Libertatea servituții?

Nici o pand …

Cine? Trump? A câștigat, da. Joe a câștigat la Televiziuni. Biden nu poate câștiga Președinția decât prin fraudă. Vă îndoiți? Le-ați crezut propaganda, Woke-multimedia? Ce vedeți televizat din America este cea mai mare înscenare electorală din istorie, pregătită metodic de stânga, încă din 2000, după înfrângerea lui Al Gore. Mormane de voturi pentru Biden care apar la spartul târgului. În special sute de mii de voturi prin corespondență, la care s-a recurs masiv din cauza Spaimei de Covid. „Noaptea, ca hoții”. Cu numărătoarea oprită simultan, când Trump conducea clar, în circumscripții unde democrații controlează autoritățile electorale, până când apar suficiente “voturi” pentru Joe. Care schimbă rezultatul după încheierea scrutinului! Un model “patentat” la alegerea comicului Al Franken Senator Democrat de Minnesota, în 2008, odată cu Obama. Aplicat apoi în California.

În paralel, spectacolul de televiziune al declarării lui Biden câștigator prin “proiecții” electorale. La toate televiziunile care, efectiv, îl urăsc ideologic pe Trump, exceptând, dar numai parțial, Fox News. Sigur că Trump a câștigat!!! Și Reagan a câștigat de două ori!!! Votul pentru Sănătate Mintală. Pentru Politica bunului-simț. Pentru Civilizație. Pentru Libertate. Nu asta era problema! Donald Trump este supus unei lovituri de stat permanente, de când e Președinte, de patru ani. Prin oamenii lăsați în urmă de cele mai corupte administrații americane din istorie, Clinton și Obama. Stânga. Asta e problema! Statul Permanent, birocratic.

Inclusiv medical. Inclusiv supra-statal. Fauci, Ferguson, Tedros. Problema noastră și-a lui Trump rămâne aceeași. Stânga. Comunistă, toată! Dispusă la orice fraudă, la orice nemernicie, la orice monstruozitate. Cu “Știința” la înaintare. Ca să “normalizeze” anormalitatea: dictatura. Ecologism, genderism, multiculturalism?, Wokăism, Covidism? Dictatură! Tehnooo!!! Civilizația praf. De pomană. Prin Zero știință. Medical, nu are sens. Politic, are tot sensul. Unic. De stânga. De fapt, numai politic are sens. Îl vedeți acum, în America. E o criză politică, nu medicală, fără precedent. De neînțeles, fără context. Reluăm?… (Pamflet, desigur, comedie, ha, ha, ha).

Nici o pandemie nu poate fi “suprimată” Guv…

Cum care cont..? Contextul COVID-19. Fraudă științifică. Aveți un articol întreg aici. Cronologia spaimei fabricate. Date, cifre, nume. Exact cum au făcut. Și continuă. Încă vreo “carantinare,” două, și ni se duce naibii țara. Din Spaimă! Generată artificial prin minciună. Pe bază de convingeri. De Ideologie. De convergență a intereselor stângii. “Astea nu sunt în articolul ăla.” Sunt în ăsta. Cu strategii clare, “codificate” și aplicate în Occident de peste 30 de ani.

Joe Biden, șpăgar sinistru, Șantajist Internațional, care aproape că nu și-a făcut campanie electorală, nu putea câștiga decât prin fraudă masivă, îndelung pregătită. Cu voturi prin corespondență. Cu complicitatea mass-mediilor americane. În proporție de peste 90%, televiziunile și presa “de referință” din America sunt dominate de personalități de stânga, după propriile declarații. Sunt, efectiv, Secția de Propagandă a Partidului Democrat, stânga parlamentară americană. Cum puteți să tot vedeți, cu condiția să vreți. Votul prin corespondență a fost promovat de Democrați și de mass-medii pentru a „salva” alegătorii de „moartea sigură” prin Covid.

Față de Hilara (prin toată cariera) Clinton în 2016, Biden a câștigat mai puține voturi în toate Statele, exceptând patru: Michigan, Pennsylvania, Georgia, Wisconsin. Exact cele pe care trebuia să le ia de la Trump! Peste tot mai puțin ca Hilara, dar în statele-cheie, campion absolut! Magic Joe!!! “Minoritățile” au devenit, în ultimii 60 de ani, electoratul cel mai fidel al Democraților. Trump a redus șomajul la cote record în rândul minorităților. Trump a obținut din partea minorităților cele mai multe voturi câștigate de un Republican în ultimii 60 de ani! Și a pierdut? Magic Joe!!! S-a votat simultan pentru Președinte, Cameră și Senat. La Cameră și Senat Democrații n-au avansat deloc! Dimpotrivă, la Cameră au pierdut locuri!!! Partidul pierde, dar Biden câștigă? Și invers, la Republicani: Partidul câștigă, grație exclusiv lui Trump, dar Trump pierde? Whaaaa!… Magic Joe!!! (Pamflet, evident, clovnerii, ho, ho, ho….)

La cum stătea politic Trump în Februarie, exonerat în Ancheta Muller, victorios împotriva procedurii de demitere declanșată, fără probe, de Democrați, cu economia duduind, cu strategul terorismului iranian, Qasem Soleimani, făcut arșice de o dronă americană, cu negocieri pentru noi tratate de pace în Orientul Mijlociu care s-au semnat între timp, fără Organizația pentru Eliberarea Palestinei, comunistă, creația teroristului Yasser Arafat, invitat de onoare al lui Ceaușescu la Congresele PCR, cu China comunistă obligată să renegocieze schimburile comerciale, cu săli arhipline la mitinguri, zeci și zeci de mii de oameni, entuziasm uriaș, Biden avea zero șanse. La mitinguri, abia strângea câteva sute, la fel ca Hilara. Și dintr-o dată? Pleașcă politică!!!

Wuhanizarea! Prin fraudă științifică totală. Mediatizată “viral.” Folosind monopolul aproape total al stângii în mass-mediile “de referință” occidentale, începând cu televiziunile americane (exceptând parțial Fox News), cu New York Times, Washington Post, The Guardian, Le Monde și tot așa. Toate de stânga. Monopol creat metodic, timp de decenii, prin Universități.

Nu, n-are cum! Imposibil! „Aberații” Așa este, n-are cum, varianta B. Varianta A: Are.

America în genunchi. Occidentul în genunchi. Civilizația în genuchi. Capitalismul. „Nu e doar faptul că dă rezultate. Nu e doar faptul că este moral. Capitalismul dă rezultate tocmai fiindcă este moral!” Margaret Thatcher, desigur. Deci? Jos Capitalismul! Jos, dar jos de tot, capitalismul, la pământ, cum n-a fost niciodată. Planetar! Visul de Aur! Fără campanie electorală luni de zile în Statele Unite. Cu zeci de milioane de voturi trimise prin poștă, inclusiv pe numele câinelui familiei, sau cu două buletine de-o dată, pe numele de fată și cel de căsătorie etc, fără obligativitatea confirmării identității, bune de “recoltat” fraudulos. Trebuia! Vot “la distanță,” ca să nu „moară oamenii” mergând la urne. Pentru “binele public,” cu posibilități uriașe de fraudă. Grație măsurilor de pandemie trecute de urgență prin Camera Reprezentanților, controlată de Democrații șpăgarului Biden și-ai comunistei Kamala din California, procuroare la bază. Kamala Harris, “Vicepreșa” lui Joe.

Favorita tehno-comunismului din Silicon Valley, California. Zero voturi la alegerile interne ale Democraților pentru candidatura la Casa Albă. Zero! Prima retrasă din cursă! Respinsă total până și de propriul partid, dar instalată de tehno-comunism în coasta lui Biden. Kamala, care a descris în campanie planurile “Administrației Harris!!!” Ca viitoarea Președintă. Că Joe, săracul… Șpăgar sinistru, Șantajist Guvernamental Internațional. Cu guvernul Ucrainei. Amenințându-i că nu mai primesc de la Obama un miliard de dolari ajutoare. Ca să nu înfunde pușcăria fiul lui, în afacerea Burisma. A recunoscut-o singur, public, lăudându-se. Sună, așa, vag cunoscut? Puci, 2012, PSD, televiziuni vasale, Suspendare, Teleorman, fraudă electorală? Stânga e la fel pretutindeni. Cu televizorul ați mințit poporul. Revenind…(Pamflet, normal, ha, ha, ha).

Nici o pandemie nu poate fi “suprimată” Guvernamental. Medical, știin…

Cum? Proiecțiile care… Chiar le-ați înghițit propaganda. Joe “Șpagă” ales Președinte la televizor cu “proiecții?” Nu la urne, cu voturi valabile numărate valabil? Prin fraudă, nu prin alegeri? Kamala Harris: “Fiecare vot contează! Să numărăm fiecare buletin!” FALS. Nu contează fiecare vot. Contează fiecare vot VALABIL. Enormă diferență. He, he, he. De voturi valabile n-o s-o auziți vorbind pe Kamala. Doar de buletine de vot, conform proiecțiilor false de la televizor.

Normal. Tot cu “proiecții” false i-au convins pe atâția să vrea Covid-dictatură, fiind cea mai bună. Altfel murim. Toți. La fel, cu Încălzirea Globală. Proiecții. Murim. Toți. Zero știință. Fraudă. Ficțiune. Anticapitalism. Nu se vede modelul Unic? Încălzirea Globală? Virusul Wuhan? Spaimă de moarte, falsuri și “proiecții” bazate pe nimic? Promovate exclusiv de?…de?…. Stânga. Comunistă, alta nu există. Vedem mai încolo. De 30 de ani, tot nu e limpede, modelul? (Pamflet, categoric, ha, ha). Revenin…

Mai bine prea târziu decât niciodată. NU? (rubrică de tradiție)

…Ce să… Pe scurt? Datele? Pe scurt: aveți link aici. Totuși, sigur, mai pe scurt… Se poate și așa.

Pe scurt. Stânga e Politica Morții și-a Spaimei de moarte. Declarând minciuna Știință și transformând Știința în religia batjocoririi Adevărului. Cu cele mai bune intenții, desigur. Peste o sută cincizeci de milioane de morți în războaiele, închisorile, lagărele de exterminare, în foametea, mizeria, sărăcia și spitalele socialismului. Fără ezitare, fără remușcări, fără limite. Invocând “Știința”. Fascismul și nazismul sunt de stânga, nu de dreapta. Moartea familiei, moartea căsătoriei, moartea frumuseții, prin “estetica urâtului”, moartea artei, a educației, moartea Moralei prin relativism moral. Stânga. Perpetuând minciuna că socialismul, “democratic,” tehnocratic, “științific,” ecologic sau oricum, nu ar fi comunism. Stânga. Știința ca religie a batjocoririi Adevărului. Programat. Ideologic. I se spune “politizarea științei:” Spaima de moarte prin Încălzire Globală. Spaima de moarte prin Covid. Cu enorme avantaje politice. Prin minciună declarată Știință. Politica Morții și a Spaimei. Stânga. Politica viitorului încremenit în trecut. Dezastruos.

Pe scurt. Dreapta e Politica Vieții și a Speranței. A Libertății în bunăstare, cinste, dreptate, pace, a speranței viitorului mai bun. Prin cunoașterea Științei și prin știință de Adevăr. Prin Creștinism. La Timișoara, în dimineața de 22 decembrie 1989, mulțimile răzvrătite din Piața Operei scandau: “Există Dumnezeu.” După ce bestialitatea stângii asasinase oameni pe treptele Catedralei, soarele ieșise din nori și strălucea, reflectat în turla ei. Hope springs Eternal. Ronald Reagan: “M-am adresat Speranțelor, nu spaimelor voastre.” Ianuarie 1989, ultimul discurs oficial de la Casa Albă.

Pe scurt, Spaima anihilează Rațiunea. Ca și Ura. Dar nimic nu e veșnic. Nu?

Pe scurt, după alegerile din 1946, câștigate prin fraudă uriașă, de comuniști, în România, mulți au crezut că se rezolvă la următoarele alegeri: comuniștii pierd sigur în 1950. Alegeri libere au avut loc peste 50 de ani. În 1948 s-a instaurat REPUBLICA POPULARĂ, la numai doi ani după frauda electorală din 1946. Comuniștii au mai pierdut de abia în 1996.

Pe scurt, Dr. Fauci, infecționist-șef al guvernului american, a spus de la început că urgența Covid poate dura și doi ani. Dr. Arafat, șef peste situații de urgență la noi, a spus același lucru. În doi ani, câte “carantinări” încap? Praful și pulberea după a câta s-ar instala? Mass-mediile occidentale considerate “de referință” și pe la noi, toate de stânga, au insistat pe ideea că “nimic nu va mai fi ca înainte.” Da’ de ce?
Pe scurt, OMS este o agenție a ONU, controlată din 2006 de China comunistă. Pe scurt, FMI a anunțat în octombrie 2020 că PIB-ul Chinei comuniste a depășit PIB-ul SUA. Cea mai mare economie a Lumii. Așa da! Cu economia SUA prăbușită în primăvară prin Covid.
Pe scurt, Dr. Fauci, aliniat la OMS, și-a expus public ideile politice. O reașezare la nivel global, prin ONU. “Agendele” de dezvoltare globală ale ONU cer redistribuirea avuției dinspre țările capitaliste spre restul lumii. Ceaușescu cerea același lucru.

Pe scurt, în 2012, Raed Arafat a devenit imaginea campaniei “Privatizarea Ucide,” împotriva serviciilor private de urgență. În urma acelei crize politice, cu violențe de stradă, Dr. Victor Ponta a devenit Premier în guvernarea USL, PSD-PNL. După alegerile din toamnă, Raed Arafat a devenit, pentru scurt timp, Ministru al Sănătății. Apoi a revenit la șefia structurilor de urgență. Momente notabile din carieră: Catastrofa aviatică din Apuseni, Catastrofa de la Clubul Colectiv, Catastrofa aviatică de pe Lacul Siutghiol. Indispensabil.

Pe scurt, Directorul OMS, comunistul etiopian Tedros Adhanom, care nu e medic, a declarat pe 3 martie că noul coronavirus e de vreo trei ori mai ucigător decât gripa sezonieră. Dovadă că e o pandemie cum n-a mai fost. Pe 11 martie, Dr. Fauci a spus că este de zece ori mai ucigător.
Pe scurt, la jumătatea lui martie se confirmase că noul coronavirus avea mortalitate clar mai mică decât gripa. Mințiseră amândoi. Aveau acces la aceleași date.
În plus, răspândirea nu era deloc “exponențială”. Ca în filmele SF, cu Patogenul cultivat pe Stația Orbitală care crește exponențial, mănâncă toată hrana din Cutia Petri și caută altceva. Patogenul: Covid. Hrana: Noi. Comandantul acțiunii? Secretar de Stat. Ați vizionat: “Carantinarea”! Pe scurt.

Pe scurt, în 16 martie, la Londra, Prof. Neil Ferguson, expert guvernamental, care nu e medic, a prezentat Guvernului predicții pe calculator catastrofale, cu mortalitate covidică înspăimântătoare în Marea Britanie și-n Statele Unite. Predicții care erau SF. Ca urmare, “suprimarea” de tip Wuhan a fost introdusă în ambele țări. Cel mai probabil, Ferguson i-a dat Covidul lui Boris Johnson, la brifingul în care l-a băgat în sperieți cu pandemia.

Pe scurt, Dr. Fauci a declarat public că fanii aplicației de sex cu necunoscuți Tinder se pot întâlni în continuare, dacă își asumă riscul. În plin regim de “distanțare socială” și “carantinare.”
Pe scurt, Neil Ferguson a zburat de la guvern după ce s-a aflat că a încălcat regulile draconice de izolare, pe care el le impusese, întâlnindu-se acasă cu amanta. Militantă ecologistă, virulent anticapitalistă. Comunistă. S-au cunoscut pe o aplicație de “cuplare” pentru fanii stângii radicale.
Savanți. Renume mondial. Repere de moralitate și responsabilitate. De stânga. Esențiali în Wuhanizare. “Carantinare” după model Wuhan, da. Prin PROFEȚII ALE SPAIMEI, nu prin știință.

Pe scurt, Premierul Boris Jonson a fost figura centrală a campanie pentru Brexit, de retragere din Uniunea Europeană Politică, nu și a liberului schimb comercial. Anularea sau reluarea referendumului a fost cerută insistent de stânga. Politic, UE e clar dominată de stânga. Președintele Obama s-a declarat împotriva Brexit. Donald Trump a fost clar pentru Brexit și a retras America din Acordul Climatic de la Paris (creație a stângii), care urmărește dezindustrializarea Occidentului, redistribuirea avuției dinspre capitalism spre restul lumii și nu penalizează China Comunistă.

Pe scurt, la jumătatea lui aprilie, datele arătau limpede că vârful pandemiei fusese atins în UE și în America dinainte de “carantinări.” Scăderea numărului de cazuri nu se datora “carantinării.” Utilitate zero!!! Trebuia abandonată. A fost menținută la sfatul experților guvernamentali aliniați la linia OMS. Pentru prima dată în istorie, Creștinilor din țările Occidentului Wuhanizat li s-a interzis guvernamental accesul în biserici de Paște.

Pe scurt, în pofida datelor clare, publice, care demonstrează că modelul Wuhan n-a influențat în bine evoluția pandemiei, ci dimpotrivă, experții guvernamentali aliniați la linia OMS continuă să-l susțină. O fac perfect conștienți de efectele dezastruoase asupra sănătății populației și a economiei.
Pe scurt, Suedia și șase State din SUA n-au adoptat niciodată “carantinarea,” nici purtarea obligatorie a măștilor, și continuă să aibă situații foarte bune. Nealiniate la linia OMS.

Pe scurt, din august se știe oficial că în SUA mortalitatea reală prin Covid este de numai 6% din totalul mortalității covidice anunțat public. De 16 ori mai mică. Mortalitatea reală prin Covid se stabilește prin autopsii. Este dată exclusiv de pneumoniile covidice și de urmările lor directe, nu de alte comorbidități. În România sunt interzise autopsiile în cazurile de Covid. Dacă împărțiți la 10 mortalitatea oficială, mortalitatea reală e de zece ori mai mică. NU? Dacă împărțiți la 16, e de 16 ori mai mică.

Pe scurt, PNL a moștenit de la PSD experți medicali guvernamentali, care i-au convins pe liberali să adopte Wuhanizarea întregii țări. Un model aplicat strict regional de China comunistă, care nu și-a blocat economia, continuând să producă normal. Între timp, doi dintre experții moșteniți de PNL de la PSD candidează la Parlament pentru PSD. Guvernul a făcut achiziții enorme în timpul pandemiei. China comunistă a exportat enorm. Parlamentarii au și avantajul imunității parlamentare.

Pe scurt, politica de stânga se spulberă de fiecare dată la contactul cu realitatea. Cifre, date, probe. Politica de stânga se bazează pe emoții, nu pe rațiune. Sunt cinci: Spaimă, Ură, Invidie, Lăcomie, Lene. Extemele sunt esențiale. Stânga câștigă mereu între Spaimă și Lene. Nu neapărat intelectuală, dar în primul rând. Iată, de pildă, ferma concluzie covidică a unui reputat influencer: “Frica ne ține în viață.” Logic. Curajul ne omoară. Cretin Galactic. Toată stânga e comunistă. Ajungem și-acolo.

Pe scurt, în anii ’80, ne-au scăpat de comunism Ronald Reagan, Margaret Thatcher, Papa Ioan Paul al Doilea. Creștini, pre Stânga călcând. Donald Trump cu Biblia în mână, aducându-și Guvernul în fața bisericii incendiate de comuniștii “Woke” lângă Casa Albă, e o imagine esențială. Reacții furibunde în mass-medii! Ipocritul! Afemeiatul! Păcătosul! Creștinismul este pentru toți fiindcă toți păcătuim, că o recunoaștem sau nu. “Nu mai păcătui”.

Sunt foarte multe asemănări între Reagan și Trump. O mare deosebire, însă. E singur. Singurul lider din Lumea Liberă care apără Lumea Liberă cu tot ce înseamnă ea, luptându-se cu Stânga mondială, în toată convergența ei de interese. Trădat în serie de “infiltrații” din propria administrație. De pildă, în Ministerul Justiției, în FBI. Mergând înainte. Cu Credință. Călcată rău pe toate cozile, Stânga ce era să facă? Să-l lase s-o calce în continuare?

Pe scurt, Dreapta pleacă în alegeri mereu de la 0-3. Stânga de la 0-1, având un singur adversar: dreapta politică. Dreapta are mereu trei: stânga, mass-mediile și stânga din propriul partid.

Pe scurt, în SUA, cam 10% din utilizatori folosesc în mod activ Twitter. 90% din cei 10% sunt de stânga. Twitter cenzurează masiv opiniile de dreapta. Facebook, la fel. Noul jurnalism înseamnă știri de pe Twitter și Facebook. Care fixează agenda Presei. Mai nou.

Pe scurt, la francezi, demograficul de elecție al Spaimei Covid se cheamă “Bobos,” de la Bourgeois-Bohèmes. La americani, Bourgeois-Bohemian. Termen inventat de un american. Hipsteri. Corporatiști. Educați cu corectitudine politică, hrăniți spiritual cu Science-Fiction pe care îl cred real. Anticapitaliști. Ecologiști. Anticreștini. Membri ai ACR, Aiurist Clubul Revoluționar. Deja dezintegrați social voluntar, mereu pe smartphone, cu viețile subjugate narcisist de Facebook, dependenți de Twitter. Comuniști.

Pe scurt, criza Covid le place. Adoră măștile, mai ales cele “de designer.” Au identificat imediat avantajele ecologice ale dictaturii. Aer curat, fără mașini, fără poluare! Delfini la Veneția! De reținut. Înaintea alegerilor din 2017, Emmanuel Macron le-a recomandat tinerilor, dar mai ales tinerelor, de pe coperta revistei Elle, să-l citească pe Karl Marx. Din toată biblioteca lui, asta a avut de recomandat!

Anul acesta, Macron s-a referit la învățăturile “carantinării” în contextul luptei cu Schimbarea Climatică. Desigur. Orașe-fantomă, țări-fantomă. Până se alege praful de capitalism. Pentru Bobos, cel mai firesc lucru. Doar a spus OMS! Altă cale nu e! Boboși sunt și la noi. Au influență, bani, funcții. Au și partide politice după model francez. Cu paiul din ochiul altora și Barna din ochiul lor. Pe scurt.

Comunismul crede că a câștigat “Războiul Cultural” cu Occidentul pe care l-a declanșat de peste un secol. Se înșală. Pe scurt.

Ba nu, doamnă, ba nu, domnule.

Medical, științific, orice discuție privind Wuhanizarea ca “soluție” trebuia respinsă dinainte să înceapă, de când conducerea OMS, controlată din 2006 de China comunistă, a vorbit, pe 3 martie, de “caracteristici unice” și de “suprimare.” Nici o pandemie nu poate fi “suprimată” Guvernamental. Experiență de secole. Toate virozele evoluează la fel, se sting repede și nu ne omoară pe toți, trebuie protejați DOAR cei vulnerabili. Iar “suprimarea” prin “carantină generala” e imposibilă. PUNCT.

“Suprimarea” presupune zero contact uman, ce naiba!, izolare totală între toți și toți, fără excepție. Nu se poate, știți bine. De pildă, miliția circulă dez-izolată în “carantinare,” altfel cum să dea amenzi? Sau să dea la tot cartierul ”Deșteaptă-te Române,” eroic, din mașina cu difuzoare? Din care organele acționează specific, în costum de scafandru spațial, perfect etanș, pe care îl îmbracă și-l dezbracă în ecluze perfect sterilizate, chimic și cu ultraviolete, iar la sfârșitul turei sterile se retrag la secție pe Stația Spațială Internațională. A, da, da! Poliția, așa e, sigur. Poliția înarmată! PUNCT.

Erau lucruri esențiale, demonstrate științific fără dubii. Nu exista, în schimb, absolut nici o dovadă empirică, nici un studiu științific, care să confirme vreun beneficiu al “carantinării.” Nu vi s-a arătat niciunul, niciodată. NU EXISTĂ. Ideea că “părea logic” e foarte periculoasă în medicină. Părea. Timp de secole, a părut logic ca medicii să-și trateze pacienții omoarându-i prin hemoragie. “Sângerându-i” la grămadă, repetat, ca să-i scape de “sângele rău” din organism. Mureau des, dar părea logic că metoda e indispensabilă.

Alt argument vehiculat în favoarea Wuhanizării a fost cel al “prudenței.” E de preferat “To err on the side of caution,” adică “greșeala de partea prudenței”. Concret: “Am evaluat situația. Cel mai prudent e să distrugem țara. Ca să salvăm oamenii de pandemie. Poate greșim. Dar e mai bine să greșim din prudență, distrugând țara în folosul oamenilor. Să informăm guvernul că altă soluție nu e”. Experții guvernamentali au știut foarte bine ce fac. Au știut că lasă milioane de bolnavi fără acces liber la medicină, hotărând că viețile lor valorează mai puțin decât viețile celor ce ar putea fi, eventual, salvați de Covid. În lume, mortalitatea raportată la numărul de cazuri confirmate este sub 1%. Raportată la populație, este infimă.

Au știut că dezintegrarea socială prin carantinare va favoriza firmele mari, lovind în antreprenorii independenți, în micii întreprinzători, în IMM-uri, în esența economiei libere, politic, în electoratul dreptei. Au știut că vor fi cheltuieli bugetare uriașe, care vor dezechilibra bugetul. Au știut că orice criză economică afectează direct sănătatea populației, iar sistemul medical suferă și el. Au știut și au considerat că merită.

Soluția științifică, validată în serie, epidemie după pandemie și tot așa, era una de bun-simț. Este ce fac și acum Suedia și șase State din SUA, cu experții lor medicali (niște proști): foarte bine fac, fără “carantinare”. Prin “Protecție Focalizată,” cum i se spune mai nou. Și gata, PUNCT. Aveți grijă de cei vulnerabili. În rest, lăsați oamenii liberi. Așa a fost la precedenta tentativă de “carantinare.” Pandemia din 2009-2010, cu gripă porcină. Declarată de OMS catastrofă sigură tot pe bază de ficțiuni, de predicții delirante, exagerând masiv mortalitatea. De 142 de ori, în cazul fizicianului, deci epidemiologului, Neil Ferguson OBE. Profet. Vector al Spaimei. Atunci, modelul dezintegrării sociale cu prăbușire economică, deci și medicală!!! (genial), a fost respins drept ceea ce este: o aberație imposibil de acceptat de oameni întregi la minte.

Îngrădirea sau blocarea accesului liber la rețeaua sanitară, evitarea prezentărilor la spital de spaima infectării cu virusul epidemiei, epuizarea sistemului medical prin prelungirea artificială a epidemiei, cu acumulări masive de cazuri “neprioritare” amânate, agravate și tratate cu întârziere, frânarea artificială a evoluției naturale, rapide, spre imunitate colectivă, efectele dezastruoase ale izolării prelungite asupra sănătății fizice și psihice, impactul psihologic traumatizant asupra copiilor, exacerbarea alcoolismului, a consumului de droguri, a violenței familiale, rata mult crescută a sinuciderilor, în condiții de sărăcire bruscă, prin suprimarea libertății de a munci și de-a se deplasa, impusă, cu arma, “profesiilor neesențiale,” în primul rând firmelor mici și mijlocii, clasei de mijloc, temelia capitalismului, electoratul de bază al dreptei, toate acestea urmau să omoare mai mult decât virusul. Erau lucruri demult știute și evaluate absolut științific. Inacceptabile în Lumea Liberă, capitalistă, Creștină, pentru oameni întregi la minte. Dar răbdarea are virtuțile ei. După 11 ani, a mers. Inacceptabilul a fost acceptat. Cu mijloace de “viralizare” jurnalistică fără precedent. E singurul lucru diferit față de alte pandemii. Oamenii înspăimântați de moarte cât de întregi la minte mai rămân?

“California Dreaming”

E o criză politică, nu medicală, fără precedent. Menită să dărâme guvernarea Trump, guvernarea Conservatoare de la Londra, vinovată de “Brexit,” Capitalismul, Creștinismul, Lumea Liberă. Occidentul. Civilizația. Orice opoziție de dreapta la demența comunistă mondială. Prin minciună. Prin dictatură. Invocând “Știința.” E Zero Știință. Ursula von der Leyen, cu aberația distrugerii Occidentului prin Ecologism? Zero Știință. OMS și distrugerea Occidentului prin Criza Covid? Zero Știință. Doar escroci siniștri, cumpliți, științifici, medicali, politici, mediatici. Profeți ai Spaimei. Jurnalismul Spaimei. Ignoranță și aroganță. Incompetență și vehemență. Prostie și Fudulie. Dulce Pandemie. Fără conștiință. Fără limite. Woke. Suficient de concis? (Pamflet, normal, de râs tare de tot, ha, ha, ha…).

Dr. John Ioannidis, Universitatea Stanford, e profesor de medicină internă, epidemiologie, sănătate publică, statistică biomedicală. Expert. Neguvernamental. Nealiniat la OMS. Ioannidis pe 17 martie, avertisment dinainte de “carantinare” : “Un dezastru în pregătire?” DEZASTRU, da. Nu, nu e membru PSD, nici agent de influență pesedist, “negaționist,” propagator al “teoriei conspirației”. Guvernarea PNL, însă, a moștenit de la PSD experți medicali perfect aliniați la linia OMS, puși sau menținuți în funcții de PSD. Pe care i-a crezut și va plăti prețul politic. Doi dintre ei candidează acum la Parlament pentru PSD. Tot Profesorul Ioannidis, pe 7 Octombrie, despre California Wuhanizată a Guvernatorului Democrat Gavin Newsom: “Ordinele de izolarea forțată la domiciliu omoară oameni.”

Pe Ioannidis nu l-a ascultat nimeni în martie, pre-Wuhanizare, nu-l ascultă nici acum. Normal. California anilor ’60, care l-a ales pe Republicanul Ronald Reagan guvernator timp de opt ani, California care a fost cel mai capitalist Stat american, a cincea economie a lumii ca PIB în anii ’80, după Statele Unite, Japonia, Germania și Marea Britanie, a fost transformată, în decurs de o generație, dintr-un bastion Republican, de dreapta, într-un bastion al Partidului Democrat, comunist cultural, “Woke.” Prin trei epicentre urbane: Los Angeles-Hollywood, San Francisco, Sacramento, capitala administrativă. Cu baza financiară, ideologică și patologică în Silicon Valley și la Hollywood. Yeee! Tehno-comunism. Fun!

Efectiv, este un Stat cu partid unic. Fun? Desigur. California tehno-comunistă, patologică, este modelul pe care vrea să-l GENERALIZEZE în America Partidul Sclavagiștilor. Partidul Democrat, care a dezlățuit în 1861 Războiul Civil American, de Secesiune (între 700.000 și un milion de morți), ca să păstreze sclavagismul. Partidul Democrat, azi “socialist democratic,” pregătit să declanșeze o nouă Secesiune, inclusiv prin violență, ca să impună noul sclavagism, Tehno-Woke. California a sfidat provocator, permanent, Administrația Trump, la limita rebeliunii, de pildă, în chestiunea imigrației ilegale, refuzând să o stopeze local. Imigrația masivă, predominant ilegală, în primul rând din America Latină, a fost calea aleasă din anii ’60 de Democrați spre a-și extinde electoratul schimbând compoziția demografică a țării.

Promisiunea lui Trump din 2016, “Make America Great Again,” avea ca obiectiv major oprirea imigrației ilegale. Cu zid la graniță. “Build the Wall!” E aproape gata, în ciuda sabotării continue din partea majorității Democrate din Cameră, condusă de californiana Nancy Pelosi. În California, însă, Democrații au continuat să refuze arestarea și expulzarea imigranților ilegali. Iar sfidarea s-a accentuat în pandemie, pe coordonate sinistre. Republicanul Donald Trump le ceruse Guvernatorilor Democrați să-și redeschidă Statele pe care le-au Wuhanizat, în batjocura legalității, cu consecințele catastrofale la care se referea Prof. Dr. Ioannidis: restricțiile “omoară oameni.” Guvernatorii n-au vrut să cedeze cu nici un chip până la Alegerile din 3 noiembrie. Constituțional, ei decid în Statele pe care le guvernează. Au decis să rămână la Wuhanizare, strângând și mai tare șurubul!

Având interesul electoral, furibund anti-Trump și anti-dreapta Republicană, de-a perturba la maximum alegerile, inclusiv prin fraudă electorală masivă și prin revolte, și de-a frâna cât mai mult relansarea economică americană, deja spectaculoasă. Datorată exclusiv Statelor care nu s-au Wuhanizat sau care și-au eliberat rapid populația din detenția covidică. Statele încă sub restricții dure, toate guvernate de Democrați, falimentate intenționat pe motive politice, cele medicale nu există, sunt o uriașă piatră de moară de gâtul întregii țări. Dacă s-ar fi redeschis și ele, revenirea rapidă ,“în V,” până la nivelul anterior pandemiei, promisă de Trump și de Republicani, avea toate șansele să se întâmple. Cinism politic în asemenea hal? N-are cum să fie. Imposibil. Ar fi ticăloșie, crimă, trădare, ce Dumnezeu! Așa este. N-are cum, varianta B. Varianta A: Are.

Gavin Newsom, Guvernator, i-a anunțat pe cetățeni, prin “Departamentul de Sănătate Publică al Californiei,” că anul acesta de Thanksgiving, “Sărbătoare Recunoștinței,” vor trebui să stea cu masca pe figură și în casă, cu oaspeții. Și la masa tradițională, servită obligatoriu afară, nu în casă. Nu mai mult de trei familii. Thanksgiving este, pentru americani, a treia marea Sărbătoare Creștină, după Paște și Crăciun. Instituită ca Sărbătoare Legală de George Washington, în a patra zi de joi din noiembrie. În fiecare an, la masa de “Sărbătoarea Recunoștinței față de Dumnezeu” se adună trei generații, bunicii, copiii cu familiile lor, ba și nepoții cu familiile lor. Unchii, verii, cumnații.

Cel mai adesea, mai mult de trei familii. Sub pretextul combaterii pandemiei, cetățenii Californiei sunt încurajați să-și toarne vecinii, semnalând autorităților încălcărea restricțiilor. Cu amenințarea amenzilor, arestării, pușcăriei. Acesta este tehno-comunismul pe care Democrații îl vor generalizat. “Californizarea” Americii prin decreștinare, spre a impune Partidul Unic. În cea mai Creștină țară Occidentală. Republicanii californieni declară că vor ignora ordinele lui Gavin Newsom. Spun, fără nici o ironie, că Statul lor a devenit “The Communist Republic of California.” Într-o singură generație? Imposibil! Nu. Nici măcar incredibil. Previzibil. Și nu de ieri, de azi.

“Libertatea riscă să dispară în cel mult o generație. Nu le-o transmitem copiilor prin sânge. Trebuie să luptăm pentru ea, să o apărăm și să le-o încredințăm, ca să facă la fel. Altfel, va veni o vreme când ne vom petrece amurgul vieții povestindu-le copiilor noștri și copiilor lor cum era odinioară în Statele Unite, pe când oamenii erau liberi.”

Mandatory Credit: Photo by BEI/REX/Shutterstock (5134904e) Merv Griffin, Ronald Reagan & Donald Trump Hebrew University Scopus Award Dinner January 15, 1990 – Beverly Hills, CA. Merv Griffin, Ronald Reagan & Donald Trump. Hebrew University Scopus Award Dinner. Photo®Berliner Studio/BEImages

“The Freedom Speech,” faimos discurs scris de Ronald Reagan. Ținut la Convenția Națională a Partidului Republican. În 1964! Nu era nici Guvernatorul Californiei, darămite Președinte. Și nici altceva, o mare specialitate a stângii “științifice.” Nu era Profet. Era lucid. Informat, meticulos, citea enorm, își arhiva. Scria zilnic, pentru el, în primul rând. Înțelegea perfect ce se întâmpla în America, în Occident. În Lume. Era necruțător: “Comunismul e o boală a minții.” Și fermecător, nu? Vedea clar deriva morală occidentală, îndoctrinarea tinerilor. Știa exact despre ce e vorba. Era Ronald Reagan. “Ce este un comunist? Cineva care îi citește pe Marx, Engels, Lenin. Ce este un anticomunist? Cineva care îi înțelege.”

Același lucru mi l-a spus tata, într-o seară, la o plimbare mai lungă pe faleză, la mare. Avea niște zile de concediu. Inginer. În plină “construcție socialistă”. Eu treceam într-a șaptea, mă mai înălțasem. Hotărâse ca era timpul, sau, pur și simplu, n-a mai putut să nu-i spună băiatului. Era riscant, copiii vorbesc una, alta. “Trăim așa cum vezi fiindcă oamenii spun că i-au citit pe Marx, pe Lenin. Nu-i adevărat. Sau chiar dacă i-au citit, n-au înțeles. Eu i-am citit și am înțeles ce spun. Comunismul e o ticăloșie, tati. Minciună. E împotriva firii. E anti-uman. Ține-le pentru tine, dar e bine să știi. Pentru tine. Înțelegi?” “Îhâm!” Mi-a spus multe, în vreo două ore.

Nimeni în jur, doar noi. Fusese o zi cu ploaie, seara se lăsase frigul. Aveam un pulover. “Ți-e frig?” “Nu tati.” Mințeam, nu voiam să plecăm. A terminat pachetul de țigări, explicându-mi. “Ți-e frig?” “Nu, tati.” N-am înteles tot, dar am înțelesc cam tot ce trebuia. Inclusiv cu Dumnezeu, cu Știința. Clar. Nu m-a surprins. Oricum nu îi înghițeam. Când cânta toată școala, în careu, “Am cravata mea,” diriginții nu stăteau lângă noi, prezidau. La refren, în loc de “pionier,” noi uneori schimbam. “Flutură în vânt, zălog de legământ, întâiul meu cuvânt de prizonier! Prizonier!!! Prizonier!!!” Răcnind cât puteam. Nu toți, evident, câțiva băieți. Să râdă colegii din proximitate. Fetele, na. Minte de copii.

“Dumnezeul care a eșuat”

În noaptea, adică dimineața, când au aselenizat Americanii au fost urale, la noi în cartier. Eram un prichindel, dar le țin minte. Case modeste, curți. Urale. Americanii le-o traseseră rușilor!!! Le-o dăduseră comuniștilor, să zacă!!! “Decât” urale, fără cuvinte, normal. După ce-au oprit motoarele, “Buzz” Aldrin s-a împărtășit, pe Selena, cu un dumicat de pâine sfințită și un strop de vin. Nu ni s-a spus. Nici la ei nu s-a insistat. Când a jucat Bobby Fischer cu Boris Spassky, la Reykjavik, așteptam știrile din șah mai ceva ca fotbalul. Geniul Sovietic Spasski, net superior, Campion Mondial, urma să-l spulbere pe neica-nimeni ăla din America. Noi țineam cu neica-nimeni. Și Americanu’ i-a tras-o!!! Haaaa!!! America era Speranța. Era Lumina. Era Tot. Nixon cu Ceaușescu? Clauza cea mai favorizantă, sau ceva? Doamne ajută! Ne bagă și nouă blugi originali la magazin!

Le-o trag Americanii sovieticilor și scăpăm! Vine, gata! Până dăm noi la liceu. O să fim Liberi! Desigur. Habar n-aveam ce le-o tragea comunismul americanilor, din interior. Habar n-aveam ce era “marea presă” americană. New York Times fusese poreclit, deja, “Pravda pe Hudson.” La firul ierbii, de simplul cetățean, nu de “comentariat.” Habar n-aveam ce-i cu Democrații, partidul sclavagiștilor. Apoi al comuniștilor “liberali.” Progresiști. Habar n-aveam pe vremea aia nici de Ronald Reagan. Îl văzusem sigur într-un western vechi, reținusem filmul, pe el nu. Adică nu după nume. Era un film cu Errol Flynn, ce naiba!!! Indieni, pac-pac! Pe el da, îl știam.

Peste ani, după negocierile Reagan-Gorbaciov de la Reykjavik… tot Reykjavik… “Mișa” Gorbaciov devenise megastarul mass-mediilor “de referință” americane și occidentale. “The Darling,” noua iubire, Speranța Păcii. Iar Raissa! Ah! Raissa, ce eleganță, ce farmec, dar ce stil! Așa da! Clasă!
Reporter: “Domnule Președinte, nu vă temeți că vă eclipsează Gorbaciov?”
Reagan: “Băiețică, pe mine m-a eclipsat Errol Flynn! Gorbaciov…”

Ronald Reagan, da… În tinerețe a fost Democrat, de stânga, trup și suflet. Din admirație pentru Roosevelt, cel cu: “De un singur lucru trebuie să ne temem: de Teama însăși.” Până într-o zi, când Reagan și-a sunat cel mai bun prieten cu o veste: ”Gata, plecăm la Republicani!” “Ce faceee? Abandonăm Partidul?“”Partidul ne-a abandonat pe noi.” Infestat de comunism.

Și Republicanul Donald Trump a fost, în tinerețe, cu Democrații. Apoi a înțeles. De ce-a ajuns Președinte? Simplu. Elementar. Discursul despre Starea Națiunii din 2019, în fața Congresului Reunit, fraza-cheie: “America nu va fi niciodată o țară socialistă!” Rostită cu ochii spre “socialiștii democratici” (termen luat direct din Manifestul partidului comunist, 1848) conduși de Bernie Sanders și Alexandria Ocasio-Cortez. Politicile lor clar comuniste, începând cu distrugerea economică a Occidentului prin trecerea la “Economia Verde,” au ajuns platforma electorală a lui Joe Biden, ex-candidatul Democrat la Casa Albă.

Unul din cei mai corupti politicieni din istoria corupției. În familie. La concurență cu Maeștrii: Familia Clinton. Traversând două administrații Democrate a câte opt ani, plus opt ani de Bush ăla micu’ și patru ani de Trump. Douăzeci și opt de ani de corupție nepedepsită. Hilara, Primă Doamnă, apoi Senatoare, apoi Ministru de Externe sub Obama. Joe, Senator, Vicepreșu’ lui Obama. Ținuți departe de pușcărie de oameni infiltrați strategic, părintește, de Bill și Barack. În Justiție, la vârf. În Servicii, la vârf. Pentru “protecție mediatică,” în Televiziuni, la vârf. Direct prin foști oficiali-cheie din administrațiile ClintonBama. Sau ClintObama, cum preferați. De pildă:

George Stephanopoulos, vedetă ABC, consilier special al lui Bill, fost strateg principal de campanie. Van Jones, vedetă CNN, comunist sincer, consilier pe ecologie al lui Barack. Donnna Brazile, fostă șefă de campanie a lui Al Gore, Vicepreșu’ lui Bill, ulterior Președinta Comitelui Național al Partidului Democrat. “Analistă” la CNN, angajată apoi de Fox News!!! Ca angajată a CNN, în 2016, îi dăduse dinainte Hilarei Clinton întrebările care urmau să i se pună la dezbaterea electorală cu Donald Trump, la ediția organizată de CNN.

Plus “Greii Greilor.” James Clapper, Directorul Comunității de Informații (National Intelligence) sub Obama. Și John Brennan, Directorul CIA sub Obama. Absolvent de “științe” politice. La alegerile prezidențiale din 1976 votase cu candidatul Partidului Comunist American. “Din deziluzie față de sistem” a explicat John, la interviul de angajare în CIA. Un tânăr sincer! Antisistem (sună cunoscut?). Să-l promovăm! Chiar și Directorul CIA sub Obama, de ce nu? De ce da? Simplu: sincer până la capat.

La audierile din Congres, Brennan și fostul lui șef Clapper au declarat răspicat că nu există nici un fel de probe privind „conspirațiile” lui Trump. Normal. Riscau pușcăria pentru sperjur. La CNN, James Clapper și John Brennan l-au acuzat pe Trump de toate conspirațiile scornite mediatic, de toate aberațiile, seară de seară. Normal. La CNN nu există sperjur. Iar prietenii ClintonBamici din Justiție vegheau. Perfecțiune.

Chiar și tânăra Chelsea Clinton, pasionată de audiovizual, mai ales de banii televiziunilor americane, celebră era deja, fusese plasată, strategic, la NBC News. Patru ani, 2011-2014, corespondentă specială, sanchi. Să facă niște documentare. Fiind bâtă, s-a renunțat, cu greu, patru ani, dar s-a renunțat, pe bază de rating în budă. Penibilă. S-a măritat cu un bancher de investiții, Mark Mezvinsky, fost coleg de Universitate, la Stanford și la Oxford. Cu ambii părinți foști deputați Democrați în Congresul SUA. Ce era să ia? Sculer-matrițer?

Există o carte esențială, apărută în 1949: “The God That Failed.” “Dumnezeul care a eșuat.” Mărturiile unor “apostați” ai comunismului, scriitori care își explicau renunțarea la comunism: Louis Fischer, André Gide, Arthur Koestler, Ignazio Silone, Stephen Spender, Richard Wright. “Dumnezeul eșuat” este comunismul. Ăsta este comunismul: o religie. Falsă, împotriva Creștinismului. Arthur Koestler, de pildă, explica exact mecanismul perfid, metodic, al seducției comuniste. Al descompunerii morale pe calapod “corect politic,” depravare și marxism-leninism, cocktail servit tinerilor înalt educați universitar pentru subordonarea lor, absolut religioasă, la Ideologie. “Dumnezeul” eșuat, comunismul. Prin socialism. Științific. “Fun!” Se știa din 1949.

Nu s-a insistat. Și așa… “Umanism!” Știință! “Omul e măsura tuturor lucrurilor.” Omul e supus greșelii, bre, iar măsura tuturor lucrurilor nu poate fi greșeala. De-aia, stânga cultivă intens deruta. E un truc de bază: “Socialismul nu este comunism.” FALS. Toată stânga e comunistă. Fiindcă toată stânga e socialistă. Absolut toți cei de stânga votează pentru politici socialiste. Marxism elementar: Socialismul e prima fază, obligatorie, a comunismului. Comunism faza întâi. Și singura posibilă. Faza a doua, comunismul deplin, cere oameni perfecți, pentru Lumea Perfectă. Singura formă posibilă de comunism e socialismul. Oameni perfecți nu există.

Ba da! Și sunt toți de stânga! Umaniști! Intelectuali! “Totul pentru om.” Științific! Înțelepciune populară: “Bă, marxismul e filozofie sau știință?” “Știință, bă, ce naiba!” “Da? Atunci de ce nu l-au încercat întâi pe șoareci, în mor…”

Nu există “ideologie de dreapta.” E o prostie. Dreapta e anti-ideologică !!! Ideologiile sunt, făra exceptie, rețete politice de lume perfectă, aici, pe Pământ. Deci aberații. Lumea perfectă cere oameni perfecți. Dacă observați, natura umană este, prin definiție, imperfectă. Lume perfectă n-are cum să existe, pe lumea asta. Dreapta e anti-ideologică pentru că a înțeles, din start, acest mărunt detaliu. Stânga n-are DE CE să o facă: fiind imperfect, deci supus greșelii, omul e mereu gata să creada orice aberație. Și să comită orice aberație, în numele perfecțiunii. Ideologice. Trebuie doar motivat, cu Mesajul Corect. Inclusiv cu masca pe figură. În numele Binelui Public. Științific, planificat. Dacă nu e Creștină, dreapta nu e.

Convergența de interese

Este o criză politică, nu medicală, fără predecent. China comunistă pseudo-capitalistă, cu interesele ei de dominație planetară, se întâlnește perfect în Criza Covid cu interesele stângii din Lumea Liberă. Globalistă, tot mai deschis anticapitalistă și antioccidentală, controlată de “socialiști democratici,” deci comuniști, având cvasi-monopol în mass-medii, prin cei ce le dețin și le conduc. Dornică fie să revină la putere dezintegrând dreapta, fie să rămână la putere dezintegrând orice urmă de dreapta. Inclusiv în România, unde PSD, în timpul guvernării Ponta, a dat jos steagul Uniunii Europene din Parlament și-a pus în loc steagul Chinei comuniste. Sigur, și dreapta este, adesea, magnifică, după formula unui scriitor cu multe cărți scrise, Ghislain de Diesbach: “În Franța avem două mari partide de stânga, dintre care unul se cheamă dreapta.”

Stânga a fost întotdeauna cameleonică, infiltrând orice partid, purtând orice mască, expert, îmbrăcând orice haină și confiscând orice temă, în funcție de interesele de etapă. Creștinism, familie, capitalism, democrație, anticorupție, patriotism, trecând prin naționalism turbat, care numai patriotism nu e, nu contează, voturi să iasă. Inclusiv în varianta reactualizată a “centrismului,” demascat memorabil de Ludwig von Mises drept “socialism în rate.” Mai nou, Nici-Nicism. Nici de stânga, nici de dreapta. Așa, ca Macronismul, cu fanii lui partinici românești, salvatori, incoruptibili, incocoșibili. Star Trek, frate!

Dreapta are linie politică, doctrină, nu ideologie. Politica de dreapta înseamnă Domnia Legii, nu Domnia oamenilor, nu “Stat de Drept,” ci Dreptatea Legii, democrație constituțională, capitalism, Patriotism, Creștinism. Deci Lumea Liberă. Occident. Civilizație. Tot ce urăște stânga, mondial. Și confiscă, în funcție de interesele de moment, purtând orice mască, îmbrăcând orice haină, spunând orice! Din Ură. Ideologic. Planetar. De la Moscova la Paris, de la Beijing la Bruxelles, de la Shanghai la Hollywoodul finanțat de decenii, masiv, de comuniști capitaliști chinezi. Sau din Shenzen în Silicon Valley și invers, cu tehno-miliardarii tehno-comuniști americani disperați după piața Chinei comuniste, care urăsc America așa cum a fost creată, urăsc capitalismul, urăsc Creștinismul. Urăsc Occidentul. Urăsc toată Lumea care este, încă, Liberă să nu fie de acord cu ei. Cu toată forța finaciar-mediatică de care dispun. Și dispun, nu glumă.

Un detaliu și despre Rusia putinistă, din perspectiva crezurilor. Pe Wikipedia, Rusia apare ca fiind 73% Creștină, date din 2017. “CIA World Factbook” spune cu totul altceva: Rusia. Țară din Asia Centrală. Religie: 15-20% ortodocși ruși. 10-15% musulmani. 2% alți creștini. Estimare din 2006. Cifrele ulterioare oferite de Moscova nu sunt considerate credibile. Interpretări răuvoitoare, desigur. Moscova rămâne “Noua Romă!” E în Axa Binelui, nu în cealaltă. Se știe. Da. Unde rămăseserăm?…

În Lumea Liberă, stânga acționează identic, oriunde. Disimularea intențiilor. Anihilare și Infiltrare. Anihilarea bunului-simț pentru a se infiltra peste tot, mizând tocmai pe bunul-simț al infiltraților.

Kim Philby, sinistru spion sovietic infiltrat in MI6

“Nu, imposibil. N-ar îndrăzni… Există limite! Sunt oameni de cuvânt, intelectuali, ne știm de-atâta timp. Cum să ne mintă în față? În halul ăsta? Exclus! Teoria conspirației!“ Se cheamă Lungul marș prin Instituții. Comunism clasic. Infiltrare masivă. Pe la noi s-a rezolvat de prin 1945. Mai din tată-n fiu, mai din ofițer în tehnocrat, mai din ilegalist în… “Du-te, dom’le, de-aicea!” Lasă că se duc ei, expert, mai la Viena, mai la Geneva, Paris, Berlin, pe unde există înțelegere. Sau vin, de nu te miri de unde, experți mult iubiți. Teoria conspirației? Nu, nu Teoria. Practica. Ei le-au creat pe amândouă. Pe una, pentru cealaltă. Vorba înțelepciunii populare: Teoria ca teoria, dar practica ne omoară. Așa este, ne omoară. La propriu. Expert, desigur. Negaționism? Termen pur comunist.

Dar… Sunt oameni de știință! Cum să facă așa ceva? De ce??? Sete de Putere (absolută), bani, glorie. Din frustrări, complexe și obsesii, vicii, orgolii și narcisism. Din invidie și ambiții. Dar, mai ales, din aroganța de-a se crede Infailibili. Considerând că Știința poate fi stăpână peste Natură. În plus, mulți au o vârstă. Și un Crez. Ideologic. Materialist-dialectic. Încă din anii ’60-’70. Acum ori niciodată. Scopul scuză mijloacele. Cu orice preț? O țară distrusă degeaba, și încă una, și încă una, și tot așa… Uaaaa! Se poate? Capitalismul în genunchi? Dreapta praf? Doar băgându-i în sperieți? E Visul de Aur!!! Merită!!! Au o vârstă, au discipoli, reputații de experți, “notorietate” media, cât să mai aștepte? Liber la Spaimă, deci! Diseminată “științific.” Experiență procedurală exista deja. Reagan a dărâmat URSS scăpând Occidentul de “Spaima de Bombă.” Atomică, evident. După ’89, comunismul infiltrat cultural în Occident s-a relansat imediat. Cu Spaima Ecologică.

Acuzând capitalismul de distrugerea Planetei prin “Încălzire Globală.” Invocând, fraudulos, “Știința.” Prin ONU, care a fost din start tribuna comunismului. Stalin a intrat în ONU cu trei țări: URSS, RSS Ucraineană, RSS Bielorusă. Trei voturi în Adunarea Generală plus drept de veto în Consiliul de Securitate. În 1971, Republica China, anticomunistă, membru fondator al ONU din 1945, când nu era, geografic, doar insula Taiwan, a fost dată afară prin votul Adunării Generale, la propunerea Albaniei comuniste. Și înlocuită cu China comunistă. Anterior, Henry Kissinger făcuse o vizită secretă la Beijing. După rocada de la ONU, Taipei-Beijing, Richard Nixon, consiliat de Kissinger, a mers și el în 1972 la Beijing, spre a oficializa “normalizarea relațiilor,” în lupta strategică împotriva URSS. Moscova și Beijingul deveniseră adversare, Mao respingând “destalinizarea” introdusă de Hrușciov.

ONU n-a fost niciodată pro-Occident, pro-capitalism. Agenda “Încălzirii Globale,” promovată prin ONU și rebotezată “Schimbare Climatică,” dat fiind că din 1998 temperatura globală măsurată din satelit nu mai crește, este anticapitalism. Interesele stângii occidentale, cap de afiș Al Gore, în convergență cu interesele stângii planetare. Prin Spaimă de moarte Climatică. Distrugerea planetei din “vina” industrializării capitaliste. Industrializarea comunistă chineză e în regulă, Acordul de la Paris nu penalizează Beijingul. Spaima Climatică a demonstrat că frauda științifică masivă, abil mediatizată, are impact. Dar capitalismul n-a fost îngenunchiat. Trebuia altceva. Exista. Două strategii deja “codificate” și validate. Trebuiau doar combinate. Cloward-Piven și Spaima Structurantă.

Nimic nu va mai fi ca înainte?

Se cheamă “Strategia Cloward-Piven” de la doi comuniști profesori de sociologie, soț și soție, care predau la Universitatea Columbia din New York, Facultatea de Asistență Socială (!), afiliată în 1940. Isteți ca un proverb. Planul lor din 1966 urmărea falimentarea administrațiilor locale prin supra-încărcarea cu cheltuieli a bugetelor sociale, forțând astfel Washingtonul să preia povara la nivel național, prin Bugetul Federal. Care urma să fie falimentat și el, iar pe ruinele capitalismului…

O schemă de naționalizare. Forțată, ca orice naționalizare. În epocă, imposibil de aplicat. Dar planul proverbialilor a fost remarcat de “cercurile progresiste,” prin creativitate. Cu salarii de profesori universitari la New York, pe viață, și pensii garantate, ce aveau de făcut? Planuri de distrugere a capitalismului. Din interior. Strategia Cloward-Piven a fost înțeleasă clar în esența ei.

Cheltuieli bugetare enorme > Faliment > Naționalizare. Magnifică secvență. Cheltuieli bugetare create artificial, desigur. Prin “Justiție socială.” Tinerii comuniști “Social Justice Warriors” de azi, Războinicii Justiție Sociale, mai mult tinere războinice, SJW, n-au apărut din nimic. Au apărut din Universități. Crescuți cu grijă din anii ’60, când California încă era capitalistă și bastion Republican. Prin “științe umaniste,” net superioare “științelor exacte,” care se ocupă cu adevărul. După cum vedeți, desigur, la Dr. Fauci, Dr. Tedros, Dr. Arafat, Dr. Streinu-Cercel, Dr. Rafila OMS, subaltern.

Frances Piven și Richard Cloward cu Presedintele Clinton

Prin “Justiție Socială” tip Cloward-Piven, răbdător aplicată, s-a ajuns la Criza economică din 2008. Cu o lege din 1977, dată sub Democratul Carter, activată apoi sub Democratul Clinton pentru a forța băncile să dea milioane de ipoteci si celor care nu-și puteau permite ratele. Just social. Pentru ca băncile să nu dea, totuși, faliment, ipotecile “toxice,” au fost cumpărate, just social, de două mari “entități financiare sponsorizate guvernamental,” Fannie Mae și Freddie Mac. Care le-au vândut “împachetate” în obligațiuni garantate de Stat. A fost omor pe ele, buluc, inclusiv Guverne străine. Fiind garantate de Bugetul American, obligațiunile, revândute în cascadă, au generat o enormă Bulă financiară.

Bula s-a spart în 2008. “The Fed,” banca centrală americană, a mărit dobânzile înainte de alegeri, asistații social care plăteau ipotecile “toxice” inclusiv din ajutorul de șomaj n-au mai putut plăti, iar “piramida” financiară așezată cu vârful în jos, ridicată pe acele ipoteci, s-a prăbușit. Gata! Crah!!! Bugetul American în budă, cu tot capitalismul mondial. Toate încercările Republicanilor de-a reforma Fannie Mae și Freddie Mac fuseseră blocate de Democrații din Congres. Dacă The Fed aștepta cu dobânzile câteva luni, până după alegeri, Obama nu ieșea Președinte.

Pentru “relansarea economiei” sub Obama, statul a intrat acționar majoritar pe la mari bănci, firme, General Motors, ce s-a putut. Nationalizare. Temporară, desigur. În 2020, la începutul Wuhanizării, și lui Trump i s-a recomandat, insistent, să naționalizeze transporturile aeriene. A refuzat. În opt ani de Obama, cheltuielile sociale de “relansare economică” au umflat deficitul bugetar la sume uluitoare. Democrata Nancy Pelosi, Președinta Camerei Reprezentanților, a promovat chiar conceputul de “FunEmployment.” De la “Unemployment,” șomaj, ha, ha, ce creativ!!! Deci “Șomaj Fun,” normal. Cu sume generoase, mai ales pentru “minorități,” care i-au convins pe mulți să nu-și mai caute de muncă, devenind asistați social profesioniști. Pentru și mai mult deficit bugetar. Cloward-Piven curat! Genial!!!

Izbânda din 2008 a satisfăcut, sigur. Totuși, capitalismul nu s-a prăbușit. Oamenii muncii tot au ieșit din case, la o muncă mai de jos, la un interviu de angajare, la o discuție cu banca pentru o finanțare. Cu tot “FunEmploymentul” oferit, proletarii plus țărănoii ăia, albi, cu fermele lor, care “se agață de Biblii și arme” (personale) cum îi lua la mișto Obama, tot nu înțeleg că la Stat e cel mai bine. Se încăpățânează cu privatul, cu exploatatorii. Cum ar fi, însă, cu economia blocată total, forțat? Vreo doi ani, să zicem?…

Da! Altfel s-ar aranja lucrurile, Cloward-Pivenist. Cheltuieli bugetare până la Lună! Faliment capitalist total, garantat! Naționalizareee!!! Yee-peeee!!! Comunism în America!!! Deci peste tot!!! În sfârșit!!! Dar cum? Ăăă? Panică! Vin Marțienii! Fugiți!!! Nu, prea de tot. Altceva.. Cu Încălzirea Globală n-a mers… A mai venit și Trump să relanseze capitalismul, care se târâia de opt ani cu frâna trasă de Obama, impozite, reglementări, deficit bugetar uriaș, deficit comercial uriaș cu China, magnific. Cum să… Panică… Spaimă… Ei, na.

Spaima Structurantă. Iat-o, prezentată la început de pandemie și de martie, pe site-ul revistei L’Express, de întâiul Președinte al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare, fost consilier al Președintelui Mitterand timp de un deceniu, 1981-1991, autor a peste 50 de cărți, editorialist. Doamnelor și domnilor, reputatul mega-socialist francez Jacques Attali:

Jacques Attali și Emmanuel Macron

“Istoria ne învață că omenirea nu evoluează semnificativ decât dacă îi este cu adevărat frică: atunci, își instalează mecanisme de apărare; uneori intolerabile (țapi ispășitori, totalitarisme); uneori futile (diversiuni); alteori eficiente (terapii, eliminând dacă e necesar toate principiile morale anterioare). Apoi, criza încheiată, transformă aceste mecanisme, spre a le face compatibile cu libertatea individuală, înscriindu-le într-o politică de sănătate democratică.

Pandemia care începe ar putea declanșa o astfel de spaimă structurantă.

Dacă va fi ceva mai gravă … va avea consecințe realmente planetare: economice (modelările sugerează… o scădere de 5% a PIB-ului mondial) și politice (din cauza riscului de contagiune, țările din Nord vor avea interesul să le ofere săracilor din Sud acces la medicamentele stocate doar pentru cei mai bogați)…

… Și chiar dacă… această criză nu este foarte gravă, va trebui… să tragem învățăminte, pentru ca până la următoarea, care va veni inevitabil, să avem mecanisme de prevenire și control, precum și logistica distribuirii echitabile a medicamentelor și vaccinurilor.

În acest scop, va trebui să avem o poliție mondială și un sistem de stocare mondial, deci de fiscalitate mondială. Vom ajunge astfel, mult mai iute decât exclusiv din rațiuni economice, să punem bazele unui veritabil Guvern Mondial. De altfel, veritabila edificare a Statului în Franța, în secolul al 17-lea, a început cu spitalul.”

Frère Jacques, chapeau et merci! And there you have it! Ideologul Jacques Attali, futurolog, super-greu al socialismului francez, scriind la început de pandemie și de mai, pentru l’Express. La început de mai 2009!!! 6 mai. Acum 11 ani!! La începutul precedentei pandemii, cea de gripă porcină. Când “carantinarea” Cloward-Piven nu a mers. Merge acum. Ideile esențiale nu dispar, în marea familie a stângii. “Nimic nu va mai fi ca înainte de pandemie.” Nu? Cuplând Spaimele Structurante. Asta e speranța ideologică a stângii. Sinceră. Întâi, victorii politice decisive pe bază de Covid-Criză. Apoi, cu toată viteza, înainte! Spre?… Ce au anunțat deja!!! Pe față! Și vor să ducă până la capăt, spre a distruge Capitalismul, Lumea Liberă.

“Noul Plan Verde” comunist al Alexandriei Ocasio-Cortez, devenit platforma politică a lui Joe Biden, pentru “Administrația Harris,” odată ce Kamala îl va fi înlocuit pe Joe, repejor. Și America va fi primit o Președintă comunistă. Planurile Ursulei von der Leyen, Președinta UE, din dreapta care e stânga, de dezindustrializare “Verde” a UE, de impus total odată ce stânga va fi dezintegrat dreapta, asigurându-și monopolul politic vest-european, inclusiv prin reintegrarea politică a Marii Britanii în UE. Permanentizarea la putere a stângii prin schimbarea legilor electorale, astfel încât stânga să nu mai poată pierde majoritatea. Nancy Pelosi, președinta Democrată a Camerei, are pregătită legea schimbării din temelii a sistemului electoral american, gata să fie introdusă din prima zi a noului Congres. Cam asta ar fi, ideologic, năzuința.

Ursula von der Leyen

De ce doamnă, de ce domnule?

Spaima Structurantă Ecologică s-a transformat deja în legi urmărind eliminarea carburanților fosili, pentru distrugerea bazei energetice a Occidentului. Prin masivă fraudă științifică, patronată de ONU. Încălzirea Globală nu există, din 1998 temperatura globală nu mai crește. “Emisiile de carbon” din carburanți sunt emisii de dioxid de carbon, gaz, nu “cărbune.” Dioxidul de carbon nu este un poluant! Este temelia vieții!!! Fără dioxid de carbon nu există plante, deci viață pe Pământ!!! Inspăimântare mizerabilă prin falsuri, predicții aberante și limbaj mincinos, înșelător.

Exact la fel a fost creată și Spaima de Covid. Prin OMS, agenție a ONU. Fraudă științifică, date false, predicții aberante, termeni înșelători meniți să înspăimânte. Cu mijloace fără precedent de “viralizare” mediatică. Golirea orașelor prin pușcăria la domiciliu a “carantinării” a fost salutată imediat drept un mare progres ecologic!!! Joncțiunea Spaimelor: Covidism și Ecologism. Ideologie. Anticapitalism. Spre a-l elimina mai întâi pe Trump, prin fraudă permisă de Spaima de Covid: în jur de 40% vot poștal, dublu față de 2016! Donald Trump, singurul Lider al Lumii Libere clar victorios împotriva demenței ideologice, călcând stânga pe toate cozile. Prin libertatea morală a capitalismului, aplicată victorios și de Thatcher și de Reagan contra comunismului. Roșu, verde, roz și de orice culoare.

Cloward și Piven nu se puteau gândi la așa ceva, în vremuri când epidemiile veneau, cu suferință, cu mortalitate, dar treceau fără panică. Făcând parte din viață, care mergea înainte. “Așa era pe atunci, cu proști. Noi suntem Experți! Schemă nouă. Reflectorul pe Covid. Covidu’ să nu mai facă parte din viață!!! Doamne ajută! Vrem! Sigur! Cum facem? Staaați! Și mai tare! Nici o viroză să nu mai facă parte din viață!!! Meserieee!!! Zi, tu, Pătrățel, cum, cum? Staaați! Fiți atenți: Maxim!!! Moartea să nu mai facă parte din viață!!! Viitor mai de Aur decât ăsta ce vreți? Bineee băăă! Marfăăă!!! Dar, totuși, cum facem? Eah. Nu-i mare lucru. Pușcărie la domiciliu vreo doi ani, așa, și se rezolvă. Carantinare. Ăăăăă… Păi, bre, stai un pic… Nu se alege praful? Ha! Auzi la ei! Sigur că se alege, frate, cum să nu se aleagă! De tot! Da’ merită!!! Viață fără moarte! Vă dați seama?”

Sigur. E ceea ce spunea Chantal Delsol despre influenții gânditori ai stângii. “Au dat Eternitatea pe Imortalitate.” În mințile lor rătăcite. Și de vreun secol și mai bine tot vând tâmpenia asta și la alții. Că e posibil, prin Știință. Chantal Delsol, creștină, căsătorită, mamă, scriitoare, editorialistă, profesor universitar de filozofie. De dreapta.

Spaimă Structurantă + Cloward-Piven + Ecologism. Amanta lu’ dom’ profesor Ferguson, Profet al Spaimei, ecologistă turbată, Științe Politice, casă de 1.900.000 de sterline, comunistă. Cuplată cu Profetu’ pe un site de fani Justiție Socială. Nea Fauci, Profet al Spaimei, cu reașezarea pe baze noi prin ONU și “Băgați mare, tată, pe Tinder! Distanțarea socială e pentru fraieri! ” Tedros, Profet al Spaimei, comunist din Etiopia, șef la OMS. Nu cade fisa? Sigur, poate e fisa de o sută de lei, fâl-fâl, în casa liftului, după posibilități, dar tot mai cade și ea. Hmm. Cum era cocktailul ăla? Marxism-leninism plus… ăăă… nggg… depravare ceva? Tot nimic? “Welcome to the Revolution?” Din anii ’60 și până azi, fir roșu călăuzitor? Prin Universități? Din Expert în Expert? Nealeși de nimeni prin vot. De ce se întâmplă tot ce ni se întâmplă? Doamnă? Domnule? De la niște Profeți ai Spaimei, toți niște comun… Nu? Ei, atunci, asta e.

Sir Isaac Newton a scris mai mult despre Creștinism și Dumnezeu decât despre știință, iar despre știință a tot scris, Slavă Domnului! A creat, practic, Fizica! Newtoniană, da. Până la el ce era? A schimbat lumea. În Bine. Din temelii. Cu mijloacele pe care le avea. Și ce-avea? Un pom, un măr și mintea ce-i fusese dăruită, de care nu și-a bătut joc. Fiincă avea Lumina. Adevărul. Ni le-a dăruit apoi și nouă, tuturor. “Dacă am văzut mai departe, a fost pentru că am stat pe umeri de Uriași” spunea el, plecându-se în fața geniului celor de dinainte. În fireasca succesiune a vieții, a Spiritului: “Cei ce au fost, cei care sunt, cei ce vor fi.” A cunoașterii dobândite cu trudă și dăruite în continuare, lămurită, în curgerea ei naturală, prin Crezul Civilizației, al Libertății. Creștinismul.

Diametral opus stângii Profeților “științifici”: “Uriași? Ha! Niște boi. Lumea începe cu Noi. Revoluționar! Ia, hai, la ghilotină.” Prima metodă mecanizată de masacrare, oferită Revoluției Franceze, anticreștină, de medicul Joseph-Ignace Guillotin, mason și om de știință revoluționar. Medical. În loc de Uriași, umeri științifici de Wuhaniști. Până la ei, numai proști. Da’ numa’. Cretini absoluți. De peste 160 de ani. “Aveți încredere în Știință! Știința!!!” Exact. Știința îi contrazice. Iar ei o compromit ca s-o distrugă, subordonând-o Ideologiei.

Revoluția Franceză – Ghilotinarea Mariei Antoaneta

“Viitor de Aur! Garantat!” L-au văzut? Au constatat ei, empiric, științific, cât e de Aur? Cât de Aur e? Cât e de Viitor? De câte ori se-apucă să-l clădească, Ideologic, se alege praful. Oriunde. Înapoi la sclavagism. Maxim’ feudalism. Cu Internet, normal. Asta da probă științifică, empirică, tată! Beton! De câte ori ajung să construiască socialismul, singura formă posibilă de comunism, se alege praful. Peste tot!!! Matematic!!!

Uite acuma: Venezuela. Un pic mai încolo, Nicaragua. De Cuba, ce să mai vorbim? Margaret Thatcher: “Socialismul rămâne mereu fără banii altora.” Nu există model unic, același calapod pentru toți, în servitute, ca la comuniști. Există doar Adevărurile Absolute, care să ne călăuzească, în Libertate. Unice. Îndelung verificate. Nu minciuna “adevărurilor relative.” A dărâmării a tot ce a fost bun, de dragul a tot ce nu poate fi, dar pare obligatoriu.

De pildă, prăbușind economia, carantinare după carantinare, încărcând Bugetul cu cheltuieli, până crapă. Gata! Faliment. Naționalizare. Poate se oferă cineva să ajute. Mai din Est? Îndepărtat? Sud-est? Trebuie, altă cale nu-i! Comunism. Resurse dirijate “științific” spre “domeniile esențiale.” Prin profesiile esențiale. De oamenii esențiali. Nealeși de nimeni prin vot. Cloward-Piven + Spaimă Structurantă + Covidism + Ecologism. Aur, frate! Game over. “De ce nu l-au încercat întâi pe șoareci, în mor…”

L-au încercat pe oameni. Și-l tot încearcă. Se alege praful, de fiecare dată. Iar lecția tot nu se învață. E mereu uitată, prin amnezie atent indusă “științific,” corect politic, educațional. Asta e. Trebuie să alegem. E greu, greșeala pândește la tot pasul. Ispita e mare. “Las’ că o dată nu se pune. Merge. Un Jaf ca lumea și gata. Oameni suntem. După aia ne oprim. Bine, și-o crimă, două, ca să meargă jaful uns.” Spre exemplu, viețile unei țări întregi, jefuite “științific.” Altfel cum? Ne fură viețile. Prin Spaimă Structurantă. Invocând “Știința,” firește. Creștinismul a creat Știința, pe bază de Adevăr, prin oamenii Bisericii, care au impus metoda științifică. Buchisind cărțile din bibliotecile mânăstirilor din Vest. „Caută și vei afla”. Toate cele Zece Porunci interzic comunismul. Toată stânga e comunistă.

Viitorul nu e deloc fix, încremenit, ca în dogma comunistă. De parcă ar avea mașina timpului, l-au văzut și s-au întors cu poze și cu planuri. Ba nu, cu video, fără video nu mai merge. E o idee esențială în gândirea de dreapta: Dacă putem fi siguri de ceva pe lumea asta, putem fi siguri de schimbare. Nimic nu e veșnic, nimic nu stă pe loc, nici Clima, nici nimic. Schimbarea e permanentă. “Schimbare, schimbare!!!” Absolut. Sigur! De care? În rău sau în bine? Că e mereu de două feluri, schimbarea. În rău sau în bine. “Fără mașina timpului, de unde știm că nu greșim?” Știm. Avem întelepciunea, experiența, Știința. Adevărurile celor care au fost și ne-au adus până aici, în Civilizație, în Libertate, pe umerii lor, cu sacrificiile și Credința lor. Cei care au fost, pentru cei ce sunt și cei ce vor veni. Deloc revoluționar. Deloc carantinal. Doar rațional. Cu probe, nu cu ficțiuni.

… Comunism, în zbor! Cutezător?

Sigur că nu se vor opri singuri. Până la noi ordine de la OMS, trebuie să-i dea înainte, împingând lucrurile, expert, spre noi „carantinări.” Izbind în capitalism, izbind electoral în dreapta politică … Fiindcă știu ce au făcut. O țară distrusă, și încă una, și încă una, și tot așa… În Lumea Liberă. Prin Zero Știință, dar invocând știința. Evident, mai știu ceva. Parlamentarii au și avantajul imunității, de pildă.

Moral, riscă să fie acuzați că:
Sunt vinovați de Înaltă Trădare fiindcă au subordonat interesele țării, viețile oamenilor, unui organism politic supra-statal, OMS, controlat din 2006 de China comunistă, ostilă Lumii Libere. Legal?

Moral, riscă să fie acuzați că:
Sunt vinovați de crimă în serie fiindcă au împiedicat conștient, premeditat, cu consecințe știute dinainte, accesul liber al cetățenilor la rețeaua medicală, prin restricții și înspăimântare, și au făcut posibilă degradarea gravă a sănătății oamenilor, fizică și psihică, prin izolare forțată. Legal?

Moral, riscă să fie acuzați că:
Sunt vinovați de subminarea economiei fiindcă doar ei, experți guvernamentali, au înspăimântat și convins politicienii că UNICA soluție era interzicerea activităților “neesențiale.” Lovind în primul rând, sălbatic, în firmele mici și mijlocii, în “clasa de mijloc,” care reprezintă, pretutindeni, baza economiei libere. Și este electoratul de bază al dreptei. Ce coincidență. Și ce posibile avantaje politice fascinante, în țări cu guvernări “de dreapta.” Care merită pedepsite. Moral? Legal?

America lui Trump, de pildă. Care continuă, cu enorm succes, politica lui Ronald Reagan, de care stânga credea că a scăpat definitiv. Trump care, din 2015, de când și-a anunțat candidatura, a spus că va elimina politicile americane aberante care au permis Chinei comuniste să devină o amenințare pentru întreaga Lume Liberă. Și s-a apucat de treabă. Supus neîntrerupt, timp de cinci ani, celei mai mizerabile campanii politico-mediatice de demolare din istoria mizeriei morale. Bazată exclusiv pe minciuni scandaloase. Pentru care au primit Premiul Pulitzer! Cum cine?

Apoi, Marea Britanie, unde Consevatorii și electoratul lor trebuie dublu pedepsiți. Pentru că au îndrăznit să dea jos stânga în 2010 și de-atunci tot câștigă alegeri. Și pentru cumplita sfidare de-a ieși, prin Brexit, din Uniunea Europeană Politică, dominată categoric de stânga. UE pe care Ursula von der Leyen, din dreapta care e stânga, ar vrea s-o lase, ecologic, fără motoare cu ardere internă. Sigur, “fără” pentru popor, nu pentru Eurocrați, ei pot să-și care bicicletele în limuzină, iaht, avion privat etc.

Mai știți vreuna? Vreo țară momentan fără stânga, oficial, la putere? Într-o zonă de maxim interes strategic? Din NATO și din UE? Mai la margine, așa. Foarte interesantă pentru toate dictaturile cu mega-ambiții globale, regionale, nu contează, văd ei cum se înțeleg. Numai “Moarte Occidentului” să fie. Dictaturi extrem de “stânga-friendly?”

Capitalismul chinez

Politic, există o clară convergență de interese între stânga occidentală “Woke,” virulent anticapitalistă, și comunismul “capitalist” chinez, virulent împotriva Lumii Libere. Miliardari comuniști “capitaliști” există în multe locuri. România nu face excepție. Ideologic, sunt total pe aceeași pagină: relativism moral. “Scopul scuză mijloacele.” Câtă vreme Lumea Liberă există prin capitalism, e răul absolut. Să nu mai existe! Distrugând, politic, dreapta. Prin orice mijloace. De pildă, fraudă electorală fără precedent, cu zeci de milioane de voturi prin corespondență distribuite cu ocazia Covid. La pachet cu prăbușire economică. Prin spaimă fabricată.

“Viralizată” apoi planetar de televiziunile, presa și rețelele “sociale” americane, cu influență zdrobitoare, devenite “surse de referință,” adesea unice, pentru jurnalismul din alte țări. Inclusiv pentru România. Masiv. Jurnalismul Spaimei, mituit de la Buget cu vreo 40 de milioane de euro, ca să susțină covid-dictatura.

În proporție de peste 90%, televiziunile și presa “de referință” din America sunt dominate de personalități de stânga, după propriile declarații. Secția de Propagandă a Partidului Democrat. Cum puteți să tot vedeți, cu condiția să vreți. Partidul Democrat e dominat de comuniștii “Woke,” militând pentru “socialism democratic.” Termen luat direct din “Manifestul partidului comunist.”

Rețelele “sociale” cenzurează masiv, brutal, opiniile de dreapta și promovează masiv opiniile de stânga. Sunt controlate de miliardari capitaliști americani care urăsc capitalismul. Sigur, mulți sunt masiv subvenționați bugetar, grație politicilor de stânga. Tehno-comuniști “Woke,” ca prin mai toată industria IT din “Silicon Valley.”

Convergență? Interese comune dictaturi-stânga occidentală? N-are cum! Așa este, nu are, varianta B. Varianta A: Are. Prin mită masivă, abia deghizată. Ca la Bill și Hilara Clinton, sau ca la Joe Biden, Fiul și Familia. Implicați în cazuri de corupție sinistră, efectiv vânzare de țară, “pay for play,” contra sume enorme, în beneficiul Chinei comuniste și al Rusiei putiniste. Soldate inclusiv cu transferuri masive de tehnologie militară către Beijing (cazul Loral) sau cu vânzarea a 20% din rezervele americane de uraniu către Moscova (cazul Uranium One).

Cazuri blocate în justiție de oameni promovați sub Clinton și Obama. Bill, Hilara, Barack, Michelle: toți patru, avocați. Bill și Barack: câte opt ani la Casa Albă. Timp berechet de plasat oameni în poziții-cheie. În primul rând, Justiție, Servicii. Dar și în mass-medile “de referință,” care trec cu vederea cazurile respective. Prin foști acoliți guvernamentali de nădejde, ca George Stephanopoulos, Van Jones, Donna Brazile, James Clapper, John Brennan… Plus mulți alții.

“La pușcărie” a fost o scandare constantă în campania din 2016, adresată Hilarei (prin toată cariera) Clinton. La mitingurile masive ale lui Trump, desigur. Hilara strângea un public de vreo cinci microbuze, nu mai mult. În 2020, prin Wuhanizare, campania s-a întrerupt. Trump făcea săli arhipline, cu mii de oameni rămași afară. Joe Biden, nu. Cu pandemia, avantaj Joe.

Trump a reluat, apoi, mitingurile. Din nou, săli și hangare arhipline. Sondajele au tot spus că va pierde. La fel au spus și în 2016. S-a demonstrat că se bazau pe eșantioane selectate părtinitor, în favoarea Hilarei. La fel s-a întâmplat și acum, cu Biden. Doar câteva firme de sondaje l-au dat câștigător pe Trump. Îl dăduseră câștigător și acum patru ani și nu s-au înșelat. Profesioniștii lor vorbesc de un fenomen prezent și în Marea Britanie – publicul de dreapta evită răspunsurile la sondaje. Oamenii se tem de represalii, cu date care ajung pe rețelele sociale și sunt folosite la demonizarea alegătorilor dreptei.

Unul din experții care a identificat sprijinul masiv pentru Trump în 2016 a explicat cum a reușit să treacă de reticențele “dreptei tăcute,” în atmosfera de persecuție publică efectiv stalinistă, tip “tribunalul poporului,” creată de tehno-comunism. La întrebarea directă “cu cine veți vota” i se răspundea: “nu știu.” Întreba, atunci, dacă vecinii s-au hotărât. “Aaa, votează cu Trump! “ Câți dintre ei? “Aproape toți.” De unde știți? “Au curtea plină de pancarte. Au steagul american pe catarg. Unii ne-au și spus.” Restul firmelor de sondaje fie n-au pus aceste întrebări, fie n-au folosit răspunsurile.

Spre a da impresia victoriei sigure a lui Hillary. Sau a lui Biden. Sondajele ca armă politică. Folosite pentru a schimba percepțiile publicului, nu pentru a-l informa. Instrumente de “suprimare a votului,” descurajând alegătorii de dreapta. Grație lui Trump, campania mediatică a eșuat și-n 2016 și în 2020. În loc de “Valul Democrat” al electoratului stângii, dat ca sigur de televiziuni, a fost de două ori “Valul Republican,”. Și a câștigat Biden? La televizor, sigur că da!

Au dat în Donald Trump cu tot ce au putut, cu toate minciunile pe care le-au putut inventa. Timp de cinci ani. A rezistat. A câștigat. A mers mai departe, cu Credință. Bătându-se fără încetare pentru America așa cum a fost ea creată, Țara Libertății, Creștină, “Land of the Free, Home of the Brave,” pe care Donald Trump o iubește cu pasiune și devotament și care îi răspunde la fel. America Declarației de Independență și a Constituției. America MAJORITARĂ, așa cum a demonstrat Trump în 2016. În 2020 a devenit minoritară? Iar Joe Biden, aproape fără campanie, a convins mai mulți alegători? Cu un program politic comunist, anti-America?

“We Love You! We Love You! We Love You!” Nici un Președinte american n-a avut parte de asemenea scandări din zeci de mii de glasuri de oameni veniți, pe cheltuiala lor, să-și arate, la reluarea campaniei, sprijinul și afecțiunea pentru omul care conduce țara, să-și arate patriotismul, dragostea pentru Imnul Național și Drapelul Americii. Nu batjocura și ura față de Imn și Drapel, promovate, constant, de Democrați. Nici un Președinte american, vreodată, n-a atras în săli, în arene de sport, în hangare, pe aeroporturi, asemenea mulțimi, cu un asemenea entuziasm. Credeți că Trump și America americană au pierdut? Indiferent câte înscenări electorale prezintă televiziunile stângii.

We love you! We love you!

Toate acuzațiile care i s-au adus lui Trump s-au dovedit a fi falsuri, înscenări penibile. Toate. Ancheta Muller, legată de “conspirația” dintre Trump și Putin: nimic. Tentativa de demitere sub acuzația de trafic de influență si abuz de putere: nimic. Dar Trump a avut parte de peste 90% știri negative de când și-a anunțat candidatura, în 2015!!! Ura de Trump a fost canalizată mediatic, constant, spre revolte de stradă, culminând cu violențele din timpul pandemiei.

Black Lives Matter, organizație marxistă înființată din liceu de o tânără lesbiană de culoare cu prietenele ei. Program: eliminarea rasismului prin comunism. Concret: incendieri și distrugeri de magazine, firme și clădiri, în numele “Justiției Sociale”. Distanțarea socială, „carantinarea”, n-au mai contat. Catastrofe urbane nu doar tolerate, ci încurajate de guvernanțiii locali Democrați. Spre a crea iluzia revoltei de masă împotriva unui Președinte “unanim detestat.” Acum, mass-mediile încearcă să creeze iluzia entuziasmului electoral masiv pentru Biden și programul lui politic comunist.

La mitinguri, Trump a vorbit despre enormul scandal cu șpăgile recoltate de familia lui Joe Biden din Ucraina, din China comunistă, șpăgi din care Joe iși lua partea grasă. A vorbit de luni de zile despre enorma fraudă cu voturi prin corespondență care se pregătea. Televiziunile considerate “de referință” și în România, în frunte cu CNN și MSNBC, își întrerupeau transmisiile, săreau peste subiect, își băteau joc de Președintele Trump. Rețelele “sociale” blocau pe ruptelea, cum fac și acum. COVID-19 nu este o criză medicală fără precedent. E o criză politică fără precedent a Occidentului, a Lumii Libere. Cu epicentrul în Statele Unite.

Bazată pe o panică mondială creată prin pseudo-știință, cu mijloace de “viralizare” fără precedent. Experții medicali guvernamentali aliniați la linia OMS și Jurnalismul Spaimei sunt vinovați moral. Legal? Trăiți zi de zi cu consecințele aberante ale făcăturii, dar parcă tot nu credeți. Imposibil! Cum să facă așa ceva? … În halul ăsta? ?… Acum, că știți contextul, să vedem ce urmează. Trump nu e nici pe departe “Idiotul Portocaliu la Păr” din mizeriile de “gaguri” de la “Saturday Night Live.” Absolut deloc. Și da: România este, încă, Occident.

(va urma)

Prima parte aici

A doua parte aici

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici