Rezoluția Nesănătății Mintale

Joi, 24 iunie 2021, Parlamentul European a adoptat cu votul a 378 de europarlamentari (din 705) rezoluția intitulată „Sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente în UE, în contextul sănătății femeilor . Documentul are la bază Raportul Matic, opera europarlamentarului croat Predrag Fred MATIĆ din grupul Alianței Progresiste a socialiștilor și democraților . Textul integral aici

Din cei 33 de europarlamentari români, numai 7 au votat în favoarea rezoluției: Dacian Cioloș, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mitută, Ramona Strungariu și Nicolae Stefănută. Toți șapte aparțin mini-partidelor USR și PLUS care, deși reprezintă cel mult 5% din electoratul național, concentrează Noua Stânga românească în toată splendoarea ei patologică.

De ce patologică? De exemplu, din chiar conținutul rezoluției adoptate cu votul celor șapte.

Pe scurt, Rezoluția Matic este, așa cum Stânga ne-a obișnuit de secole, O MINCIUNĂ. Însă una specială, care, în ciuda titlului care sugerează că ar fi despre protecția sănătății și drepturilor femeii, este un atac fără precedent împotriva sănătății mintale, morale și famlliale a europenilor, începând cu femeile și copiii. Minciuna începe cu titlul, fiindcă în realitate, documentul este despre:

1.Sexualizarea copiilor de la vârste foarte fragede prin introducerea „educației sexuale” și ideologiilor genderiste în programele de învățământ, încă din școala primară. Statele membre UE sunt „invitate” să legifereze și sponsorizeze această aberație. (Paragrafele L, Q, și secțiunea (b) paragraful 26)

2.Consacrarea avortului ca drept fundamental al omului și definirea restricțiilor legale și morale privind avortul drept „incălcare a drepturilor omului și o formă de violență pe criterii de gen”. Documentul invită statele membre să elimine din legislațiile naționale prevederile în materie de avort care impun limitări legate de stadiul avansat al sarcinii, perioade de așteptare, consiliere obligatorie, autorizarea terțelor părți (Paragrafele K, U, V și secțiunea (d) 34-35);

3.Anularea libertății de conștiință a medicilor care, deocamdată, pot refuza serviciile medicale aferente avortului pe baza convingerilor personale. Însă, odată ce avortul ar fi recunoscut prin lege ca „drept fundamental al omului”, nu vor mai putea să refuze fără a suporta sancțiuni legale severe, posibil penale (Paragraful U și secțiunea (d) 36)

Sigur că aceste prevederi halucinante sunt bine îngropate printre multe vorbe goale, îngrijorări false și paragrafe stufoase despre egalitate, echitate sau combaterea discriminării – lozincile de acoperire ale Stângii. Și sigur că tratează și câteva probleme reale – pentru că minciuna eficientă trebuie să conțină și ceva adevăr. Însă contradicțiile și nonsesurile nu se opresc aici.

De exemplu, documentul afirmă în repetate rânduri că infertilitatea este o problemă serioasă în Uniunea Europeană, care afectează un procent important din populație; deci avem o criză demografică. Perfect adevărat. În același timp însă, promovează extensiv și agresiv avortul fără limite, mijloacele contraceptive, educația contraceptivă și relațiile sexuale anormale – așa-zisa educație sexuală și „de gen” -, care nu pot avea alt rezultat decât scăderea natalității, amplificarea infertilității și adâncirea crizei demografice. Totul sponsorizat de state.

De asemenea, în numele falsei preocupării pentru sănătatea tinerelor femei și vulnerabilitatea lor sexuală (sarcini la vârste fragede, agresiune, viol), documentul propune ca, încă din școala primară, copiiilor să li se predea informații „științifice” și „cuprinzătoare” despre sex.

Cu alte cuvinte, în viziunea celor 378 europarlamentari care au aprobat Rezoluția, cel mai sănătos mod de prevenire a relațiilor sexuale premature este să-i înveți pe copii, dinainte de a ști bine să citească, scrie și socotească, procedura sexului științific și cuprinzător  (deci implicit anal, oral, homosexual, etc,  pentru diversitate științifică și  combaterea discriminării, bineînțeles.) Totul în intimitatea clasei populate cu colegii de șotron, sub atenta îndrumare a profesorului de sex. Pentru că, se știe, odată familiarizat cu sexul în mod științific, fără prejudecăți și inhibiții, copilul va refuza categoric să-l experimenteze până hăt! la majorat.

Altă prevedere care a stârnit perplexitate și hohote de râs în spațiul public este cea din paragraful N al rezoluției care afirmă că „bărbatii transgen și persoanele non-binare pot […] să rămană insărcinate”

Mulți au râs: „carevasazică Parlamentul European crede că bărbații pot naște”. Alții în schimb, se întreabă ce rost are acest postulat oficial, din moment ce este evident că persoanele de sex biologic femeiesc care (din varii cauze psihopatologice) nu doresc să se identifice drept femei (ci ca bărbați, fluizi sexuali, pinguini, extratereștri sau orice altceva), câtă vreme au aparatul reproductiv întreg și funcțional, pot rămâne însărcinate. Iar până acum nu am cunoștință, în Europa, de vreun caz de persoană cu astfel de tulburări care să fi rămas gravidă sau să i se fi refuzat îngrijirea medicală necesară sarcinii și nașterii. Deci ce rost are mențiunea?

În fine, dar nu în ultimul rând, trebuie subliniat că acest vot este un exces de putere legislativă ca la carte, deoarece încalcă principii incluse în Tratatele Uniunii Europene și Carta Drepturilor Uniunii, printre care și pe acela că educația și sănătatea sunt de competența suverană a statelor membre. Ceea ce înseamnă că, legal, statele membre NU sunt obligate să țină cont de această rezoluție dementă.

Cu alte cuvinte, actul adoptat joi în Parlamentul European este, în totalitate, un abuz, o minciună și o contradicție în termeni, idei și intenții. Una care nu are legătură cu protecția sănătății reproductive sau cu protecția femeii europene, dimpotrivă. Bine, atunci de ce …

De ce doamnelor și domnilor?

Aceasta este întrebarea pe care mulți și-o pun în acest moment în legătură cu Raportul Matic. De ce a fost nevoie de un document politic care, în ciuda titlului, promovează explicit NEsănătatea sexuală, reproductivă, familială, și finalmente mintală, morală și socială? De ce, dacă LEGAL nu poate fi impus statelor membre? Simplu: pentru că Stânga. Care așa începe și avansează dintotdeauna: prin ABUZ și MINCIUNĂ.

Așa reușește Stânga (de când există) să malformeze, generație cu generație, percepția publică asupra realității. Prin limbaj. Prin abuz semantic și cultural, infiltrând mai întâi mediile intelectuale și artistice, apoi sistemele de educație care produc viitoarele elite politice, mediatice și financiare, până când ajunge să le domine. În limba Stângii anormalul devine normal, nesanatatea sănătate, sclavia libertate, sărăcia prosperitate și promiscuitatea se transformă în noua morală. În etapa următoare, după ce a acaparat puterea de stat, nonsensurile devin obligatorii și fărădelegea lege. Orwell …

Bine, dar democrația?

Ha! Ce glumă bună! Întreaga istorie a Stângii planetare este un lung șir de forme antidemocratice de guvernare care, în limbajul mincinos al Stângii, sunt prezentate ca democratice. Cele mai aberante, ilegitime și abuzive decizii ale Stângii sunt deghizate întotdeauna sub masca falsei democrații: am fost votați, nu mai contează de câți și pentru ce, acum avem puterea și facem ce vrem. Așa s-a întâmplat joi, 24 iunie 2021, în Parlamentul European.

Decizia celei mai nereprezentative minorități politice europene, ajunsă la putere prin impostură, minciună și votul a sub un sfert din electorat – asta sunt cei 378 de parlamentarii care au votat Raportul Matic- este o mascaradă democratică. În fapt și conform dicționarului politic este oligarhie în toată regula. O mână de escroci politici autopropulsați în elite, 378 la număr, temeinic degenerați (moral, spiritual, intelectual), pe care cele 448 de milioane de cetățenii europeni nu s-au înghesuit niciodată să-i voteze, și-au aprobat (din nou) propriul vis de distrugere a Civilizației. Care Civilizație se întâmplă să fie sinonimă cu Occidentul creștin, liber și democratic, nu cu ei. Dar nu le-a păsat, au mers în parlamentul lor, nu al nostru, și au votat.

Aceasta este semnificația votului și actului politic de joi: o sfidare la adresa popoarelor Europei, Democrației, Libertății și Civilizației.

Cei 378 de europarlamentari (de Stânga, deși unii se pretind de dreapta) au prezentat astfel lumii ce urmăresc, care le este agenda politică pentru anii următori și cum o vor pune în practică.

V-au spus, mai clar ca niciodată, că nu le mai pasă dacă mint, aberează și încalcă legile în vigoare, așa cum au făcut votând raportul Matic.

V-au spus că nu-i interesează ce vor cetățenii europeni care nu i-au votat (majoritatea copleșitoare) sau care i-au votat dar nu le-au dat un asemenea mandat.

V-au spus că vor continua și cum vor continua, pas cu pas, distrugerea ordinii sociale naturale, a familiei, a căsătoriei și educației normale. Vor continua impunând promiscuitatea, anomalia sexuală (genderism) și moartea (avortul fără limite). Totul prin legi ilegale și prin aparatele birocratice pe care le controlează. Stânga se cheamă.

Aceasta este semnificația ACTULUI POLITIC și votului de joi. Iar pentru cei care nici acum n-au înțeles sau nu cred am o veste proastă: chiar dacă, așa cum a fost adoptat, acest document n-ar trebui să producă efecte legale și instituționale, șansele sunt că, în timp, va produce exact efectele anunțate. Pentru că Stânga nu se împiedică în legi: dacă nu-i convin le încalcă sau le schimbă. Și nu se oprește niciodată, decât dacă este oprită.

Ursula von der Leyen

Așadar, doamnelor și domnilor politicieni?

Mingea este pe terenul dumneavoastră, adică în țara noastră, la fel ca-n orice alt stat membru al Uniunii. Dacă doriți, puteți opri oricând și această nebunie. O puteți opri dintr-un condei și două vorbe. Politic.

Ce se vede, însă, deocamdată, este că Președintele Iohannis și Premierul Cîțu – ambii „liberali” și „de dreapta” doar cu numele – împing înainte, fără să-i oblige nimeni, această agendă politică dementă, începând cu „educația sexuală” în școli, de la vârste fragede. O fac la fel ca în octombrie 2018, când au boicotat Referendumul pentru definirea constituțională a căsătoriei normale, sub pretextul că ar fi „referendumul PSD”. Atunci, la fel ca acum, tot ce au realizat a fost să-și boicoteze țara și viitorul, cot la cot cu politicieni USR.

De aceea, în încheiere, vă propun să reluăm lista celor șapte politicieni de neuitat și de nevotat vreodată: Dacian Ciolos, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mitută, Ramona Strungariu și Nicolae Stefănută. Toți de la USR-PLUS, deci le puteți include partidele în lista nevotabilă. După cum sunteți liberi să adăugați orice politician, de la orice partid, care se aliniază acum sau oricând acestor politici. Puteți începe, de exemplu, cu premierul Cîțu, care, iată, nu reprezintă (așa cum crede el, în poziționările lui esențiale) nici România, dar nici partidul din care face parte. Din cei 11 europarlamentari PNL, 8 au votat împotriva rezoluției Matic (Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Busoi, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor); restul s-au abținut sau au refuzat să voteze.

Și cu asta cred că ne-am lămurit și cu privire la reprezentativitatea democratică a actualului Premier (PNL) sau a Președintelui României (tot PNL). Rămâne să se lămurească și domniile lor pe cine reprezintă.

Suportul publicului nostru, inclusiv cel financiar, este esențial pentru menținerea și dezvoltarea paginii ACIDmedia. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim!
Donează aici