Context și două întrebări

În ianuarie s-a împlinit un an de când media globale au declanșat pandemia Spaimei Covidice, care a permis guvernelor occidentale wuhanizarea lumii civilizate. Adică instalarea dictaturii sanitare bazate pe zero știință. Manipularea și obiectivele, ambele politice, erau evidente – le puteți reciti, dacă doriți, aici. Și da, România este încă Occident, știți, Vestul și Restul …

În noiembrie 2020, într-o serie de trei articole (cât trei capitole) scrise pentru ACIDmedia, Alexandru Hâncu v-a explicat aici, aici și aici criza COVID. Date, știință și istorie, nu teoria conspirației.

Totuși, nivelul fără precedent de manipulare politică a informațiilor despre curenta pandemie face ca divorțului de realitate și spaima patologică de virusul chinezesc, manifestate încă de mulți concetățeni, să nu poată fi ameliorate altfel decât prin repetarea adevărului și a datelor actualizate. De exemplu a adevărului despre falsificarea sistematică și deliberată a datelor privind numărul de „cazuri” și de decese cauzate de COVID19; numărul de infectări diminuat, cel de decesele umflat.

Așa se face că mulți sunt în continuare paralizați de spaima obsesivă de „virusul ucigaș” – ce spaimă mai mare decât cea de moarte? -, convinși fiind că rata fatalității COVID-19 este mult mai mare decât a gripelor sau a altor boli infecțioase care au produs pandemii, și pentru care niciodată în istoria modernă a omenirii nu s-a decis instalarea dictaturii militaro-sanitare.

Câți oameni ar fi la fel de înspăimântați dacă ar înțelege cum au fost și sunt mințiți în privința numărului de decese cauzate de COVID19? Câți ar mai accepta dictatura sanitară dacă ar ști cum au fost alterate, deliberat, datele privind răspândirea infecției cu SARS-Cov2 (mult mai mare decât numărul de „cazuri”) și rata mortalității coronavirusului chinezesc (mult mai mică)?

Nu știu, dar cred că toată lumea merită să afle cum au fost și sunt manipulate aceste date.

Mortalitatea de 16,7 ori mai mică. În America.

De ce încep cu America? Trei motive.

Primul este că, dacă în America n-ar fi fost an electoral, iar China și elitele neocomunismului occidental n-ar fi dorit să scape cu orice preț de Președintele Trump îngropându-l cu tot cu țară, șansele sunt că noul virus chinezesc n-ar fi fost transformat în armă politică antioccidentală cu asemenea viteză, eficiență și coordonare internațională. Sau, cel puțin, nu de data asta.

Deborah Birx, Donald Trump, Anthony Fauci

Al doilea este că în America, mulțumită Stângii birocratice, a început cea mai perversă falsificare a datelor privind pandemia COVID19, cu inestimabila contribuție a uneia din instituțiile care, până anul trecut, era cea mai credibilă (internațional) în materie de colectare și analiză a datelor privind bolile infecțioase: CDC-US. Centrul federal american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, echivalentul Institutului nostru de Sănătate Publică.

Dacă OMS (filială a ONU și anexă a Partidului Comunist Chinez) era demult compromisă și demascată ca organizație de suport politic pentru comunismul global, CDC era, încă, un reper respectabil în materie de standarde statistice și științifice.

În fine, al treilea este că tot din America vin în continuare informațiile corecte despre realitatea covidică – date și metodologii statistice, informații medicale, terapeutice, farmaceutice. Așa au venit, în luna octombrie 2020, dovada și explicația modului în care CDC-US a falsificat și exagerat datele privind numărul de decese cauzate de COVID19, și a diminuat numărul de infecții cu SARS-Cov2,  cu încălcarea legilor federale în vigoare privind acuratețea datelor.

Pe scurt, pe 12 octombrie 2020,  Henry Ealy, Michael McEvoy, Daniel Chong , John Nowicki , Monica Sava, Sandeep Gupta, David White, James Jordan , Daniel Simon și Paul Anderson, semnează și publică raportul intitulat „COVID-19 Data Collection, Comorbidity and Federal Law: A Historical Retrospective”. O analiză de 25 de pagini care arată cum CDC a schimbat, ilegal și exclusiv pentru COVID-19, modalitatea de raportare a numărului de cazuri și decese COVID.

Rezultatul? Un număr de decese COVID-19 de 16,7 ori mai mare decât dacă ar fi aplicat în continuare aceleași norme de colectare de date și înregistrare a deceselor cauzate de alte boli infecțioase (de exemplu de gripă), norme în vigoare de 17 ani.

 

CRONOLOGIA și METODOLOGIA FALSULUI

Anthony Fauci, Robert Redfield,Bill Gates,Deborah Birx

Paginile 2-10 ale raportului consemnează când și cum a procedat CDC pentru a altera datele privind numărul real de cazuri și de decese cauzate de COVID-19. Am rezumat pentru dumneavoastră:

21 ianuarie 2020. CDC înregistrează primul caz de COVID19 pe teritoriul SUA.

29 ianuarie. La Casa Albă se constituie grupul de intervenție (task force) COVID-19, condus de vicepreședintele Mike Pence, care îi invită în componența grupului pe doctorul Anthony Fauci si pe Deborah Birx.

11 martie. Organizația Mondială a Sănătății, controlată de China, declară pandemia COVID-19.

24 martie. CDC, încălcând două legi federale [Paperwork Reduction Act PRA și Information Quality Act IQA, care asigură acuratețea, obiectivitatea, utilitatea și integritatea informațiilor publice] și fără autorizarea Oficiului pentru Management și Buget [OMB] al administrației federale, emite către medicii practicieni si legiști, via NVSS (Național Vital Statistic System) ghidul denumit ulterior Alerta nr. 2, care alterează semnificativ și EXCLUSIV PENTRU COVID19, modul de raportare a cauzelor deceselor.

26 martie. Imperial College London și Neil Ferguson publică „modelul” care estimează, monumental de greșit și fără nicio dovadă științifică, 2.2 milioane de decese cauzate de COVID19 numai în SUA dacă nu se instituie carantina generalizată (lockdown).
Există înregistrarea recunoașterii lui Ferguson că această estimare înspăimântătoare (și înspăimântător de greșită) fusese comunicată grupului de intervenție Pence-Fauci cu o săptămâna înaintea publicării.

Ferguson era deja celebru pentru erorile monumentale de estimare privind Boala Vacii Nebune, pandemia Gripei Aviareși pandemia Gripei Porcine – detalii aici. Cu toate acestea, politicile pandemice ale guvernului american – și , prin mimetism, ale majorității guvernelor occidentale – sunt „modelate” după estimările și recomandările cuplului Ferguson-Fauci.

13 aprilie. Casa Albă renunță la modelele predictive (în permanență contrazise de realitate). Nota mea: din păcate, Mike Pence nu renunță la doctorul Fauci, în ciuda nemulțumirii (justificate a) Președintelui Trump.

14 aprilie. Dr.John Ioannidis, medic, om de știință și respectat profesor universitar la Stanford, publică rezultatele studiului de seroprevalență care demonstrează că SARS-Cov2 este mult mai răspândit decât s-a estimat inițial și oficial, existând mult mai mulți oameni infectați cu virusul, care au dezvoltat imunitate adaptativă naturală.

14 aprilie. încălcând două legi federale [PRA și IQA], CDC adoptă un mod de colectare a datelor COVID-19 propus de o organizație non-guvernamentală (CSTE), eludând supervizarea OMB (Biroul de Management și Buget al guvernului federal).

13 iunie. CDC inițiază strategia de testare PCR a pacienților spitalizați (indiferent de cauză) în SUA . Recomandă testarea repetată, la intervale de 24 de ore, a tuturor pacienților internați, până când au două teste negative consecutive. Toate testările pozitive sunt înregistrate drept „cazuri” de Covid, fără reguli care să prevină înregistrarea drept cazuri separate ale testarilor pozitive la același pacient.

Urmare a acestei strategii de testare și înregistrare a „cazurilor”, în următoarele 34 de zile, numărul oficial de spitalizări Covid se dublează. Nota mea: Mai țineți minte „epidemia de cazuri”, „al doilea val” de astă vară? Pentru care, în loc să renunțe la toate restricțiile (oricum inutile), au introdus altele, și au impus purtarea măștilor de către toată populația?

15 Iulie. Health and Human Services (HHS) federale și teritoriale, echivalentul Direcțiilor de Sănătate Publică de la noi, preiau colectarea și analiza datelor COVID-19 de la CDC.

17 iulie. Pe baza datelor colectate și reanalizate de HHS, șansele americanilor de recuperare după COVID sunt de 32,5 ori mai mari decât conform datelor raportate anterior de CDC.

„După ce n-a putut dovedi clinic existența niciunui caz de transmitere asimptomatică, a niciunui caz de reinfectare sau a contagiozității vreunei persoane infectate cu SARS-Cov2 pentru mai mult de 10 zile de la debutul simptomelor, CDC nu mai recomandă testarea zilnică”. (Pg 6 a raportului).

Acum pacienții pot fi externați imediat după ce nu mai manifestă simptomele COVID.

10 August. Introduc în cronologia raportului o notă personală, (are legatură cu manipularea datelor și denigrarea politică a medicilor și oamenilor de știință care se opun demenței restricțiilor anti-COVID). Președintele Trump anunță cooptarea doctorului Scott Atlas ca principal consultant al grupului de intervenție COVID-19.

Atlas are dublă specializare universitară (biologie și medicină), și este cercetător principal la Institutul Hoover al Universității Standford, având ca domeniu principal de expertiză politicile publice de sănătate. Big Media și Big Tech încep imediat să mintă și să-l denigreze pe doctorul Atlas, pentru viziunea sa diametral opusă față de a doctorului Fauci (ridicarea restricțiilor economice și de circulație, redeschiderea școlilor, șamd) . Wikipedia minte și acum referitor la competențele și activitatea lui, susținând că este radiolog, nu specialist în politici de sănătate.

23 august. CDC raportează pentru statul New York 32.582 de decese COVID19. HHS New York raportează în aceeași zi 25.282 de decese. Discrepanța de 7300 de decese nu poate fi explicată de CDC.

Fauci si Directorul CDC, Robert Redfield

Pe fondul suspiciunilor crescute privind datele COVID, și în încercarea de a mușamaliza manevrele statistice frauduloase, la sfârșitul lunii august, CDC face publică informația că numai 6% din numărul de decese COVID-19 au drept cauză unică această boală, și că în restul cazurilor sunt prezente, în medie, 2,6 comorbiditati. Conform datelor colectate de HHS, nici aceste numere nu sunt corecte.

Concluziile și recomandările cele mai relevante ale raportului le aveți în următoarele extrase pe care le-am tradus pentru dvs:

 

„Pe 24 martie, Sistemul Național de Statistici Vitale [NVSS se află în structura CDC], la ordinul CDC, a emis Alerta nr. 2 „către toți medicii practicieni și legiști, ca indicații de schimbare semnificativă, exclusiv pentru COVID-19, a felului în care cauzele morții vor fi raportate în certificatele de deces”

„Aceasta decizie a fost luată împotriva regulilor preexistente aprobate de OMB, emise de CDC și în uz național de 17 ani, fără incidente. Aceste reguli sunt publicate din 2003 în CDC’s Medical Examiners’ & Coroners’ Handbook on Death Registration and Fetal Death Reporting and the CDC’s Physicians’ Handbook on Medical Certification of Death. [manualele medicilor practicieni și legiști din SUA privind înregistrarea și certificarea deceselor]

„Pe 14 aprilie, CDC a adoptat un document autorat de Consiliul Epidemiologilor Statali și Teritoriali (CSTE), organizație non-guvernamentală, cu asistența a 4 experți angajați ai CDC. Acest document a fost aprobat de Dr. Robert E. Redfield, Directorul CDC.”

„Acest lucru nu apare doar ca un conflict de interese, ci eludează și controlul OMB conform normelor IQA și PRA stabilite de Congres.

Concluzia:

 

„CDC a compromis integritatea datelor alterând modul în care cauzele morții sunt raportate, și a făcut-o exclusiv pentru COVID-19, în Alerta nr. 2 NVSS COVID-19 din 24 martie 2020.

„Pe 14 aprilie 2020, CDC a compromis din nou integritatea datelor când a adoptat documentul CSTE și a creat categorii pentru cazuri „probabile” care au eliminat standardele medicale de probare a infecției prin testări pozitive de laborator.

[Astfel] CDC a compromis în cunoștință de cauză și intenționat integritatea datelor colectate, publicate și analizate. Afirmăm că CDC a violat cu intenție legea federală privind integritatea informației.

Consecințe:

 

„[…]numai în 7 state departamentele de sănătate publică au raportat comorbiditatile într-o manieră care să poată fi analizată statistic (New York Pennsylvania, Massachusetts, Georgia, Utah, Oklahoma, Iowa)

„Dacă CDC ar fi utilizat normele din 2003 [în vigoare] totalul [deceselor] COVID-19 ar fi de 16.7 ori mai mic decât cel raportat actualmente.

Vreți să știți cum arăta la 29 ianuarie 2021 numărul de decese COVID-19 înregistrate în SUA după normele modificate de CDC EXCLUSIV pentru COVID19 comparativ cu numărul de decese calculat după normele în vigoare de 17 ani? Puteți observați în tabelul de mai jos

Da, ați citit bine: 425.000 versus 25 429.

Acum înțelegeți de ce medici, oameni de știință integri, publiciști și politicieni întregi la minte, continuă să afirme ca rata fatalității COVID-10 este similară cu a gripelor sezoniere?

Acum înțelegeți că datele oficiale pe care majoritatea guvernelor occidentale vi le-a fluturat luni de zile ca să vă facă să acceptați inacceptabilul, respectiv dictatura militaro-sanitară cu toate aberațiile ei (carantina populației sănătoase, distrugerea economiei, nebunia măștilor, acum a vaccinurilor, etc), sunt compromise, dacă nu falsificate în mod deliberat, și că nu pot legitima nici spaima obsesivă de COVID, nici politicile aberante anti-COVID?

Acum înțelegeți că politicile anti-COVID care ne-au distrus libertatea, sănătatea și civilizația (parțial ireversibil) sunt bazate pe zero știință? Că n-au fost și nu sunt modalitatea corectă de abordare a unei pandemii, dacă dorești, într-adevăr, să protejezi viața și sănătatea populației?

În mod normal, un asemenea raport, cu asemenea autori, conținând asemenea constatări, ar fi trebuit să țină prima pagină a presei americane și internaționale, să umple ecranele televizoarelor, computerelor și telefoanelor, și să declanșeze atât o anchetă penală federală și internațională, cât și revenirea la știință și la normalitatea precovidică. N-a fost să fie. De ce? Cred că știți. Dacă nu, aveți la final câteva texte ajutătoare.

What about us?

Mi-aș fi dorit să vă pot oferi și pentru țara noastră date, statistici și o analiză normativă la fel de riguroasă ca cea americană. Am vrut, am cercetat, am încercat. Imposibil, din două motive:

Inexistența unor norme legale coerente, riguroase și transparente care să asigure acuratețea și integritatea datelor și statisticilor oficiale în domeniu. Atât Ministerul Sănătății, cât și Institutul Național de Sănătate Publică, au schimbat de mai multe ori definițiile de caz și normele de înregistrare a deceselor COVID-19. Pentru că pot. Pentru că nimeni și nimic nu-i controlează sau trage la răspundere.

Inexistența profesioniștilor și a instituțiilor românești, guvernamentale și non-guvernamentale, specializate și serioase, care să colecteze și analizeze sistematic, eficient, util, onest, transparent, după criterii și metodologii unitare, asemenea date.

Ce pot afirma însă, fără ezitare, este că în România, la acest moment, TOATE datele și statisticile oficiale privind COVID-19 sunt TOTAL și IREMEDIABIL compromise, cel puțin din motivele enunțate mai sus. Iar șansele sunt că așa vor rămâne.

De unde întrebarea: pe ce s-au bazat și se bazează  autoritățile noastre centrale în primitivele politici anti-Covid19 aplicate? Vreau să spun pe ce altceva în afară de recomandările unor impostori erijați în experți, a unor indivizi demult compromiși profesional, moral și, posibil, penal, gen Arafat, Streinu Cercel, Rafila și alți inamovibili terminatori ai sistemului nostru de sănătate publică.

Prin urmare, pe ce se bazează politicienii și birocrații noștri anti-covidici? Voi oferi curând un răspuns. Are legătură cu ceea ce putem liniștit numi monkey politics – de la monkey see, monkey do – și voi explica exact ce înseamnă.  Deocamdată vă invit să recitiți următoarele texte ajutătoare:

Vedetele tehnocrației COVID-19: „nu avem glob de cristal”. Dar au acționat ca și cum îl aveau

Pseudostiinta anti-Covid si originile politicilor de lockdown

Zece lecții învățate în anul COVID

Wokăism și Covidism: amnezia geopolitică

O țară distrusă degeaba

Fauci recunoaște că a mințit. Din nou.

(va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici