Minciuna e Adevăr. Demența e Sănătate Mintală. Răul e Bine.
(stânga, chintesență)

Până în anii ’80 ai secolului trecut, tabăra capitulării Civilizației, deci a Occidentului, infiltrată adănc în inima Civilizației, avertiza pe nenumărate voci universitaro-mediatico-politice asupra “nebuniei” unei ofensive, chiar și numai economice, împotriva Moscovei. Dacă URSS era împinsă cu spatele la zid, urma holocaustul atomic.

Stânga “democratică,” butonată de KGB, a scos milioane de oameni în stradă, cu cereri isterice de dezarmare unilaterală a Vestului, spre a le demonstra sovieticilor că n-au de ce se teme. Cu Vestul dezarmat, Moscova urma, firește, să se dezarmeze şi ea, în calitate de campioană autodeclarată a păcii mondiale. Nu?

Asemănările cu împăciuitorismul post-modern sunt frapante. Dar, spre deosebire de anii ’80, situaţia e mai grea. Cu mult mai grea. Spaima paralizantă de bomba atomică a fost recuperată creator de comunismul reinventat, infiltrat adânc în Occident. Acum e și virusologică. După ce n-a putut să fie doar climatică. Treimea Spaimei. Da, sfântă pentru stânga. Invocând “Știința”. Prin minciună, declarată adevăr. Deci prin relativism moral. Furt, crimă? Nu întârzie niciodată. Spre binele nostru, al tuturor.

Spre deosebire de spaimele nuclearo-climatice, cea virusologică a reușit, pentru prima dată în istorie, să pună Civilizația în genuchi. A convins-o, pe timp de pace nu de război, multimediatic și emoțional nu rațional, cu zero justificare științifică, să îmbrățișeze cu disperare dictatura. Renunțând fără crâcnire la Libertatea câștigată cu fluvii de sânge, timp de generații. Civilizația, deci Occidentul. Cum a fost posibil? Amnezie geopolitică. Indusă politico-universitaro-mediatic. Cultural comunist. “Woke”. Și da, România este, încă, Occident.

Politica bunului-simț

“Let’s Make America Great Again” a fost, în 1980, primul slogan de enorm succes al lui Ronald Reagan, din prima cursă prezidențială câștigată, categoric, de viitorul demolator al Imperiului Răului. O victorie năucitoare pentru presă, televiziuni și “experții” politici americani, care îi dăduseră fix zero șanse lui Reagan. Descris de “elita” universitaro-mediatico-politică – și pe atunci furibund de stânga, mereu îngăduitoare cu dictatura – drept ignorant, incompetent, impostor, instabil, agresiv, un actoraș iresponsabil care va declanșa apocalipsa atomică din idioțenie criminală. Sună cunoscut? Singurul “compliment” pe care i l-au adresat lui Reagan: “nătărău amabil”. Atât. După al doilea mandat, însă, câștigat triumfal în 1984, cu cel mai zdrobitor scor din istoria politicii americane: 49 de state din 50!!!, Ronald Reagan a intrat în lista, extrem de scurtă și extrem de selectă, a Președinților americani care au schimbat, din temelii, Lumea. În Bine. Washington, Lincoln, Reagan.

George Washington, Președintele-fondator, care a definit funcția prin exemplu personal, fixând identitatea politică unică, fără precedent, a Americii, așa cum a fost ea fondată. Țara Creștină prin care s-a născut Lumea Liberă. Era atât de iubit, încât i s-a propus să fie Rege. Washington a refuzat puterea pe viață, stabilind tradiția celor două mandate. Abraham Lincoln, Președintele care a făcut ca America să nu dispară. Citiți-i “Discursul de la Gettysburg”, are doar zece fraze, scrise de el. Esențiale. Primul președinte Republican. A câștigat Războiul Civil antisclavagism, blocând secesiunea, dezintegrarea țării declanșată de partidul sclavagiștilor, a abolit sclavia și a plătit cu viața. A fost asasinat de partidul sclavagiștilor, care a creat apoi Ku-Klux-Klanul: Partidul Democrat, al lui Joe Biden. Același partid care, în 2020, îi acuză pe Republicani (!!!) de rasism și vorbește iar de război civil și secesiune. Prin foști consilieri ai fostei candidate din 2016 a partidului sclavagiștilor: Hilara (prin opera de-o viață) Clinton.

Abraham Lincoln

În fine, omul care a făcut ca Lumea Liberă să nu dispară. Din partidul lui Lincoln, Republican, înființat în 1854 ca partid antisclavie. Ronald Wilson Reagan, absolvent de studii economice și sociologie, ajuns, în timpul Marii Crize, crainic sportiv la radio, apoi actor la Hollywood, Președintele Sindicatului actorilor de film, Guvernatorul Californiei timp de opt ani, editorialist și comentator politic publicat și radiodifuzat național, “Coast to Coast”, de la Pacific la Atlantic, “From Sea to Shining Sea.” Președintele american, creștin fără ocolișuri, care a redat Americii măreția, iar năpăstuiților lumii, speranța, atunci când Lumea Liberă era pe punctul să fie învinsă de URSS. Dărâmând, în mai puțin de zece ani, comunismul sovietic. Salvând Lumea Liberă. Salvând Civilizația. Dăruindu-i și României libertatea, cu care tot nu știe prea bine ce să facă.

Azi, câți își mai amintesc, câți știu? În America, mulți. Foarte mulți. Printre ei, Donald John Trump. Politica lui, începând cu “Make America Great Again,” este politica lui Ronald Wilson Reagan. Politica bunului-simț. Inevitabil. Cum spunea Margaret Thatcher, devastator: “Nu există alternativă”. Începând cu esențialul pentru Lumea Liberă: “Peace Through Strength”. Pace prin Putere. Morală. Economică. Militară. Pace, nu război, la care duce, inevitabil, slăbiciunea militară, venită din slăbiciune economică, venită din slăbiciunea “moralei relative” în fața tiraniei. Morala absolută este temelia Lumii Libere. “Nu există alternativă”. Cum spunea, devastator, Maggie. Și ea, creștină fără ocolișuri. Dacă scopul este Civilizația, așa este. NU EXISTĂ alternativă. Trump n-avea de ales. Programul lui este programul lui Ronald Reagan, fiindcă acesta este programul Civilizației. “There is no alternative”.

Ronald Reagan și Margaret Thatcher

Iar în lupta dintre Civilizație și bestialitate (căci de la Lenin la Mao, de la criticul literar Lev Bronștein, zis Troțki, la avocatul Fidel Castro și medicul Ernesto “Che” Guevara, de la studentul la teologie Jugașvili, zis Stalin, la studentul parizian la electronică Saloth Sar, zis Pol Pot, de la asasinii din Piața Tien An Men în mai 1989, Deng Xiaoping și Li Peng, cu care Ion Iliescu fusese “hidroenerget” în studenție la Moscova, la asasinii Nicolae și Elena Ceaușescu din decembrie 1989 în România, de la Kim Ir-sen la Kim Jong Il la Kim Jong Un, comunismul a fost și rămâne bestialitate) iată că azi, în 2020, “doctrina Reagan” este “doctrina Trump”. Deci trebuie distrusă. Corect politic. Cultural comunist. “Woke”. Cu om cu tot. Și cu toată Civilizația, dacă trebuie.

“We win, they lose”

Tăierea exporturilor de tehnologie către nemernici. Tăierea surselor de finanţare pentru nemernici. Limitarea drastică a schimburilor comerciale dezavantajoase cu nemernicii şi concurenţă la sânge pe piaţa internaţională, prin calitate și preț. Izolare diplomatică a nemernicilor şi susţinerea activă a opoziţiei anti-nemernicie din țările nemernicilor. Sprijin militar hotărât pentru țările amenințate de nemernici (dar nu neapărat cu trupe americane). Doar aşa poate fi oprit Răul. Printr-o ofensivă purtată, simultan, pe cinci fronturi: tehnologic, economic, financiar, politico-diplomatic, militar. Nemernicii, oricât de buni, de culți și de mulți ar părea, sunt puțini. Izbiți cu inteligență, deci fără relativism moral, se prăbușesc. “We win, they lose”. “Victoria noastră. Înfrângerea lor”.

Această strategie a fost aplicată de Ronald Reagan acum patru decenii împotriva Imperiului Sovietic. Cu un succes uluitor, care a lăsat cu gura căscată tabăra universitaro-mediatico-politică a împăciuitorismului, a defetismului, a capitulării în faţa expansiunii comuniste din Europa, Asia, Africa, America Latină, Caraibe… N-a mers de la sine, au trebuit depășite nenumărate obstacole. Dar Imperiul Sovietic, demascat, memorabil, de Reagan sub numele lui adevărat: “Imperiul Răului,” s-a dezintegrat în mai puţin de un deceniu, deşi “Kremlinologii” occidentali îi profețeau viaţă veşnică.

A fost posibil pentru că America, nava amiral a Lumii Libere, şi-a ales atunci un lider prin care să continue să fie America. Acasă, prosperitate spectaculoasă prin capitalism descătuşat, nu sugrumat de stat, iar peste hotare, acțiune hotărâtă împotriva dictaturii. Nu îmbrățișarea comunismului deghizat în “socialism democratic” şi cedarea în faţa despoţilor. Şi, în nici un caz, capitulare abjectă în fața spaimei paralizante, cumplite, induse de adversari. Negocieri? Desigur. Capitulare? Exclus! “We win, they lose”.

Probleme de resurse umane

Ronald Reagan a reuşit fiindcă a fost susţinut, cu fermitate, de oamenii-cheie din propria administrație, care i-au împărtășit “claritatea morală”, viziunea politică absolut de dreapta, promovând Civilizația, Libertatea, capitalismul, tradiția occidentală, Creștinismul, și nu l-au trădat. “Dușmanii din interior”, “tovarășii de drum” ai tiraniei, existau și atunci, dar nu la nivelul și cu forța financiar-mediatică de azi. Iar pe Reagan l-au sprijinit Margaret Thatcher, Helmut Kohl, Papa Ioan Paul al Doilea, chiar şi François Mitterand, socialistul-caviar. Peste ani, Criza ucraineană a demonstrat diferenţa uriaşă dintre ei și Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel, François Hollande, Papa Francis. Generația “corectă politic”, “progresistă”, “multiculturală” și “empatică”, evident. “Tolerantă” cu oricine și orice, numai cu tradiția Civilizației și cu adevărul, nu.

Premierul Ucrainei ceruse, inclusiv la Washington, să i se aprobe cumpărarea de armament defensiv modern, conform tratatelor încheiate. A fost refuzat. Tratatele au fost călcate în picioare. În interesul păcii. (Până la Donald Trump, care le-a onorat, în sfârșit. Ca să fie acuzat de trădare și supus procedurii parlamentare de demitere, de către Democrații lui Joe Biden și Nancy Pelosi). Normal: gândirea “progresistă” spune că dacă ajuţi victima să se apere, îl întărâţi şi mai rău pe agresor (?!?!?!). Da, în halul ăsta de demență. Prezentată drept sănătate mintală. Tot întru menajarea agresorului, Angela Merkel, ca dirigintă a UE, s-a grăbit să asigure Kremlinul, în interesul păcii, că o intervenţie militară occidentală este exclusă. Ca lider al Lumii Libere, Obama a întărit mesajul, în interesul păcii, capitulând, cu confirmarea că opţiunea militară nu este pe masă. Cât despre sancţiunile economice, financiare, tehnologice şi măsurile politico-diplomatice dinspre UE şi NATO, ele au avut impactul decisiv, inconfundabil, al frecţiei la picior de lemn. În interesul păcii.

Adăugați la capitularea Obamică din fața lui Putin:

 • capitularea Obamică în fața Iranului prenuclear;
 • formarea Statului Islamic și capitularea Obamică din Siria;
 • capitularea Merkeliană la șantajul Erdoganian cu “refugiații sirieni”, soldată cu invitarea unui milion (!!!) de diverși “refugiați” în Germania, aproape toți bărbați musulmani necăsătoriți, de vârsta serviciului militar;
 • jalnicul eșec al “democratizării” nordului Africii, musulman, prin “Primăvara arabă”;
 • revoltătoarea abandonare Obamică a personalului american de la reprezentața diplomatică din Benghazi, Libia, soldată cu un măcel;
 • transferarea unor industrii întregi, strategice, cu tot cu tehnologia lor, din Occident spre cea mai mare putere sclavagistă din toate timpurile – China comunistă, cu consecințe minunate în 2020, de pandemie;
 • primirea Chinei comuniste în Organizația Mondială a Comerțului;
 • “deschiderea granițelor” pentru aceeași Chină comunistă, care trimite permanent în Vest, cu milioanele, turiști, “investitori”, emigranți și contaminați cu orice molimă poate Beijingul să exporte, de la toate gripele până la COVID-19…

… și aveți, față de anii ’80, o imagine total diferită și mult mai sumbră privind gândirea strategică occidentală dominantă. În interesul păcii. Pre și post noiembrie 2016. Mai exact, 8 noiembrie 2016, când stânga vestică a basculat în demență.

Ambasadorul SUA Chris Stevens, ucis de jihadiști la Benghazi în 2012, alături de alți trei diplomați americani, după ce au fost abandonați de trupele speciale americane din zonă la ordinul administrației Obama-Clinton

Barack Obama, François Hollande, David Cameron cu urmașa Theresa May s-au dus, Angela Merkel urmează în 2021, dar răul pe care l-au făcut – desigur, cu cele mai bune intenții – abandonând fermitatea și claritatea morală a Civilizației, va fi de lungă durată. Care rău? E simplu: au fost promovați, “corect politic”, puzderie de “experți” care au împânzit ministerele, agențiile, institutele și instituțiile bugetare, adică Statul Permanent, de la Justiție la Externe, de la Apărare la Finanțe, de la Învățământ la Sănătate și Mediu etc. De la Washington până la Bruxelles. În UE și-n NATO. Lăsați moștenire. (La fel cum și Liberalul Ludovic Orban a moștenit “experți medicali” pro-dictatură militară, lăsați în urmă, tehnocratic, de PSD. Și i-a crezut.)

Au, practic, posturi pe viață, adică ocazia de a-și sluji fidel mentorii spirituali, care i-au păstorit din facultate, sau de dinainte, continuându-le din convingere, ideologic, “opera” distructivă. Și urcând pe noi culmi, în pas cu vremurile. De pildă, daca tot veni vorba de claritate morală… Papa Francis primind de la președintele Boliviei (fost șef al sindicatului cultivatorilor de coca, pentru cocaină), inefabilul Evo Morales, o sculptură cu Iisus Hristos răstignit pe seceră și ciocan (?!?!?!) e o imagine la care nici cea mai bolnavă, ticăloasă, depravată imaginație n-ar fi îndrăznit să viseze pe vremea lui Ioan Paul al Doilea. Dar, deh, “progresul” e de neoprit.

Amnezia, factor de progres. Al dezastrului.

Ca să reuşească, “doctrina Reagan” trebuie aplicată integral, concomitent, pe toate planurile. Acum, mai mult ca oricând. Noroc că aproape toată lumea a uitat-o! Amnezia e minunată. Bliss! În anii ’80, Lumea Liberă avea un singur adversar de talie: URSS. Cu Reagan la Washington, două mandate, și cu Thatcher, Kohl, Ioan Paul al Doilea în Europa, nu numai că Lumea Liberă n-a dispărut, dar s-a extins! Miraculos, ar zice unii. Inacceptabil, au zis, apăsat, restul. Gen Vladimir Putin: “Dezmembrarea URSS e cea mai mare tragedie geopolitică din secolul al douăzecilea”.

Astăzi, alături de ambiţiile Rusiei nucleare, există ambiţiile de hegemonie planetară ale Chinei comuniste, temeinic nucleare, revenită, firește, prin Xi Jinping, la modelul firesc, Maoist, al Președintelui pe viață, cu Coreea Comunistă în lesă, ca speritoare atomică, în “Maratonul de 100 de ani” împotriva Vestului, lansat de Mao în 1949. Ale Iranului prenuclear, dornic de dominație regională, susținut, firește, și de Rusia putinistă și de China comunistă. Ale Turciei erdoganiste, revenită, firește, chiar din interiorul alianței NATO, cârmită Obamic timp de opt ani, la fireștile ambiții ale imperiului islamic turc sub Președintele-Sultan Erdogan, emanat de Frăția Musulmană, dornic să subjuge, bunăoară, Germania, după propriile declarații făcute public, de multă vreme, chiar în Germania.

Dar mai ales, există chiar în Occident, și aici e tragedia, ambițiile unor generații otrăvite profund de “corectitudine politică”. Educați, plimbați prin lume și prosperi la un nivel fără precedent, grație EXCLUSIV capitalismului relansat de Ronald Reagan și de Margaret Thatcher. Prin urmare? Urăsc capitalismul. Urăsc dreapta. Urăsc patriotismul. Urăsc căsătoria. Urăsc Creștinismul. Urăsc normalul, cultivând, entuziast, anormalul, declarat “noua normalitate”. Dacă au auzit de ei (și nu-i obligatoriu), îi urăsc pe Reagan și pe Thatcher. Mai ales cei care, pe vremea celor doi, “nu erau nici măcar un licăr în ochii tăticilor lor”, cum minunat se spune prin spațiul anglofon, adică nu erau nici în proiect, darămite născuți. În esență urăsc Occidentul, deci Civilizația, chiar din inima Civilizației. A Lumii Libere. Urăsc Lumea Liberă din cauza minciunilor sinistre dar seducătoare, repetate obsesiv, până la saturație, cu care au fost și continuă să fie “educați”.

Protest „pașnic”, al tinerilor „educați”, cu instigarea simbolică la asasinarea lui Donald Trump

Un cocktail de depravare, prezentată ca “libertate”, și de comunism. Oferit ca vehicul “științific” al eliberării de “inegalitate” prin hedonism. Da. “Fun”. Cu politici de sexualizare precoce a copiilor (de la 0-4 ani, după programul OMS Europa), pornografie promovată asiduu ca “artă”, campanii pentru legalizarea drogurilor și sloganuri derutante ca “Sex, drugs & rock’n roll” (ultimul termen nu se referă la muzică, e “cod” pentru violență animalică, dar “fun”). Sex, droguri, violență, așadar. “Fun”. Din copilărie. La pachet cu comunism deghizat “științific”, în “antirasism, feminism, egalitarism sexual, pacifism, ecologism”, ș.a.m.d. ca politică a “eliberării”. Evident. De sub jugul “depășiților”. Imbecili ignoranți, nesofisticați, părinți și bunici primitivi, reacționari, în special bărbați albi, dar și femei, cu Creștinismul și căsătoria lor bărbat-femeie, cu capitalismul lor criminal, industrial, și cu politica lor de dreapta, inumană, cu tot.

Este rodul bogat al infiltrării “corecte politic”, “progresiste”, începând cu “disciplinele umaniste”, a Universităților occidentale, metodic, timp de peste un secol. Adică a instituțiilor “formatoare de cadre”, în sensul că deformatoare, pentru cinci domenii esențiale în ce privește crezul moral al Lumii Libere:

 • Învățământul de toate gradele și specialitățile. Inclusiv științific. Inclusiv medical.
 • Justiția.
 • Politica.
 • Presa/mediile de informare.
  Divertismentul.

“Corectitudine politică” e un nume înșelător. Cel real: comunism cultural. Nu, nu doar “marxism cultural”. Comunism cultural. Fiind marxism-leninism sadea, deci comunism practic, nu teoretic, exact după rețeta depravării comuniste aplicată de Lenin în URSS din 1917. Noroc cu amnezia, atent indusă.

Calul din mânecă

Și axa Berlin-Roma-Tokio, anticreștină, ura ideea de Occident ca Lume Liberă. N-a fost luată în serios. Rezultat: peste 65 de milioane de morţi, în al Doilea Razboi Mondial. Axa Moscova-Puteri Islamice-Beijing există hăăăăt, de multe decenii. Și, da, este “Axa Răului”. Termenul a fost lansat de George W. Bush în primul lui “Discurs despre Starea Națiunii” din ianuarie 2002, cu tripleta: Coreea comunistă-Iran-Irak. Din motive diplomatice, considerate esențiale, la doar câteva luni după 11 Septembrie, în “războiul cu terorismul” islamic, discursul n-a numit și Marii Păpușari din spatele celor trei: Rusia și China comunistă. Nici țările islamice puternice, bogate, aparent aliate ale Vestului, de fapt, ostile. Ce-i unește, cu toate diferențele, nici mici și nici puține, ba, unele, chiar fundamentale? Ar trebui să fie evident despre ce e vorba.

Ură. De Lumea, încă, Liberă. Acesta este liantul. E Axa Urii.
Cu un atu esențial în mânecă. Un cal.
Calul Troian, Canakkale, Turcia

Dincolo de aparențe și divergențe, Axa conlucrează militaro-nuclear. Inclusiv prin exerciții armate comune, ruso-comunist-chineze, care se bucură și de prezența Iranului șiit și de cea a Turciei sunite, altfel, dușmani de moarte în plan religios islamic. Iar anvergura e planetară. În Orientul Mijlociu, cu Obama cârmaci al Occidentului, Putin a căpătat, pentru prima dată în istoria imperialismului rusesc, acces larg la Mediterana, prin Siria, vasala Iranului. În America Latină, Cuba, Venezuela şi Nicaragua ţin sus flamura “socialismului democratic”, deci a comunismului implantat de sovietici. În Africa, hălci enorme din continent au trecut, de facto, cu toate resursele, în proprietatea Chinei comuniste, al cărei ritm de înarmare are un singur echivalent în istorie: Germania Național Socialistă a Muncitorilor Germani, căci asta înseamnă “nazistă”, cu Adolf Hitler cârmaci, în anii ’30.

Ankara e încă relativ discretă, dar Beijingul, Moscova și Teheranul nu se ascund. Duşmanul lor este Occidentul. În primul rând, America, fără de care n-ar mai exista vreun Occident. Precizare esențială: este vorba de America americană, așa cum a fost fondată țara, prin Declarația de Independență și Constituția scrisă pe baza ei. Nu de cea antiamericană, comunistă şi gata de capitulare, în frunte cu Noul Partid Comunist zis “Black Lives Matter” și cu “socialiștii democratici” (comuniști) din Congres. Care controlează, “corect politic”, stânga americană, prin Partidul Democrat. BLM, adică organizația comunistă “Black Lives Matter”, înființată din liceu de trei fete de culoare, o lesbiană cu prietenele ei, își declară fără ocoliș marxismul, deci antiamericanismul, anticapitalismul, antioccidentalismul, anticreștinismul. “Justiție socială”, cum zic ele. Rasismul se elimină prin comunism, da. Intrați pe site-ul lor. Dar intrați odată!

Aceeași ideologie e promovată în Congresul de la Washington de Bernie Sanders (scriitor de pornografie sado-masochistă în tinerețe, entuziast admirator al URSS), “socialist democratic”, senator “independent” aliniat la Partidul Democrat, co-autor al platformei “moderatului” Joe Biden, Cappo di Famiglia, candidat Democrat pentru Casa Albă, și de “Brigada Fetelor” din Congres, promoția 2018. Alexandria Ocasio-Cortez, “socialistă democratică”, primă co-autoare a platformei “moderatului” Cappo Joe Biden, Ilhan Omar, Ayanna Pressley, Rashida Tlaib (toate deputate, Partidul Democrat). Într-un cuvânt: “Woke”. Adică “trezitele” și “treziții” la “adevărul” că America americană, așa cum a fost fondată, este sursa răului absolut și trebuie stârpită. “Corect politic”.

Începând cu Constituția, Libertatea, Creștinismul și Capitalismul. Cum spunea Obama: “transformată fundamental”. Wokăism de mare clasă, bazat pe ignoranță copleșitore, tupeu uluitor, ipocrizie stupefiantă, agresivitate neostoită, ticăloșie absolută, corupție exemplară, dat fiind că “scopul scuză mijloacele” și “nici o criză nu trebuie irosită” (Rahm Emanuel, fost șef de cabinet al lui Obama). Iar dacă nu există, criza trebuie creată. Prin minciună. Mereu. “Corect politic”. Din ură sinceră față de America așa cum a fost ea fondată, față de Occident, față de Lumea Liberă. Ură. Altfel cum? Calul din mânecă, da. Troian, da. Sigur că da!!! Comunismul cultural este Calul Troian al dușmanilor Lumii Libere. “Woke”. Singurul atu cu adevărat devastator al barbariei în lupta cu Civilizația. Deci cu Occidentul. Și da, România este, încă, Occident. Hmm… “Nici o criză nu trebuie irosită…” Iar dacă nu există… Altfel cum?

Wokăială și OMS-ăială

China comunistă, Rusia putinistă, Iranul islamist, Turcia erdoganist-islamist-sultanistă doresc o lume în care ele să facă legea. Planetar, regional – ce contează? “Moarte Occidentului!!!” În rest, văd ele cum își împart prada. Mare trebuie să fi fost, bunăoară, bucuria la Beijing, văzând cum Civilizația, deci Occidentul, prin înspăimântare multimediatică fără precedent, acceptă, pentru prima dată în istorie, să se auto-distrugă medical, economic, social și religios, aplicând un model COMUNIST de “suprimare” a unei epidemii/pandemii. “Suprimare”, altfel, imposibilă. Ar însemna contact uman zero.

Printr-un plan din 2006 conceput în Statele Unite, din spaima de “bioterorism”, bazat pe o modelare informatică a unei eleve de liceu, respins imediat drept o aberație de somități medicale americane, în frunte cu “Părintele eradicării variolei”, decorat de Ronald Reagan, Prof. Dr. Donald Ainslie Henderson, fost decan la Universitatea John Hopkins și la Universitatea din Pittsburg. Plan aberant? Desigur. Îmbrățișat de OMS, Organizația Mondială a Sănătății. Intrată, din 2006, sub management comunist chinez. Aplicat pentru prima dată în istorie de China comunistă în 2020, la Wuhan. Evident, fără vreo confirmare științifică privind vreun beneficiu. Zero. Pe bază de Zero Știință. Zero.

Preluat apoi în Occident. De spaima unei viroze respiratorii care, din nefericire, dă, ca și altele, pneumonie, uneori mortală, inevitabil. Cu garnitură de orașe americane arzând “Woke”, TOATE guvernate de stânga, și glazură de politicieni, celebrități, mari sportivi îngenunchind public, și mai “Woke”, inclusiv pe stadioane, în fața comunismului BLM sulemenit în antirasism. Wokăiala, se știe, conferă imunitate la COVID-19. Liber la nedistanțare antisocială! Continuați! Incendii, distrugeri, jafuri.

Protest Antifa, Portland SUA 2020

Totul, de la un virus despre care se știa dinainte de “carantinare” că are o mortalitate reală, nu fictivă, absolut comparabilă cu a gripelor. Care au tot izbucnit, pandemic, fără ca Occidentul să capituleze moral, acceptând ticăloșia cu “Mântuirea de pandemie prin Dictatură”. Ca unică soluție. “Noroc” că în SUA și în Marea Britanie, țări-cheie unde la putere nu sunt lideri de stânga, televiziunile, “presa de referință” și cenzorii rețelelelor “sociale” rămân total “Woke”. Altfel, ar fi fost ca la toate epidemiile și pandemiile de până acum: Fără panică. Fără capitulare. Și au tot fost, epidemii și pandemii.

Wokăismul și-a făcut, însă, magistral datoria: a pus Civilizația în genuchi. Prin dezinformări bazate pe modelări informatice, deci ficțiuni. Pornind de la o predicție informatică aberantă: peste 500.000 de morți în Marea Britanie și 2,2 milioane în America!!! Opera unui reputat escroc artist universitar al înspăimântării, Prof. Neil Ferguson, Imperial College, Londra, expert guvernamental. Decorat de Regină în 2002, OBE. Sub guvernarea Blair, de stânga. Membru al Academiei Britanice de Științe Medicale. Zero legătură cu medicina. Fizician. Deci epidemiolog! Autorul unei serii stupefiante de patru predicții generatoare de panică, greșite catastrofal, la modul grotesc, aberant-apocaliptic, în 2001, 2002, 2005, 2009!!! Patru!!! Ferguson a exagerat mortalitatea de:

750 de ori!!! (Foot-and-Mouth, UK).
282 de ori!!! (Boala vacii nebune, UK).
— Asta chiar o să vă placă: de peste 450.000 de ori!!! Patru sute cincizeci de mii de ori. (Gripa aviară: 440 de morți, total mondial în 2015; 200 de milioane, predicția lui Ferguson cu zece ani înainte, în 2005, când era deja de trei ani OBE, Officer of the British Empire, sub guvernarea Blair, de stânga).
142 de ori!!! (Gripa porcină, UK).

Așa, pur și simplu.

Fără să-l întrebe nimeni nimic? Fără să ajungă nici la pușcărie, pentru atentat la securitatea națională, subminarea economiei, posibil conflict de interese cu industria farmaceutică, și nici la balamuc? Da. Integritatea academică pusă la îndoială? Ha! Exclus! Decorat de Regină. Ei, și-așa, i-a convins pe Boris Johnson și pe Donald Trump să adopte Wuhanizarea. Cel mai probabil, tot el l-a îmbolnăvit de Covid pe Boris Johnson, exact la briefing-ul din 16 martie cu care l-a băgat în toți sperieții pe Premierul britanic, cât să-l facă să anunțe, imediat, băgarea țării în pușcărie. În “suprimarea” pandemiei, scuze, după planul lui Ferguson, prin izolare strictă. „Suprimare” imposibilă. Ar însemna contact uman zero.

Neil Ferguson, Officer of the British Empire

După două zile, Neil OBE, 51 de ani, căsătorit, un copil, dar “separat” de soție, s-a testat. Pozitiv, întrând în izolare covidică. În luna mai, a zburat de la Guvern, când s-a aflat că încălcase regulile dure de izolare impuse chiar de el. Care obligau până și soții surprinși în locații diferite de Wuhanizarea Britanică să rămânâ pe loc, despărțiți. Darămite soții și soțiile altora. Totuși, Neil, OBE, își primise la domiciliu, în două rânduri, amanta. Căsătorită, doi copii. Trebuia să-l vadă, nu mai putea. Sau invers. Cert e că trebuia. Antonia Staats, blondă, 38 de ani. Din Germania. Activistă ecologistă, anti-schimbare climatică, anti-Brexit, participantă la proteste stradale. Cu amanta în vizită (pat?), reputatul expert a ținut prin telefon o predică însuflețită la radio BBC4, cerând publicului să respecte cu strictețe izolarea. Neil și Antonia se întâlniseră pe un site de, în fine, întâlniri. Ok Cupid. Creat, în 2004, de patru studenți la matematică de la Harvard, pentru intelectuali de stânga, fani “Justiție Socială”. Woke, na. Comunism turbat.

Algoritmul lor “magic”, de “cuplare”, desigur, cerea răspunsuri politice ferme, inclusiv despre abolirea Monarhiei. Neil OBE, decorat de Regină sub guvernarea Blair, de stânga, și Antonia au fost atrași de abordarea matematică de stânga, iar algoritmul i-a cuplat. Antonia, absolventă de studii politice la Berlin, își luase masteratul în Politici Asiatice la Londra, chiar la universitatea unde preda soțul ei. Chris Lucas, tot 38 de ani, lector universitar de Studii Arabe. Locuiesc într-o casă evaluată la 1.9 milioane de lire sterline. Grație “căsătoriei deschise” pentru care au optat, Chris avea și el amantă, cu firescul consimțământ al soției. Nu e clar dacă și cu al celor doi copii. Neil OBE s-ar fi împrietenit chiar, firesc, cu Chris, apropiindu-i pasiunea pentru statistică. Lumea universitară e întotdeauna mult mai rafinată, nu primitivă, obscurantistă, penibilă. Potrivit regulilor draconice, promovate chiar de el, Neil OBE trebuia amendat de poliție cu până la 1000 de lire sterline. Totuși, Poliția Londoneză a hotărât că nu. Dar asta contează? Așa e. Politica nu intervine în Știință. Nu? Altceva contează.

La nouă zile după predicția din 16 martie, deci ficțiunea cu care înspăimântase Planeta, aducând Civilizația în genunchi, epidemiologul care habar n-are de medicină, fiind fizician, decorat de Regină sub guvernarea Blair, de stânga, Membru al Academiei Britanice de Științe Medicale, Prof. Neil Ferguson OBE și-a revizuit drastic calculele. În jos!!! Masiv. A venit cu noi “proiecții” privind mortalitatea: de 25 de ori mai mică pentru Marea Britanie, de 27,5 ori mai mică pentru Statele Unite!!! Da. Prima dată, exagerase, conform tradiției personale, de 25, respectiv 27,5 ori. Sigur, față de 450.000 de ori… Progres. A explicat că la prima comunicare omisese un factor. Altfel, esențial. “Distanțarea socială”. Uitase omul s-o includă. Cu toți colegii de la Imperial College, cu tot. Se întâmplă. NU? Să-ți b… Ăăăă… Să nu ne repezim la concluzii, desigur. Pușcărie, balamuc? Suedia există.

Mai aveam vreo criză dacă Neil Ferguson OBE, reputat, fizician, deci epidemiolog, rafinat, pasionat de statistică, prieten cu soțul pasionat de statistică al amantei sale “Woke”, și mai rafinat, n-ar fi omis din prima prezentare “distanțarea socială”? Să t… Să trecem și mai la concret. Dacă Ferguson, în loc de 500.000 de morți în UK și 2,2 milioane de morți în SUA, spunea 20.000 și 80.000, mai izbucnea vreo panică? Dar n-a spus. Iar când a spus, după nouă zile… Nu s-a mai insistat mediatic, planetar. Deloc. Scuze, regrete, măcar? Nu. Pușcărie, balamuc? N-avea rost. Demolarea Civilizației începuse. Prin fake și uz de fake. Bineeee!!! Nu?

Covidism generalizat

Restul a mers de la sine, hipermediatic. Prin hiperactivare mondială a experților medicali guvernamentali, perfect aliniați la linia OMS. Wuhanizare. Întru hiperspaimă. Prin exagerări revoltătoare ale contagiozității și mortalității, prin confuzie voit întreținută între felurile diferite în care se poate raporta mortalitatea, trecând sub tăcere marja de eroare enormă a testelor, venind cu avalanșe de cifre fără nici un context. Inclusiv pentru blocarea, cu încrâncenare, a unui medicament, hidroxiclorochina, sigur, ieftin și cu eficiență reală contra virusurilor de tip SARS, chiar și în prevenție, folosit fără probleme, de peste șase decenii (!!!), pentru malarie și alte boli, care “risca” să reducă, substanțial, și mortalitatea covidică.

Ținând, în schimb, “Scorul Morții” clipă de clipă, săptămâni în șir, pe ecranele televizoarelor. Fără context, fără comparație cu alte epidemii sau pandemii. Dar, mai ales, sporind masiv totalul, simplu și abject: prin adăugarea mortalității din alte cauze decât pneumonia prin COVID-19. Foarte multe alte cauze. Mortalitatea reală e dată de morțile prin pneumonie. Așa omoară această boală: prin pneumonie.

Vi s-a prezentat vreodată, separat, mortalitatea exclusiv prin pneumoniile date de COVID-19? La televiziuni? În presa “de referință?” În “prime time?” Pe prima pagină? Vreodată? Măcar o singură dată? Una?

Conform datelor centralizate de faimoasa CDC, până pe 26 august, în America, morțile exclusiv prin pneumonie covidică reprezentau doar 6% din totalul deceselor atribuite COVID-19. Aceasta era mortalitatea reală. De peste 16 ori MAI MICĂ decât mortalitatea anunțată de birocrația medicală. Pe lista CDC figurau peste 40 de alte cauze de mortalitate. Anume, CU Covid în organism. Nu DE Covid. CU, nu DE. Reprezentând 94% din total. Ei, acum, “cu” sau “de”, ce contează? Vorbe. Exact.

E diferența dintre: “100.000 de morți!!! Prag psihologic!!!”
Și 6.000, mortalitate reală.
E diferența dintre: “200.000 de morți!!! Prag psihologic!!!”
Și 12.000, mortalitate reală.
E diferența dintre: “Un milion de morți”!!! Prag psihologic!!!”
Și 60.000, mortalitate reală.

În loc de un milion de morți, mortalitate reală de 60.000!!! De peste 16 ori mai mică!!! Aceasta e diferența. Dar, mai ales, dovada că mortalitatea covidică reală e absolut comparabilă cu a gripelor. A epidemiilor și pandemiilor care au tot fost. Aceste lucruri s-au spus dinainte de “carantinare”, pe baza observațiilor din ianuarie, februarie, începutul lui martie. Mortalitatea era comparabilă cu a gripei. E imposibil ca niște experți medicali guvernamentali să nu înțeleagă. Imposibil! Așa este. Au înțeles. Perfect aliniați la linia OMS. Cât se poate de clar. Deci? “Cu” și “De” sunt sinonime. Suedia există.

Dr. Anthony Fauci și Dr. Deborah Birx i-au fost recomandați lui Donald Trump drept experții guvernamentali supremi în materie de pandemii. La începutul crizei, Fauci a anunțat categoric că mortalitatea prin COVID-19 este de zece ori mai mare decât a gripelor! Panică. La una din primele informări publice de la Casa Albă, Dr. Birx a spus, zâmbitoare, în stilul ei blând, că mortalitatea va include toate decesele cu teste pozitive la virus, indiferent de cauza morții. Ceea ce pentru gripă nu s-a făcut niciodată.

Ca să respecte Formula Fauci (gripă x zece), le trebuiau de zece ori mai multe certificate de deces decât cele prin pneumonie covidică. Le-au obținut fără probleme. În august, aveau de vreo 16 ori mai multe! Asta spun datele CDC. Iar virusul este, pretutindeni, același. De necrezut! Nooo! Imposibil. În România, da. Autopsiile au fost interzise în cazurile de Covid. Mortalitatea reală? Nici o importanță. Așa e. Părintește, Raed Arafat vegheză la prevenirea râspândirii pandemiei prin autopsii. Comandant al acțiunii, secretar de stat. Scump părinte. Mamă, în opinia lui Cheloo.

Raed Arafat „adaptând” sărbătorile de Crăciun 2020 la virus

Prostii, desigur, Cheloo e entertainer, nu epidemiolog. La fel și Arafat. În America se fac autopsii, dar se lucrează clasic, prin temporizare expert-guvernamentală. Centralizarea datelor durează. Datele CDC de la sfârșitul lui august au fost publicate cu maximă discreție, fără tam-tam. Să aibă o acoperire, și ei, în caz de ceva. Televiziunile și presa “de referință” le ignoră total. NU se vorbește despre ele, nimic. Ajutând astfel politicienii să rămânâ “Woke”, pe linia stabilită. Cu mortalitate oficială de șaisprezece ori mai mare decât cea reală? Imposibil! Absurd! La ce-ar folosi? Exact la ce folosește. Adevărul a fost prestabilit, soluția e unică: “Mântuirea prin Dictatură”.

Pregătită din vreme, soluția, și servită prompt de birocrați medicali. Promovați, în întreaga lume, sub oblăduirea Organizației Mondiale a Sănătății, controlată de 14 (paisprezece) ani, din 2006, de China comunistă, prin doi directori impuși de Beijing, luați din Hong Kong și din Etiopia comunistă, aservită Beijingului. Fiindcă Organizația Mondială a Sănătății este o agenție a ONU, deci un instrument politic!!! De politici medicale globale. Iar ONU a fost, din start, tribuna, terenul de joacă și instrumentul politic al comunismului. Pe banii Americii!!!

Da, prin orbirea morală de care a dat dovadă Democratul Franklin Delano Roosevelt, consiliat de agentul sovietic, dovedit ulterior, Alger Hiss. Tânărul avocat (cu studii la Harvard) luat de FDR și la Yalta, la discuțiile cu Stalin, care a structurat Organizația Națiunilor Unite, inclusiv ca Secretar General al Conferinței care a redactat Carta ONU. Alger Hiss, agentul lui Stalin, a devenit apoi Președintele “Fundației Carnegie pentru Pace”. Firește. Cu planurile promovate de OMS, cea mai de succes economie din istoria Americii, creată de Donald Trump, a fost oprită brutal, într-un an electoral decisiv. Se spune, prin Vest, că “dacă economia americană strănută, restul lumii civilizate face pneumonie”. În primăvara lui 2020, an electoral decisiv, economia americană a fost băgată în colaps. Cu Occident cu tot. Altfel cum?

Yes, we can! Not.

În doar trei ani cu Trump, America lăsase în urmă, fluierând, China comunistă. Iar asta în ciuda predicțiilor insistente, revărsate de “experți” occidentali (desigur, dezinteresați, nu mituiți de Beijing), cum că în 2019, cel târziu, comunismul “capitalist” chinez va prelua supremația economică mondială. Adică supremația mondială, punct. Dar America, la fel ca în anii ’80, după trei ani cu Reagan, și-a recăpătat măreția. Deci supremația mondială. Punct. Și, din păcate, de la capăt. Sinistra mascaradă criminală COVID-19, care a blocat accesul a milioane de bolnavi cronici la rețeaua medicală, condamnându-i pe mulți la moarte, a șters absolut toată prosperitatea creată de Trump, declanșând o criză mondială comparabilă cu cea din anii ’30 și spulberând, degeaba, truda de-o viață a sute și sute de milioane de oameni cinstiți, din cele patru zări, nu doar din Occident. Prin al doilea coronavirus SARS.

Daca OMS i-ar fi spus doar așa, SARS-2, câți s-ar mai fi panicat? Amintindu-și că și la primul SARS, din 2003, OMS anunțase că vine Sfârșitul Lumii? Și n-a mai venit. Ei, dar câte nu se schimbă în 17 ani! La OMS, management nou, comunist chinez… Televiziunile și presa “de referință” din America dominate în proporție de PESTE 90%, repet, PESTE NOUĂZECI LA SUTĂ, de personalități “Woke,” de stânga, după propriile lor declarații… Rețele “sociale” care cenzurează masiv opiniile de dreapta, fără cruțare, promovând masiv stânga… Create, în capitalism, de tineri care urau capitalismul, miliardari “Woke” total îndoctrinați politic în universitățile americane și occidentale, infestate, profesoral, de “corectitudine politică”, adică de comunism reambalat. Cultural.

Turbați, cu toții, împotriva Republicanului Trump, din partidul antisclavagist al lui Lincoln și Reagan, și a puzderiei de “nespălați” și/sau “deplorabili” (expresia Hilarei Clinton din 2016) care votează cu el. Fiindcă Trump, la fel ca Reagan, a promis politici de bun-simț și s-a ținut de cuvânt. Redând Americii, în mai puțin de trei ani, prosperitatea și influența pe care Democratul Obama le declarase definitiv apuse. La fel ca Democratul Carter în anii ’70 (da, exact, Jimmy, gazda lui Ceaușescu la Casa Albă). Deci?… La SARS nou, stil nou. Total “Woke”. SARS-2 suna prea cunoscut, banal. Luați COVID-19! Molimă cum n-a mai fost! Spaimă paralizantă.

Mare trebuie să fi fost și invidia, la Moscova. Ai naibii, chinezii comuniști. Un plan “sanitar” aberant promovat de OMS, realmente criminal, imposibil de aplicat de oameni întregi la minte – doar cere dezintegrarea societății și prăbușire economică, iar cu economia zdrențe, cedează, până la urmă, și sistemul medical, ce logică “sanitară” e asta? – a fost vârât pe gât aproape întregului Occident. Magistral! Mda… Înspăimântați temeinic, de moarte, multimediatic, oamenii nu mai rămân întregi la minte. În China comunistă, planul draconic a fost aplicat REGIONAL, în zona Wuhan, unde s-a declarat prima epidemie, larg televizată mondial. Sigur că larg televizată mondial. Fiind un plan regional, nu național, China comunistă a continuat să producă duduind. Suedia există.

Nu. Nu teoria conspirației. Practica.

În Occident, mai toți guvernanții și-au închis țările, aplicând NAȚIONAL planul regional din China comunistă – la sfatul birocraților medicali de carieră, butonați de OMS, vasala Beijingului. Care vasală a întârziat declararea pandemiei, mințind revoltător, luni de zile. Întârziind, luni de zile, închiderea granițelor cu China comunistă. Până când chinezii reveniți acasă de Anul Nou Chinezesc au plecat înapoi la misiunile lor din Occident și de aiurea, dăruind astfel Planetei încă o molimă “Made in communist China”. Doar în Lombardia erau vreo trei sute de mii de rezidenți din China comunistă, mulți din zona Wuhan!!! (Sau credeți că partidul comunist chinez, care stă bine-mersi cu armata și securitatea pe grumazurile a peste un miliard de cetățeni, “scapă din vedere” emigranții, oricâte milioane ar fi ei, sau uită să le dea și misiuni, la plecare?)

Apoi, China comunistă și-a pus în planul național de tratament anticovidic și hidroxiclorochina!!! Rusia, la fel. De ce? Fiindcă e otravă curată? Nu unul din cele mai sigure medicamente din istorie? Trecut chiar de OMS pe lista medicamentelor ESENȚIALE? Deci eficiente, ieftine, de maximă siguranță? Fiindcă niciodată, în istoria medicinei, unui medicament nu i s-au găsit utilizări noi? Singur sau în combinații? Sau fiindcă medicamentul, în combinație cu zinc și azitromicină, nu e eficient? Mai ales în prima fază a bolii, până la afectarea plămânilor, 4-6 zile de la declanșarea simptomelor, acționând prin 5 (cinci) mecanisme împotriva coronavirusurilor din familia SARS? Lucruri comunicate, public, începând de prin 2003-2005. Prin studii lansate după pandemia cu primul coronavirus SARS. Da, exact, pandemia prezentată și atunci de OMS drept Sfârșitul Lumii, care n-a mai fost. Fiindcă n-avea cum să fie.

Doar că atunci, la primul SARS, în urmă cu 17 ani, nici OMS, nici China comunistă, furnizoarea virusului, cu sutele de miliarde de dolari cu care, între timp, și-a cumpărat masiv slugi influente în țările din UE și din NATO, în politică, gen Cappo Joe Biden și Fiul, în universități, cercetare, tehnologie, mass-media etc, și nici mega-miliardarii rețelelor “sociale”, capitaliști americani anticapitalism, “Woke”, ahtiați după acces la enorma piață din comunismul “capitalist” chinez, nu erau la nivelul din 2020. Sau nu existau, pur și simplu. Iar Donald Trump nu exista deloc, dar absolut deloc, la Casa Albă. Odată promovată de Trump, hidroxiclorochina a fost declarată, practic, creația diavolului și respinsă de înaltele oficialități medicale din OMS. Pe baza unor revoltătoare falsuri știintifice.

Publicate, însă, urgent de două mari reviste medicale, The Lancet și New England Journal of Medicine. Care au fost obligate, apoi, să le retragă!!! Normal, FIIND FALSE!!! BAZATE PE STATISTICI FICTIVE!!! De la o firmă-fantomă, Surgisphere. Cu o “dansatoare erotică” în staff. Științific. Studiile au fost retrase, dar OMS n-a retras nimic. Nu și-a schimbat poziția. Da, aceasta e “metodologia”. Așa se lucrează “Woke”. Cultural comunist. “Lungul Marș prin Instituții” al comunismului din Vest. Care de mai bine de un secol înaintează cu răbdare, metodic, nu brusc, “revoluționar”, vizând nu doar instituțiile statului, ci toate instituțiile, inclusiv Biserica, inclusiv publicațiile medicale de prestigiu. Prin cadrele noi, produse de universități. “Corecte politic”. Operând emoțional, nu rațional, prin înspăimântare politico-universitaro-mediatică. Prin falsuri.

În schimb, toți medicii, cercetătorii și universitarii care combat științific, cu probe, “ortodoxia” covidică a OMS continuă să fie linșați mediatic și blocați pe toate rețelele “sociale”. Total “Woke”, deci total aservite OMS. Normal. Cine nu crede în OMS, crede în teoria conspirației. E ca și cum n-ar crede în Raed Arafat! De neconceput. Imposibil. Sau doar incredibil? Bine, dar… Sunt medici, cum ar putea să… Practică. Îndelungată. Din convingere. Anume? Că dictatura e cea mai bună.

De fapt, singura bună. Spre exemplu, epidemiologic: numai dictatura dirijează resursele imediat, “știintific”, spre “domeniile esențiale”, prin “profesii esențiale”, antipandemie. Sigur, prin Despoți Luminați. Sau Regi Filozofi. De pildă medicali. Pentru?… Ei, na. Zău. Putere, bani, celebritate. Cu certitudinea superiorității morale absolute. Și a impunității. Un model cultural vechi. Bine, fără procurori care să întrebe de achiziții. Sau de baza științifică a instaurării dictaturii. Altfel, nulă. Baza. Suedia există.

“Upside down you turn me”

„Cultură” nu înseamnă doar creație artistică (literară, cinematografică, plastică, muzicală, teatrală, coregrafică etc), așa cum a reușit stânga să redefinească termenul în spațiul public, ascunzându-i esența. Definiția culturii rămâne alta: ideile, principiile, tradițiile în care CREDE o societate. Deci Credința. Deci Morala. Ce cred oamenii că e bine și ce cred ei că e rău, de la societate la societate. Mai mult sau mai puțin numeroasă. Numărul nu contează. Crezul moral, însă, da. Bunăoară, există cultura de Clan sportiv, de Rahova, de Ferentari, dar și cultura de Dorobanți, Pipera, Mall Băneasa. În funcție de ce cred ei că e bine și că e rău. Se cam știe ce.

Occidentul nu s-a clădit pe “morală relativă” – scopul scuză mijloacele, bine e doar ce slujește “Cauza”. Și atât. Temelia morală a Occidentului e alta. Creștinismul. Morala absolută, aceeași, mereu. Creștinismul trebuia deci distrus. Fiind “cââhhhh”, în loc să fie “fun”! Creștinismul, care interzice moral, prin toate cele Zece Porunci, comunismul. Creștinismul, care a creat Știința, Universitatea, Capitalismul, Democrația modernă, Occidentul. Lumea Liberă. Civilizația, așadar, cu crezul ei fundamental. Gen “God, Family, Country”, da. Dumnezeu, Familia, Patria. Dar “Dumnezeu” spun mulți. Și nu înseamnă deloc, dar deloc, același lucru.

Noroc că amnezia indusă universitar, pe bază de “Programă unică”, a șters toate acestea din manuale! Istoria, înlocuită cu ficțiune. Bazată pe sofisme, pe minciuni cu coajă de adevăr. Pe omisiuni. Inclusiv faptul că programa unică așa cum o știm, dictată de stat, e o creație comunistă, din programul socialist lansat prin “Manifestul partidului comunist” în 1848, adoptată în Occident pentru “laicizare”. Prin socialism. În ideea “de-a lua vântul” din pânzele comunismului, care e rău, aplicând socialismul, care e bun. Nu? Nu. Socialismul este comunism faza întâi, obligatorie. Pas cu pas, lege după lege, programul socialist din “Manifestul partidului comunist” a fost introdus în Lumea Liberă spre a ne salva, “științific”, de “obscurantism”.

De fapt, pentru a distruge Libertatea prin ignoranță indusă metodic, înlocuind-o cu libertatea obligatorie. Aceea de-a ne supune. Atât. Acceptând Minciuna ca Adevăr. Demența ca Sănătate Mintală. Răul ca Bine. Capitulând în “Războiul Cultural”. Fără drept la critică. Nici când sunt închise prin dictat bisericile de Paște, pentru prima dată în istoria țării. Nici când este prăbușită intenționat economia, fără motiv real. Nici când sunt lăsați bolnavii “neesențiali” să crape, rapid sau lent, din lipsa accesului liber la spitale. Pentru a “proteja sistemul medical” de o viroză cu mortalitate absolut comparabilă cu a gripei. Prin spaimă. Spaima de moarte. Spaima de amenzi. Spaima de pușcărie. Abdicând, de spaimă, de la morala absolută. Deci de la rațiune. Pe bază de “proiecții” și “estimări” care sunt ficțiune, nu știință. Contrazise total de realitate. Greșeli? Nu. Exagerări voite, monstruoase, cu scop unic: să ne înspăimânte. Până nu mai gândim. Doar ne supunem. Atât.

Suedia există. Și Statele din SUA, șase la număr, care au urmat planuri similare. Sunt foarte bine. Fără “carantinare”. Fără dictatură medicalo-militară tip Wuhan. Respingând științific, cu experții lor medicali, aberațiile OMS. O agenție a ONU, deci o instituție politică, nu medicală. De politici medicale globale. De o corupție exemplară. Promovând “corectitudinea politică” prin diverse programe, inclusiv de sexualizare precoce a copiilor, începând de la 0-4 ani. Controlată din 2006, de paisprezece ani, de China comunistă, prin doi directori instalați de Beijing. Cel actual e un comunist din Etiopia.

COVID-19 nu este o criză medicală fără precedent. E o criză politică fără precedent. Bazată pe o panică mondială fără precedent, creată cu mijloace multimediatice de “viralizare” fără precedent. Batjocorind Știința. Aruncând la gunoi peste 160 de ani de experiență medicală, științifică, pentru a pune în genunchi Occidentul, deci Civilizația. Lumea Liberă. E criza politică fără precedent a Lumii Libere care a capitulat moral îmbrățisând voluntar dictatura.

“Mântuirea de pandemie prin Dictatură” ca unică soluție. Incontestabilă, indispensabilă, inevitabilă. Sacrificând oameni nevinovați. Degeaba. Prin spaima de încă o viroză cu evoluție și mortalitate absolut comparabile cu a gripelor. Aruncând la gunoi, voluntar, sub egida OMS, pe timp de pace, nu de război, Libertatea câștigată cu sângele și suferința atroce a zeci de milioane de oameni. Posibil, peste o sută de milioane. De ce? De spaimă. Indusă. Batjocorind Știința. Ideologic. Și da: România este, încă, Occident.

Vi s-a explicat ce este “Legea lui Farr”?

Va urma
(mult prea lung; doar n-o să citiți și partea a doua?)
Partea a doua aici
Partea a treia aici
Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici