O veste bună pentru America și cele peste 75 de milioane de cetățeni americani care au votat în noiembrie pentru Președintele Trump: Donald Trump și echipa lui nu abandonează nici agenda politică MAGA, nici investigarea fraudei electorale sistemice.

Russ Vought, fost director al Biroului de Management și Buget (OMB) alături de alți foști membri ai precedentei administrații, anunță crearea a două think tank-uri de suport pentru mișcarea politică creată de Donald Trump:

  • The Center for American Restoration (Centrul pentru Restaurarea Americană), care va funcționa ca organizație non-profit și se va concentra în principal pe investigarea chestiunilor legate de frauda electorală și de rolul Big Tech și Big (social) Media în difuzarea informației.
  • America Restoration Action, care va funcționa ca grup de acțiune pentru „bunăstarea socială”, și se va concentra pe promovarea politicilor fostei administrații Trump.

În același timp, ieri, 25 ianuarie, Donald Trump a făcut o declarație oficială prin care anunța că „Biroul Fostului Președinte” va continua agenda sa politică.

Ambele inițiative sunt cu atât mai importante acum, când estalishmentul și nevertrump-erii Partidului Republican au demonstrat că au devenit, în bună parte, o anexă a Partidului Democrat – altfel spus, a Stângii americane. Prea mulți senatori și parte din deputații federali Republicani au probat fără echivoc (în ultimele luni mai mult ca oricând) că sunt mai degrabă preocupați de propriile interese corupte și de compromisuri inacceptabile cu Democrații, decât de restabilirea ordinii constituționale sau de îndeplinirea mandatului cu care au fost investiți prin vot de we the people.

Dacă „mlaștina” bipartizana continuă să submineze democrația și Domnia Legii în America, iată că Donald Trump și oamenii lui se reorganizează rapid și vor continua mișcarea MAGA pentru restaurarea Americii așa cum a fost fondată, a legii și ordinii constituționale, și a adevărului despre frauda electorală sistemică pe care alegerile din noiembrie 2020 au demascat-o.

.