Recent, G4media se plângea de scăderea traficului din cauza cenzurii Facebook. Welcome to the club! Unii dintre noi publică în acest regim – shadow banning, suspendare de conturi, blocare de postări – de ani de zile. Așa se întâmplă când spui adevărul relevant și prea incorect politic, ceea ce autorii G4media au practicat, se pare,  mai rar.

Pagina ACIDmedia funcționează de când există (de anul trecut) în regim de shadow banning. De asemenea, cele mai multe postări nu pot fi promovate cu plată – ne este refuzat boosting-ul de către Add center-ul Facebook.

Mai nou, administratorilor le-a fost  refuzată crearea de postări pe propria pagină pentru 24 de ore:

Prin urmare, recomandarea pentru cei care doresc  să ne citească este să acceseze direct pagina noastră web la adresa www.acidmedia.ro, unde se pot abona și la newsletter.

Nu ne așteptăm ca Facebook România sau internațional să înceteze cenzurarea paginii noastre, în toate variantele tehnice imaginabile. De aceea vă invităm direct pe pagina noastră web nu Facebook, unde puteți accesa, de exemplu ultimul articol pe care Facebook ne-a interzis temporar să-l postăm. Firește că ne-a interzis: este despre protestele recente de la Londra și despre situația deceselor și reacțiilor adverse survenite în urma injectării serurilor COVID-19, așa cum este raportată oficial, de agenția guvernamentală a medicamentului din Marea Britanie, MHRA [Medicines and Healthcare products Regulatory Agency]. Articolul și sursa guvernamentală pot fi accesate la secțiunea RADAR a site-ului sau aici.

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici