New York Post – primul ziar care a investigat și dezvăluit anul trecut afacerea Hunter Biden, și al cărui cont a fost suspendat de Twitter din această cauză – ne informează că celebra activistă eco-marxistă Greta Thunberg a reușit să declanșeze o investigație penală în India, printr-un tweet accidental, ulterior șters. [tweet = postare pe Twitter]

În tweet-ul respectiv Greta dezvăluia public o listă cu textele și indicațiile de postare care i-au fost sugerate (neclar încă de cine) pentru declanșarea unui val  de susținere a revoltelor antiguvernamentale ale fermierilor din India. Revoltele, care durează de două luni, au degenerat în ciocniri violente cu forțele de ordine, soldându-se până acum cu răniți de ambele părți și cu moartea unui protestatar.

Tweet-ul șters conținea o listă de indicații [Toolkit] despre ce și cum să posteze, și ce celebrități să eticheteze [tag] pentru a stârni opinia publică.

„La fel ca furtuna declanșată pe Twitter, „trusa de lucru” [toolkit] sugera de asemenea evidențierea demonstrațiilor de la ambasadele Indiei.

Materialele de campanie și șabloanele pentru media sociale au fost create de Canada’s Poetic Justice Foundation, care pretinde că este un group civic local care creează „evenimente ca să provoace și perturbe inechitățile și prejudecățile sistemice”, relatează în continuare New York Post citând Times Now (India), iar site-ul grupului confirmă implicarea în protestele fermierilor indieni.

După ce a șters postarea inițială, Greta a revenit pe contul ei de socializare cu o nouă „trusă de lucru” [toolkit] și un mesaj de solidarizare cu prostetatarii din India.

Aceste mișcări din media sociale au determinat guvernul indian să deschidă, cu ajutorul specialiștilor în criminalitate cibernetică, o anchetă penală împotriva creatorilor „trusei de lucru”. Între timp, Greta a împlinit 18 ani și, teoretic, ar putea răspunde juridic personal pentru implicare in asemenea scheme de instigare la război civil, economic și cultural împotriva altui stat.

Cât de conștientă este tânără activistă suedeză de implicațiile acțiunilor ei rămâne o chestiune încă neclară – unii spun că ar suferi de o formă de autism, alții contestă. Ce este clar, însă, e că în spatele ei se află o întreagă mașinărie de marketing politic și ideologic a Stângii. Mașinărie care o folosește de câțiva ani buni pentru promovarea costisitoarei și frauduloasei agende a apocalipsei climatice. Principalii responsabili morali și legali pentru consecințele nefaste ale acestui tip de activism rămân adulții care o sponsorizează și instrumentează în acest fel pe Greta.

Din păcate, tânăra Thunberg nu este primul copil sau adolescent folosit astfel, cu cinism, pentru promovarea minciunilor și agendelor distructive ale Stângii. Un exemplu similar este Samantha Smith care, în anii ’80, la o vârstă și mai fragedă decât Greta, a servit drept simbol al campaniei pentru „dezarmarea nucleară” (americană, nu sovietică) din timpul Războiului Rece.

Samantha Smith

Samantha nu avea internet și cont de Twitter sau Facebook, dar la 10 ani îi scria scrisori  liderului sovietic Yuri Andropov, iar ziarul Pravda i le publica.

Samantha Smith a decedat la 13 ani, într-un accident de avion. Cum va sfârși Greta nu știm, dar povestea ei și implicațiile par cel puțin la fel de sordide.

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici