Prima parte aici

America nu e Teleorman

Fondatorii Americii n-au avut doar o viziune genială și încă neegalată asupra libertăților fundamentale, Domniei Legii (Rule of Law) și democrației, ci și una extrem de realistă. Nu erau niște naivi, dimpotrivă. Buni cunoscători ai istoriei și naturii umane, când au stabilit în Constituție limitele celor trei puteri statale – în America se numesc, mult mai corect, ramurile guvernării – și clauzele electorale esențiale, au avut în vedere tentația puterii absolute și a fraudei. Inevitabile. S-au străduit să le prevină și împiedice prin reguli clare, ferme, drepte și democratice. Mai bine de atât nu se poate.

De aceea, în articolul II secțiunea 1  a Constituției au prevăzut că autoritatea EXCLUSIVĂ, supremă și finală, în materia legilor și mecanismelor electorale aparține legislatorilor. Adică majorității reprezentanților federali sau statali ai poporului, aleși de popor, pentru popor. Nu executivelor conduse de Președinte sau Guvernatori. Nu judecătorilor – puțini și numiți de alte autorități. Și în niciun caz funcționarilor publici precum Secretarii de stat responsabili cu organizarea alegerilor.

De aceea, articolul III din Constituție stabilește clar competențele, obligațiile și limitele autorității judecătorești.

De aceea amendamentul 14 la constituția americană prevede „protecția egală”, pentru toți cetățenii, conform legilor, inclusiv a celor electorale.

Totul clar, fără echivoc, obligatoriu pentru toți cetățenii, toate autoritățile și toate legile din SUA. Ceea ce încurcă și scoate din minți anti-America internă și internațională. Adică Stânga.

 

Constituția la gunoi pentru partidul lui Joe

Partidul Democrat American urăște Constituția și vrea s-o schimbe. De când există.

Partidul Democrat a fost fondat ca partid al stăpânilor de sclavi, pentru menținerea sclaviei, împotriva Constituției. Acesta este motivul pentru care, în secolul 19, era cât pe ce să distrugă Uniunea Americană. Atunci n-a putut fi împiedicat decât printr-un sângeros Război civil câștigat de America Republicană, condusă de Abraham Lincoln.

Mai bine de două secole, Republica și Democrația americană au fost ținute în viață, libere de dictatură, de două lucruri: Constituția (care include Declarația de Independență 1776) și credința creștină în Dumnezeul și Libertate. Conservarea lor este programul politic al lui Donald Trump și al Partidului Republican, segmentul proamerican; asta înseamnă să fii conservator în America. Distrugerea lor este programul politic al Stângii americane, Democrate.


Sunt peste o sută de ani de când Democrații batjocoresc și vor să schimbe constituția, pentru că numai așa pot transforma fundamental America, promovând marxismul în numele progresului (v-a spus Obama). N-o pot face câtă vreme Constituția există și se respectă.

Sunt zeci de ani de când Democrații, deghizați în progresiști sau liberali, distrug sistematic progresul și libertatea individuală. Distrug egalitatea în fața legii, separația și echilibrul puterilor statului. Nu le place Domnia legii (Rule of law). Detestă democrația. Detestă creștinismul. N-au Dumnezeu. Mint și fură de sting. Încurajează fărădelegea și crima, eventual în masă (avorturi, crimă organizată, infracționalitate revoluționară). Nu le place poporul. De fapt nu le plac oamenii, de asta vor să-i înlocuiască cu unii „noi”, temeinic antiamericani (bandiți, necreștini, comuniști ). Pe scurt, distrug ordinea constituțională americană.

Sunt cel puțin 20 de ani (de la alegerile prezidențiale din 2000) de când Democrații, exersează frauda electorală, pregătind-o pe cea mare, națională. O fac la vedere, pe toate fronturile imaginabile, prin corupție, abuz de putere și de lege.

Sunt cel puțin 15 ani de când Stânga americană împiedică reforma electorală vitală pentru prevenirea Marii Fraude, sistemice – a se ve dea raportul bipartizan Carter-Baker 2005, al Comisiei Federale pentru Reforma Electorală.

În 2020, în sfârșit, anti-America Stângii a reușit. Partidul Democrat, sprijinit de Republicani stricați, de Statul Paralel corupt moral, ideologic și financiar, cu complicitatea Big Media, Big Tech și Big Money, au reușit Marea Fraudă. Inimaginabilă, incredibilă penru mulți. Previzibilă penru toți cei care avertizează de cel puțin 15 ani că se va ajunge aici.

Sub pretextul Covid-19, acționând concertat împotriva Președintelui Trump, pe care îl urăsc; împotriva constituției și democrației americane pe care le detestă; împotriva poporului american pe care îl disprețuiesc, au dat lovitura supremă. De stat. Prin fraudă sistemică și corupție organizată ca-n Teleormanul lui Dragnea. De fapt, mult mai mare.

Milioane de buletine de vot trimise prin poștă fără să fie solicitate (in-mail voting, ilegal, nu absentee ballots); buletine de vot fără dată, fără semnătură, fără verificarea semnăturii sau identității votantului; buletine de vot colectate prin parcuri (drop boxes) fără supravegherea și verificarea de către funcționarii prevăzuți de lege. Voturi duble sau triple cu zecile de mii per stat, în mai multe state controlate de Democrați. Buletine de vot venite literalmente cu balotul sau camionul de nicăieri sau dintr-un stat pentru alt stat (complet ilegal), după data limită stabilită pentru înregistrarea lor. Buletine de vot valide, pentru Trump, aruncate la gunoi cu balotul, pe gârlă la propriu – au fost găsite plutind pe râu. Blocarea accesului observatorilor republicani în secțiile de votare. Ordine executive și instructaje din partea autorităților electorale statale despre cum să înregistreze voturi ilegale, despre cum să NU verifice identitatea votanților. Totul ilegal și neconstituțional.

Nici măcar nu aduc în discuție acum dimensiunea și dovezile fraudei executate sistematic cu mașinile de vot electronice și cu softurile Dominion, Smartmatics sau gen. Nu. Azi vorbim exclusiv despre încălcarea Constituției și legilor electorale, despre abuzul și excesul de putere executivă și judiciară LA VEDERE, care ar trebui să ducă, practic, la anularea rezultatelor alegerilor prezidențiale și parlamentare din cel puțin câteva state, și la decertificarea voturilor acordate de acele state lui Biden in Colegiul electoral.

Nu, legal și constituțional, Joe Biden NU este președintele ales al Americii. Legal și constituțional, Donald Trump a câștigat a doua oară alegerile prezidențiale. De la distanță. In a landslide. Cu un număr de voturi – cele oficial inregsitrate până acum – fără precedent în istoria Americii. A câștigat legal și constituțional. Întrebarea momentului fiind dacă acum, în America, Domnia legii și Constituția mai contează. Răspunsul va veni între 6 și 20 ianuarie.

Patru State Paralele

S-a întâmplat în Pennsylvania, Georgia, Wisconsin, Michigan.

Pennsylvania are capitala la Philadephia. La Philadelphia, pe 4 iulie 1776, s-a semnat Declarația de Independență a Americii. Unsprezece ani mai târziu, s-a ratificat Constituția Americii. Două secole mai târziu, în alt mileniu, cu ocazia alegerilor prezidențiale 2020, în Pennsylvania s-au întâmplat, pe scurt, următoarele:

Secretarul Commonwealth-ului (autoritate executivă numită, care are ca principală atribuție organizarea alegerilor), tovarășa Kathy Boockvar de la Partidul Democrat, a violat – curat viol! – art. II din Constituție. Substituindu-se fără drept autorității legislative, a abrogat printr-un ordin executiv legea electorală care impune verificarea semnăturii votanților în cazul voturilor prin corespondență. Ca autoritate executivă, conform constituției, nu avea dreptul să schimbe nicio lege electorală. Acest lucru este și amâne in competența EXCLUSIVĂ a parlamentarilor statului Pennsylvania.

Mai mult, Bookvar a interzis birourilor electorale să separe și analizeze separat voturile prin corespondență lipsite de semnătura de cele semnate. Le-a anulat, practic, fără drept, parte din autoritatea conferită de codul electoral din Pennsylvania.

Prin urmare voturile legale și ilegale au fost amestecate, numărate și înregistrate la grămadă prin ordinul ilegal și neconstituțional al Secretarului de stat democrat. Ghici în favoarea cărui candidat?

Kathy Bookvar, Secretary of Commonwealth, Pennsylvania
Kathy Bookvar, Secretary of Commonwealth, Pennsylvania

Tot în Pennsylvania, Curtea Supremă statală a încălcat constituția, modificând legea electorală din 2019, care reglementa situația votului prin corespondență. Această lege stabilește clar că voturile prin corespondență primite după ora 8PM în Ziua Alegerilor [3 noiembrie 2020] nu sunt valabile. În America, în constituția federală, în constituțiile statale și in codurile electorale NU EXISTĂ ZILELE SAU SĂPTĂMÂNA ALEGERILOR, CI ZIUA ALEGERILOR.

Însă justiției suprem corupte (de stânga) nu i-a păsat. Curtea Supremă din Pennsylvania a decis că înregistrarea voturilor prin corespondență se va face și după Ziua Alegerilor, încă trei zile! A decis ilegal și neconstituțional, prin exces de putere, pentru că instanțele judecătorești, conform constituției, nu au dreptul să modifice legi, ci doar să le aplice. Ghici în favoarea cărui candidat a comis Curtea Supremă din Pennsyvania această ilegalitate?

În fine, tot în Pennsylvania, în mai multe districte și zeci de secții de votare, accesul observatorilor republicani a fost blocat, astfel încât măsluirea voturilor-cu computerul, cu mașina electronică de numărare și înregistrare, cu softul, cu pixul, cu datarea sau semnarea în fals, fără verificare, a buletinelor de vot – să se desfășoare eficient și netulburat.  S-a încălcat astfel încă o dată constituția, respectiv clauza protecției egale prevăzută de amendamentul 14, odată cu legile și procedurile electorale statale, ba și cu hotărârile judecătorești ale instanțelor inferioare care, constatând acest tratament electoral ilegal, au dispus încetarea lui. Ghici in favoarea cărui candidat s-a încălcat și în acest fel legea?

Rezultatul? Magic!

În Pennsylvania , după închiderea secțiilor de votare în Ziua Alegerilor, Donald Trump conducea cu o diferență de cca 700.000 de voturi LEGALE. Adică exercitate în persoană sau prin corespondență, până la ora 8PM a zilei de 3 noiembrie (Election Day). Să repetăm: o diferență de șapte sute de mii de voturi legale.

În Pennsylvania, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, când aceasta era diferența de voturi în favoarea lui Trump și continua să crească, numărătoarea a fost oprită -niciodată in istoria alegerilor americane nu s-a întâmplat așa ceva. Observatorilor republicani li s-a blocat accesul în secțiile de votare.

Diferența de acoperit în favoarea lui Biden era uriașă, Democrații nu s-au așteptat; aveau nevoie de timp și mobilizare mai serioasă ca să fure și falsifice destule voturi pentru a-l scoate pe Biden câștigător. Deci organizația fraudei, cea despre care Joe a mărturisit public pe 27 octombrie 2020 că este cea mai mare și mai grozavă pusă la cale vreodată (link) în istoria politicii americane, s-a pus pe treabă fără rețineri.

Așa se face că voturile prin corespondență (cu sau fără semnătura, cine mai știe) sosite cu sacul, cu camionul, cu vagonul, după închiderea urnelor, au acoperit ca prin minune, după reluarea numărătorii, diferența de 700.000 de voturi și chiar au depășit-o un pic, în favoarea alesului nealesilor corupți. Al stângii. Magic.

LEGAL, toate voturile prin corespondență lipsite de semnătura verificată conform legii nu sunt valide și nu trebuiau luate în calcul.

LEGAL,  toate voturile prin corespondență nedatate sau sosite după 3 noiembrie 2020 ora 20:00 trebuiau aruncate la gunoi fără discuții, nu înregistrate și numărate. Indiferent în favoarea cui erau.

LEGAL, observatorii republicani ar fi trebuit să poată asista la verificarea, înregistrarea și numărarea voturilor. N-au avut.

LEGAL, în statul Pennsylvania, Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale. Atât votul popular (la diferență zdrobitoare față de Biden), cât și cele 20 de voturi pentru Colegiul electoral.

Pe și mai scurt, același lucru , în variante similare și nu numai, s-a întâmplat în Wisconsin (10 voturi electorale), Michigan (16 voturi electorale), Georgia (16 voturi electorale).  Instanțele și executivele acestor state, corupte, au călcat in picioare constituția și legile electorale.


Astfel, cele patru State Paralele i-au furat candidatului Trump 62 de voturi electorale LEGALE care au fost transferate ILEGAL candidatului Biden. Pentru a rămâne Președintele SUA, candidatul Trump are nevoie de numai 38 din aceste voturi electorale.

Astfel, cele patru State Paralele, călcând în picioare Constituția, i-au furat Americii Președintele (cele 75 de milioane de voturi LEGAL exercitate pentru candidatul Trump), principiul „un om-un vot” și democrația. Deocamdată.

Curtea Suprem Coruptă

Înainte de alegeri, am urmărit cu atenție și scepticism entuziasmul publicului de dreapta, proamerican, la învestirea celui de al treilea membru „conservator” al Curții Supreme (SCOTUS) numit de președintele Trump. Doamna Amy Coney Barrett. Ce tânără, ce frumoasă, ce de copii, ce creștină extraordinară, șamd. Gata, s-a rezolvat. Amercia și Constituția sunt salvate, judecătorii conservatori au majoritate!

Well, cam același a fost nivelul de entuziasm și la numirea lui Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh. Nu-mi mai aduc aminte dacă și în cazul lui John Roberts (președintele SCOTUS) și Samuel Alito, ceilalți doi judecători „conservatori” numiți George W. Bush. Unde „conservator” vine de la conservarea Constituției, Democrației, Libertății și Domniei Legii în America.

Până acum, Roberts, Gorsuch și Kavanaugh au dovedit in repetate rânduri că nu și-au făcut din respectarea constituției o prioritate profesională. N-au reușit doar să-i înșele pe președinții care i-au numit, ci să-și trădeze profesia, țara și poporul. Acum a venit rândul celorlalți doi.

Supreme Court Building

Trei contestații majore legate de frauda uriașă, sistemică, multiplă, executată la alegerile prezidențiale din 2020 împotriva candidatului Trump, au fost înregistrate la Curtea Supremă a Statelor Unite. Un recurs privind alegerile din Pennsylvania, un apel de urgență introdus de senatorul Ted Cruz și o acțiune directă introdusă de statul Texas împotriva statelor Pennsylvania, Georgia, Wisconsin și Michigan, la care s-au alăturat alte 17 state americane și peste o sută de deputați federali republicani. .

Toate aveau acelasi subiect: încălcarea flagrantă, prin abuz de putere executivă și judecătorească, a clauzelor electorale din Constituție.

Toate erau impecabil argumentate și probate. Le-am citit, da, am avut răbdare. Limpezi-cristal.

Toate erau de competența Curții Supreme (spun art III din constituția americană, doctrina și practica istorică).

În toate cele trei cazuri SCOTUS a refuzat să judece. O rușine. Le-a respins ca inadmisibile, pretinzând sofistic și rușinos că reclamantii nu aveau calitate și interes procesual (standing) pentru că n-ar fi suferit niciun prejudiciu! Really? Constituția și dovezile spun că toată America a fost prejudiciată.

Atunci de ce au refuzat să judece? De frică?

Avocații și autoritățile judiciare implicate în aceste procese și în toate procesele legate de această fraudă electorală, zeci la nivel statal și federal, au fost amenințați cu moartea de Organizația fraudei. Judecătorii Curții Supreme se bucură de mai multă protecție decât ei.

Sau poate că domnii judecători  „conservatori”, n-au vrut să fie asociați cu Donald Trump. E sub nivelul lor suprem. Le-a convenit să-i numească, dar nu le convine să-l apere, deși știu bine că a câștigat alegerile LEGAL. Știu bine că el apără constituția și America, implicit pe ei,  mai mult decât au făcut-o ei vreodată, iar viața lui este permanent amenințată. Știu bine care sunt riscurile dacă această fraudă uriașă nu va fi sancționată și ordinea constituțională nu va fi restabilită in țara lor.

Sau poate nu vor să fie acuzați de presă, ca în 2000 (Bush versus Gore) de partizanat politic? Dar aplicarea constituției (nu doar în America, ci oriunde în lume) este o problemă eminamente politică! De viziune politică. Depinde ce fel de politică.

Acum, refuzând să-și facă datoria istorică și vitală, SCOTUS, în frunte cu președintele „conservator” și ceilalți membri „conservatori”, a făcut cea mai rușinoasă, antiamericană și partizană politică. Nu pentru că spun eu, ci pentru că așa este. Argumentele sunt zdrobitoare. Dovezile sunt zdrobiotoare și, cu puțin noroc divin, începând cu 6 ianuarie le veți putea urmări prezentate în Congresul federal. Faptul că nu le cunoașteți, că nu le găsiți ușor, iar în Big Media nu le găsiți deloc, nu înseamnă că nu există. Ci doar că Big Media și Big Tech au participat foarte eficient la această lovitură de stat împotriva Americii, îngropând adevărul. Iar Curtea Supremă a SUA a pus umărul, făcând cea mai mizerabilă și lașă politică imaginabilă.

„Curtea supremă e populată cu lași, activiști și politicieni care pretind că sunt altceva.” a spus Mark Levin pe 16.12.2020, in cadrul emisiunii Mark Levin Show. Până atunci, și-a argumentat zi de zi, impecabil, cu ajutorul mai multor colegi avocați și judecători consttiutionalisti, această concluzie.

Aceasta este realitatea despre frauda electorală și corupția de la vârful aparatului guvernamental american, care include și ramura judiciară „conservatoare”. Corupție morală, ideologică și politică. Supremă.

Bine, dar atunci …

Nu, nu e gata. America nu este, încă, Teleorman.

Soarta Americii, a Constituției ei, a Lumii libere, a Președintelui în exercițiu și legal ales a doua oară, Donald J Trump, se decid de fapt începând de azi.

Acum, 5 ianuarie 2021, în Georgia, nu s-au terminat alegerile pentru cele două locuri din Senatul federal, de care depinde ce culoare politică va avea pe 6 ianuarie Senatul: culoarea minciunii, furtului și crimelor Stângii, sau culoarea Republicii lui Washington, Lincoln, Reagan și Trump.

Începând cu 6 ianuarie 2021, bătălia pentru America și Lumea Liberă se va purta pe aceste coordonate, pe care vi le-am descris azi. Se va purta în Washington DC, în Congresul federal. For the people. Sau, cine știe, la nevoie, by the people … A new birth of freedom …

(va urma)