Cum distrugi o țară din pix

De la Fantastic Joe la Unity Joe n-a fost decât un pas, o mascaradă inaugurală și un pix prezidențial.

Pasul l-a mărturisit public chiar candidatul Biden, pe 24 octombrie 2020:
„Am pus la cale, cred, cea mai extensivă și incluzivă organizație de fraudare a votului din istoria politicii americane.”

Frauda și complicitatile le știm. Le reamintesc pe scurt:

Constituția și legile electorale la gunoi în cel puțin patru state-Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia-cu ajutorul Curții Suprem Corupte moral, politic și ideologic (link). Instanțe și autorități federale la fel de corupte, în frunte cu FBI, CIA, DOJ – coautori alături de clanurile Clinton-Obama la lovitura de stat continuă împotriva lui Donald Trump, începută în august 2016. Big Deep State bipatrizan. La care adăugăm China Magică plus Big Tech, Big Media și Big Money împotriva Americii care este, încă, chintesența Democrației și Lumii libere.

Mascarada Unității a început la prânz, pe 20 ianuarie 2021, când unul dintre cei mai longevivi politicieni corupți din Congresul american a depus jurământul de Președinte al SUA. În discursul inaugural de mandat, Biden a citit de șapte ori, de pe teleprompter, cuvântul unitate. Unity, unity, unity … Apoi a trecut la treabă.

Pixul fermecat al Unificatorului a intrat în funcțiune imediat. În prima zi de mandat prezidențial a semnat 17 ordine executive. După un weekend prelungit a continuat. În total, numai în primele 6 zile a semnat 37 de ordine executive. Dictator? Noooo. Unificator!

Amintesc cele mai unificatoare ordine din cele 37:

 • Înghețarea tuturor ordinelor executive emise de Președintele Trump în ultimele săptămâni ale mandatului.
 • Promovarea „echității rasiale”- citiți discriminare pe criterii rasiale împotriva rasei albe. În ce privește coronavirusul (știți care), agențiile guvernamentale trebuie să investigheze inclusiv dacă folosirea termenului „virus chinezesc” nu este rasistă (relata CBS News).
 • Reintrarea în Acordul de la Paris privind „schimbarea climatică”-revocarea deciziei de retragerea din Acord a administrației Trump.
 • Revocarea interdicției impuse de administrația Trump de intrare pe teritoriul SUA a „refugiaților” din țările musulmane care susțin și promovează terorismul islamic.
 • Revocarea ordinului administrației Trump de deportare a imigranților ilegali.
 • Includerea imigranților ilegali în recensământul populației americane, adică al cetățenilor și rezidenților legali americani (administrația Trump eliminase această posibilitate).
 • Retragerea finanțării pentru finalizarea Zidului de la frontiera de Sud.
 • Reafirmarea programului D.A.C.A. al administrației Obama – naturalizare a copiilor imigranților ilegali ca cetățeni americani.
 • Revocarea deciziei administrației Trump de retragere din Organizația Mondială a Sănătății.
 • Suspendarea politicilor administrației Trump de reducere a costurilor medicamentelor, începând cu insulina și seringi speciale (sprijinirea Big Pharma.)
 • Obligativitatea purtării măștilor în spațiile aparținând instituțiilor federale, în mijloacele de transport (avioane, trenuri, feriboturi, autobuze intercity) și dovada testului negativ pentru Covid-19 la intrarea pe teritoriul SUA.
 • Stabilirea salariului minim pe economie la 15$ pe oră – citiți falimentarea multor afaceri mici și mijlocii și mai puține locuri de muncă pentru muncitorii necalificați.
 • Revocarea autorizației emise de administratia Trump pentru construirea petroductului Keystone XL, lucrare de infrastructură dezvoltată de compania PRIVATĂ TC Energy (fostă TransCanada) care urma să unească Alberta cu Texasul. O investiție PRIVATĂ de miliarde spulberată printr-o semnătura, împreună cu 11.000 de locuri de muncă (la construcția conductei) și până la 70.000 de locuri de muncă subsidiare.
 • Suspendarea politicilor de dereglementare și reducere a intervenționismului economic ale administrației Trump și revocarea ordinului executiv care limita competențele de reglementare ale agențiilor federale.
 • Adăugarea la lege (prin exces de putere executivă), pornind de la decizia la fel de ilegală (exces de putere judecătorească) a SCOTUS (Bostock v. Clayton County) privind „protecția” suplimentară a „drepturilor” LGTBQ. Prin efectul acestui nou act de justiție sexuală unificatoare, bărbați care se identifică drept femei vor putea intra în competiții sportive destinate femeilor.
 • Crearea „Covid-19 Health Equity Task Force”, grup de lucru in cadrul administrației Biden care urmărește realocarea fondurilor de combatere a pandemiei pe criterii rasiale și etnice. Pentru eliminarea „injustiției rasiale și etnice”, desigur, pentru că, se știe, rasismul cu mai mult rasism se vindecă.
 • Revocarea interdicției de angajare a persoanelor transgender (transsexuale) în armata americană. Transsexualitatea este o tulburare psihică clasificată și tratată ca atare de medicina psihiatrică.
 • Revenirea la politicile administrației Clinton de reafirmare a suveranității tribale pe teritoriul SUA.
 • Ca parte din ordinul executiv privind protecția sănătății publice, mediului și reinstituirea „științei” crizei climatice (Executive Order on Protecting Public Health and the Environment and Restoring Science to Tackle the Climate Crisis.), a revocat și ordinele administrației anterioare care împiedicau state și corporații străine (mai ales entități asociate cu China) să activeze pe teritoriul SUA în domenii strategice cum ar fi energia (BPS – Bulk Power System).
 • Reinstituirea interdicțiilor de intrare pe teritoriul SUA a non-cetățenilor din UK și cele mai multe țări europene, interdicții ridicate prin ordin executiv de Donald Trump pe 18 ianuarie, care urmau să intre în vigoare pe 26 ianuarie. Nu, interdicția nu privește China.

Acesta ar fi, pe foarte scurt, bilanțul primei săptămâni de unitate prăvălită peste America de Fantastic Joe și pixul lui magic. Unitatea cui, cu cine sau cu ce, e altă poveste.

Sinceritatea senilității: strâns uniți în imoralitate

Într-unul din cele mai importante episoade de sinceritate scăpată de sub control, Fantastic Joe le-a spus public propriilor alegători că nu are nevoie de votul lor ca să devină Președinte. Sigur că nu avea, din moment ce era deservit de „cea mai mare organizație de fraudare a alegerilor din istoria politică a Americii”. Cumva, Big Tech și Big Media au reușit să facă uitate și să diminueze impactul acestor declarații.

Acum, Joe, în calitate de Președinte Aparent și Unificator, le-a explicat americanilor că sunt o națiune imorală. „A nation of morally deprived” din cauza „rasismului sistemic”.

Se gândea, pesemne cu sinceritate, la propria depravare. La orgiile sexuale ale fiului Hunter. La mita rusească, ucrainiană, chinezească la care cuplul tată-fiu a conlucrat. Sau, poate, la rasismul sistemic și depravarea partidului pe care îl deservește de o jumătate de secol. Aici nu putem decât să fim de acord cu Joe.

Nu, nimeni dintre cei care cunosc istoria partidului lui Joe, de la origini și Tammany Society până azi, nu mai pune la îndoială palmaresul rasismului sistemic promovat de Democrați.

Da, Partidul Democrat American a fost înființat ca partid fundamental anticonstituțional, antifederalist, apărător programatic al „drepturilor” stăpânilor albi de sclavi negri. A fost promotorul secesiunii, al celui mai sângeros război american – Războiul Civil – și al KuKluxKlan. Dacă n-ar fi existat Lincoln și Partidul Republican, abolirea sclaviei negre nu s-ar fi întâmplat, iar Uniunea Americană, sau ceea ce azi numim Statele Unite ale Americii, n-ar mai fi existat.

Nu, nimeni nu contestă că, după înfrângerea suferită în Războiul Civil, Partidul Democrat a menținut politicile anticonstituționale și rasiste, transformându-se din partidul stăpânilor de sclavi rurali în cel al stăpânilor de sclavi negri urbani, asistați social și instigați  „progresist” împotriva albilor si Republicanilor americani până în ziua de azi.

După cum nimeni nu mai poate contesta că azi Partidul Democrat funcționează ca o mafie politică, anume organizat să funcționeze astfel de depravatele clanuri Clinton sau Obama. Cel puțin nimeni dintre cei care au avut curiozitatea să citească măcar una din cărțile (excepțional documentate istoric) semnate de Dinesh D’Souza, intitulată Hillary’s America: The Secret History Of The Democratic Party. Sau să vizioneze documentarul omonim.

Prin urmare, nu avem niciun motiv să-l contrazicem pe Joe când vorbește de unitatea în rasism sau depravare morală a stângii americane.

Dar națiunea americană, we the people,  are toate motivele istorice și obiective să se dezică de el și de colegii oligarhi când este acuzată de „rasism sistemic” sau de „imoralitate”, și să refuze „unitatea” autodistrugerii la care este chemată.

Al treilea mandat Obama

Dacă cineva mai avea dubii sau iluzii cu privire la agenda oligarhiei instalate peste Capitoliu și Casa Albă, să le uite. Make America Less Again. Aceasta este agenda politică a noii administrații americane. V-au spus-o de atâtea ori, dar nu i-ați crezut.

Vorbim de politici antiamericane sistematice, previzibile, declarate și nefinalizate. Vorbim de distrugerea Americii lui Donald Trump, a viziunii și moștenirii lui politice de restaurare a fundamentelor constituționale și instituționale americane, prin minciună, corupție sistemică la nivel înalt și trădare.

Este, practic, al treilea mandat Obama, de continuare a politicilor de „transformare fundamentală” a Americii într-un stat comunist, în care singura formă imaginabilă de unitate este conformitatea cu demența (auto)distructivă a Stângii.

Asta a anunțat lumii Joe Biden în discursul lui inaugural. Asta a probat încă din primele zile de mandat, prin mai multe ordine executive decât oricare alt președinte american. În loc de unitate, citiți conformitate și uniformitate în depravare. Iar cine nu se conformează să piară!

Acestea ar fi veștile proaste. Veștile bune, data viitoare. Până atunci, nu uitați: America nu este, totuși, Teleorman.

(Va urma)

 

Prima parte aici

Partea a doua aici

Partea a treia aici

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici