „vaccinare” COVID-19, numărul de „cazuri confirmate” a fost mai mic decât în următoarele 4 luni de injectare masivă a așa-zisului vaccin Pfizer. La fel a evoluat situația deceselor COVID19 în Israel: mai multe în cele patru luni de injectare decât în primele 10 luni de pandemie.

Datele pentru MAREA BRITANIE (alt exemplu utilizat frecvent de premier și de oficialii vaccinisti) indică același lucru. În Marea Britanie, cea mai mortală lună Covid (mai mortală decât oricare din lunile anterioare campaniei de „vaccinare”) a fost ianuarie 2021, iar 70% din decesele Covid înregistrate după începerea „vaccinării” au fost la persoane care fuseseră injectate cu ambele doze.

Trecem la mult discutata INDIE, cu o populație de peste 1,3 miliarde.
India, care înainte de „vaccinare” stătea excelent la incidența infectărilor și deceselor COVID19 (mai bine decât orice țară occidentală), fără restricții, măști, „distanțare socială” sau dezinfectare obsesivă  – la câți sunt și în ce condiții trăiesc, nici nu se putea. India unde (coincidență!) populația a avut până nu demult acces liber (over the counter) la foarte ieftina hidroxiclorochină (cu efect antiviral preventiv si curativ demonstrat încă din 2005; acolo i se spune „the Sunday-to-Sunday pill”).

În India, după cum puteți observa în graficul următor, numărul de decese COVID19 a crescut rapid, aproape simultan cu „vaccinările”.

CHILE, este altă campioană vaccinistă, cu o populație de aproximativ 17,5 milioane. În Chile, „vaccinarea” a început pe 8 februarie. Până la 23 aprilie 2021, aproape 14 milioane de doze fuseseră administrate, și 42% din populație „vaccinată” cu ambele doze. Puteți observa singuri evoluția infectărilor COVID19 înainte și după „vaccinare”. Linia roșie verticală este momentul la care a început „vaccinarea”. 

Dar să revenim la MAREA BRITANIE comparativ cu OLANDA.

Olanda este una din țările europene care a aplicat mai puține restricții covidice (au cedat și ei la un moment dat stupidității „intervențiilor non-farmaceutice” tip lockdown, restricții de circulație pe timpul nopții și măști).
Bunăoară, în Olanda, măștile n-au fost niciodată până acum obligatorii în exterior, iar obligativitatea lor în interior a fost impusă de la 1 decembrie 2020, numai pentru persoane în vârstă de peste 13 ani, sub sancțiunea unor amenzi mai mici decât în România (95 de euro). Chiar și așa, patronii de magazine au anunțat că-și vor informa clienții despre regulă, dar nu vor refuza accesul clienților care nu o respectă, iar 68% din olandezi consideră că această măsură NU este necesară și justificată științific.

De asemenea, în spitalele olandeze, pacienții, inclusiv bolnavii Covid, au fost tratați firesc, omenește, membrilor de familie li s-a permis accesul la ei (inclusiv să rămână cu ei peste noapte). Școlile și universitățile nu s-au închis, iar restrictiiile n-au atins niciodată nivelul aberant din Marea Britanie (sau de la noi).

În ce privește „vaccinarea”, olandezii au început mai târziu decât britanicii, și sunt mai rezervați cu ritmul sau cu propaganda. Mai jos aveți graficul comparativ al mortalității COVID19 în cele două țări, înainte și după începerea „vaccinării”. Pentru ușurința comparației vizuale și având în vedere că Olanda are o populației de câteva ori mai mică decât Marea Britanie, graficele sunt scalate proporțional.

Nu în ultimul rând, vă ofer spre analiză și comparație câteva grafice care includ mai multe țări, și privesc, în ordine, evoluția cumulativă (ilustrată liniar) privind „vaccinările”, „cazurile confirmate” și decesele COVID19, de la începutul pandemiei și până la data de 15 mai 2021.

Rețineți, vă rog, că, peste tot în lume, serurile experimentale COVID19 (așa-zisele vaccinuri) au fost disponibile pentru populație cel mai devreme în decembrie, iar parte din țările incluse în aceste grafice sunt pioniere sau campioane la injectare – Israel, Marea Britanie/UK, Ungaria, Chile, SUA.

Rețineți că datele pe care se bazează graficele următoare sunt cele raportate oficial de fiecare țară, deci acuratețea lor depinde de sistemele de colectare a datelor și de integritatea celor care le colectează/raportează.

Procente din populatie „vaccinate” cu cel putin o doza pana la 15.05.2021
Procente din populatie „vaccinate” cu ambele doze pana la 15.05.2021
Cazuri noi confirmate pana la 15.05.2021
Decese noi confirmate pana la 15.05.2021

Și acum, după ce ați vizionat datele (inclusiv pe cele preferate de premier),comparativ, revin puțin la India și repet:

India, cu o populație similară cu a Chinei, fără wuhanizare tip lockdown, distanțare „socială” și măști, dar cu multă sărăcie și igienă precară, stă în continuare excelent prin comparație cu orice altă țară occidentală – observați procentele si numerele per milion de locuitori. Neclar, însă, pentru câtă vreme, dacă va continua în ritm alert „vaccinarea” și dacă, la sugestia unor „experți”ca „doctorul”Fauci, va introduce restricțiile de tip lockdown (autoritățile centrale le iau în considerare). Precizez, de asemenea, că India a refuzat autorizarea produsului Pfizer/Comirnaty, dar folosește varianta AstraZeneca produsă local, cu aceleași efecte nefaste, neimunizante, se pare.

Concluzia? Niciuna. Concluziile rămân în competența specialiștilor, eventual integri, pricepuți și nealinitati politicilor Covid-totalitare, și mai e mult până la cele finale. Personal n-am făcut decât să vă ofer câteva date recente și relevante, la care ar trebui să se uite în primul rând oficialii noștri esențiali și activiștii vacciniști când își iau azimutul pandemic sau când vorbesc despre „imunizare”, restricții și discriminări între”vaccinați” și „nevaccinați”.

Daca nu imunizează, atunci de ce …

Utilizarea adecvată a minții, luciditatea și câteva indicii privind cauzalitătile și corelațiile dintre așa-zisele vaccinuri și situația COVID n-ar strica. În acest scop, niște repere:

1. Să repetăm: nici măcar cinicii producători ai acestor seruri experimentale (impropriu denumite „vaccinuri”) nu au pretins că imunizează, respectiv că ar împiedica transmiterea virusului SARS-Cov2 sau preveni îmbolnăvirea de COVID19. Ținta lor, cel puțin cea declarată public, a fost ca voluntarii acestui uriaș experiment medical, în caz că se vor întâlni cu virusul în stare naturală (in the wild), să treacă prin boală cu simptome mai ușoare. Până acum, conform datelor oficiale, ținta a fost ratată.

2. Având în vedere că aceste produse NU au fost proiectate în scopul imunizării, cauzele eventualelor scăderi ale numărului de infectări sau decese vor trebui căutate în altă parte. Dacă într-adevăr vorbim de scăderi și avem încredere în datele oficiale – ceea ce nu este cazul în România. De exemplu ar trebui căutate în manualele de epidemiologie (Legea lui Farr, gen?) sau imunologie; în caracteristicile geografice (climatice) sau demografice; în starea de sănătate a populației, afectată diferit de aberantele  „intervenții non-farmaceutice”, pentru că nu au fost impuse la fel peste tot, șamd.

Poate că domnul Cîțu, următorii premieri, alături de comitetele și specialiștii lor, ar trebui să consume mai multă cafea, pentru că beția puterii riscă să submineze de tot nu numai autoritatea de stat pe care o reprezintă cu mare insucces, nu numai încrederea populației în știință și date, ci și șansele lor de a rămâne prea mult în libertate. Pentru că NU, ignoranța și prostia nu sunt cauze exoneratoare de răspundere penală. Și da, este o iluzie să-ți imaginezi că, după ce ai distrus DEGEABA o țară și te încăpățânezi să o distrugi în continuare, acest lucru sau vinovații vor fi uitați și iertați. O iluzie la fel de mare ca cea că aceste așa-zise vaccinuri ar imuniza contra altceva decât  contactul cu realitatea.

Cititorii interesați să înțeleagă mai multe,  pot revedea următoarele texte ajutătoare (care includ date, declarații oficiale și opinii de specialitate, din octombrie 2020 încoace):

O țara distrusă degeaba. A noastră

Cine sunt, de fapt,  vedetele tehnocrației COVID  si Oficialii Noștri Esențiali 

Pseudoștiința COVID și originile incredibile (incredibil de stupide) ale ideii de lockdown

Frauda statistică a deceselor COVID

Consiliul Europei interzice constrângerile și presiunile pentru vaccinare

Știința  cenzurată a vaccinurilor

Întrebări eliminatorii pentru activiștii și voluntarii vaccinării

Vaccinări de neuitat

(va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici