Vă mai amintiți ce scandal a fost în Congresul American în legătură cu finanțarea „Zidului lui Trump” și cât a durat?

Era vorba de promisiunea electorală a Președintelui Trump de a securiza suplimentar frontiera de Sud a SUA prin construirea unui zid. Camera Reprezentanților, secțiunea Democrată, a refuzat sistematic, 4 ani, să aprobe prin vot finanțarea „Zidului lui Trump”. Președinta Camerei, Democrata Nancy Pelosi, a numit proiectul rasist, inuman, imoral.

Desigur, intrarea ILEGALĂ pe teritoriul SUA, via granița de Sud, zeci de ani, a zeci de mii de imigranți LUNAR, printre care traficanți de droguri și de oameni, teroriști, membri ai cartelurilor criminale sudamericane sau viețile sacrificate ale polițiștilor și cetățenilor americani, puse permanent în pericol de criminalitatea organizată transfrontalier nu sunt inumane sau imorale.

Rasistă, inumană și imorală rămâne pentru Democrați numai protejarea frontierelor și națiunii americane când este promisă și realizată de un adversar politic ca Donald Trump. Pentru că da, în ciuda opoziției lor isteric-antiamericane, cea mai mare parte a zidului de la frontiera de Sud, mai precis 415 mile (667 km) a fost realizată deja în timp record. Promise kept.

Pe 12 Ianuarie 2021, Președintele Trump, invitat de autoritățile din Texas, a făcut un bilanț la poalele zidului. Da, pentru protecția cetățenilor americani, zidul funcționează. Asta spun cifrele, asta spun autoritățile de frontieră, recunoscătoare.

Dar ce să vezi? De când oligarhia Democrată (Stânga americană) s-a instalat majoritar-fraudulos atât peste Capitoliu (sediul Congresului federal), cât și la Casa Albă, în capitala Americii s-a ridicat peste noapte un ditamai zidul care îi păzește pe „aleși” de … propriii cetățeni.

Cu o înălțime între 3 și 4 metri, cu fundație solidă, imposibil de escaladat și sărit fiind prevăzut la partea superioară cu sârmă cu lame – nu, nu cu sârmă ghimpată, ci cu lame ascuțite care taie în carne vie -, Marele Zid al lui Nancy s-a instalat în jurul Capitoliului în mai puțin de două săptămâni și șansele sunt că va deveni permanent.

Altfel spus, Nancy și-a construit din banii cetățenilor americani, pentru ea și „mlaștina” din capitală, un zid de protecție împotriva cetățenilor americani. În același timp, finanțarea și continuarea construcției Zidului de frontieră menit să-i protejeze pe cetatenili americani de invadatori și criminali a fost sistată, prin ordin executiv, de Unity Joe, Președintele „mlaștinii”.

„Un zid e o imoralitate. Nu reprezintă cine suntem ca nație.”- Nancy Pelosi despre zidul de frontieră.

Care dintre cele două ziduri reprezintă o imoralitate raportat la utilitatea lui – pe cine și de cine este menit să protejeze – vă las să vizionați și decideți singuri.

Câte ziduri morale, spirituale, politice sau materiale va mai ridica oligarhia federală între ea și națiunea americană va consemna istoria lunilor următoare. Nu, nu cred că în felul acesta vor rezista la putere ani. My opinion.

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici