De la „Mihaela, dragostea mea”, la „Biden, dragostea mea”, nu e decât un pas. Un pas mic, în gol, pentru candidatul Joe, dar uriaș pentru America și Civilizație.

Al doilea Gettysburg

În a doua dezbatere prezidențială, candidatul Biden, acuzându-l pe Presedinte de rasism, l-a numit sarcastic „Abraham Lincoln”:

-„Acest Abraham Lincoln este cel mai rasist președinte din istoria noastră.”, a spus Biden

-„Ai făcut referire la Abraham Lincoln, asta de unde a venit?”, a întrebat Trump

-„Ai spus că ești Abraham Lincoln”, a replicat ironic Biden, mințind.

-„Nu, nu. Am spus că nimeni de la Abraham Lincoln încoace n-a făcut pentru comunitatea neagră cât am făcut eu. N-am spus că sunt Abraham Lincoln. Am spus că nimeni de la Araham Lincoln nu a făcut ce am făcut eu pentru comunitatea neagră.”, a repetat Trump, explicând și la ce se referă, la ce a făcut, și chiar a făcut, pentru negrii americani. Comunitatea negrilor americani i-a dat dreptate votându-l în 2020 în procent mai mare decât în 2016. Până și New York Times a recunoscut. De 60 de ani n-a mai avut America un președinte republican atât de „incluziv”: toate minoritățile rasiale-neagră, hispanică, asiatică și amerindiana-au votat anul acesta cu Donald Trump în procente substanțial mai mari decât prima dată.

Nu, actualul Președintele al Americii n-a pretins niciodată că este Abraham Lincoln. Dar ironia istoriei face ca tocmai adversarii care-l acuzau de acest lucru să-l fi împins spre asumarea unui rol similar cu al lui Lincoln, acum 160 de ani: să încerce să salveze America și constituția de la descompunere. De la descompunerea la care Stânga americană lucrează de o sută de ani, și pe care candidatul Obama a anunțat-o în campania 2008 sub numele de transformarea fundamentală a Americii. Această este miza acestor alegeri.

Ce se întâmplă acum în America nu este o bătălie electorală ca oricare alta. Ca importanță este echivalentul bătăliei de la Gettysburg. Diferența fiind că Noul Război Civil declanșat de anti-America Partidului Democrat e mai amplu, mai complex și mai pervers decât primul. Iar în joc nu mai este doar soarta Americii.

Război hibrid, foarte hibrid

Dacă n-ați înțeles ce înseamnă, acum aveți ocazia. Se întâmplă în America. Nu este doar război electoral, ideologic, cultural și, pe alocuri, terorist (Antifa, BLM, woke). Este și psihologic, mediatic, tehnologic, financiar. Actuala bătălie electorală se poartă pe mai multe planuri decât pare. Iar Donald Trump și oamenii lui nu au încotro, trebuie să meargă până la capăt, dacă vor să-și păstreze republica, democrația și constituția.

Vestea bună este că Președintele și echipa lui vor și o pot face. Înțeleg adversarul și cunosc planul anti-Americii „democrate”. Adversarii nu se ascund. În august au publicat faza pre- și postelectorală deghizată sub numele de „Preventing a Disrupted Presidential Election and Transition”. Chris Farrel, fost ofițer de contrainformații, actualmente director al Investigations & Research for Judicial Watch, l-a analizat și explicat pentru public pe pagina Gatestone Institute aici, aici și aici.

Vestea și mai bună este că planul de suprimare (psihologică) a voturilor republicane n-a reușit. Americanii de bun simț, suporterii lui Donald Trump, nu s-au lăsat intimidați sau descurajați, dimpotrivă. La vot valul n-a fost albastru (blue wave, culoarea democraților), ci roșu (red wave, culoarea republicanilor). Și totuși ar fi pierdut alegerile inclusiv în state republicane? Really?

Ce vedeți acum este o farsă. Culmea, anunțată public, din timp, de democrați. Continuarea farsei legale, aritmetice, statistice și propagandistice din ultimii patru ani. Pe care președintele Trump și echipa lui au demascat-o rând pe rând. Greu, dar au făcut-o. Sunt obligați să o facă încă o dată. Numai că farsa curentă este mai complexă, iar bătălia mai grea decât cele câștigate până acum. Este, literalmente, pe viața și pe moartea democrației americane. Este lovitura de stat. Asta este vestea proastă: Noul Gettysburg (ah, tot Pennsylvania) e mai complicat decât primul și adversarii aparent mai puternici.

Partidul Democrat plus Big Media, Big Tech, Big Money

Adversarul lui Trump nu e Biden. Adversarii lui sunt Partidul Democrat alături de acei republicani doar cu numele [RINOs] tip Christie; Rubio, Romney, Cindy McCain (care a făcut campanie cu și pentru Biden), senatorul Pat Toomey (Pensylvania; care nu vede nimic in neregula, nu e frauda, si daca este, nu conteaza); deputatul Adam Kinzinger (care a declarat ce spune Trump e o nebunie).
Sunt jumătate din judecătorii Curții Supreme, printre ei unii conservatori doar cu numele, inclusiv presedintele Curții. – unde „conservator” vine de la conservarea Constituției.
Sunt aparatul birocratic și bună parte din cel judiciar federal sau din state-cheie precum Pennsylvania, Michigan, Wisconsin Arizona, Georgia, unde frauda electorală este în plină desfășurare. Sunt oamenii lăsați în urmă de Obama. Deep state-ul care-l urăște pe Trump și America.
Și sunt milioanele de imigranți ilegali din districtele și orașele „sanctuar”, democrate, care nu au drept de vot, dar acolo unde guvernează democrații nu contează, Biden să iasă.
În fine, dar nu în ultimul rând, Donald Trump are împotriva lui cei trei „B”: Big Media, Big Tech, Big Money. De Stânga. Marii sponsorii și artizani ai anti-Americii.

Ce fac toți, uniți de ură față de Donald Trump și dispreț față de poporul lor, nu este o fraudă electorală obișnuită, ci o lovitură de stat de o anvergură metodologică și funcțională fără precedent. Pentru că și miza e mare: distrugerea democrației americane.

Frauda electorală singură îmbracă forme mai complexe și mai perverse decât se înțelege. Vorbim de schimbări progresive sau rapide ale normelor electorale privind identitatea votanților, felul votului (absentee voting și in-mail voting, trăiască Covid-19 ), data la care se închide votarea sau înregistrează voturile prin corespondență, felul în care se face numărarea și verificare voturilor sau a identității alegătorilor, interdicția observatorilor republicani sau desemnarea electorilor, etc. Vorbim de schimbări făcute de autorități executive sau judiciare statale, de stânga, care încalcă legile federale electorale sau constituția americană, inclusiv pe cele care privesc separația, limitele și echilibrul puterilor statului – unele din aceste schimbări au fost operate de executivul sau judiciarul statal, deși erau de competența adunărilor legislative. (Credeați că PSD sau Dragnea au inventat frauda electorală? Că numai în România există stat paralel și lovituri de stat constituționale? Ca cea din 2012 din care nu ne-am mai revenit niciodată, iată? Și nu se știe dacă ne mai revenim vreodată?)

La toate acestea se adaugă un asalt mediatic și psihologic conjugat. Mințind, falsificând date sau Informații și suprimând accesul publicului la cele reale – inclusiv la cele oficiale sau dinspre Casa Albă -, Stânga americană manipulează percepția publică de ani. Acum o face astfel încât să facă plauzibilă victoria candidatului Biden, să ascundă frauda electorală masivă, și să proiecteze asupra președintelui Trump responsabilitatea pentru ce fac ei de fapt: America praf; lovitură de stat. Cu alte cuvinte, vechea zicală „nu contează cine și ce votează, ci cine numără voturile” s-a transformat pe moment în „nu contează ce și cum s-a votat, ci ce și cum spun Big Media că s-a votat”. Observați, vă rog, că Big Media, nu autoritățile electorale stabilesc, mai nou, câstigatorii. Big Media, cu sondajele lor magistral (adică deliberat) greșite an de an, rundă după rundă electorală.

Deci, Big Media, care știm sau ar trebui să știm că mint cum respiră, au devenit, în afara legilor și constituției, a patra putere în stat. Iar ce fac acum este că încearcă să anuleze efectele votului real și legal. Adică democrația americană. Pentru că în mintea lor așa ar urma să funcționeze America „transformată fundamental” de Stânga: cele trei ramuri clasice ale guvernării ar fi doar fațada pentru un stat paralel cu constituția, mai exact pentru o nouă formă de guvernare cu patru ramuri autodesemnate: Partidul Neocomunist American (așa-zis democrat) și cei trei B. Ca-n China, da.

Transformarea fundamentala

Va reuși lovitura?

Publicul vrăjit metodic de Big Media crede că da. A fost bine condiționat ca să nu înțeleagă farsa. Establishmentul republican sparge rândurile. Iar n-au înțeles de partea cui le e locul. Iar cred că așa își vor scăpa personal pielea și poate data viitoare… Lași…

Publicul nevrăjit sau desvrăjit e de altă părere, pentru că înțelege, la fel ca Donald Trump și oamenii lui, metodologia, obiectivele și miza adversarilor. După lege și regula jocului constituțional, Trump a câștigat. După lege și regula jocului. Pentru tribul Stângii legea nu contează și singura regulă în lupta pentru putere este că nu există reguli. De aceea bătălia pentru America se poartă in continuare cu avocați, în instanțele de judecată, în mass-media împotriva Big Media, pe străzi sau în secțiile de votare, cu ajutorul segmentului proamerican al forțelor de ordine și al poporului american. Cum se va termina? Nu știți? Chiar credeți că Donald Trump va ceda fără luptă? Până la capăt? Credeți că pentru el o face? Chiar credeți că-și va abandona țara pe mâna ăstora? Dacă nu știți, keep the faith și aveți răbdare. Deocamdată Big Media l-a declarat deja învingător pe Biden-dragostea-mea. Pentru că, nu-i așa, Big Media a devenit prima și cea mai importantă putere în stat… transformarea fundamentală… they wish!