Episodul anterior aici

Coincidențe

În America urmează un an electoral. Celebrul virus-himeră de fabricație chinezească renaște politic și mediatic.

Este o simplă coincidență, fără îndoială, faptul că în iulie 2023, savanții CDC-US ne-au anunțat că în sezonul rece 2023-2024 urmează  noi „variante” ale celebrului virus chinezesc, combinate cu gripe de ocazie electorală și cu RSV (virus respirator sincitial). O simplă coincidență este și bucuria resimțită probabil de producătorii de „vaccinuri” degeaba: trei în loc de unul.

În fine, tot o coincidență trebuie să fie și lansarea mai din timp decât în 2019, respectiv  în august 2023, a celei mai proaspete „variante” SARS-COV2: subvarianta Omicron, abreviată  EG.5.1. și alintată Eris, pe care umoriști din popor au botezat-o E(lection)2024cron.

Experții, Big Media și fact-checkerii lor s-au grăbit, desigur, să nege orice legătură între alegeri și renașterea virusului:

Nu există niciun motiv biologic plauzibil sau credibil pentru care vârfurile epidemice sa fie legate de sezonul electoral”, a scris pentru Associated Press dr. Emily Smith, epidemiolog și profesor asistent de medicină de urgență și chirurgie la Universitatea Duke... „Valurile se datorează creșterii numarului de cazuri, care sunt legate de comportamentul uman. Deci ratele reduse de mascare și vaccinare sunt asociate cu creșterea cazurilor. Nu sezoanele electorale”

Ați înțeles: Nicio legătură, whatsoever, cu politica sau cu sezoanele electorale.  Vinovații de serviciu sunteți, evident,  și veți rămâne, dumneavoastră, nemascații și nevaccinații.

Totuși, nu va sună cunoscut? Nu? Atunci reluați declarațiile publice, teoretic de neuitat, dar practic uitate sau trecute de mulți cu vederea în ultimii ani. De exemplu pe cele ale oficialilor nordamericani 2021, cu privire la „pandemia nevaccinaților”:

„Devine o pandemie a nevaccinaților”, declara public, in iulie 2021, în conferință la Casa Albă, doamna Walensky, sef CDC-US.

O minciună, desigur, contrazisă încă de atunci de știința medicală și  datele PUBLICATE  atât în era precovid, cât și după inițierea marelui experiment global covidic. Da, se știa dinainte de 2020 că vaccinurile împotriva coronavirusurilor, cu sau fără ARN mesager, nu funcționează, dar debiliteaza imunitar și nu numai. Dar n-a contat.

Atunci, în 2020, 2021, 2022, politica proastă, minciunile oficiale și propaganda lor au învins adevărul, știința, sănătatea, viața și libertatea noastră,  fiind imediat și simian preluate de oficiali și „medici” din toată lumea, inclusiv români. În caz că i-ați uitat pe ai noștri, vă invit să le revizitati cele mai relevante poziționări și  contraargumentele (știință, date) aici, aici, aici, aici, aici, sau aici.

Nu s-a schimbat nimic de atunci încoace. Nici în pozitionările și anti-știința oficialilor, nici în realitatea și știința care-i contrazic. Prin urmare, ce urmează? Urmează iar nebunia măști, „vaccinuri”, arestarea întregii societăți, lockdown?

Experți(?) oficiali americani ne oferă prognoza lor înțeleaptă – care, se știe deja, a fost atât de bine corelată cu realitatea:

Nu. „Experții” nu cred că vor urma aceleași măsuri și restricții ca-n anii precedenți, pentru că …. acum avem „vaccinurile” și o bună parte din populație astfel „imunizată” (în SUA cca 80%).  Asta declara pe 11 septembrie 2023 Marcus Plescia,  director medical la agenția guvernamentală (americană)  ASTHO (Association of State and Territorial Health Officials = asociația oficialilor din sistemul de sănătate de peste ocean).

„Vaccinurile”, da, noroc cu ele, prin urmare. Dar ce te faci cu populatia recalcitrantă, care nu și le-a inoculat? Și ce-i cu toate aceste coincidențe și conivențe?

Monkey politics. Politica maimuțelor

Va reuși Noua Stângă resetatoare global, neonormală, cu „știința”, mass-media și specialiștii ei, să  repete performanțele negative – citiți distrugerea și crimele în masă – din ultimii patru ani? Nu știu. Dar vor încerca. De ce n-ar face-o?

În SUA, după succesul POLITIC repurtat în 2020, când „cea mai extensivă și incluzivă organizație de fraudare a votului din istoria politicii americane” – citat Joe Biden, 24 octombrie 2020 -, a reușit să aducă la Casa Albă un președinte NEALES LEGAL, iar virusul chinezesc a ajutat magistral,  ar fi păcat să nu încerce. Mai ales că acum au tot instrumentarul verificat la dispoziție:

 • Constituția și legile electorale în coșul de gunoi unde le-a aruncat Curtea Supremă de Injustiție americană – cu tot cu majoritatea „conservatoare”, după cum s-a văzut, detalii aici.
 • Pactul Verde, wokăismul, sex-schimbismul,  digitalizarea  și imigrația ilegală pe culmi istorice.
 • China pe toate baricadele  militare, politice, sanitare,  alături de organizația pe care atât de bine o controlează: OMS, pe cale să legifereze  până în mai 2024 noul tratat pandemic și să extindă la scară planetară „certificatele digitale de sănătate” folosite în UE.
 • Libertatea de informare și de exprimare bine sugrumată de Big Media și Big Tech.
 • Plus, evident, eternul covidism, vaccinism, corporațiile, experții, minciunile și pseudoștiința lor oficială, care în SUA avansează netulburate de realitate de atunci încoace.

Atât de netulburate încât  până în iunie 2023 eu, „trecută prin boală” dar „nevaccinată”, nu am avut voie să intru pe teritoriul SUA chiar dacă aveam viză,  pentru că nu eram „fully vaccinated”. Nu, testarea nu era suficientă ca în alte țări occidentale. Acesta a fost, începând din octombrie 2021, ordinul CDC-US și al Președintelui acela, știți, Fantastic Joe al Stângii americane.

Da, ați citit bine: până în iunie 2023, SUA au interzis cetățenilor străini „nevaccinați complet anti-Covid”,  cu toate dozele la zi adică, să intre pe teritoriul lor. Cetățenilor care doreau să intre legal, nu „ilegalilor”.

Toate celelalte țări occidentale, până și distopica Australie sau Canadă, renunțaseră la această aberație științifică și legală: inoculare cu vaccinul C19 pe care-l vrem noi, sau nu intri în țară. Până și China, cu bestiala ei politică „zero Covid” magistral eșuată, renunțase în martie …

Bine, dar America e departe, de ce ne-ar interesa? Departe, ziceți? Nu tocmai. Cel puțin nu în ani electorali care coincid la noi și peste ocean.  Și nu când vorbim de Stânga politică, academică, mediatică sau, mai nou, sanitară, pentru care oficialii noștri au o apentența cu totul specială.

Să fim cinstiți și realiști: din tot ce a însemnat și înseamnă America (în special) sau Occidentul (în general), ce au înțeles și îmbrățișat elitele noastre  din ultimii 30 de ani rămâne  preponderent ce e greșit:

Anti-democrația și oligarhia sub nume Democrat.
Anti-libertatea sub nume liberal.
Anti-creștinismul sub nume progresist-ateu sau progresist-creștin.
Anticapitalismul, monopolurile  și plutocrația corporată in cumetrie cu statul [cronies; crony capitalism]  sub nume de capitalism.
Propaganda mainstream  sub nume de jurnalism.
Pseudoștiința politizată sub nume de știință.
Kitschul sub nume de artă  (eventual militantă ideologic).
Ficțiunile cinematografice sub nume de realitate.
Îndoctrinarea și uniformizarea ideologică sub nume de educație.
Depravarea sub nume de noua morală și subcultura sub nume de civilzație.

Adică Stânga politică, eventual sub nume de Dreapta. Sau politica si știința maimuțelor, monkey-see-monkey-do style, cu înaintare spre Planeta maimuțelor? Nu e insultă, relax, ci referință culturală, pentru connoisseur-i:

A fost odată că niciodată …

… și bine ar fi să nu mai fie.

După trei decenii de preluări și imitații simiene a ce e rău, nu bun, în Occident,  care sunt șansele ca vedetele politicii, intelectualității și mass-media românești  să nu procedeze la fel și pe linie epidemiologică? Să vedem:

 • După patru ani de la prezentarea publică  a modelului de resetare globală sanitară   – Event 201, octombrie 2019 – când, practic, Fundația Gates, Johns Hopkins și Forumul Economic Mondial, aliniate cu China-OMS, v-au spus ce urmează să pună în practică;
 • După patru ani de la lansarea aproape simultană, în Wuhan 2019, a celebrului coronavirus-himeră [chimera virus= virus modificat în laborator] care chiar a resetat politic Vestul și bună pare din restul planetei după modelul Event 201;
 • După trei ani și jumătate de când s-a demonstrat public, în Congresului american,  că SARS-COV2 este o armă biologică creată de savanții armatei Partidului Comunist Chinez cu banii plătitorilor de taxe americani (care habar n-aveau), donați ILEGAL (pentru că în SUA asemenea cercetări sunt interzise prin lege) de celebrul doctor Fauci, vârf de lance al Stângii corporat-medicale americane de zeci de ani;
 • După trei ani și jumătatea de la lansarea oficială, via OMS, a experimentului politic global  intitulat „noua normalitate”, care a inclus  (im)punerea în circulație  a ineficientelor dar toxicelor seruri ARNm sub falsa denumire de vaccinuri anti-COVID19. Falsă, pentru că nu imunizează împotriva niciunui virus, darămite a celui din Wuhan, și nu previn  nici o boală, nici boala gravă, nici moartea cauzate de infecția virală (lucruri probate încă din 2021 chiar de datele oficiale), în schimb dăunează grav sănătății, inclusiv prin „moarte subită”;
 • După mai bine de 3 ani de când  dr. Peter McCullough MPH (somitate medicală americană, cu carieră impresionantă;  cu triplă specializare și practică în medicină internă , cardiologie și epidemiologie; creatorul medicinei cardio-renale printre altele) a publicat într-un prestigios jurnal medical american PROTOCOLUL de TRATAMENT EFICIENT și IEFTIN anti-C19; protocol multi-medicamentos care îi poartă în prezent numele, care a prevenit  boală gravă, spitalizarea sau moartea a sute de milioane de oameni din lumea largă. Protocol (altul decât cel guvernamental) care a fost și a rămas unul din documentele medicale cele mai accesate de medici, oameni de știință și public din toata lumea;
 • După mai bine de trei ani de când ȘTIINȚA americană – care  e mai avansată decât a noastră, printre cele mai avansate de fapt, și nu este cea aliniată politic  guvernamental –  a infirmat  politicile și pseudoștiința oficială privind măștile, restricțiile de circulație, suspendarea economiei, arestul sanitar al întregii societăți,  „distanțarea socială”,  „protocoalele”, „vaccinurile”;
 • După mai bine de 3 ani de când America’s Frontlne Doctors a publicat acel raport  medico-juridic tip white paper,  în care semnatarii (medici practicieni, cercetători și juriști americani) explicau pe înțelesul publicului larg de ce „vaccinurile” nu sunt vaccinuri, ci un EXPERIMENT medical ilegal, periculos și eșuat dinainte de a începe. Da, se știa dinainte de 2019. Știința  medical-farmaceutică publicată știa, și  toate studiile și datele pe subiect validau  atunci, la fel ca acum,  conținutul acestui raport care a fost batjocorit de Big Media și suprimat de Big Tech în 2020, împreună cu autorii și pagina web a organizației. Acum puteți citi raportul aici. E neschimbat, dar validat de realitatea care a urmat;
 • După mai bine de 2 ani (iulie 2021) de când anatomopatologi americani începând cu dr. Ryan Cole (care a numit „rape needle” campania de așa-zisă vaccinare covid  = viol cu acul) au prezentat în conferință publică (White Coats Summit, Texas), cu  probe prelevate din cadavrele  „vaccinatilor” autopsiati, care sunt efectele adverse  debilizante pe termen lung,  inclusiv letale, ale serurilor ARNm și proteinei spike;
 • După o jumătate de an de când organizații americane profesioniste, neguvernamentale, de analiză statistică,  au publicat datele cutremurătoare pentru 2022 privind victimele și excesul de mortalitate datorat „vaccinurilor”C19 în rândul populației active  –  vorbim de milioane  DOAR în SUA, doar în rândul forței de muncă salariate, doar pentru 2022;

Ei bine, după toate astea, și câte și mai câte petrecute peste ocean, ce au înțeles și ales să imite elitele românești? Politica adevărului și știința americană sau anti-America Stângii, demenței și minciunii mainstream? Vă las să meditați și concluzionați singuri.

Între timp, vă ofer concluziile mele de etapă, extrase din observații și experiența directă sau mediată a ultimelor zeci de ani:

În țara mea, America la fel că Occidentul rămân un nume, un slogan, un mit, o confuzie. Numai că așa, superficial înțelese, propagandistic-stupid popularizate, respinse sau îmbrățișate fără discernământ și fără nuanțe, America la fel că Occidentul contează și influențează.

De aceea,  în continuarea și în limitele tematicii acestei serii  temporar întrerupte în 2021, voi încerca să aduc în atenția publică date și informații  utile, de sursă serioasă,  preponderent americană. De ce acum? Din două motive.

Primul este că tot ce am publicat pe temă în perioada 2020-2021, intens suprimat în spațiul online de cenzorii locali, a fost argumentat cu ajutorul surselor preponderent americane (necunoscute și multor americani, mulțumită cenzurii Big Tech șiBig Media) și a fost validat de realitate, inclusiv de datele oficiale. Și totul a contrazis de la început și contrazice în continuare politicile, pseudoștiința și propaganda guvernamentală mainstream sau aliniată.

Din păcate pentru publicul și medicina românească, inclusiv pentru segmentul bine intenționat, toate acestea rămân și acum prea puțin spre deloc înțelese și cunoscute. E timpul  ca aceste lucruri să fie mai bine conștientizate. Bine pentru sănătatea și bunăstarea noastră.

Al doilea motiv este că și la noi, la fel ca în SUA, urmează un an electoral, și mulți încă nu vor sau nu pot să creadă că  istoria nefastului an 2020 s-ar putea repeta. Deși oficialii doresc să o repete și ne-au anunțat deja.

Mă refer la istoria dezastruoaselor politici sanitare inițiate în 2020 de  coteria internațională China-OMS-Stânga Occidentală, care nu mai e demult teorie sau conspirație, ci frăție la vedere, cu plan de acțiune asumat și executat public. Și exact așa a fost însușit și executat fără discernământ, monkey-see-monkey-do style,  de „elitele” noastre. Care sunt șansele să nu mai fie?

Soluția, întotdeauna aceeași

Dacă, unde și cât din nefasta istorie politică pandemică începută în 2020 se va repeta depinde  de măsura în care  fiecare populație, din fiecare țară, va conștientiza corect  ce a fost și de ce a fost: cauzele, urmările și soluțiile celor întâmplate în era Covid. Adică adevărul.

Iar adevărul este că, mai ales în ani electorali, politicile guvernamentale și informaționale depind de, și sunt modelate funcție de reacția și presiunea publică.

Publicul corect informat și reacția lui sunt  singurele care pot opri reluările mincinoase și resetările  dezastruoase, dacă nu criminale.

Rețineți: nu doar ticăloșilor cu plan, ci și incompetenților la putere le e teamă de publicul corect informat, singurul care le poate afecta voturile și încurca planurile greșite.

De aceea, în continuarea acestei serii veți afla de la medici, cercetători și specialiști din toată lumea, mulți americani, despre:

Politici de sănătate, măsuri și tratamente eficiente sau ineficiente, pentru  toate fazele și formele celebrei boli cauzate de celebrul virus și nu numai.
Eficiența și efectele  „vaccinurilor”.
Soluții contra efectelor adverse ale „vaccinurilor”.
Știință și date falsificate sau nefalsificate politic.
Știință versus politica fricii și minciunilor criminale larg mediatizate.
Victime și călăi în halate albe sau deghizați în jurnaliști.
Legi  interne și internaționale și, nu în ultimul rând, responsabilități morale, profesionale, politice și legale.

Pe scurt,  soluții pentru viața, sănătatea și libertatea dumneavoastră.

Pe data viiitoare.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici