Ieri, 14 ianuarie, Camera Reprezentanților SUA (camera inferioară a Congresului federal american) a votat a doua punere sub acuzare [impeachment] a Președintelui Trump. Au făcut-o sub pretextul incitării la revoltele de săptămâna trecută, de la Capitoliu (sediul Congresului federal), soldate cu decesul a 4 persoane.

Donald J. Trump, al 45-lea președinte SUA, a devenit astfel primul Președinte american pus de două ori sub acuzare în timpul aceluiași mandat. Prima punere sub acuzare, la fel de lipsită de temei constituțional, legal și faptic, a fost respinsă la începutul anului trecut de Senat. Senatul federal american este, conform Constituției, forul decizional pentru procedura de înlăturare din functie a președinților americani înainte de finalizarea mandatului.

Majorității Democrate [Partidul Democrat; partidul lui Biden, Obama și Clinton] din Camera Reprezentanților, care a votat pentru declanșarea procedurii de punere sub acuzare a președintelui Trump, i s-au alăturat de data aceasta și zece Reprezentanți [deputati] Republicani.  RINOs. Republicans in Name Only. Republicani doar cu numele.

Procedura punerii sub acuzare s-a desfășurat cu o viteză fără precedent, care a durat numai cateva ore, și fără nicio dovadă a acuzației aduse Președintelui, anume, de incitare la insurecție, sau, altfel spus, la revoltă antiguvernamentală. La fel de repede ca a doua procedura de suspendare abuzivă a Președintelui României de către USL [Uniunea Social Democrată dintre PSD și PNL], desfășurată la București, în vara lui 2012, în cadrul  tentativei de lovitură de stat  parțial eșuate atunci.  Parțial …

În cadrul procedurii parlamentare, Nancy Pelosi (liderul majorității Democrate si Presedinta Camerei Reprezentantilor) și susținătorii acestei proceduri nu au prezentat nicio dovadă care să justifice votul lor. Au pretins în schimb că Donald Trump ar fi incitat la revoltele din 6 ianuarie prin discursul pe care l-a ținut la mitingul Save America, în capitală, înaintea incidentelor de la Capitoliu. Puteți urmări și analiza singuri discursul integral aici:

Transcrierea discursului aici.

Larry O’Connor, in ultimul lui editorial pentru Townhall, a numit, sarcastic, aceasta mascaradă politică neconstituțională „The Seinfeld Impeachment”. Punere sub acuzare a la Seinfled. „It was an impeachment about nothing.”

„A fost o punere sub acuzare despre nimic”. Nimic altceva decât cea mai recentă manifestare a disprețului, de fapt a urii Stângii americane și a Statului lor Paralel față de Adevăr, America, Domnia legii [Rule of Law] și Constituție. Față de oricine îndrăznește să le apere, eventual eficient. Față de Adevărul, țara, Domnia Legii și Constituția pe care al 45-lea Președinte american a jurat să le apere pe 20 ianuarie 2017, și a făcut-o cât de bine a putut; mai bine decât oricare dintre predecesorii lui de la Ronald Reagan încoace. A făcut-o împotriva Statului Paralel și Adânc al Stângii americane, timp de 4 ani. Acesta este motivul real al celei de-a doua puneri sub acuzare. Și FRICA.

FRICA de poporul american și de Donald Trump, care în noiembrie a primit peste 75 de milioane de voturi LEGALE din partea cetățenilor Americii. Teama că Donald Trump, care beneficiază acum de susținerea majorității membrilor Partidului Republican – minus „mlaștina” de la vârful partidului – va continua să îi demaște. Să le încurce acțiunile corupte și planurile antiamericane, tiranice, nedemocratice și neconstituționale. Să conducă și consolideze cu succes mișcarea politică MAGA, Make America Great Again, și chiar să reușească să redea americanillor și lumii America, așa cum a fost fondată constituțional. Teama că, finalmente, dacă va rămâne în viață și va mai dori, va candida din nou pentru Casa Albă. Înlăturarea lui din funcție înainte de terminarea mandatului l-ar fi putut împiedica legal să o facă.

Între timp, în zilele rămase până la terminarea primului său mandat, Președintele Trump a decis declasificarea documentelor „Obamagate” privind cabala Statului Paralel Obama-Clinton-FBI și a altor înalți oficiali guvernamantali. Cabală care a acționat concertat și deliberat împotriva sa și a oamenilor lui începând cu luna august 2016.

Obamagate nu este un scandal, nu este o teorie a conspirației, ci o realitate ale cărei detalii, până acum clasificate, urmează să fie prezentate oficial publicului planetar.

Ultima precizare este destinată în primul rând celor care n-au înțeles nici acum de ce Stânga americană și internațională, cu ajutorul Statului Adânc și Paralel american (Deep State), a recurs la uriașa, complexa și riscanta (din punct de vedere penal) fraudă electorală din noiembrie 2020. Sau de ce au dorit acum, a două oară, pe ultima sută de metri, fără dovezi, fără temei legal și faptic, să îl înlăture din funcție pe al 45-lea Președinte al Americii.

Rămâneți cu noi, cu ACIDmedia, și vom afla împreună. America nu este  Teleorman. Donald Trump este încă Președintele ei, și va conta și după 20 ianuarie.

Prima parte aici

Partea a doua aici

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici