Strategie Procesuală Dublă privind Fraudarea Alegerilor Americane

Nu există fricțiuni între Sydney Powell și avocații campaniei Trump

0
2358

MSM [mainstream media] și rețelele sociale controlate de Big Tech au reușit să genereze începând cu 3 noiembrie nu doar falsa percepție că Joe Biden ar fi președintele ales al SUA, ci și multe alte confuzii privind frauda electorală și acțiunile echipei de avocați ai președintelui Trump. Una din ele a fost iscată de declarațiile lui Rudy Giuliani și ale Jennei Ellis, ulterioare conferinței de presă comune de vineri, privind faptul că doamna avocat Sidney Powell nu acționează în numele Președintelui Trump în ce privește acuzațiile aduse firmelor Dominion, Smartmatics și autorităților federale precum FBI,, CIA sau DOJ.

Într-adevăr, Sidney Powell însăși a confirmat luni (după ce Twitter i-a blocat contul timp de 12 ore, iar MSM a amplificat confuzia), că nu este angajată de Președintele Trump, ci că acționează în numele „we the people” (cetățenii americani) și că va continua separat demersurile judiciare privind cele două companii furnizoare de software si hardware electoral,  implicate, se pare, în fraudarea masivă și repetată a alegerilor americane.

În același timp, Jenna Ellis – unul dintre principalii avocați ai echipei Trump în bătălia judiciară și constituțională pentru contestarea rezultatului actual al votului în statele-cheie, de natură să răstoarne rezultatul alegerilor la nivel federal -, a clarificat marți, 24 noiembrie, motivul separării. Într-un interviu acordat lui Greg Kelly pentru Nesmax, Jenna Ellis a negat că între avocații campaniei Trump și doamna Powell ar fi vreo fricțiune. Dimpotrivă, a afirmat că relația cu Sidney Powell este una de veche prietenie.

Numai că țintele lor procesuale sunt, evident,  diferite. Astfel, doamna Powell urmează să continue separat demersurile procesuale privind firmele Dominion și Smartmatics; sunt, într-adevăr, demersuri mult mai ample și de lungă durată, atât înainte de introducerea acțiunii, cât și în fața instanțelor de judecată. Însă problema integrității și rezultatului alegerilor prezidențiale 2020 trebuie clarificată relativ urgent în instanțele federale; mai precis până la data de 14 decembrie, când are loc de fapt alegerea Președintelui SUA de către Colegiul Electoral.

De aceea, strategia procesuală a echipei Trump este să urmeze celelalte trei contestații care pot fi judecate rapid, inclusiv de către Curtea Supremă, în timp ce Sydney Powell va continua separat pregătirea, introducerea și susținerea plângerii judiciare împotriva firmelor Dominion și Smartmatics.

Interviul acordat de Jenna Ellis pentru Newsmax  aici.

Declarațiile doamnei Sidney Powell cu privire la separarea de echipa Trump și contextul lor  aici