Ireal, totuși real. Mari Iluzioniști politici în viață

Nu cred că publicul e pregătit pentru ce urmează. E America, nu Teleorman! E Biden, nu Iliescu, Ponta sau Geoană! Da, da, acel Biden care, pe vremea când era vice-preșul lui Obama, descindea în România ca să ne dea lecții despre anticorupție și democrație. Deci nu poate fi adevărat, right? Ba da, poate. Cea mai mare fraudă electorală din istoria Americii, echivalentă cu cea mai spectaculoasă lovitură de stat hibridă, anunțată ani la rând, comisă în văzul lumii, fără rețineri, de Partidul Democrat alături de Big Tech, Big Media și Big Money, adică de Noua Stângă americană, s-a întâmplat deja. Se întâmplă continuu din 2016, de când Donald Trump a ajuns la Casa Albă, iar Election Month 2020 a fost, deocamdată, apogeul.

Yes, they could! Pentru că asta știe cel mai bine și asta face Stânga oricând, oriunde: minte și fură. Iar într-o ditamai țara fundamental de dreapta – unde „fundamental” vine de la fundamentele ei constituționale -, ca să câștige alegerile prezidențiale, Stânga TREBUIE să mintă și să fure fundamental ani, zeci de ani. There is no alternative, ca s-o parafrazez pe invers pe Margaret Thatcher. And yes, they did it!

Nu, Joe nu este „președintele ales” al Americii; în niciun caz ales prin votul LEGAL și REAL al cetățenilor americani. Joe Biden este Alesul Nealeșilor celei mai radicale și mafiote stângi americane.

În propriul partid, Joe, mare maestru al corupției de 47 de ani, nu poate fi decât Alesul celor mai corupte clanuri. Fiindcă Partidul Democrat funcționează și este organizat că o mafie, pe clanuri – Obama, Clinton … S-au scris și documentat cărți serioase despre asta. În timpul administrațiilor Obama, oameni ca Dinesh d’Souza au ajuns chiar la pușcarie pentru că au îndrăznit să le scrie. Da, vorbesc despre acel Obama care a promis în 2008 transformarea fundamentală a Americii; numai că publicul, neatent la peisaj și furat de carisma lui Barack, n-a înțeles ce înseamnă. Înseamnă visele marxiste de la tatăl lui, adică visele antiliberale, antidemocratice, anticapitaliste și anticreștine, despre care el însuși a scris în 1995 o carte. Înseamnă visele transgenderiste ale bonei lui transsexuale, Evie. Sau visele islamice, adică antiliberale, antidemocratice, anticapitaliste și anticreștine ale copilăriei, dezvăluite pasional în 2007 ziarului New York Times – farul presei americane și planetare de stânga.

În Partidul Republican, Joe este Alesul establishmentului never-trumpist și împăciuitorist cu progresul neocomunist; Romney, Bush, McCain …. În familie, este Alesul mafiilor politice internaționale cu care fiul Hunter a încheiat și negociat afaceri fantastic de ilegale în numele tatălui, în Ucraina, Rusia, China … În fine, dar nu în ultimul rând, este Alesul Big Deep-State, al Big Media și al Big Tech; Google, Facebook, Twitter …

Pe scurt, Joe este Alesul nealesei anti-Americi care și-a fabricat un președinte al ei, cu bani grămadă, mințind și furând că orice mafie cu ramificații naționale și internaționale. Epocală realizare, fantastic iluzionism politic! Și Joe v-a spus-o, dar nu l-ați crezut.

Sinceritatea senilității

Pe 24 Octombrie 2020, într-un interviu acordat Crooked Media – fondată de trei dintre propagandiștii șefi și scriitorii de discursuri din stafful președintelui Obama – Joe a declarat clar și coerent:
Ne aflăm într-o situație pe care noi am pus-o cap la cap, și voi, băieți, ați făcut-o pentru administrația noastră … administrația Președintelui Obama dinaintea acesteia. Am pus la cale, cred, cea mai extensivă și incluzivă organizație de fraudare a votului din istoria politicii americane.”

Big Tech și Big Media au făcut tot posibilul ca să diminueze importanța și să nu fie luată  mărturisirea. Siti, ce vedeți nu e adevărat, persoana care a postat era așa și pe dincolo, contextul era altul, e o neînțelegere, o scăpare … Sigur, o scăpare freudiană,  pentru că, după simptomele la vedere, Joe suferă de o boală degenerativă de tipul demenței senile. Care boală, oricâtă medicație de top ar pompa în el, îi diminuează serios, uneori până la anulare, autocontrolul. Ori, ca să minți în halul în care o fac democrații (citiți „comuniștii”) americani, trebuie autocontrol serios. Joe nu-l mai are, cu atât mai puțin ca să mintă public permanent, direct sau prin omisiune, așa cum impune Cauza partidului. Așa se face că a continuat să fie periculos de sincer pe bază de scăpări freudiene. O săptămâna mai târziu, pe 31 octombrie, la unul din mitingurile electorale din Michigan, le-a spus alegătorilor , citez:

I don’t need you to get me elected”. „Nu am nevoie să mă alegeți”.

What?! Well, după declarația din săptămâna precedentă, n-ar fi trebuit să ne surprindă, deși … În fond, omul era sincer, fără să vrea. Nu de voturile cetățenilor americani avea nevoie ca să ajungă Președinte. Avea nevoie doar de Organizația istoricei fraude, cea pusă la cale în timpul mandatelor lui Obama. Doar a spus-o. Fantastică sinceritatea senilității, nu?

Factorul Trump a bulversat Organizația . Yes, he can!

Care este probabilitatea ca un candidat ca Joe – care aproape că nu și-a făcut campanie, iar când și-a făcut și-a insultat alegătorii sau le-a spus că n-are nevoie de ei – să câștige  LEGAL cele mai multe voturi din istoria alegerilor prezidențiale americane? Mai multe decât șarmantul Obama, care a avut cea mai scumpă campanie electorală din istoria omenirii (2 miliarde de dolari, campania 2007-2008)? Mai ales când contracandidatul este Donald Trump, cei căruia alegători de toate culorile și afilierile politice îi scandau în campanie „We love you! We love you!”? Probabilitatea este sensibil egală cu imposibilitatea.

În schimb, tot ce am văzut și analizat începând din noaptea de 3 spre 4 noiembrie confirmă „scăpările” acelea preelectorale. Chiar au organizat cea mai amplă și spectaculoasă fraudă electorală din istoria politică a SUA. Yes, they could! Un singurul lucru au calculat greșit: factorul Trump.

Donald Trump și partea „deplorabilă” a poporului american le-au dat Planul peste cap. Atât de mulți „deplorabili” l-au votat pe actualul Președinte – peste 74 de milioane, până acum, neluând în calcul furtul de voturi cu vagonul -; atât de mare era diferența de acoperit pentru Biden, încât algoritmul fraudei n-a mai făcut față, Organizația a plusat și s-a dat în fapt. A trebuit să facă nemaivăzutul și nemaiauzitul: au oprit numărătoarea voturilor pentru că nici softulware-ul de furat (Dominion, Smartmatics, whatever) nu mai făcea față în timp real pentru recuperarea handicapului față de Trump. Trebuiau activați și recalibrați algoritmi suplimentari. Și nici asta nu ajungea. În paralel și în disperare, au recurs în asemenea măsură la toate celelalte mijloace de fraudă imaginabile, încât aseară, avocaților campaniei Trump le-a trebuit mai mult de o oră numai ca să le prezinte public sumar. Unde cuvântul de ordine este „sumar”.

Nu, Big Media n-a difuzat, a denigrat. Sunt nebuni. Really?  Sidney Powell, care l-a exonerat pe generalul Flynn, demantelând criminala înscenare a mlaștinii lăsate de Obama-Clinton la vârful FBI? Rudy Giuliani care a curățat New York-ul de criminalitatea și corupția până la ceruri? Ceilalți avocați din echipa lui Trump care își riscă în acest moment viața și carierele – colegii din Organizație au cerut excluderea lor din barouri, adică din profesie? Sunt oameni bogați, celebri, realizați, de ce ar face-o? Poate pentru că-și iubesc țara, libertatea și constituția, și consideră, la fel ca Donald Trump si zecile de milioane de americani proamericani, că merită să pună totul la bătaie ca să și le ia înapoi? Poate?

Și da, instanțele federale și Curtea Supremă a Statelor Unite pot lua decizii inclusiv pe bază de probe constând în statistici sau analize statistice – precizare pentru cei care nu cred că avocații campaniei Trump pot proba eficient Marea Fraudă.

Așadar, ghinion! Prinsă în propria plasă de minciuni, proiecții, statistici și sondaje false, Organizația Marii Fraude i-a subestimat atât pe Donald Trump, cât și pe we the people. Apoi și-a supraestimat capacitatea de a îngropa realitatea, uitând un lucru esențial: la asemenea scară, frauda lasă urme și dovezi la scară. Yes, it does! Dar despre asta vom tot scrie în săptămânile următoare. Până atunci, rețineți: Fantasticul Joe a avut dreptate. Au organizat cea mai mare fraudă din istoria politică a Americii. Și tocmai pentru că s-au întrecut pe ei înșiși, vor eșua. America nu e (Încă) Teleorman.

(Va urma)

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici