În ajunul Crăciunului, într-unul din rarele accese de onestitate, New York Times relata, practic, că expertul-vedetă Anthony Fauci, a recunoscut că a mințit deliberat cu privire la imunitatea de grup [herd immunity] necesară stingerii pandemiei. Că și-a „modelat” estimările în funcție de ce credea el că publicul dorește sau e pregătit să audă! De ce a făcut-o? Ca să nu descurajeze vaccinarea anti-Covid-19.

„Când sondajele au spus că numai jumătate din americani s-ar vaccina, am spus a imunitatea de grup necesară este între 70 și 75%.” a spus Fauci. „Apoi, când noi sondaje au spus că 60% sau mai mult s-ar vaccina, m-am gândit că aș putea „să mai împing un pic în sus”, până la 80-85%”

De fapt, la începutul pandemiei Fauci spunea, la fel ca alți colegi, printre care și cei de la OMS (alți „experți” de mare încredere), că imunitatea de grup necesară pentru ca virusul chinezesc să nu se mai răspândească ar fi în jur de 60-70%. Acum spune că ar fi între 70% și 90%, însă nu va afirma public că este 90% (deși tocmai a făcut-o) pentru că …

Cu aceeași seninătate halucinantă, Fauci a mărturisit și pe ce se bazează în estimările lui – pe „noua știință” și pe „intuiții” personale, gut feelings – și că de fapt (nimeni) nu știe nimic.

Vorbim de același mare expert de renume mondial în birocrație, director al Institutului Național american de Alergologie și Boli Infectiose, NIAID, de 36 de ani, care, alături de ceilalți experți cu același tip de palmares de impostură (Neil Ferguson și Tedros de la OMS, niciunul dintre ei medic), ne-a anunțat la începutul pandemiei că noul virus chinezesc este de zece ori mai mortal decât cel gripal. Ulterior s-a dovedit – și medici, experți autentici în imunologie și epidemiologie, au spus-o încă din primăvară – că rata mortalității SARS-Cov2 este absolut similară cu a virusurilor gripale.

Vorbim de același influent expert-birocrat Fauci care, la începutul pandemiei, în luna martie, spunea că măștile nu folosesc la oprirea răspândirii virusului, ca apoi să susțină impunerea prin lege a obligației generale de purtare a măștilor de către public. Bazându-se, desigur, pe același tip de „intuiții”.

De câte ori a mințit „expertul” Fauci NUMAI anul acesta? Greu de spus, având în vedere că în primele luni ale pandemiei o făcea aproape zilnic: în conferințele de presă de la Casa Albă spunea un lucru, apoi fugea la CNN și declara altceva, mai precis orice altceva decât susținea de față cu președintele Trump. Cu totul întâmplător afilierile politice ale doctorului Fauci sunt de stânga, fiind și un mare admirator al Hilarei Clinton. Cu totul întâmplător, nu este nici pe departe prima dată când Fauci minte și înșeală publicul, din poziția de expert oficial. Cu totul întâmplător, desigur.

Cam asta despre „noua știință”, politică nu medicală, a înspăimântării și distrugerii Civilizației și Lumii libere prin Minciună, lume pe care acești experți au convins-o în 2020 să se autodistrugă îmbrățișând dictatura militaro-medicală. Adică wuhanizarea. Unii îi spun tehnocrație – altfel spus, dictatura „experților”. Alții îi spun, mai simplu și mai onest, comunism. Politică, nu medicină. Pseudoștiință, nu știință.

Mai multe despre experții acestui nou tip de totalitarism, despre minciuna și impostura lor profesională aliniate la crezurile lor politice (de Stânga, da) NU medical-științifice, aici și aici. Sunt informații la vedere, necontestate de nimeni, nici măcar de ei.

 

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii Acidmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici