O mică victorie în noul război civil american

0
2313

Să nu ne descurajeze ceea ce pare a fi tăvălugul societății civile din această țară. Există licăriri de speranță și indiciul că vasta majoritate a americanilor nu se va lăsa intimidată.

La sfârșitul lui iulie, rezidenții din Berthoud, Colorado au organizat un miting „Back the Blue” de solidaritate cu forțele locale de ordine. Niște activiști ai stângii din afara orașului au decis să organizeze o contra-demonstrație. Rezultatul a fost probabil o surpriză pentru segregaționiștii ANTIFA/BLM: au fost confruntați și amuțiți de o mulțime numeroasă de rezidenți din Berthoud cu drapeluri americane fluturânde. Mulți dintre localnici erau înarmați pentru că adunările ANTIFA sunt cunoscute ca violente.

Da, stângiștilor li s-a permis să-și exercite drepturile garantate de Primul Amendament – libertatea de exprimare și de a protesta – dar au fost rapid scoși din oraș sub escorta poliției, o ironie supremă având în vedere că suporterii ANTIFA/BLM purtau un banner pe care scria mare DEFINANȚAȚI POLIȚIA.

Sincer, am urmărit înregistrarea video cu imensă satisfacție pentru că reafirma ceva ce am știut dintotdeauna. Era mai mult decât o simplă confruntare între stânga și dreapta, radicali versus establishment sau oameni care urăsc America versus patrioți. Aici era vorba despre un grup de concetățeni americani care își iubesc țara și s-au săturat să fie demonizați pentru acest sentiment. Oameni care refuză să-și ceară scuze pentru că au succes. Oameni care au prosperat respectând regulile jocului și, destul de des, și-au servit țara onorabil, mândri de ce s-a realizat: un far al speranței pentru cei oprimați.

Localnici din Colorado City alungă hoardele Antifa/BLM